cupfinale og familielunsj

mamma gran canaria dag 4 carolinebergeriksenno

Plutselig var søndag blitt til kveld og vi har hatt en veldig fin dag sammen med familien  Lars-Kristian og jeg endte opp med å se kampen her i leiligheten for Nelia sovnet og sov og sov og sov i flere timer, så da var det bare å bli igjen her mens mamma og pappa møtte svigers der hvor alle egentlig skulle møtes. Etter kampen kviknet hun plutselig til, så vi møttes til sen lunsj – en glad gjeng og pappa som verdens skjønneste i suportertrøya si! Jeg må jo si at jeg synes det var veldig synd for Sarpsborg at de ikke vant, men den lille byen min har jo faktisk kommet uendelig langt! Samtidig synes jeg jo at det er helt topp for Lars-Kristian og ODD at de får kvalifisere seg til Europa Leauge neste år, så dette hadde vært vinn-vinn uansett. 


hey gran canaria dag 4 carolinebergeriksennogjengen gran canaria dag 4 carolinebergeriksennogran canaria dag 4 carolinebergeriksenno menymat gran canaria dag 4 carolinebergeriksennosamlet gran canaria dag 4 carolinebergeriksenno

Altså, denne iskremen! Kokosvaniljeis i kokosnøtt – need I say more?!? 

dessert gran canaria dag 4 carolinebergeriksenno

lille på tur gran canaria dag 4 carolinebergeriksenno

All kjærlighet i verden til lille sjuklingen min ♥ 

neliamin gran canaria dag 4 carolinebergeriksenno

I morgen har Lars-Kristian og jeg planlagt date night ned til den minste detalj, jeg gleder meg som et barn! Så er det bare å krysse fingrene for at det fine været holder seg de neste 10 dagene vi har igjen (jaaa, jeg skal slutte å telle ned!) 

Håper dere der hjemme er friske og raske ♥ 

51 kommentarer

 1. Kjøre vene, la jenta deres få hvile litt da!! Hun er syk! ! Kan dere ikke for en gangs skyld sette hennes behov foran deres egne?????? Her er hun syk, ser det tydelig på henne på bildene også, men neida, mammaen til Nelia er i full gang med å planlegge en kjæresteaften/alenetid igjen! Det finnes ingen foreldre som har så mye alenetid som du, la jenta få være med sine foreldre når hun er syk iallefall!!!

  1. Tenkte det samme..

  2. Jeg tror nok mammaen og pappaen til Nelia vet akkurat hva som passer den lille syke best. Pass på dine egne når de er syke, så passer de på sine 🙂
   Og btw, hva skjer med holdningen til alenetid? For alle foreldre er dette kjempeviktig, og at de to legger en planer for kun de to en helaften er vel kanskje ikke rart?
   Ha en fin dag 😉

   1. Jeg har heller aldri opplevd småbarnsforeldre som har et SÅ stort behov for alenetid/kjærestetid. Det er jo bare knappe 1-2 uker siden forrige gang?!? Dere er jo på familieferie – hvorfor vil dere ikke utnytte tiden til det fulle sammen med familien? Når vi er på ferie, ønsker vi å få mest mulig tid SAMMEN hele familien – det utgjør den perfekte ferien for oss! 🙂 Særlig hvis besteforeldre osv også er med – det er jo så sjelden alle er samlet! Men men, vi er forskjellige, og har tydeligvis også forskjellige oppfatninger av hva familieferier innebærer. 🙂

   2. Mmm…dere vet jo best så klart. Gud fader i himmelen, folk som deg er én av hovedgrunnene til at jeg ikke vil ha barn! Makan til slitsomme mennesker som nekter å bruke hodet. Tenk den dagen noen kommer og mener dere kveler barna deres siden dere er rundt dem HELE tiden. Så vil nok du føle på at dette mennesket ikke har noe med hvordan dere velger å oppdra deres barn.

   3. Men herlighet! C og LK har da ikke noe større behov for egentid enn andre foreldre! Men de setter fokus på at det er viktig å ha det! Det er en stoppe forskjell! Og hva slags skade gjør det at de er ute bare de to en kveld når de skal være sammen alle andre kvelder?! Skjerp deg!

   4. Vibeke

    Så når barna er lagt, sitter dere voksne i ring og ser på at de sover da? For da er en SAMMEN på familieferie!! Jeeeeeeeeeeez……

   5. HAHA! Din comment made my day.
    Parents az. Glad jeg ikke vokste opp med slike foreldre. ÅÅÅ FAMILIETID, FAMILIESTUND, FAMILIEEEE, SAMMEN ALL THE TIME. Give me a break. Jeg hadde blitt kvalt.

    Dere er to spreke foreldre. Nelia er så heldig som har dere 😀 Plei forholdet så ofte dere kan, for glemmer en romantikken, vil dessverre ikke Nelia ha to flotte og spreke foreldre lenger. Mange sjalu foreldre her, tenker jeg. Bitre og skilte grinebitere som i dag angrer sterkt på at de ikke grep tak i kjærligheten før den rant ut som sand i hånden. Jæjæ, sänt är livet. Noen har skjønt det, andre ikke. Det kalles prioriteringer, pipz. Vil en, kan en og da får en det til. Just do it.

    Du er vakker, Caroline 🙂

   6. Kristine

    Så alle familier bør gjøre det dere synes er riktig? Kan tenke meg barna deres vil synes det er en lettelse når de kan flytte ut, om du mener man skal være sammen HELE tiden. Spar meg holdningen, hvem er du til å være dommer over hva som er riktig for et annet menneske sitt barn?

  3. Helt enig, stakkars lita. Igjen så viser du at det ikke er henne dere setter forran deres egne behov. Jeg kommenterer aldri på bloggen din, men nå følte jeg at jeg måtte bare kommentere, vondt å se.

   1. Du også altså…jeg blir oppgitt. Så ufattelig oppgitt! Si meg, kjenner du denne familien personlig? PERSONLIG altså? Du vet nøyaktig hva de gjør, hvilke valg de tar og hvordan de lever hvert eneste sekund av hver eneste da? Tenk deg om da ditt brød…

   2. Birgitte

    Herregud, det drøye med denne kommentaren er at du sier rett ut som om det er fakta at «du setter ikke Nelia sitt behov forran ditt eget». Det er jo sykt og si naar du ikke vet det, kan godt være det ser slik ut for deg, men pass litt paa hva du sier, uten og poengtere noe saa viktig som det der uten og være sikker.

  4. For en totalt unødvendig kommentar! Foreldrene til både Caroline og LK er veldig involvert i Nelia sitt liv, og har da passet henne mye, de er da fullt kompetente omsorgspersoner som N har et nært forhold til. Hva er problemet med at de tar seg en datenight når N allikevel skal sove, og at to sett med besteforeldre overøser henne med kjærlighe tog omsorg. Du får det til å høres ut som N blir utsatt for omsorgssvikt! Anbefaler deg å ta deg sammen, feie for din egen dør og ikke snakke om noe du ikke vet noe om! Makan! Trodde virkelig det hysteriske konservative mammapolitiet hadde roet seg ned her inne, men den gang ei! Sjokkert over hva folk klarer å lire av seg!

   Caroline: Den halsbetennelsen kan like gjerne ha kommet av air contidion på flyet. Du må ikke ha dårlig samvittighet. Og N får jo all omsorg og kjærlighet i trippeldose disse ferieukene med to sett besteforeldre og dere:) Også vil jeg anbefale deg å stresse ned, nyt tiden og ikke tenk så mye på hvor mange dager dere har igjen. Det er viktig å slappe av, nyte dagene, ta ting som det kommer:) Dere er jo der for å få et avbrekk i hverdagen, tilbringe tid og tenke på andre ting enn det man gjør i hverdagen:) Så istedet for å fokusere på hvor «lite» tid dere har igjen, fokuserer på hvor mange dager dere har igjen;) Og selvom dere ikke rekker alt du har tenkt dere skal rekke, så må du bare tenke at det viktigste er at dere får tid sammen 🙂 Nyt resten av turen! 🙂

  5. Uff 🙁 for en sårende kommentar.. Kan ikke tenke meg noe verre enn å få kommentarer som insinuerer at man er en dårlig mor.. Jeg vet at Caroline og LK kjenner N og hennes behov best. Hun har jo ikke vondt å være med besteforeldrene selv om hun er litt pjusk vel? Det virker jo som de har et veldig nært bånd. Så jeg synes du burde tenke deg litt om før du skriver slikt 🙁

  6. Herlighet, jeg kommenterer aldri men nå må jeg bare. Hun skriver jo klart og tydelig at siden Nelia sov og var dårlig så ble de hjemme, men at hun kviknet til da hun våknet så da gikk de ut! La de nå holde på som de selv vil, er de som vet hvordan formen hennes er og hva hun orker 🙂

  7. Håper dere velger å dele mindre av Nelias privatliv i fremtiden. Hun er utrolig søt, men synes ikke at detaljer om henne hører hjemme her på bloggen.

   1. Jeg syns ikke folk som deg burde hatt internett tilgang. Håper du velger å skru av pc`n.

  8. Camilla

   Nå må det da være nok! Er du mor selv? Jeg er ikke det men forstår da allikevel at man aldri skal skrive/si slikt til andre foreldre. Det er forferdelig sårende med slike kommentarer. Foreldre kjenner egne barn og deres behov, det er ingenting du har noe med. Å ha meninger er helt greit, men å formulere seg slik du gjør og rett og slett henge ut foreldre på denne måten er ordentlig dårlig gjort. Nå må du tenke deg om!

  9. Syns du skal passe på deg sjøl eg 🙂 Du uttaler deg som om du er flue på veggen til denne familien og vet alt både om barn og voksne. Dette ble for dumt, har du ikke annet å gjøre en søndag kveld enn å leke mammapoliti?

  10. Jeanette

   Syns det er trist å lesse at noen har så dårlig selvbilde og samvittighet at de må rakke ned på andre for å føle seg bedre. Et tips er å bruke energien din på deg selv og ditt, så skal du se at livet faktisk er godt å leve 🙂

  11. Først og fremst, slapp av med de hundretusenvis av utropstegn og spørsmålstegn da! Er du helt hysterisk eller? Slik du holder på er det samme som å gå opp til noen på gata og skrike til de. Og da ville de fleste tenkt at du er steike gal i hodet. Så ton det nå for all del ned litt! Jøssenavn…

   Og for det andre – her angriper du et menneske du ikke ANER noe som helst om, og dømmer en situasjon som du ikke eier så mye som et snev av forutsetning for å vite noe som helst om. Jeg håper for guds skyld ikke du har barn, og kjenner meg flau på vegne av alle kvinner for at du kan tillate deg å oppføre deg på en slik hysterisk, bedrevitende og stygg måte. Rull in ræka, og kryp tilbake under dyna. Så får vi håpe du får en bedre dag i morgen.

   1. Astrid

    I mine øyne er det du som fremstår som hysterisk Hanne og som absolutt burde tone det ned litt. Du kommer med ganske så stygge personangrep og har en ganske så hysterisk reaksjon på grunn av en kommentar som er gitt på en innlegg som er skrevet i full offentlighet. Ja, den første kommentaren kunne vært skrevet på en hyggeligere måte. Men synes du at det er innenfor å skrive «håper for Guds skyld du ikke har barn»? Hva vet du om dette mennesket? Ser du ikke at du går i akkurat samme felle som du beskylder «Elise» for? Prøv neste gang å skrive et saklig svar, for dette blir rett og slett bare trist.

  12. Spydigheter som det der kan du vel la ligge eller? Tviler på at du vet hva som er best for hennes barn… Pass heller på deg selv og dine du!

   1. anonym

    Jeg syntest det er helt GRUSOMT og lese komentarfeltet når vanlige folk som dere kan reagere sånn her på hun som ytrer sin personlige mening om noe som i dette tilfellet er fult OFFENTLIG og dermed gir folk rett til og mene det eller det.
    Det som skremmer meg mest er hvis denne gjengen som hiver seg over de som komenterte noe alt annet enn positivt.
    Sånn som dere holder på ser jeg for meg en gjeng med jenter/kvinner som hadde villet virkelig angrepet vedkommende hvis de hadde møtt henne personlig.
    Selv syntest jeg komentaren var litt drøy, men jeg selv personlig har aldri dratt fra mitt syke barn, heller har jeg ingen planer om det. Men jeg mener at når foreldrene velger og dele barna sine på denne måten ( mange fler som gjør det ) DA må dere regne med at folk vil ytre meningene sine om noe de føler dere deler med dem.
    Både på positivt og negativt.
    Nå har det vært noen fler tilfeller hvor Caroline har blitt irritert og sett seg lei på andres negative meninger.
    Så hvorfor legge ut barna på interrnett. Når barna selv kan si nei til dette. Da er det faktisk ulovlig og legge det ut 🙂

   2. De drar jo ikke fra N, de går ut for å spise! Lær deg forskjellen! Det er to sett med besteforeldre der som overøser N med kjærlighet og omsorg. Ekteparet skal ut og spise alene en kveld, hva er problemet!? De går ikke ifra, de reiser ikke bort, de er ute og spiser, maks 10 min unna. Skjerp dere alle sammen!

   3. Ytringsfrihet kommer med et visst ansvar. Bare fordi man har RETT til å uttrykke sin mening, betyr det ikke at man MÅ gjøre det.

    Elise kommer ikke bare med meninger, men rett og slett drøye beskyldninger – ut ifra noe hun har lest på en blogg! På tross av at Caroline skriver at de droppet å se på kampen fordi Nelia hadde sovnet, at hun sov i flere timer og kviknet til igjen, påstår Elise at Nelia hverken får hvile eller dekket sine behov. Hun sier jo rett ut at Caroline og LK aldri setter hennes behov foran sine egne.

    Æreskrenkelser har også blitt ansett som ulovlig. Etter straffeloven av 1902 kunne man straffes med bøter eller fengsel. Framsetter noen usannferdige påstander eller beskyldninger kan personen risikere å bli dømt til å betale erstatning eller oppreisning 🙂

   4. Ytringsfrihet kommer med et visst ansvar. Bare fordi man har RETT til å uttrykke sin mening, betyr det ikke at man MÅ gjøre det.

    Elise kommer ikke bare med meninger, men rett og slett drøye beskyldninger – ut ifra noe hun har lest på en blogg! På tross av at Caroline skriver at de droppet å se på kampen fordi Nelia hadde sovnet, at hun sov i flere timer og kviknet til igjen, påstår Elise at Nelia hverken får hvile eller dekket sine behov. Hun sier jo rett ut at Caroline og LK aldri setter hennes behov foran sine egne.

    Æreskrenkelser har også blitt ansett som ulovlig. Etter straffeloven av 1902 kunne man straffes med bøter eller fengsel. Framsetter noen usannferdige påstander eller beskyldninger kan personen risikere å bli dømt til å betale erstatning eller oppreisning 🙂

  13. Men hjelpe meg! Det første som detter ned i hodet mitt er at du må være en singel, bitter dame som er så misunnelig at det er til å kaste opp av! Det er mye tåpelige innlegg her, men dette tok kaka!

  14. Elisabeth

   Ta deg en bolle ! Jesus fucking christ.

   «Knip igjæn neste gong»
   -Sa Sid, et klokt dovendyr fra filmen istid.

  15. Jeg husker den gangen jeg var liten og fikk influensa og omgangssjuka samtidig som mine foreldre skulle på ferie, bare de to, jeg måtte bo med brødrene mine hos en familievenn…. Helt utrolig at jeg overlevde altså, men her sitter jeg hele 23 år gammel og har fremdeles verdens beste foreldre, akkurat som Nelia! 😉

   1. Er jo nesten rart du ikke fikk varige men, attføring, erstatning og oppfølging resten av livet, for en traumatisk opplevelse *knis 😉

  16. A god mom is a happy mom! Jeg elsket å være hos besteforeldre da jeg var syk, kos dere på ferie. Og herregud man må få spise selv om man er syk og bor man på hotell på man jo gjerne ut å spise. Folk er helt utrolige, jeg ser masse kjærlighet til Neila og masse familieråd med flere forskjellige deler av familien. Det er så norskt at man tror det kun er mamma og pappa som skal være rundt barna – synd når man har masse herlige ressurser!

 2. Christine

  Den restauranten dere spiste på i dag i argiuneguin har øyas beste skalldyr paella

 3. Solveig

  Hei!
  Ville bare komme med et lite restaurangtips. Dere burde virkelig prøve ut Palm Garden. Den ligger litt oppi Arguineguin og er ikke så lett å finne, men maten er helt fantastisk og utsikten er det virkelig ingenting å si på. Det har vært familien favoritt restaurang siden vi oppdaget den. Virkelig aldri blitt skuffet der!

 4. Vil bare si en ting, ta deg tid til å sanse nået, til å nyte hvert øyeblikk. Ikke tenk at ferien snart er slutt, tenk på det fantastiske du opplever akkurat nå klem

 5. Wowww så fin outfit <3 hvor er din surte overdel fra?

 6. For en fiin familie dere er 🙂 Må bare skrive det igjen, er så utrolig koselig å klikke innom her når du deler så mange bilder 🙂 Absolutt favoritt-innlegg når du deler hverdagsliv på denne måten!

  Stor klem fra kalde Norge

 7. Den kjærligheten du viser til barnet ditt – ved blikk, tanker og ord – den er genuin og ekte. Håper du hever deg over kommentarer som rokker ved dine verdier.

 8. Kjære deg Caroline, jeg liker virkelig bloggen din, og finner den ekstremt inspirerende. Men, du tar vel ikke med lille jenta ut for å spise når hun åpenbart er syk og har ligget utslått hele dagen? Det er da ikke til nelias beste, samme hvordan man vrir og vender på det. Og i tillegg så tar du bilder av henne når hun åpenbart er pjusk og legger det ut for 100000 (?) lesere…Er det bare jeg som reagerer? La barnet ditt ha litt integritet! Det er ikke sikkert hun vil synes det er så stas når hun blir større.

 9. Caroline, ikke bry deg om de slemme og totalt idiotiske kommentarene…
  Alle kan jo se at du og Lars Kristian har verdens beste forhold til jenta deres ❤️

 10. ❤️ Kos dere masse på ferie! Håper Nelia blir bedre snart:)
  (Idiotiske kommentarer fra folk som tror de vet bedre, de er vel ikke der for å se alt)
  Klem

 11. Kjære Caroline! Svarer her på både dette og det nyeste innlegget. Blir helt frustrert på dine vegne når noen kommer med sånne beskyldninger mot deg..!!! Og støtter fult og helt det innlegget om mammapolitiet. Er mor til 2 små barn selv så vet hva jeg snakker om. Nelia er heldig som har dere og ikke minst får dra på ferie og være med alle besteforeldrene sine samtidig!! Tenk så heldig ho er som får så masse oppmerksomhet samtidig og så heldig besteforeldrene er!! Det båndet er uunnværlig <3 Og at dere får dere en kveld for dere selv, ja der gjør jo bare godt for dere alle 🙂 Sender deg en god klem og masse god bedring til Nelia! 🙂

 12. Hei, kjære Caroline (og Lars Kristian)!

  DERE kjenner Nelia best, det er dere som er med henne natt og dag og vet hva hennes behov er. Dere elsker henne mer enn alt på jord, og jeg er overbevist om at dere gjør det som er best for henne, uansett hva det skulle være.
  Håper dere nyter storfamilietid, alenetid, og masse Neliatid! Pust ut og nyt ferien sammen, det er så fortjent!

  Og takk for at dere tar så fine bilder! Det gjør bloggen til en fryd å lese.

  Klem!

 13. Dere som kritiserer Caroline som mor; Hva i alle dager er i veien med dere?!
  Jeg blir helt satt ut av de latterlige kommentarene deres om ting dere ikke har peiling på! Er dere med Caroline på ferie og ser alt som foregår, eller? NEI! Nå er det nok! Jeg er så lei av at andre kvinner og mødre skal kritiserer andre mødre for alt mulig. Stopp!
  «Stakkars liten!» Er dere helt fjerne? Det det ser ut som en temmelig lykelig og elsket liten jente. Ikke en jente man sier «stakkars liten» om! Gi dere!

  Hurra for dere, Caroline og Lasse som pleier kjærligheten og, ikke minst, for at dere er så fine foreldre til jenta deres ❤️

 14. Ann Lisa

  Halloen i syden!
  Så trist å lese hvor frekk folk kan være! De burde klippe seg og komme seg i fast arbeid, grrrrr
  Mailen de måtte legge igjen i kommentaren er da enkel å spore oppFinn det ut å legg fult navn på bloggen din om hvem d var!
  Det ville frydet mitt hjerte. Greit å slenge dritt når en kan være anonym. Ta polisen en gang for alle.
  Trenger du hjelp til å finne ut mere, gi beskjed!
  Kos dere videre på ferie
  Klem

  1. Vil nok anbefale Caroline å ikke legge seg på samme nivå som disse nettrollene med å henge de ut offentlig. Det løser jo ingenting.

 15. Sjokkerende meninger rundt andres barneoppdragelse. Elendig oppførsel.

 16. For noen nettroll enkelte er. Sitter å måper

  Nyt ferien til det fulle, jeg nyter livet med anatomi boken hehe

 17. Kjære vene! Så stygge dere er mot Caroline har ikke vært borti maken. Kjæresten er ufattelig viktig uansett hva slags livsstil man har, bare fordi de ikke har en A4 livsstil slik kanskje resten av oss har betyr ikke det at de er så jævlig mye alene sammen(Pardon my french) MISSUNNESLE! Oser lang vei.
  Jeg har tom sendt begge mine barn på hytta med besteforeldrene sine slik at samboeren min og jeg kunne få en dag sammen alene. De kom tilbake mindre syke og med masse gode historier og minner!!! Er da ingen dårlig mor eller far her i huset for det!!!
  Åh jeg blir så sint. Ta dere en bolle!

  F!!! Ta!!!!

  Håper dere har kost dere skikkelig i kveld også er jeg sikker på at N har kost seg masse med besteforeldrene sine. Heia dere!

 18. Jeg sier hurra for kjærligheten, for alenetiden, for ressurssterke besteforeldre som vil stille opp.
  Til deg som sprer eder og galle: Ta deg en bolle!

 19. Folk som kritiserer andres hverdag, levemåte og hvordan andre gjør ting på er som regel bare sjalu for at de ikke har det slikt!
  Kjempe dumt at Caroline må lese gjennom alt dette pisset som er blitt skrevet på dette innlegget… Har man ikke noe fint å si så kan man bare holde kjeft…

  Vi må alle få lovå gjøre ting på vår egen måte og det er ingen som vet barnas behov bedre enn foreldrene selv…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *