sunset in arguineguin with my love

grancanariabursdag_8

Da jeg hadde kledd på meg i går og kom ut fra rommet vårt, snurret jeg meg rundt for Nelia og hun ble fra seg av begeistring: oi, mamma! Fiiin! Min, mamma! Hun pekte og pekte på skjørtet mitt og jeg måtte forklare henne at det dessverre ville bli litt for stort for henne. Med en gang jeg tok frem kjolen hun skulle ha på seg, glemte hun heldigvis skjørtet mitt: oi, mamma! Fiin! Ta på! Så ville hun ta den på seg umiddelbart og jeg fikk til og med ordnet håret hennes mens hun stod helt stille – vanligvis liker hun å legge seg ned på siden og sprelle når jeg skal sette det opp, selv om hun hater å ha det ned fordi det faller foran ansiktet hennes. Så var vi klare for å gå ut begge to, snurret oss rundt og rundt i rommet sammen og følte oss som to prinsesser. Haha, så tullete! Men jeg ville så gjerne at vi skulle matche på en så fin dag, det er jo litt stas – tydeligvis for begge. Det er så koselig å ha en liten en som jeg kan tulle og dulle med og som i tillegg elsker det like mye som meg. Jeg vet at jeg skal sette pris på akkurat disse små øyeblikkene, for de kan fort snu. Plutselig vil hun ikke være prinsesse lenger, og når den tid kommer så er det selvfølgelig helt greit. Jeg kler henne gjerne opp som pirat om hun vil det 😉 


grancanariabursdaggrancanariabursdag_7grancanariabursdag_10grancanariabursdag_9

skjørt ootd / pumps valentino / topp bikbok / armbånd h&m / kjole nelia angel’s face / sløyfe h&m / ballerina pumps zara mini 


Nå skal Lars-Kristian og jeg ut og spise på en av våre absolutt favorittrestauranter her på Gran Canaria. Forteller mer i morgen! Håper dere har en kjempefin kveld der hjemme ♥

73 kommentarer

 1. For noen vakre bilder <3 Dere er bra skjønne begge to 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

   Stor klem <3

 2. Åh, så fine bilder! Ekstra vitamininnsprøytning her jeg sitter og manner meg opp til å gå ut i kulden og skifte om til vinterdekk. Utsatt det lenge nok nå, så nå må jeg :/ Ha en fin 1.søndag i advent i varmen 🙂

 3. SÅ nydelige bilder! Virkelig veggmateriale i stuen deres synes jeg, helt fantastiske 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Hi! I absolutely love the skirt, can you please post a link to a webshop were I could get it? Love your blog xoxo

 5. Åhh, for noen nydelige bilder! Ble nesten litt rørt jeg. Så flink fotograf og fin mor og datter, veldig eventyrlig 🙂

 6. Fantastiske bilder! Et av de må vel opp på veggen :D?
  Mor og datter, lett å se at hun har arvet mye fra ditt vakre utsenede <3

 7. Åh vilka hjärtevärmande bilder, så vackert!

 8. Nydelige bilder!:) De kommer du til å ha glede av leenge. Kjekt å se tilbake på de når du er eldre!

 9. Kristina

  Så utrolig fint bilde<3 Hvor er skjøret fra ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *