morgetrening, sykebesøk og fotballkamp

2 carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

Hei søndag! Det er allerede fire dager siden vi kom hit, tiden går så fort og jeg er helt håpløs når det gjelder nettopp tid på reise for jeg har jo allerede startet å tenke på at vi snart skal hjem. Altså, hallo? Kan noen fortelle meg at vi faktisk ikke er halvveis engang? Blir så oppgitt. Dere kan nok i hvert fall tenke dere en her som blir småirritert på meg når jeg hele tiden nevner at vi må rekke ditt og datt fordi vi snart skal hjem. Haha! Oss to i et nøtteskall på ferie. Hver gang. 

anfi carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

blomster carolinebergeriksenmorningworkout på feriem

pip carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

pus carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

palmesus carolinebergeriksenmorningworkout på ferie


Vi var på løpetur før klokken ble åtte i dag, så det ble offisielt en #carolinebergeriksenmorningworkout på en søndag, og det er jammen ikke dårlig! Det er så deilig å løpe ute på ferie og kjenne at solen bare varmer mer og mer jo lenger du løper. Vi løp inn til Anfi Del Mar og tilbake igjen og avsluttet med litt styrke på hotellet. Overraskende mange spreke sjeler ute på tur tidlig en søndags morgen, vi møtte kjempemange i samme ærend som oss. Tommel opp! 

lasse carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

sliten carolinebergeriksenmorningworkout på ferie

I går kom endelig svigerforeldrene mine hit og det er så koselig at vi får en hel uke sammen, det er bare så innmari trist at Nelia har fått halsinfeksjon. Hun badet altfor lenge for to dager siden og jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke skjønte det og tok henne opp før. Hun strittet jo imot og nektet å komme opp av vannet, så jeg tenkte at ferie er ferie og det gjør sikkert ingenting med bare noen minutter til.. Vel, det gjorde det tydeligvis og nå føler jeg meg som verdens dårligste mamma. Ingen god følelse.. Vi vil jo bare det beste for barna og ønsker at de skal ha en kjempefin ferie, men må likevel aldri glemme å sette grenser og følge magefølelsen som sier at nok er nok. I tillegg tenker jeg at det ganske sikkert er mer enn normalt med basselusker på et slikt hotell som dette med så mange barn, så noen blir nok alltid syke uansett. Det er bare så vondt når det skjer med de små og i tillegg når vi er på ferie! Det er helt fantastisk service her når det gjelder å få hjelp, så vi har hatt sykebesøk på rommet og fått antibiotika og forhåpentligvis en «bli bra innen onsdag for da har jeg bursdag-kur» av legen. Så vi krysser fingrene og gjør alt det Nelia vil til hun blir bra igjen – bortsett fra å bade 😉 Når hun blir frisk sikter vi oss inn på stranden, der er det mye lettere å bade mindre, i hvert fall for hennes del. Jeg vet at hun ikke vil være i sjøen lenge av gangen. Et basseng blir liksom noe helt annet. 

frokost carolinebergeriksenmorningworkout på feriecarolinebergeriksenmorningworkout på ferie

Vi skulle egentlig sett på kampen på Buster Bar sammen med resten av familien akkurat nå, men Nelia sovnet i armene mine før vi kom så langt, så nå blir vi bare her til hun våkner igjen og ser hva som skjer da. Jeg aner virkelig ikke hvilket lag jeg heier på i dag, jeg får bare være litt anonym av hensyn til alle parter 😉 

Ha en fin søndag, dere ♥ 

49 kommentarer

 1. Ikke ha dårlig samvittighet, jeg skjønner at det gjør vondt i mammahjertet, men denne infeksjonen kan like greit komme av flyturen. Er ikke uvanlig å bli syk, når man sitter på et fly hvor mange bruker aircondition over setet, og man plutselig kommer til nytt klima. Er jo også som du sier, mange barn samlet på et sted, og ukjent bakterie-miljø. God bedring til Nelia, håper hun blir fort frisk igjen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, LH! Dette blir jeg så glad for å lese <3

   Klemmer!

 2. Id-charlott

  Var der i sommer på akkurat samme hotell, og da fikk både lillebroren min og lillesøsteren min ørebetennelse. Legen sa at grunnen for hun fikk det var at det var så mange bakterier i vannet! Så det kan jo være grunnen…

  1. Caroline

   Jeg tror absolutt at det er noe i det! Tror vi ligger lavt når hun blir frisk igjen :p

   Klem!

 3. Hvor er treningstightsen din ifra?
  God bedring til lille Nelia. Jeg syntes ikke du skal føle deg som en dårlig mor! Du viser gang på gang at du er en fantastisk mor for Nelia og det er sånt som kan skje 🙂 hun er heldig som har deg som sin mamma 🙂 fortsatt god ferie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine <3 Det er så fælt når de små blir syke 🙁 Tightsen er fra Get Inspired / Rhönisch 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar 😀
    Ja det skjønner jeg! Fortsett som du gjør og vit at du er en bedre mor enn det du tror 🙂 Det har jeg som leser et inntrykk av hvertfall 🙂

    Klem!

 4. Madeleine

  Så flink du er som får trent på ferie!
  Må pirke litt, da du pleier å være god på rettskriving, men nå i to innlegg har omtalt trening på morgenen som morgetrening – og det i tittelfeltet! Det heter vel morgeNtrening? Ah, måtte bare få det ut.

  1. Caroline

   Haha, ja det er helt klart det jeg mener! Går kanskje litt fort noen gangner :/ Tusen takk som sier ifra!

   Klem 🙂

 5. Hei Caroline,
  Vi har sendt deg en melding på instagam. Vi har fått inn noen kule hjelmer med prinsessenkroner osv, sendt deg bilde på insta.. Tenkte kanskje det kunne være noe for lille Nelia? Har en datter som er 1 mnd yngre, hun elsker den!!! Hehe.
  Trenger ikke poste kommentaren offentlig 🙂
  Vh Cathrine Bardellotto

 6. Du er altså så fresh med den lengden på håret! Skikkelig nett og trendy frisyre.

  Forresten, har dere hatt fint vær hele tiden så langt? Og hvor varmt er det ca? Jeg skal til Amadores om ca en uke, og ser allerede nå på yr.no at det ligger an til en del regn. Skikkelig kjedelig om det stemmer, men kan jo være at det egentlig er bedre vær der enn meldingene viser?

  1. Caroline

   Å, så koselig å høre, Mina! Tusen takk 😀 Vi har hatt strålende sol hver dag og opp mot 30 grader 🙂 Ca 23 om kvelden. Har vært litt skyet i dag og skal visst være det noen dager fremover, men det er nok generelt veldig bra her på denne årstiden 🙂

   God tur når det er deres tur 😀

   Klem!

 7. Er Nelia alene på hotellrommet når dere går ut?

  1. Tipper de bare satt henne igjen i resepsjonen. Hun sover jo sikkert uansett, så hun merker jo ikke det… Jeez, for noen spørsmål folk stiller…

  2. Hallo! Tror du virkelig at barnet blir forlatt alene på hotellrommet??? Det er 2 sett besteforeldre med på turen!

   1. Selini

    Hvordan kan jeg vite det da FOR FAEN? Jeg spurte et helt vanlig spørsmål fordi jeg lurte uten å hverken peke fingre eller være ufin. Jeg lurte fordi jeg fikk inntrykk av det og jeg har ikke barn og vet ikke hva som er normalt. Jeg spurte Caroline. Så se til helvette å gidd å svar på kommentaren min du da ?

 8. Uff så leit at vesla er blitt syk på ferie 🙁 Jammen bra det er lege på hotellet. Og den følelsen du beskriver av å vere en dårlig mor, den er ikke noe hyggelig!! Omtrent samme situasjon her, bortsett fra at her dreier det seg om at jeg lot eldstemann være ute i snøen altfor lenge i går.. Han var litt småforkjøla, og det ble jo selvsagt myyyye verre 🙁 Så du er ikke den eneste, og på ingen måte verdens dårligste mamma!! ❤️

  1. Caroline

   Det er ikke du heller, Marita <3 Men den følelsen er ikke noe god 🙁 God bedring til gutten din <3 Håper han blir fort bra!

   Klemmer <3

 9. Morgentrening 🙂 Du har skrevet morgetrening i overskrift to ganger i løpet av noen dager nå… God bedring til N og håper hele storfamilien får fine dager sammen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lise <3 Og takk! Jeg skal rette opp i det :O

   Klem 🙂

 10. Masse god bedring til Nelia….. Mye bakterier på flyet også… Men typisk for denne årstiden med infeksjon også…..Men vet du ikke hvem du heier på av Sarpsborg og Rosenborg???? Er ikke du født og oppvokst i Sarp? Hadde skjønt det hvis de møtte Odd altså…..Fortsatt fin ferie, og husk å slapp av og ro ned…::))

  1. Christine

   Nå har det seg sånn at siden RbK vant i dag,så er Odd i Europa League kvalifisering neste sesong også. Så selv om hun er fra Sarpsborg,så håper hun jo at Lars-Kristian skal få mulighet til å gjøre det bra i Europa med Odd.

  2. Caroline

   Ja, det kan jo være :/ Jeg vet Lars-Kristian håpet på seier til Rosenborg ettersom de da får kvalifisere seg til Europa League neste år, så det må jeg nesten støtte 😉 Men Sarp er alltid i hjertet mitt og jeg heier på dem også <3

   Klem!

  3. Nå når RBK vant, kommer ODD til Europa-ligaen til neste år. Masse god bedring til lille Nelia! Tipper hun føler seg mye bedre om en dag eller to. Og husk at slike infeksjoner kan komme fra mye forskjellig, shit happens – dessverre 🙁 Null poeng å være sint på deg selv, du ønsker jo henne bare godt.

 11. Kjære søre deg! Ikke ha dårlig samvittighet for det, det kan jo skjedd av ulike grunner. Air condition reagerer jeg alltid på når jeg på ferie. Kos dere i sola og nyt dagene! Jeg er helt lik som deg, starter å tenke på hjemreisen altfor tidlig

  1. Caroline

   <3

 12. Åå, så herlig en ferie til varmere hadde vært. Det ser helt nydelig ut!
  Synes ikke du skal ha dårlig samvittighet for at du lar Nelia bade og kose seg. Kjedelig med sykdom på ferie, men det kan godt hende hun ville blitt syk uansett bading eller ikke. Immunforsvaret er visstnok ekstra ømfintlig de første dagene i varmere strøk på grunn av at kroppen plutselig blir eksponert for mye sollys. Håper hun er i nogenlunde god form likevel, og at dere får kost dere masse tross alt ❤️

 13. Men hvis dere føler for å sove lenge en dag, om Nelia blir passet av noen, kan dere det?:) Eller må dere ut å trene hver eneste morgen på ferie?:) Kos dere videre!

  1. Caroline

   Da kan vi selvsagt sove 🙂

 14. God bedring til søte Nelia 🙂 .
  Er så fort gjort å bli syk når man er bortreist!
  Må bare si at jeg får vanvittig mye inspirasjon fra deg om dagen,elsker å lese bloggen din og gleder meg til nye blogginnlegg hver dag 🙂
  Går på lavkarbo og har falt ut litt for ofte de siste ukene,men du har på en eller annen måte gitt meg motivasjon til å virkelig klare dette nå! Vil ned noen kg til slik at jeg kan bli fornøyd med meg selv (eller litt mer fornøyd i hvert fall)
  Har også ganske langt hår nå og vurderer å klippe det nesten like kort som det du hadde før du klipte deg nå sist. Har litt krøller så jeg blir alltid så usikker når jeg skal klippe det. Går hele dagen og tenker skal , skal ikke 🙂
  Ønsker deg en fin dag videre og tusen takk for at du er du <3

 15. Kjære vene da! Håper Nelia blir frisk av «bursdagkuren» 😀 høres ut som en skikkelig flott badenymfe 😉 kos dere max på ferie.

 16. Lisa Mari

  ikke bebreid deg selv, kjære du. Kunne skjedd uansett.

 17. Når kommer neste julegavetips-innlegg? Likte det forrige veldig godt!!

 18. Du har helt sjuke rå veldreide lår‼︎ (⌒-⌒; )

 19. Så utrolig koselig innlegg med fine bilder til å drømme seg bort i 🙂
  God bedring til lille N, håper det går fort over. Ikke godt å være liten og syk stakkar. Og dårlig samvittighet må du ikke ha, det kan skje den beste <3

 20. For noen herlige feriebilder! Ser helt fantastisk ut 🙂
  God bedring til lille prinsessa deres og kos dere masse videre 😀
  Ps, treningstightsen var utrolig stilig 😀

 21. åh, tipper det er herlig å komme seg til litt lysere steder – da får man liksom så mye mer energi! god bedring til lille venn !

 22. Hei du.
  Den dårlige samvittigheten kan du legge fra deg. Hvem klarer å dra en badeglad 2 åring opp av vannet med begrunnelse» du kan bli syk kjære» . De blir bare syke av de basengene. Jeg hadde en sønn som fikk ørebetennelse bare han så et baseng, men vi nektet han ikke å bade. De må ikke bli redd for baseng og vann heller. Med han var det greit, vi brukte popper i ørene. Litt verre med hals, men pyttsann, ikke ofte det skjer og onsdag tenker jeg vi ser en festpyntet prinsesse klar for å bli behørig feiret. God bedring og fortsatt god ferie.

 23. Du har virkelig fått meg til å roe ned festingen og prioritere treningen i det siste – ikke lett blant festglade medstudenter!! Så tusen takk! Skal prøve å komme meg på trening før 7 i morgen.. Du er veldig flink som får til trening på ferie også – motivere hverandre på ferie når en har med små barn er godt gjort – et bra ekteskap jeg håper jeg får i fremtiden:) ang. Fremtiden: jeg er veldig bekymret for flyktningstrømmen til Norge, 22 år og med blondt hår så er jeg livredd for å gå ute om kvelden – studerer i Trondheim, men vil flytte tilbake til Oslo en dag.. Vet ikke om jeg tør lenger. Så mange menn som kommer til Norge med det synet at vi kvinner er underordnet menn og ikke særlig nye verdt- det koker over for meg. Kan du lage et innlegg? Et beroligende innlegg om Nettopp dette? Hilsen fast leser som synes bloggen din er utrolig inspirerende og den eneste jeg setter av tid til hver dag.

 24. Det må være så fint der borte! Og varmt 🙂 Good job med treningen og kos deg mens du er der!

 25. Hvor er dattera deres syk, mens dere to drar for å trene? Herremin!

  1. Stusset jeg på også. Når barn er syke, vil de jo helst være hos mor og/eller far. Tenker at det neppe er nødvendig trene hver dag på ferie – særlig ikke når man får et sykt barn underveis i ferien. Skjønner det er deilig med trening og egentid men du verden…..

   1. Johanne

    Ja, fyfader!!! Stakkars barn som må være syk noen timer med besteforeldre!!!!! Det er helt forferdelig!!! Besteforeldre har jo ikke hatt barn selv så de vet jo ikke hvordan det er å passe et sykt barn .. Seriøst ta å skjerp deg, Gudrun !

    Håper dere koser dere på ferie, og at dere begge nyter off-season<3

 26. Åh nei, så trist at Nelia har blitt syk 🙁 Ikke klandre deg selv med å føle deg som en dårlig mor, du har helt tydelig en god magefølelse og valgte heller og trosse den for at Nelia skulle få kose seg mer/ lengre i bassenget! Du er heller det stikk motsatte, den beste mamman 🙂 Men føler med deg for det er kjipt med sykt barn på ferie! Men jeg kan love deg at de bassengene er bakterie bomber de lux!! Det samme skjedde med vår sønn, halsinfeksjon og høy feber og det i 40 varme grader! Kjiiipt, men det er ikke så mye annet å gjøre enn å høre på rådene fra legen og holde roen og ta alt på barnets premisser 🙂 Masse god bedring og håper hun kommer seg raskt 🙂 Tommel opp for Strand fremfor basseng 🙂 God natt 🙂 Flotte bilder btw

 27. Har vært på charterferie to ganger med mine barn og begge gangene ble noen syke. Veldig kjipt, men det er vel bare sånn det er når man reiser med små barn. God bedring til lille Nelia <3

 28. Therese

  Var selv ute på joggetur kl 8 idag, ingen ting er bedre enn og ta seg en løpetur før hotellfrokost
  Jeg og min familie er også her, bare på amfi. Har med oss dattra vår på snart 2, å det har definitivt vær enklere og vært på stranda, enn at hun skulle ha vært i basenge. Håper nelia blir frisk snart:)

 29. Jeg bare lurer på en ting! Hvordan er de joggeskoene i størrelse som du har på deg på bildene over? Er de normale i størrelsen?

  Koos dere masse videre på turen <3 Og God bedring til Nelia!

 30. Vil bare komme med et tips til restaurant om dere skal ut å spise! 222 sw ligger på radisson blue i Patalavaka, ikke langt fra arguineguin! Fantastisk mat og oppvartning! Bør oppleves!

 31. Anita Friberg

  Dessverre er det spesielt damer som er damer verst. Er ikke det snodig? Kanskje mange føler at mammarollen egentlig er det eneste de er «litt ekspert på» og dermed MÅ bry seg? Jeg har selv au pair og trenger vel ikke å fortelle om alle kommentarene man da må forholde seg til. Det er nærmest som å banne i kirken 🙂 Husk, det er bare meningene til de nære og kjære som egentlig betyr noe !! Personlig er jeg glad i å trene og mektig imponert over dine magemuskler, både før og etter barn. Gode tips til mageøvelser, (ikke for å få flat mage, men veldefinerte og sterke muskler) må du gjerne legge ut på bloggen. De er viktig å terge alle disse misunnelige småfruene med jevne mellomrom vet du:-) 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *