outfit for a date night

IMG_7731

Hei til deg og tusen takk for så fantastiske tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg! Det skapte så stort engasjement at jeg like gjerne lot det bli liggende som eneste innlegg i går. Jeg ønsket rett og slett at det skulle nå ut til så mange som mulig, for det er tydelig at det er flere som har et horn i siden til mammapolitiet og ingenting er bedre enn å vite at vi er nettopp flere. Det er helt fantastisk at vi kan støtte hverandre for å forstå at den jobben vi gjør som foreldre er best – og mer enn bra nok for våre barn ♥ 


Vi tok turen på en date for to rett før solnedgang i år, og endelig fikk vi knipset noen antrekksbilder! Jeg elsker å ta antrekksbilder på tur, så jeg håper dere vil at jeg skal dele flere i løpet av de neste 8 dagene vi har igjen her. Hah! Jeg klarer absolutt ikke å slutte med nedtellingen.. 

IMG_7929IMG_7947IMG_7705IMG_7769IMG_7890

(annonselenker) kjole her / smykke her / sandaler mango / veske saint laurent / klokke daniel wellington / smykke 


Jeg forteller mer om daten vår senere, har noen steder å anbefale deg som skal reise hit – vi hadde en så fin kveld! Nå skal vi ta turen inn for å besøke mamma og pappa som bor i Playa Del Cura, Nelia er på bedringens vei og det varmer hjertet mitt  Håper dere får en helt fantastisk dag! Og kjør pent! Jeg hører det er kaos på veiene hjemme.. ♥ 

103 kommentarer

 1. Lille my

  Siden du la ut innlegget i går,har jeg hatt lyst til å komme med en kommentar til,jeg la og ut en i går. Dette med mammapolitiet har nemlig et langt mer graverende nivå. Det finnes nemlig de som opplever omsorgsvikt,der det faktisk er viktig å gi meg skjed. Men hvor er mammapolitiet da? De gir aldri beskjed i tilfeller der man faktisk må hjelpe barnet. Da sitter de hjemme,knasker nøtter og er glad dette ikke angår dem. Det er for meg tydelig at mammapolitiet ikke har de rette resursene. De fremstiller seg som personer med resurser til å stille opp,men i tilfeller der de bør,er de for feig. Og det er så ille,siden mange andre tror ja disse personene gir beskjed,de ser jo det sammen,men da svikter mammapolitiet gang på gang. De liker tydeligvis å fremstille seg som flinke foreldre,med så mye omsorg for barna at de har nok til andre barn også. Men realiteten er at de er for feig. Og haar du lagt merke til,de arresterer kun mødre,aldri fedrene,igjen så er de for feig. Omsorgsvikt skjer,men det er ikke normalen heldigvis. De står heller aldri til ansvar når de selv går så langt å viderformidle til barnevern,helsesøstre etc og setter i gang kostbare resurser i tilfeller det iikke er grunnlag for slike ting. Da sitter de og godter seg i sin egen selvtitulerte overlegenhet,for de ga beskjed,de var en overlegen mor. De bør gjerne lære seg forskjellen på en familie som koser seg på tur,en sliten mor som henter barna i barnehagen eller handler middag på butikken og de som faktisk har det vondt i hverdagen. Dette er tydelig resurser som kommer naturlig for dem,men det bør de lære seg,for alle barns beste. Det er viktig å gi beskjed det har de helt rett i,men spar det til de gangene det er riktig å gi beskjed.
  Håper datteren din er på bedringens vei,og håper den velfortjente daten var fin. Til deg og alle de andre glimrende mødrene der ute,håper jeg de er trygg nok i sin rolle til ikke å bli påvirket av kommentarer som er fullstendig skivebom

  1. Caroline

   For meg er mammapolitiet stort sett anonyme kommentatorer på nett, men de finnes nok i mange ulike lag :/ At de sjeldent sier i fra til fedre, er nok fordi det i bunn og grunn ikke handler om barna, men mødrene :/

   Tusen takk! Hun er på bedringens vei, og i følge legen er det ikke noe problem å ta henne med ut, akkurat slik som vi fikk beskjed om på søndag 🙂

 2. Fikk ikke lest gårdsdagens innlegg før nå. Fantastisk bra. Kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver. Jeg er heller imponert jeg over energien du har og all treningen du klarer å presse inn mellom «slagene». I tillegg er jeg imponert over hvor flinke dere er til å prioritere kjærestetid de gangene dere har muligheten til det. Vi er ikke så flinke til det og det merker vi når vi endelig tar oss tid til kjærestetid. Da er den etterlengtet.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre at du synes det 🙂

 3. Du ser helt smashing ut Caroline! 🙂
  Elsker antrekksbilder så kom gjerne med flere! 😀
  Følger deg også på snapshat nå og gleder meg til snaps og nye blogginlegg hver dag 🙂
  Takk for at du gir meg så mye inspirasjon og motivasjon i hverdagen!
  Boka di står på ønskelista mi til jul og drømmen er å få den signert <3
  Ha en super dag i Spania! 🙂
  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! Det er hyggelig med slike positive tilbakemeldinger <3

   Klemmer <3

 4. Så fin! Du passar verkligen i den färgen, vackert ljus på en vacker kvinna.
  Njut av din underbara semester <3

  Kärlek från Sverige

  #loversgonnalove

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 5. Antrekksbilder er topp! Og du ser strålende ut! Du er antakelig ikke helt i julemodus der du er midt i sol og varme, men jeg legger likevel inn et ønske om innlegg når du kommer tilbake til Norge – jeg har skjønt at du er et julemenneske, og jeg kunne gjerne tenke meg innlegg med inspirasjon til julepynt, innlegg om hvordan du pynter bordet o.l… hva som inspirerer deg til jul. Du har jo slike innlegg både nå og da, og de er veldig inspirerende synes jeg. Gjerne noen tips, sniktitt, til f eks bordpynt FØR julaften…kremt…så slipper jeg å sitte som i fjor, og beundre bildene av bordet deres som du la ut etter julaften, og ønske at jeg hadde sett bildene før jeg gjorde mitt eget forsøk på borddekorasjon, he-he…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det kommer nok noen innlegg om jul, skal du se 😉

 6. Ida Marie

  Wow for noen flotte bilder
  Du er rålekker ut

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Herregud, for en kjole og for noen bilder!! Du er jo alltid flott, men her ser du virkelig helt fantastisk bra ut:-) Kos dere videre på ferie, og god bedring til Nelia!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. Wow! Og utrolig lekker farge!

 9. Henriette

  Ikke for å være slem eller noe, men hva er den kulen/»puppen» som stikker ut på det fjerde øverste bildet??? Der du står med hendene i håret?! Ser ut som du har på deg en mikrofon elns under kjolen?!?! Kan du bekrefte eller avkrefte om dere filmer til TV der nede eller? For ikke er det en pupp iallefall…..! Håper iallefall det ikke har oppstått en bule der fordi du har redigert bildet… Håper virkelig ikke Caroline!!!?!?!

  1. Caroline

   Det er bare ribbeinet mitt 🙂

  2. Hjelpes meg.

  3. Karoline

   Den «bulen» som du så fint påpeker tørr jeg faktisk påstå at er ganske normal, uansett om du er tynn, «normal» eller tykk. Kjæresten min, som er en mann med godt med fett på kroppen (unnskyld kjære, om du leser dette…), har også denne bulen som er ribbeinet på samme side som Caroline.

   1. Caroline

    Haha 😀

    Ja, jeg tror at de fleste har den uavhengig av kroppsstørrelse 🙂

   2. Jeg har også sånne ribbein som stilker ut øverst, haha:) Og jeg har former, så det er absolutt ikke noe med vekt å gjøre. 🙂

  4. Haha, jeg har også den «bulen» og er absolutt ikke den tynneste du finner, hvertfall ikke flat mage og har sikkert 30 kg mer enn Caroline også.. Til tross for dette så stikker de ut. Jeg har lagt merke til at jeg har disse tydelige ribbeina og har i senere tid fått høre av en fysioterapeut at jeg har fryktelig utstikkende ribbein! Tror nok det bare er måten hun står på som får de såpass tydelige 🙂

 10. AmalieS

  FAB!!

  1. Caroline

   😀

 11. Enkelt og smashing outfit …….men har du ikke truse på ?!? ….i såfall kuult at du tør å gå uten-hehehe u rock

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg bruker ikke undertøy under en slik kjole :O

  2. Hahaa, jeg tok meg selv i å lure på det samme! Skulle godt gjøres å skjule noe undertøy under der! 😉 Men gud bedre du ser bra ut, ass!

   Og når det gjelder mammapolitiet og noen av de nekene som har kommentert under det forrige innlegget ditt, så vil jeg bare si at jeg forstår deg SÅ godt, og blir utrolig provosert av noen av de «argumentene» som blir brukt. 🙂

 12. Du er vakker som få caroline, å en fantastisk blogg, håper du koser deg på tur med din familie, savner noen bilder av deg i bar mage å med navle smykke;)

  1. Caroline

   Tusen tak, Eva <3 Du skal ikke se bort i fra at det kommer noen bilder av en bar mage 😀

 13. Bruker du undertøy til denne kjolen?

  1. Caroline

   Nei 🙂

 14. Hvorfor er ikke min kommentar publisert på mammapoliti-innlegget? Fordi jeg utfordrer deg på det at du takker og tar gjerne imot tilbakemeldinger på deg selv som mor så lenge det er positivt, men når noen er uenig med deg er det plutselig feil. Begge deler er en evaluering av deg og du må velge om du vil ha evaluering eller ikke, ikke å bare få positiv evaluering. Da må du seriøst finne deg en annen jobb… Du tjener penger på å brette ut ditt liv og da kan du ikke plutselig gi uttrykk for at andres vurdering av deg er et brudd på dine private grenser. Jeg mister helt respekten, og ser det er mange med meg, selv om du sikkert siler kommentarer (tydeligvis). Og alenetid; har du mistet virkelighetskontakten i den grad at du ikke ser at du har mye alenetid når du kan bruke den tida andre er på jobb til hjemmekontor, trening, frisørtimer og styre din egen dag på en helt annen måte enn de fleste andre?

  1. Caroline

   Absolutt ingen kommentarer er «silt ut» på det innlegget, så da har du nok bare oversett den.

  2. Folk må lære seg folkeskikk tenker jeg vi heller sier.. Selv om Caroline er en blogger betyr ikke det at hun skal finne seg i alt som blir skrevet her. Og når ho gang på gang får kommentarer fra mødre som mener de vet hvordan ho burde oppdra N, og insinuerer at ho er en dårlig mor, samt at det diskuteres i forskjellige forum rundt på nett så må da jaggu ho også få lov til å bite fra seg litt. Ærlig talt..
   Som man kan se utifra kommentarene på forrige innlegg er dette mammapolitiet GODT utbredt i Norge, og veldig mange kan relatere seg til det Caroline har opplevd. . Og det viser bare at noen mennesker sto sist i køen da det ble utlevert folkeskikk.

   Tenk Trude Mostue (veterinæren) sa i et intervju at ho skulle bli hjemme med barna til de var 3-4 år, det endte opp med at hun fikk haugevis av brev med hets og trusler fordi mange mødre mente det var skadelig at barn ikke var i barnehagen. Det er SYKT og viser hvor sterkt dette mammapolitiet står i Norge

   1. Tja, uheldig sammenligning, Trude Mostue gikk også hardt ut og kritiserte de som sendte barna sine i bhg, så der kastet hun selv besin på bålet.

  3. Ingen som bryr seg om du mister respekten for Caroline, aller minst Caroline selv (vil jeg tippe).

  4. Det handler vel ikke akkurat om evaluering Marit.. det er måten folk skriver på som er utrolig provoserende. Bastante påstander og beskyldninger og utropstegn i lange baner. Det er ikke sånn en skriver til hverken kjente eller ukjente.
   Jeg har hjemmekontor, men du veit det betyr at en jobber selv om en sitter hjemme ? Det at Caroline trener og drar til frisør når hun har hjemmekontor, betyr at hun kanskje jobber på kveld i stedet ? Må ikke nødvendigvis jobbe 0800-1600 av den grunn, det gjør heller ikke jeg. Når ble det å drive en blogg et sted folk kan ytre seg fritt i kommentar feltet? Er det ok og skrive all type kommentarer og så skal Caroline bare finne seg i det siden hun tjener penger på bloggen ? Du kan ikke evaluere en person uti fra det lille Caroline deler med oss på bloggen, det er kun en brøkdel av hverdagen hennes. Det er rett og slett frekk oppførsel … ikke noe annet..

   1. Jeg har hjemmekontor selv jeg! Og nettopp derfor vet jeg hvor heldig jeg er som kan styre min hverdag mer enn mange andre! Jeg har aldri sagt meg enig med mammapolitiet, og er helt enig med Caroline i at foreldre kjenner barna best. Dette handler mer om at det er så greit å vurdere og skrive masse så lenge det er positivt, men når det er negativt er det plutselig feil. Jeg er overhodet ikke en av de som har kommentert negativt og vært «mammapolitiet» men reagerer på den lite ydmyke og unyanserte fremstillingen. Etter min mening må det enten være feil å vurdere og evaluere andre punktum eller det må være greit når hun byr verden inn i sin private sfære. Og til sist: hun bør bry seg om hun mister lesernes respekt….

   2. Vibeke

    Jeg tror også som In at det handler om måten folk skriver på (bastant og frekt), og endel av formuleringene, type » du setter ALLTID egne behov foran barnet ditt». Virkelig hårreisende «evaluering». Det er absolutt mulig å kritisere aspekter ved denne bloggen, og jeg opplever at C svarer saklig dersom kritikken oppriktig er konstruktiv, men dette må ikke bety at hun er enig. Vi er jo forskjellige. Men mange kommentarer går på å ta henne, det er så tydelig. At de hevder, direkte og indirekte, at hun er en dårlig mor, er under beltestedet. Da må hun faktisk få ta til motmæle på sin egen blogg.

 15. Christine

  Savner morgentrening snappene dine!
  Det er de som får meg på trening på morningen :- D hihi!
  Hadde vært gøy om du la ut en liten peptalk video for oss som skal trene på morningen, gi oss litt av den motivasjonen du har på morningene!

  Om dere får barnefri en dag anbefaler jeg fjellturen fra Puerto Rico opp til Norske plassen og mot Arguineguin. Super fin tur for deg som liker å jogge 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips!

   Så hyggelig å høre at du savner de 🙂 Jeg skal bli flinkere fremover 🙂

 16. Ikke relevant for dette innlegget, men har lagt merke til at du aldri deltar på prisutdelinger hvor du er nominert? Du var jo nominert i går på kjendisgallaen som «Årets blogger» og i flere kategorier under Vixen Blog award tidligere i år. Skjønner at du ikke var der fordi du er på GC nå, men du skjønner kanskje hva jeg mener. 🙂

  1. Caroline

   Det har rett og slett ikke passet så veldig ofte :/ Ingen annen grunn enn det.

 17. Nydelig farge til deg:-). Så bra at Neila er bedre:-))). Nyt ferien

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Så nydelig du er 🙂

  Nå hadde jeg egentlig tenkt å skrive en lang kommentar om mammapolitiet – for jeg er blitt anmeldt av dem mange ganger selv. Men så orker jeg ikke å skrive alt… for det er så mye jeg har fått kjenne på fra den kanten. Men la oss bare si at jeg har en sunn og frisk gutt som elsker mamman sin (og Daddy!!) og som alltid er glad. Da klarer jeg ikke å se at alt det jeg gjør som mammapolitiet anklager meg for er så fryktelig galt. Så gjør du det du mener er bra for Nelia – så får alle andre heller ta valg for sine egne barn og ikke alle andres 🙂

  1. Caroline

   <3

 19. Så bra det ble en fin date-night. Likte absolutt ikke kjolen din (er det lov å si det? 😉 ) men det spiller ingen rolle, viktigst at det var hyggelig!
  (Jeg må bare si at jeg aldri har opplevd å bli tilsnakket/kritisert av mammapolitiet (liker ikke ordet heller, synes det er utrolig teit), men derimot mødre-generasjonen vår, altså barnas besteforeldre eller andre på samme alder! Det er ikke alltid kult at de liksom vet best og kritiserer heller!)

  1. Caroline

   Selvsagt er det lov å si det 😀 😀 😀 Vi koste oss masse!

 20. Hei! 🙂
  Jeg bruker Balmain hairextension, men sliter med at håret blir krusete og fort flokete. Jeg har gått til samme frisøren i over ett år nå, men jeg har ennå ikke blitt anbefalt en god shampo og balsam for håret. Det er så kjedelig å gang på gang måtte kjøpe dyre produkter som ikke fungerer. De fungerer jo på mitt hår, men extensionet blir ikke bra. Så jeg tenkte det var greit å spørre en med erfaring om tips før jeg kjøper ny shampo og balsam!
  Du har jo også brukt Balmain en god stund, så jeg lurer på hvilke produkter du bruker og kan anbefale? 🙂
  Vet at du har skrevet om shampo før, men jeg fant bare gamle innlegg.
  Jeg ser for meg at noe med mye fuktighet kan være bra for det tørre extensionet, har du noe erfaring med Balmain og Moroccanoil shampo og balsam?

  Ha en fortsatt fin ferie! 🙂
  Klem

 21. Kommentar sjelden, men må bare nå:
  – Mammapolitetinnlegget i går: TOMMEL OPP!!!
  – Antrekket ditt: TOOOOOOMMEL OPP!!! Du ser dødsbra ut!!!! (smiley med hjerteøyne;)

 22. Matilde

  Du stråler, Caroline! Og regner med at du er fornøyd med det korte håret, for det kler deg virkelig 🙂 Klikket meg inn på kjolen og trodde det skulle være noe dyre greier, men det var det jo absolutt ikke! Du er virkelig flink til å kle deg! Får rimelige plagg som dette til å se eksklusivt ut! *tommelopp*

 23. Joda du har mye alenetid, mtp at du ikke fremstiller alt på bloggen, så er det mye barnefrie timer du forteller om. Treningen din som faller på tidspunkt når nelia er hjemme. Og hver eneste gang LK skal reise bort så er du veldig rask med å reise til mamma og pappa. Forstår at folk vil spørre, for det er tydelig at du har veldig mye alenetid i forhold til andre foreldre. Har du noen gang hatt en hel helg alene med Nelia egentli?

  1. Jeg kan ikke se at det er relevant at hun skal svare på om hun har ært alene med N en helg? Hva har det å si for deg?

  2. Men hvorfor kan ikke Caroline få reise til sine foreldre når LK er borte? Jeg gjorde akkurat det samme selv når barna var små. Om min mann var borte en helg,så reiste jeg til de. Barnas besteforeldre kunne da få bruke ekstra tid på sine barnebarn. Det er ikke alle som har foreldre i nærheten.
   Skjønner ikke at du gidder å henge deg opp i dette Silje.

  3. Altså, unnskyld meg, men hun opplevde jo at en fremmed mann kom hjem til henne og muligens prøvde å ta seg inn i huset en gang hun var alene hjemme med Nelia!! Du må da vel fatte og begripe at det kanskje ikke frister så mye å være hjemme alene når L-K er borte, etter det?

 24. Gårsdagens innlegg «satt i sikringsboksen»den tenker jeg! Kos dere videre på et nydelig sted. Ps! Hjerteøya på Anfi er perfekt en dag når man er uten barn;))

 25. for en SUNN KROPP DU HAR!!!
  VAKKER, STERK og NATURLIG!!

  jeg ser ikke innom bloggen din ofte eller kommenterer, dette er andre gangen du får noen ord fra meg.

  Jeg ville bare si at DEN KJOLEN viste virkelig at kroppen din er EKTE og FYSIKKEN DIN

  —-TOP NOTCH—-

  kos deg masse på ferie, klem fra nord

 26. En liten kommentar til gårsdagens innlegg. Har du ikke tenkt på at også du med dine innlegg om riktig kosthold, mosjon osv framstår som en prektig mammapoliti? Jeg er glad jeg ikke er en ung mamma som skal prøve å leve opp til det kvinnebildet du står for.

  1. Jeg tror du har misforstått hva mammapoliti er.

  2. Karoline

   «Det kvinnebildet du står for»… Det som er så fint, er at vi alle opplever bloggere forskjellig. Nettopp derfor vil jeg påpeke at det kvinnebildet jeg får gjennom Caroline, gir meg tro på meg selv. Jeg har aldri følt meg arrestert av noe av det hun skriver, fordi jeg klarer å lese det «gjennom» hennes øyne, om det er lov å si det på den måten. Det hun skriver om er hennes liv, hennes trening, hennes kosthold. Ikke mitt, ikke ditt, ikke naboens. Hennes! Caroline sine innlegg om kosthold og motivasjon klarer jeg helt fint å se på som hennes tips, nettopp fordi hun skriver om egen erfaring med egen kropp. Med andre ord, det som fungerer for henne vet jeg at ikke nødvendigvis fungerer for meg, men jeg kan få tips utifra det hun skriver. Hennes jobb er å lage et magasin på nett som er åpent for alle og innleggene er, om du ikke har merket det tidligere, veldig leserstyrte. En leser spør etter tips for å komme seg ut på trening, og Caroline svarer med et innlegg om nettopp utetrening. En annen leser etterlyser middagsoppskrifter og Caroline svarer med oppskrift på mat som hun pleier å lage. Alle oppegående folk vet at Caroline sine innlegg ikke er en mal på hvordan ting SKAL/MÅ/BØR gjøres. En annen ting som er så fint, er at vi selv kan velge hva vi vil lese. Om jeg var så usikker på meg selv at jeg følte meg arrestert hver gang jeg leste denne bloggen, så hadde jeg heller valgt å ikke lese videre 🙂 Men det gjør jeg, så lenge hun deler <3

   1. Ann-Theres

    Godt skrevet!! Takk!

  3. Om du føler så mye negativitet ved å lese om andres kosthold, andres trenignsvaner, andres sminkevaner, andres ferier, andres interiør og andres klesstil, så vil jeg anbefale deg å la være til du klarer å takle det.

 27. Fru Møldrup

  Wow! Du ser helt fantastisk ut! Jeg nyter denne bloggen ditt med variert og rikt innhold. Du inspirerer og gleder. Det er som å åpne verdens beste magasin å lese bloggen din, skrift og bilder, alt er så utrolig gjennomført. Du er så flink Caroline! Også som mor, den beste mor Nelia kunne fått. Det samme tenker jeg om meg selv som mor til mine to barn. Ofte må man ta valg, ikke bare for seg selv, men som mor må man ta valg for sine barn, og ha nok selvsikkerhet og tro på seg selv til at man alltid, uten unntak, vet at man velger og gjør det riktige for sine små. Jeg syns du viser at du er en flott mor på alle måter. Stå på! Ps: det nest siste bilde, Elsket det!!! Vakker kvinne, lyset, stemningen som kommer fram. Amazing!!! Ha en herlig ferie videre, skjønneste Caroline m/fam 🙂

 28. Et ord: Wow!
  For noen bilder fine deg. Den kjolen var amazing! Kledde deg kjempe godt.
  Ha en god kveld! 😀 NYT!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 29. Nydelig lys!

 30. Christine

  Hei!
  Jeg synes disse bildene var helt nydelige og du ser veldig vakker ut!!
  Så et lite ønske, jeg elsker sminken din på disse bildene (skjønner at solnedgang er et «gunstig» lys om du skjønner) -men kunne du tenke deg å gjøre en «how to» av denne sminken når du kommer hjem/får tid? Med produkter og kanskje noen bilder underveis, særlig av hvordan du får til gløden og sånn. Og lipglossen sukk!

  Ha det så fint og god bedring til den minste på tur 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det kan jeg se om jeg får tid til <3

 31. Seriøst. …. jeg ble helt satt ut av disse antrekksbildene,tror aldri jeg har sett deg så smashing ut før. For noen former du har,så utrolig vakker hele deg,både på utsiden og innsiden! <3 jeg sliter med og finne ord her jeg sitter!
  Jeg ønsker dere en fortsatt fin ferie,fordi dere fortjener det!! <3

  Klem

 32. Dæven døtte for en kropp:o Du ser helt utrolig ut. Målløs blir jeg. 😀 Kose dere videre:)

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk <3

 33. Jeanette

  herregud så fin du er med det kortet håret!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 34. Hei! Jeg ble så satt ut når jeg leste forrige bloggpost ,jeg satt bare og måpte . Går det an og skrive så stygge ting….?ja det gjør det dessverre . Dere kjenner datteren deres best og jeg hadde gjort nett det samme. Men å få stygge kommentarer det fortjene dere ikke!!!! Kos dere masse på ferie og kjekt å lese at Nelia er på bedringens vei. (PS jeg og tellere ned dagene til jeg skal hjem fra ferie )

  1. Synes ikke at det var «stygt» i det hele tatt og at Caroline, og hennes hoff overreagerer til de grader. Litt kleint var de imidlertid, for det er jo innlysende at Berg Eriksens selv tar sine avgjørelser best. Snakk om å gjøre to fjær til frm høns!

   1. Du vet jo ikke om alle kommentarer hun har fått opp gjennom, da.

   2. ‘for det er jo innlysende at Berg Eriksens selv tar sine avgjørelser best. ?’ :p

    Formuleringen din må du virkelig jobbe med. For dette her er svada.

    Ikke at jeg helt tok poenget med kommentaren din, men at Caroline ‘tar sine avgjørelser best’ (knis), er da ikke så rart..? Vi tar vel alle de beste avgjørelsene for oss selv? 🙂

 35. Innlegget i går: FANTASTISK :-))
  Og kjolen din i dag, OMG, for en smashing kropp!
  Tusen, tusen takk for at du er en så stor inspirasjon for meg <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 36. Wow! Heldige Lasse som skal på date med hu a 😀

  1. Caroline

   Haha 😀

 37. En ting er hva mammapolitiet skriver, men hva med all dritten Caropolitiet slenger ut a???
  Jeg blir virkelig flau på alles vegne her.
  Men sånn som caropolitiet går til angrep er nesten litt skremmende.
  Dere beskriver det såkalte mammapolitiet som feite, lubbne, missunnelige kjærringer som ikke skulle hatt barn og burde bare knipe igjen osv, HVA i F er det som gjør det så greit og oppføre seg sånn da.
  DERE er jo ikke litt bedre enn hverandre.

  Syntest ikke du burde legge ut sånne heksejakt diskusjoner, Vi er alle så forskjellige at uansett hva du skriver vil noen være for og noen imot, det var jo noen som også ble litt truffet da du skrev innlegget om fødsel i forhold til keisersnitt, det samme med alkohol og økonomi. alle har forskjellige meninger, men når noen av oss ikke klarer utrykke de pent så burde de ikke få bli postet. ( Er min mening ) 🙂

 38. Elin S.

  Fine, fine Caroline <3 Du ser som vanlig ufattelig bra ut. Og Nelia har et solid par foreldre, det er det ingen tvil om. Den lille frøkna er tydelig høyt elsket av både mamma og pappa 🙂 Kos dere masse resten av ferien.

  Klem herfra

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 39. Herlighet!!! Girlcrush på bildene her altså. Smashing! Kos dere maks resten av ferien, og prøv å hev deg over mammapolitiet. Lyser sjalusi lang vei, og de er nok ute etter å «ta deg» med en gang de øyner muligheten.
  Klem fra Marie <3

  1. Caroline

   Haha <3 <3 <3 Tusen takk 🙂

   Klem 🙂

 40. Caroline

  Flotte omgivelser også 😀 Prøv Bella Pasta! God mat og gode viner… 🙂

 41. Kjære nydelige Caroline! Jeg vil bare si at jeg er så himla imponert over hvordan du hele tiden står på – og skjønner godt at du trengte å få si noe tilbake i innlegget i går. På bloggen din har jeg ikke bare sett kommentarer fra mammapolitiet, men også kostholdspoliti, samlivspoliti, motepoliti, jeg vet bedre enn deg-politi og generelt bare nettroll. Jeg ser opp til hvordan du klarer å håndtere alt dette, og alltid være så motiverende og blid i innleggene dine.

  Men jeg vil bare minne deg på en ting. Selvfølgelig kan det være at dere allerede har tenkt på dette, men av min erfaring er det svært få foreldre som er bevisst på drikking av alkohol når barnet har besøk av en venn. Det at dere nyter et glass til maten, det vil gi Nelia et trygt forholdt til alkohol. Derimot er det viktig å huske på at mange barn ikke har denne tryggheten. Jeg er fra et alkoholisert hjem, og jeg husker selv da jeg var barn og skulle overnatte hos venninner – hvor foreldrene åpnet en vinflaske for å nyte ETT glass. Men for meg ble kvelden fylt med angst for at det skulle bli sånn som hjemme – og jeg ble så innmari utrygg. Dette sier jeg ikke for å leke politi selv, men heller gi dere et tips for fremtiden når Nelia vil ha med seg venner hjem for overnatting 🙂

  Kos dere videre på ferie. Stor klem <3

  1. Hei AM,

   Jeg kommer fra et hjem med foreldre som hadde et sunt og normalt forhold til alkohol, og derfor forbinder jeg en flaske vin til maten som kos og hygge. Det som du skrev her har jeg som mor aldri tenkt over, så takk for at du skrev det. Fikk vondt av å tenke på deg som liten jente som lå og var så redd.:(
   Jeg skal absolutt tenke på dette når datteren min i fremtiden får venninner på overnatting.

   Klem Marina

  2. Caroline

   AM: Tusen takk 😀

   Og tusen takk for et konstruktivt innspill! Vi har ikke hatt noen situasjoner slik som du beskriver, men det er absolutt noe vi skal ha i tankene i fremtiden <3

   Klemmer <3

 42. Martine

  Du er fantastisk vakker Caroline! Du er penere enn kjolen;) Men elsket antrekket!

  Når det kommer til mammapolitiet, ikke bry deg. Det er alltid mennesker i samfunnet som ønsker å hakke ned på andre. Du virker som en supermamma! Er selv mamma til en gutt på fem år. Jeg ser kjærligheten mellom dere bare via bilder. Du er der for Nelia, ser henne og gir henne kjærlighet og det er absolutt noe av det viktigste du kan gi et barn. Husk at du og Lars-Kristian er de beste foreldrene for akkurat Nelia, ingen over, under eller ved siden av:)

 43. WOW. Så flot du er ☺denne kjole er virkelig fin til dig

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 44. Du ser smashing ut!! WOW 🙂

  Pleier ikke å kommentere her, men nå må jeg bare.. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du holder ut med all netthatet, all creds til deg! Tommel opp for innlegget i går. Jeg blir bare så utrolig frustrert og oppgitt over alle disse menneskene som konstant skal kommentere negativt overalt; i kommentarfeltet ditt, i de (p)syke forumene på kvinneguiden, på VGs facebook kommentarfelt om feks. Sophie Elise og at hun må være hjernedød pga hun har silikon (wtf…), lager blogginnlegg om merkingen din er innafor og rapporterer dette inn osv… Har ikke folk bedre ting å ta seg til? Hva gir det disse menneskene å holde på slik? Jeg skjønner virkelig ikke at de kan ha noen interesse av dette. For min del er du en stor inspirasjon, jeg elsker å følge med på bloggen din og snapchat. Jeg skjønner at kanskje ikke alle er fan eller at alle ikke er enige i det du gjør, for ingen er like, men hvorfor klikker dere fortsatt inn på bloggen? Hvorfor må dere konstant «arrestere» Caroline på hva enn hun gjør eller sier? Hadde det ikke vært mye bedre for alle parter om dere lot være? Det må være kjedelig å være så bitter 😉 Jeg skjønner i hvert fall ikke at det kan komme noe positivt ut av dette for deres del… Og når Caroline faktisk (ENDELIG) svarer elegant på denne kritikken, så klarer dere søren meg å ile ut enda mere hat… ?? Jeg er bare oppgitt, og måtte få dette ut.. 🙂

  Stå på Caroline <3 !! Du gjør en fantastisk jobb på alle områder, og er en stor inspirasjon for mange. Tusen takk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Trude 😀

   Det er heldigvis ikke så mange negative «netthat-kommentarer» her på bloggen, de holder seg for det meste på anonyme forum rundt på nettet. Jeg leser aldri de forumene, så da slipper jeg å lese alt tullet de lirer av seg 🙂

 45. Hvor er du smuk, meget flot outfit til dig 🙂
  Og dit hår er virkeligt smukt.

  Mor problemer i Blogland har vi masser af her i Danmark.

  Knus til jer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, jeg vil tippe det problemet er temmelig internasjonalt.

 46. Benedicte

  Det er svært få som kan bære en sånn kjole. Du ser helt amazing ut! Gratulerer så mye med dagen til vakre lille og nyt resten av ferien ☺

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 47. Hei! Jeg syns du tar så utrolig fine antrekksbilder og lurte på om du kunne skrive litt tips og ting du/dere tenker på når dere tar de? Både foran og bak kamera!:)

 48. Kamilla

  WOAH! For en kledelig kjole!

  Åh! Jeg innså akkurat at jeg har lik hårlengde som deg. Hvilke produkter liker du å bruke i håret? Jeg bruker tørrshampoo og/ eller sukker-spray (hakket bedre enn saltvann-spray), men trenger gjerne litt variasjon.

  Kos dere på ferie! 🙂

 49. Sunniva

  kommenterer sjeldent, men måtte bare si: så BRA du ser ut! Sunn og vakker. Kos dere på ferie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *