en 2-årsbursdag i bilder

grancanariabursdag_19

God morgen fra sola! Her har vi en 2-åring som endelig er hundre prosent seg selv igjen! Lurer på om besøket av Lollo på rommet for noen timer siden virkelig gjorde at det aller siste av sykdommen slapp 😉 Nå skal vi nyte de siste dagene vi har igjen og forhåpentligvis kan hun kjenne litt på vannet igjen i morgen – da blir det i så fall på stranden. Jeg har jo ikke fått badet en eneste gang enda, så jeg gleder meg til å kjenne på havet! 

grancanariabursdag_21

Jeg tenkte å dele noen bilder fra gårsdagen med dere! Det var en kjempefin dag fra start til slutt, med masse gaver til tross for at vi ikke er hjemme. Vi vekket henne med å legge masse ballonger i sengen hennes og så ble det kake med lys og pakker som for det meste inneholdt ting som har med Lollo & Bernie å gjøre 😉 

grancanariabursdag_17grancanariabursdag_16grancanariabursdag_20grancanariabursdag_18

Vi avsluttet dagen med kjempefin middag på Palm Garden sammen med farmor, farfar, mormor og morfar. Vi fikk med oss en helt nydelig utsikt og solnedgangen.  

grancanariabursdag_1

grancanariabursdag_2grancanariabursdag_5

– hurra, hurra, hurra – 

grancanariabursdag_4grancanariabursdag_6

Bursdagsbarnet sovnet før de voksne var ferdig med hovedretten, så Lars-Kristian og jeg trillet henne hjem igjen så vi slapp å vekke henne for å gå inn i taxi. Det ble 2 lange kilometer i nedoverbakke i Valentinosko. Anbefales absolutt ikke 😉 

grancanariabursdag_13grancanariabursdag_12

En stor klem til dere! 

41 kommentarer

 1. Åh, nyyydelig antrekk på deg!! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 2. Hej fina!
  Vi var på Peter Jöbacks premiär igår. Kika gärna in för att läsa mer om denna underbara man <3
  Ha en härlig dag!
  Kram. <3

 3. Hva man ikke gjør for de søte små 😉 ( som å gå 2 km i nedoverbakke i Valentino sko ) Best mama!! Så fint å høre at Nelia er tilbake til seg selv igjen, og for en flotters bursdags feiring dere fikk i lag med besteforeldre, såååå koselig 🙂 Flotte bilder as always 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Nei, det er sant 🙂

 4. Hvor er det nydelige skjørtet fra?

  1. Caroline

   Det fikk jeg sponset av OOTD i vår 🙂

 5. For en fin bursdagsprinsesse! Hipp hurra! Sønnen min på 1,5 år vil se snapen der Nelia sier takk takk takk igjen og igjen. Når neste snap kommer opp sier han bare nei og rister på hodet til jeg setter på den av Nelia igjen! Da står han og smiler og ler <3

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg ser den om og om igjen selv 😀 😀 😀

 6. Ååh, helt nydelig skjørt! Hvor har du kjøpt det? 🙂

  1. Caroline

   Det fikk jeg sponset av OOTD i vår 🙂

 7. Du er sååå fin med det korte håret <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Elise Arwin

  Ååå så koselig! Gratulerer så mye med dagen Nelia och til mamma og pappa som har vert foreldre i to år allerede 🙂
  Hvor kommer ditt fine skjørt ifra? Kjempe fint!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Det fikk jeg sponset av OOTD i vår 🙂

 9. Kristine

  Elsk på tyllskjørtet ditt! hvor får man kjøpt det? 🙂

  1. Caroline

   Det fikk jeg sponset av OOTD i vår 🙂

 10. Fina bilder som vanligt 🙂 Och grattis till 2-åringen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Benny 😀 Titt innom for bildene nå i kveld, de er amazing 🙂

 11. Elsket de antrekksbildene! Bra dere fikk en fin dag, oga t Nelia koste seg 🙂

  1. Caroline

   Vi kom helt tilfeldig over den tunellen og syntes lyset var så kult 🙂 Hadde egentlig ikke tenkt å ta noen bilder.

 12. Så skjønn hun er! Skal snart reise nedover til Gran Canaria med Ving selv, og har i den forbindelse et lite spørsmål om Babyzen Yoyo-vogna deres. Har dere fått lov til å ta den med ombord som håndbagasje, eller måtte dere sende den? Vi har samme, og blir ikke helt klok på om vi får lov eller ei 🙂

  1. Caroline

   Ja, hun er den skjønneste <3

   Vi tar den alltid med som håndbagasje, det er ikke noe problem. Den er innenfor målene for håndbagasje, i hvert fall. Vi har blitt stoppet et par ganger når vi har kommet med den oppslått, men da har vi slått den sammen og vist hvor liten den blir.

 13. Caroline

  Gratulerer så mye til lille, nydelige Nelia <3 Heldig jente! Fantastiske bilder også

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Herregud, for et sjukt kult skjørt!!!!! Vet ikke om jeg hadde turt å gå i noe sånt selv, men det var utrolig stilig!

 15. Nelia har alstå de beste foreldrene, håper å kunne bli like god mor som deg en gang i fremtiden!:-)

 16. Hei!

  Kanskje du kan være så snill å lage et innlegg om fototips? Nå som dagene blir kortere sliter jeg, og sikkert mange flere, med å få til fine bilder. Jeg er allergisk mot blits (synes aldri jeg får fine bilder!) men kanskje du har noen gode råd? 🙂 Jeg synes de du har hatt tidligere har vært veldig bra.

  Hilsen Thea

 17. Fikk «sex in the city»-vibes av antrekket ditt i dag. Minner meg om SJP i introen. Så flott du er 🙂 Gratulerer med dagen i går til Nelia – vakker jente du har! Nyt resten av ferien!

 18. Hei! 🙂 Hvor har du fått tak i dette nydelige skjørtet?

 19. Hei Caroline! Nydelige bilder (av nydelige mennesker!). Jeg vet at dette kanskje er et skudd i blinde- men dette bildet hvor du står og ser utover landskapet fikk meg til å huske et gammelt bilde av deg, som jeg ikke finner igjen noe sted! Jeg brukte det som bakgrunn på mobilen for treningsinspirasjon over en periode (for ca. 2 år siden kanskje?), og det hjalp skikkelig! Det var av deg på et cruise (? om jeg ikke husker feil), hvor du ser utover sjøen, der du hadde på deg en beige bukse (og så tror jeg det var en skjorte av noe slag). Fargene var veldig fine, med blått hav og lyse klær. Husker du hvilket bilde jeg tenker på? Hadde du hatt mulighet til å linke til innlegget? ( eller kanskje det er på instagram?) Finner det ikke noe sted. Føler meg litt som en stalker nå (det er jeg ikke altså!), men jeg ble bare såå inspirert av det bildet! Klem fra Ane:)

  1. Caroline

   Heihei 😀

   Hmmm.. kan det være det første bildet på dette innlegget? https://carolinebergeriksen.no/2014/06/15/liberty-of-the-seas/

   1. Nei, men det var dette!! Fra samme tur; https://www.facebook.com/carolinebergeriksen.no/photos/pb.143469989014736.-2207520000.1448562192./840713902623671/?type=3&theater
    Fant det på facebook nå pga. datoen på innlegget du linket til, tusen takk! Hadde helt glemt å se på facebook. Takk for at du er den du er, og den beste inspirasjonen jeg kunne tenke meg!

 20. Åå, det både ser og høres ut som en fantastisk feiring av lille prinsessa <3 Nydelige bilder av dere 🙂 Her i huset skal vi 8åringen vår i morgen, gleder meg skikkelig <3 Tiden går så fort med de små, er bare å nyte hvert minutt <3 Kos dere masse videre på feire <3 Håper du kommer med en liten reiseguide eller noe lignende, vi tenker å reise med guttene i vinterferien, de er 4 og 8 år, og vi tenker enten det hotellet dere er på nå, eller det nye som du skrev om i går. Vil gjerne høre dine meninger om hotell, restauranter og slikt, med tanke på barna spesielt 🙂 Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg kommer til å skrive en liten oppsummering og en reiseguide til Gran Canaria 🙂

 21. Så ut som en perfekt dag for Nelia 😀 Gratulerer igjen til den lille solstråla, jeg lo så godt når hun sa «takk takk takk takk takk» på mystorien din <3

  Det bildet av deg i tunellen: AMAZING 😀 Du er så vakker, og for et flott antrekk!! Ha en fortsatt fin ferie med familien 🙂

 22. Hei Caroline! Jeg har ett forslag til ett innlegg.aner ikke om Du er flink å skrive om det 😉 men.. Jeg ser hvor mye stress, kraver og all slags jobb folk og mange bloggere har nudags. «flinke pike «- syndrom snakker Jeg om. Jeg ser at det er mere og mere blandt folk.Og det leder til burn out visst ikke man gjør noe. Har Du erfaring om det,så kunne kanske Du skrevet,kossn man planlegger for å ikke ha for mye gjøre. Sån at man ikke blir syk. 🙂

 23. Christine

  Likte dere Palm Garden? Et av mine favoritt steder

 24. Jeg var i Lollo å Bernie land sammen med niesen min når hun var to år. Hun har fortsatt kvar kosedyren 🙂 Å er fortsatt like gla i Lollo å Bernie,nå er hun syv år 🙂 Er en stund siden sist gang vi var å hilste på nå. Men det er virkelig gøy for de små.

 25. Dwightinha

  Så vakre bilder!

 26. Kjempefine bilder og gratulerer med overstått 2åring lurer på om dere skal ha flere barn snart?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *