morning snaps

KokkGranCanaria

BuffetGranCanaria

God morgen! Vi startet dagen med frokost klokken åtte, det er lenge siden jeg har spist så tidlig på ferie 🙂 Jeg er jo egentlig ikke noe frokostmenneske, men hotellfrokost er virkelig det beste jeg kan få! Med så mye utvalg er det ikke noe problem å vekke matlysten, og i tillegg finnes det jo en diger juicemaskin her pluss 2 kaffemaskiner – en for deg som liker all slags kaffe med melk, eller en for deg som vil ha alle mulige utgaver av sort kaffe. Jeg hører til den siste kategorien. Americano, lungo og espresso er mine favoritter.

LKNeliaGranCanaria

FruktGranCanaria

FruktGranCanaria2

MatGranCanaria

KaffeGranCanaria


Når vi sitter så nære vannet, rekker vi ikke engang frem til solsengene før vi må bade, så vi har allerede vært i bassenget. Lars-Kristian og Nelia holder på enda, mens jeg tok et avbrekk for å ønske dere en fin fredag 🙂 En av de nærmeste dagene tar vi turen til stranden, det gleder jeg meg til! 

MammaNeliaBassengGranCanaria

GranCanariaNeliabasseng


De spiller forresten inn Costa Del Kongsvik del 2 her i disse dager, så jeg sniker meg til å kikke litt på hva de holder på med innimellom. Jeg har ikke fått sett alle episodene, men Lene er jo helt fantastisk, så det skal bli gøy å se hva det blir ut av disse når det kommer på tv 🙂 

Jeg får komme meg ut i solen og vannet igjen, når Nelia tar seg en lur etterpå skal Lars-Kristian og jeg få trent litt 🙂 Ha en nydelig fredag – og snart god helg! 

39 kommentarer

 1. Christine

  Så herlig det ser ut. Jeg var der når de spilte inn Costa Del Kongsvik 1. Morsomt 🙂 Kos dere videre 🙂

 2. Ser ut som dere har det fantastisk på tur ,noe som er vel fortjent synes jeg Skulle selv gjerne tatt en tur til varmere strøk og bare glemt hverdagen for en liten stund! Uansett,nyt tiden der nede
  Hilsen ei som følger mer og mer med på bloggen din,du virker som en fantastisk person

 3. Digger såååååå lengden på håret ditt, og den lille tufsen du har på toppen, kler deg så godt:) Til uka skal jeg til frisøren, ble så inspirert av deg ….))))))

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du gjør det 😀

   Lykke til 🙂 Håper du blir fornøyd <3

 4. Hvor lenge er buffeen åpen?
  Hvordan er maten som er med i allinclusive i forhold til barn?
  Er det langt til stranden?

  Hvor mye vil du anbefale en tur dit for småbarnsfamilie? har ei datter som er 3 mnd større enn din datter og vi tenker oss på ferie neste høst.

  1. Caroline

   Buffeten er åpen fra 07.30 – 10.30, 12.30 – 14.30 og 18.00 – 20.30. I tillegg er det en alá carte restaurant som er åpen fra 12 (??), og en snack bar som er åpen når bufféen ikke er det.

   Maten i bufféen er veldig god og variert, så her finner du nok noe for både liten og stor 🙂 Stranden er et stykke unna, så da må du nok enten være veldig sprek og motivert for å gå, eller så kan du bruke leiebil eller taxi. Det er noen små strender like ved hotellet, men det er ikke sandstrender.

   Jeg er litt usikker på om jeg vil anbefale det :/ For vår del så kommer vi nok ikke til å reise tilbake, og må nok også si at vi er litt skuffet over hotellet. Underholdningen og maten er veldig bra, og datteren din kommer nok til å stortrives, men jeg synes ikke prisen står i stil med standarden på hotellet. Det virker gammelt og slitt, og uten air condition på rommene så blir det fort noen varme og svette netter 🙁 Det er heller ingen sklier eller vannleker som barna kan bruke, med unntak av bøtter og baller som må medbringes eller kjøpes her nede.

   Det åpner et nytt barnehotell i Playa del Cura nå i desember, og slik det ser ut nå så tror jeg vi kanskje prøver oss der neste år.

   1. Susanne

    Bare fordi jeg er nysgjerrig altså! Ikke ta dette spørsmålet ille opp.. Hvordan føles det å være med på å reklamere for dette og få oppholdet sponset når det ikke tilfredsstiller kravene deres..? Eller er det en del av pakka at dere skal gi en ærlig vurdering – og det er greit at dere ikke er fornøyde..?
    Kos dere videre med ferie! For min del ser det ALT for deilig ut! Hashtag misunnelig:)

   2. Takk for ærligheten din, Caroline <3
    Det er jammen mye som skal stemme når man er på ferie, hvertfall med barn 🙂

   3. Dere må gå bort på Anfi stranden, nydelig sandstrand, gå avstand fra Ving. Ta dere en titt på Anfi del Mar, fantastiske leiligheter, og ikke minst aktiviteter og basseng for barna. Restaurant tips, Que Tal i Mogan. God ferie videre:-)

 5. Jippi! Takk for gode nyheter om Kongsvik – vi elsker seriane hennes! No GLEDER eg meg til det kjem på skjermen!! Ellers – kos dykk max!! 🙂

 6. Kos dykk på ferie!
  Rekner med at det er fleire enn meg som kikker innom her for å få litt «varme» i kroppen.
  Skal du ha eit innlegg om kjolar til jul/nyttår når du kjem heim igjen? 🙂

 7. Åhhh fy så deilig det ser ut som dere har det 🙂 Slettes ikke dumt å ta seg en tur til varmere strøk i november! Er bassengene oppvarmet, hvor mange grader er det i bassenget tro? Så utrolig fint bilde av nydelige Nelia 🙂 Synes hun virker som en god mix av dere begge to, sånn utseende messig også så fin og gyllen i huden 🙂

 8. god ferie til deg og din famile. Lurte på en ting du skriver at du og Lars Kristian skal ta jogge turer når svigers kommer på lørdag ? Er ikke dine foreldre med? nyt dagen og hverandre

  1. Caroline

   Mamma og pappa er i Playa del Cura nå, og kommer hit neste onsdag 🙂 Foreldrene til Lars-Kristian kommer nedover i morgen, og blir en uke 🙂

 9. Kos dere i syden! Alltid koselig å lese bloggen din!

  1. Caroline

   Det gjør vi 🙂 Hyggelig at du synes det <3

 10. Susanne

  Kjæresten min har bodd på dette hotellet sommeren 2007 og 2008! Han kjente seg igjen på bildene du har tatt 😀 Virker som en fantastisk plass, kos dere masse 🙂

 11. Hei! Ville bare komme med et tips angående trening her nede på GC 🙂 Hver mandag og torsdag kl.18:00 er det styrketrening på Colegio Noruego (Den norske skolen) , som jeg virkelig anbefaler! Er så deilig å kunne trene ute sammen med andre, og i tillegg kunne se opp på stjernehimmelen når det begynner å mørkne og vi ligger på mattene og gjør mageøvelser! Anbefaler å prøve mens du er her, hadde vært så gøy å møtt på deg også 😀

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 12. Åh, vad härligt!
  Vi får vårt andra barn om exakt en vecka (är det sagt, haha) – följ med in på bloggen och läs mer 🙂
  Kram till dig och din vackra familj <3
  https://nouw.com/goteborgsmamman

 13. Kos dere Hundene er de med? Eller på kennel Nydelig familie dere er og så fin blogg

 14. Jeanett

  Hei og takk for en motiverende blogg;)
  Jeg vil gjerne gi deg en STOR takk, for treningsglede, matglede og gla i de små ting. På ett år har jeg klart å gå ned 12 kg og fra mandag av har jeg meldt meg på styrketrening sammen med to andre:). Du har faktisk mye av «skylden». Din treningsglede og aldri «dette må du også» har gjort at jeg har tatt meg selv i nakken. Problemet er jo at det er ganske dyrt, alt må nå byttes ut 😉 ha ha. Skulle ønske at jeg møtte deg en gang, da skulle du fått en stor klem. Ha en super ferie 🙂 og igjen TUSEN Takk!!! ( om noen skulle lure, nei jeg er ikke «15-åring» som ser opp til en blogger, jeg er nesten 40 og ville bare si takk for motivasjon)

 15. Johanne

  Oi hva sier ving når du går ut og er negativ til DEN flotte ferien dere får gratis/sponsa, ved å svare i en kommentar at du ikke kan anbefale stedet og at dere nok ikke kommer til å reise tilbake dit mm?! Jeg syns det iallfall at stedet var helt fantastisk, men nå er jeg ikke vant med samme luxus som deg da. Men håper nå uansett dere får det fint på sunwing, gleder meg til å følge dere på denne turen 🙂

  1. Caroline

   Jeg skrev ikke at jeg IKKE ville anbefale, men at jeg var usikker på om jeg ville det :/ Det er mange positive sider ved hotellet, og det skriver jeg også i kommentaren, men det er også viktig for meg å påpeke sider som jeg ikke synes er så positive. Underholdningen og maten er kjempebra, men jeg synes det er et stort minus at det ikke er air condition i tillegg til at hotellet generelt sett virker litt gammelt.

   Jeg er her for å jobbe, og for å reklamere for hotellet og stedet, det er ikke en ferie jeg har fått bare for å slappe av. Det viktigste for meg er å være ærlig overfor leserne mine, og gi en så genuin tilbakemelding som mulig 🙂 Det er godt mulig at det er Lars-Kristian og jeg som er godt vant, men prismessig så er jo dette hotellet på høyde med relativt flotte hotell. Det er heller ikke noe nytt at jeg skriver noe negativt om et av reisemålene jeg har vært på i samarbeid med Ving. I fjor syntes jeg hotellet var for langt unna stranden, men påpekte også mye av det positive ved det 🙂

   1. Stort pluss at dere er ærlige 🙂 Det betyr jo bare at meningene deres ikke er kjøpt og betalt, og at vi lesere kan stole 100 prosent på det du skriver 🙂 Personlig liker jeg å bo på hoteller med høy standard når jeg er ute og reiser, så jeg er kjempeglad for at dere poengterte det. Fikk faktisk den følelsen bare av å se på snappene til LK rundt området på hotellet..

 16. Annonym

  Dere burde gå bort på Anfi stranda flott sted å være med barn. Hvit herlig sand. I tillegg er det en egen øye der som burde oppleves. Den heter hjertelyd.,Med de mykeste og herligste solsenger en kan tenkte seg og servering ved sengen. Passer hvis en får litt barnefri.

 17. Åh det ser helt ljuvligt ut!! Ha en underbar helg ♥

 18. Dere må dra til amfi del mar en kort spasertur fra hotellet deres der er en flott strand og mange gode resturanger og butikker med kvalitet……..

 19. Åh, så deilig! Nyt feiren! Selv kan jeg ikke vente til alle eksamener er over, og jeg kan ta juleferie! 😀

 20. Hvordan føles det å ha kortere hår enn før når du hadde langt hår og extentions?
  Tenker det er litt deilig og luftig?
  Jeg hadde extentions før. Det så fint ut, men travelt å ha på seg. Følte det tynget i nakken, og i varmen var det jo helt forferdelig! Utrolig deilig og luftig uten…. 🙂
  Du kledde i alle fall veldig godt dette 🙂

 21. Åh, du är så fin!
  Om 6 dagar beräknas vår andra lilla tös till oss. Det firar vi med cheesecake-bak idag 🙂
  Kram <3
  https://nouw.com/goteborgsmamman

 22. Hei. I fjor eller noe sånt når dere også var på gran canaria så skrev du om et annet hotell dere ønsket dra til neste gang. Gloria….et eller annet. Dere hadde noen venner som var der tror jeg. Hvorfor dro dere heller ikke dit? Sunwing og blue village er dyre i forhold til standard synes jeg. De lever litt på navnet sitt. Mange av hotellene er gamleog slitne. Fint for barna så klart da. Skal jeg på de type hotell så velger jeg alltid de nye hotellene, bl.a blue village aegan park på rhodos er flott, særlig for barn. Tror også det nye på gran canaria er fint, det du selv nevnte i en kommentar. Selv leier vi hus med eget basseng i våre ferier. Da slipper jeg kampen om solsengene hver dag 😉 men det setter jo høyere krav til å aktivisere barna da.

  1. Caroline

   Gloria Palace 🙂 Vi sjekket, men det var dessverre fullt :/

 23. Henrikke

  Hei!! har fulgt deg noen år nå og jeg vil bare takke deg for all inspirasjon. Du er helt ubeskrivelig vakker og jeg ser mye opp tid deg. Jeg hadde synest det hadde vert så utrulig hyggelig om du hadde lagt ut din øsnekliste for julen 2015.

  1. Caroline

   Tusen takk, Henrikke <3 Det var hyggelig å høre 🙂

 24. Hei!
  Altså begge de kaffemaskinene gir grusom kaffe. Det var det værste for meg når jeg var der. Men hoteller i Spania er generellt litt dårlig på kaffe. Hilsen flyvertinne med mange opphold i Spania

 25. Aleksandra

  Jeg lurer på om du kunne komme med noe tips, eventuelt et innlegg, om hvordan du poserer på bilder for at de skal bli fine? Det høres kanskje veldig banalt ut, men det kan jo regnes som en egen vitenskap for modeller, som er avhengig av at kroppen blir proporsjonal og fra sin beste vinkel. Du ser jo alltid så nydelig ut, så kanskje du har noen tips. Jeg kom nettopp hjem fra ferie og er så lei meg for at jeg ikke syns noen av bildene av meg ble fine.. rett og slett fordi jeg står på en stygg måte, eller får frem en dobbelhake jeg egentlig ikke har. Tenker mye på det, siden jeg snart skal gifte meg, og jeg har så lyst til at bildene fra bryllupsdagen skal bli så fine som mulig. Jeg hadde satt så stor pris på tips fra deg, og jeg tror mange andre ville fått nytte av dette! 🙂

 26. Så bra at du er ærlig angående hotellet! 🙂 Setter stor pris på dette! 🙂 Har selv ikke vært på dette hotellet, men 2 andre sunwing på Mallorca. Supert når man reiser med små barn, veldig bra tilrettelagt for de!! Men selve standarden er bedre på mange andre hotell.

 27. Så fin badedrakt Nelia hadde. Hvor kjøpte du den? Er det deilig i gran canaria nå? Vi reiser til amadores for første gang neste uke 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *