trilletur og solnedgang

caroline berg eriksenno gran canaria 2015 caroline

God kveld der hjemme! Vi ligger en time foran dere, så dette innlegget blir litt senere enn planlagt. Vi har nettopp kommet opp på rommet etter både middag og dessert, og trillet Nelia i søvn på den korte turen opp hit. Vi stod i kø for å klemme Lollo og Bernie på scenen etter maten, så da var kvelden gjort for henne 😉 Små gleder! Det er jo så utrolig bra opplegg for de minste her, så det er en stor tommel opp. Det er enkelt for mamma og pappa å nyte middagen når det er så mye annet som skjer rundt oss 🙂 


Nelia da hun oppdaget underholdningen nede ved bassenget: hade, mamma.. 

caroline berg eriksenno gran canaria 2015 nelia mamma

caroline berg eriksenno gran canaria 2015 nelia

caroline berg eriksenno gran canaria 2015 lasse


Tidligere i dag brukte vi ikke mindre enn 2 timer på å handle dagligvarer. Haha! Vi gikk helt på måfå og satset på å finne noe i nærheten, men det var faktisk ganske langt å trille grusveien helt inn til byen før det gikk i 60 grader oppover, gjennom litt bygningsarbeid via en park før vi tilslutt var vi i mål. Og jeg elsker utenlandsk daglivare – Spar eller ei! De har alltid så mye godt og SÅ MYE kokossnadder: vann, yoghurt, snacks, smakstilsatt kaffe, you name it. Så handlekurven ble fullere enn planlagt kan du si og ettersom Lars-Kristian bestemte seg for å gå en annen vei enn meg og Nelia på veien hjem for å sjekke ut noen restauranter ved havet, så måtte jeg klare meg selv ned denne 60 graders bakken som vi hadde trillet opp noen minutter i forveien. Vel. La oss bare si at jeg var like rød som en tomat da det halvveis i bakken trillet Corona, juice og hvitvin ut av bunnen i vognen, klirrende nedover helt til alt var ved enden av noen pensjonistføtter som satt og nøt en sangria til litt jazzmusikk. Jeg hadde bare lyst til å synke ned i et hull. Ikke bare så jeg ut som en alenemamma med litt for stor interesse for øl og vin, men jeg kunne jo ikke stappet vognen fullere av varer heller. Bah! I det miste var det ingenting som knuste! 

Nå skal mamma og pappa nyte litt feriestillhet på verandaen 🙂 Vi sees i morgen! 

65 kommentarer

 1. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt blusen og skjørtet? ☺️ ha en fin ferie videre og kose dere ☺️

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 skjørtet er fra mango og blusen fra Nelly 🙂

   Klem!

 2. Christina

  det er vel Gran Canaria dere er på om jeg har lest rett? Da er dere i såfall en time BAK norsk tid, ikke forann:-) Kos dere i varmen!

  1. Caroline

   Ja, det stemmer :p mente å skrive at dere var en time foran oss 🙂
   Klem!

 3. Hehe haha jeg måtte le høyt når jeg leste beskrivelsen på hjemveien etter handleturen, så braaa skrevet 🙂 Vi har alla hatt episoder hvor vi har ønsket oss vekk og det er så herlig når du deler sånne episoder av livet ditt!! Nydelige bilder av dere alle sammen og jeg kan tenke meg hvor kos Nelia har det med Lollo og Bernie, barnevennlige hotel er helt klart en suksess med små barn 🙂 Gleder meg til å følge dere videre på ferieturen 🙂 Her er det minus 4 grader og hvitkledde bakker, brrrr så på med boble jakka, skjerf og hansker 😉 Kooos dere videre 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Dødsflaut :p

   Brrrr… det hørtes kaldt ut :O Får håpe det blir litt mildere til vi vender snuten hjemover 🙂

 4. Kunne du delt et bilde av de utenlandske godbitene du kjøpte på matbutikken? På instagram, snapchat eller blogg 🙂 synes det er spennende å se hva som finnes av matvarer i andre land og hvordan man kan spise litt sunt også på ferie 🙂

  1. opp for den. Håper du vil det.

   1. Caroline

    Kan se om jeg får det til neste gang vi handler der 🙂

 5. Marianne

  Ååå lengter tilbake til sunwing! Vært der 3 ganger. Anbefaler dere å teste los canarios 1 en kveld. Veldig hyggelig restaurant med veldig hyggelig betjening. Den ligger litt oppe i boligområde. Oppover i rundkjøringen ved «senteret». Ellers er det fantastisk kinesisk mat på den restauranten som ligger rett bortenfor spar. Ikke så hyggelig å sitte ute der da man nærmest sitter ut i veien, men vil man sitte inne en kveld er det å anbefale 🙂

  En tur til mogan bør dere og få til hvis dere ikke har vært der tidligere. Så sjarmerende liten by 🙂

  God ferie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

   Vi har vært i Mogan flere ganger, kjempekoselig sted <3

 6. Synes jeg ser Corona triller nedover bakken…… .)))))))) Ler her jeg sitter altså….)))) Ønsker dere en flott ferie, bare bittelitt misunnelig..)) Her i Sarp det fire minus og snø i kveld… Fått skikkelig julestemning da ihvertfall..)) Klem

  1. Caroline

   Haha :p Endelig bra det ikke var noe verre :O

 7. Dette er innlegg jeg bare elsker! Alltid fint å følge deg på ferie. Vil også reise dit!:-) Forresten, du som er kreativ når det kommer til sunn mat, jeg lurer på om du kan ta en utfordring?:) Lage spennende matpakke hver dag i en uke til Nelia, så lager du et innlegg om det med bilder ifra hver dag?:) Tror vi er mange som trenger inspirasjon til hva vi kan legge i boksene til de søte små så de skal spise mere:-)

  1. Tommel opp for den ideen

 8. Hei:) hvis dere ikke gå inn mot byen, men andre veien, kommer dere til en super butikk (spar). Tar var 10 min ca og det er asfalt hele veien, pluss en fin lekeplass på veien Kos dere masse!

  1. Sparbutikken i Arguineguin er bedre da. Man kan forsåvidt gå langs veien inn til den også. Men det er jo ikke så koselig, så mulig de har valgt sjøveien på grunn av det..
   Kos dere på ferie 🙂

 9. Vi ønsker jer den bedste ferie 🙂
  Du og lillepigen er bare så smukke 🙂
  M&M

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Å nydelige bilder- og vesle vakre søte Nelia <3 Haha, så herlig å høre at det ikke bare er jeg som elsker å snuse rundt i utenlandske matbutikker og se på alt det rare de har, som vi ikke har i Norge 😀 😀 Fortsett å nyte sol og sommer, her er det k-k-kaldt…brrrrr. Men LITT koselig også da; heihei til mandariner og pepperkaker, pusesokker, kosebukse og masse masse te 😉

 11. Nydelige bilder! Jeg drar nedover søndag og gleder meg! (Til Tenerife.) Jeg tror forresten GC og alle øyene er en time etter oss her i Norge, altså ikke før. Ergo er du altså en time bak, ikke foran. 🙂 God ferie!

  1. Caroline

   Ja, jeg skrev feil :O

   God tur <3

   1. Skriver igjen da du ikke godkjente kommentaren min.
    «Hade» er den verste skrivefeilen jeg ser, skuffene :/

 12. Hehe, jeg var faktisk på AKKURAT samme hotell da jeg var rundt 9 år, og ferieklubben var SÅ gøy. Forelsket i ferieklubblederen ble jeg visst og.
  Kos dere videre 🙂

 13. Kristine

  Kos dere på ferie! Håper du tar deg noen dager velfortjent helt fri 🙂
  En ting, det er utrolig irriterende at video med lyd starter automatisk når jeg scroller forbi på siden din, hadde satt pris på å få velge å skru den på hvis jeg ønsker å se på noe

 14. Merethe

  Haha, nå matte jeg le litt for meg selv!
  Syntes jeg ser det og hadde det vært meg hadde jeg også ønsket et hull og synke ned i.
  Ha en fortsatt fin ferie og nyt den til det fulle:)
  her var det -9 på morran*brrr*

 15. Så ut som en alenemamma, det må du gjerne utdype….

  1. Christine

   Fordi hun gikk der alene uten lars kristian vel.

   1. Forskjell på alene mamma og alenemamma vet du, og sto det alenemamma.

  2. Haha:) Caroline gikk jo alene under den hendelsen hun sikter til…Altså som i bare hun og Nelia. Jeg tror ikke hun sikter til at alenemødre har et spesielt utseende.

  3. Lisa Mari

   kanskje ikke så heldig akkurat den formuleringa..

   1. Lisa Mari

    men det var nok ikke vondt ment 🙂

  4. «..som en alenemamma med litt for stor interesse for øl og vin».

   Der har du utdypelsen din 😉

  5. Anniken

   Gikk alene med barnet?

  6. Caroline

   Som flere andre påpeker, så mente jeg bare at jeg gikk alene, og dermed så ut som en alenemamma 🙂

 16. Benedicte

  Nydelig bilde av Nelia i solnedgangen mtp fargene som er med i bildet. 🙂

  Det kan være smart å snakke med lokalbefolkningen som jobber på hotellet/butikker i nærheten for å finne nærmeste matvarebutikk. Jeg og mannen lærte oss det litt sent da vi var på bryllupsreisa vår for mange år siden. 😉

  1. Caroline

   Det er ikke så vanskelig å ta fine bilder når hun er motivet <3

 17. Victoria

  Har du redigert lårene dine her?

  1. Caroline

   Nei 🙂

 18. Fantastisk fullmåne på snap! Hvordan fikk du til det? ☺

 19. Er lårene redigert??

  1. Caroline

   Selvsagt ikke 🙂

   1. Hvorfor er dette så selvsagt? Det er ikke gått et år siden redigeringsgste.

 20. Hei Caroline! Jeg synes du er knallfin på håret nå. Hvilke hjelpemidler bruker du for å få håret til å ligge slik det gjør? Har du veldig tykt hår? Jeg har så lyst på en ny og spennende frisyre. Har hatt langt hår i veldig mange år nå. Men jeg er redd håret mitt er for tynt til at det blir like fint som ditt hvis jeg klipper meg. Ha en super ferie!

  1. lurer også på hvordan du får håret til å ligge så fint 🙂

   1. Tror det er lettere mtp. At hun har extensions

 21. Åh, vilken fin blogg!
  Love it!
  Kram.
  https://nouw.com/goteborgsmamman

 22. Kos dere masse på ferie! Bare bittelitt misunnelig.. 😉

 23. Jeanette

  haha,fin tur du hadde på vei hjem fra butikken da 😉

 24. Du er så flott! Har fulgt deg i ganske mange år nå, og du blir vare vakrere og vakrere Du kler virkelig kort, blondt hår!

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er <3

 25. Dere er så heldige som får litt sol nå før jul. Her slo kulden til idag og jeg glemte at det var glatt asfalt (ikke bare glitregress), så plutselig lå jeg der. Så sol og varme var vel i den frasa jeg lirte av meg
  Nelia blir jo bare mer og mer nydelig. Dere ligner på det bildet der. Håper dere koser dere videre, forhåpentligvis uten matvarer med egen vilje

 26. Hei! Hvilken vogn har dere tatt med dere på ferie? 🙂

 27. Johanne

  Heihei!
  Håper dere koser dere masse på ferie!

  Jeg har et lite ønske til et innlegg jeg har tenkt på en liten stund! Dere er jo en familie som tar forferdelig mange bilder, og ikke minst utrolig mange gode og fine bilder! Så det jeg lurer på er om du har noen favoritter? Kunne du kanskje delt de bildene med oss som du synes er mest spesielle og som betyr mest for deg? Det hadde vært litt morsomt å se 🙂

  Hilsen meg!

  1. Caroline

   Det kan jeg se om jeg får gjort i et innlegg 🙂

 28. Hvordan mener du en alenemamma ser ut?

  1. Benedicte

   Er alle alenemødre så hårsåre?? Kjære vene.. Hun mente hun så ut som en alenemamma fordi hun gikk uten mannen og det ser ikke bra ut at en alenemamma hamstrer alkohol på ferie med barnet sitt! Er det mulig å være så ute etter å krangle på alt ass..håpløse kvinnfolk

  2. Ååååå, herreguuuud!!! Hva forventer du egentlig at hun skal svare her?? Folk må seriøst å slutte å henge seg opp i alt som blir skrevet og ikke minst, ta seg nær av alt! Hvordan en alenemamma ser ut: en dame, med barn, uten mann/partner. Håper du endelig har lært hvordan en alenemamma ser ut! Er det rart det er krig i verden??!!!!!

   Jeg har aldri kommentert på denne bloggen før, men nå følte jeg at jeg måtte. Caroline koser seg på ferie med familien sin, og prøver å fortelle en historie som ikke er «perfekt»- noe flertallet av hennes lesere ønsket. Hun byr på seg selv, for lesernes skyld. Give her a break! Hvordan i alle dager kan noen bli fornærmet av ordet «alenemamma»? Som om det skulle være et skjellsord..

 29. Så flotte dere, mor & datter! Nydelige bilder!Nyt hvert sekund! Store klemmer

 30. Hehe, syns jeg ser det for meg 🙂 🙂 Håper dere koser dere maks! 🙂 Lollo og Bernie er toppers for de små 🙂

 31. herregud, du er så vanvittig pen Caroline, kommer ikke over det

 32. Hej Caroline,

  Hvilke objektiver bruker du til kameraen din?

 33. Hehe, lo godt nå. Liker at du skriver dette på bloggen. Ikke bry deg om de mindre fine kommentarerene ovenfor, alle skjønner hva du mente. Kos dere i sola.

 34. På bildene ser det ut som du har brune øyne, det var annerledes! For et ansikt du har, vakre kvinne! <3 Stor klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *