morgetrening

IMG_6260

Når jeg kan starte den første dagen på ferie med en treningsøkt, da er jeg superhappy! Jeg la meg klokken ni i går kveld, og selv om det føltes som jeg hadde vært gjennom tidenes fyllekule da Nelia vekket oss i dag klokken seks, ble jeg kjapt våken da jeg innså hvor vi var. SPANIA! Blant det beste med å ha små barn på ferie, er at du automatisk må tidlig opp. Hvis ikke er det fare for at jeg hadde ligget og slumret altfor lenge, og da mister vi altfor mye sol og fine opplevelser. 

IMG_6286

IMG_6242

I dag ble det en kjapp oppvarming på mølla etterfulgt av kettlebell swing og noen mageøvelser med stor ball. Når svigers kommer hit om et par dager, skal jeg dra med meg Lars-Kristian på løpetur langs promenaden her hver morgen! I hvert fall nesten hver morgen 😉 

IMG_6222

IMG_6353


Vi avsluttet morgenen med frokost i sola og da Lollo og Bernie kom for å hilse på, var det ei lita jente som holdt på å gå i bakken av beundring. Tror denne ferien kommer til å bli de beste to ukene noensinne for henne 🙂 Det er helt fantastisk å se hvor mye hun koser seg allerede! 

Resten av dagen blir total avslapning i solen for alle 3, så skal vi bevege oss utenfor hotellet for å se hva Arguineguin har å by på 🙂 

Solklem ♥ 

22 kommentarer

 1. Flawless så tidlig på morran da! *hjerteøyneemoji*

 2. Åå, kos deg masse på ferie!! Ble bare litt nyskjerrig, du skrev at når svigers kommer skal du ta med deg LK på løpetur om morgenen. Regner med det er fordi bare en av dere kan trene nå, og den andre må passe Nelia. Men er ikke foreldrene dine der og kan passe Nelia? 🙂 Eller skulle de et annet sted? Stor klem! Gleder meg til å følge bloggen din i de neste to ukene.

  1. Caroline

   Mamma og pappa er på et annet hotell i Playa del Cura, de kommer hit neste onsdag 🙂 Foreldrene til Lars-Kristian kommer ned hit på lørdag, og blir her til neste lørdag 🙂

 3. Kos dere masse og nyt verdifull familietid sammen 🙂 Det er sikkert kjempestas å ha med Nelia i år da dette er en tid hun sikkert kommer til å huske litt av, og hun får delta i opplevelser i mye større grad! Det er kjempedeilig å se bilder av strender og varme mens man pugger her i kalde Norge! 😀

  1. Caroline

   Ja, jeg ser det på henne allerede 🙂 Hun får ikke nok av bading, og gleden var stor når Lollo & Bernie kom innom frokosten i dag tidlig :O

 4. Hei 🙂 Du nevnte for en tid tilbake at lesertallene/kommentarene synker? Vel, jeg tror det har mye med å gjøre at så og si hvert eneste innlegg du skriver har en form for spons (om det er direkte spons av ferie og klær som her, eller annonselenker ell), og det hele virker mer som en pengemaskin enn et inspirerende magasin. Fra å titte innom flere ganger om dagen, blir det mer skrolling en gang i uken – det er mye likt. Bloggen er tvers igjennom gjennomført, men mindre ekte enn den en gang virket som 🙂 Bare et innspill til ettertanke?

  1. OG, god ferie, ser deilig ut 🙂
   (selvom dette også, selvfølgelig, er spons og dermed ikke virker genuint).

  2. Caroline

   De fleste innleggene jeg skriver som inneholder sponsede produkter, handler om Get Inspired. Jeg har en årsavtale med de som krever at jeg kun bruker deres treningstøy, og da må jeg også merke alle innlegg hvor jeg har på meg treningstøy, selv om det ikke er noe jeg gjør fordi Get Inspired har bedt meg om det.

 5. Du er så fin på håret! Den nye hårsveisen kler deg skikkelig bra! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. åå jeg blir så motivert <3 tusen takk! Håper dere koser dere på ferie <3 🙂

 7. Gleder meg sånn til å lese bloggen din nå som dere er på ferie! Full forståelse om det blir færre innlegg, men trenger virkelig å få spredd litt sommerfølelse over hit til kalde, gråe Norge. Kos dere så mye:)

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre <3

 8. Så fint undertøy du hadde bilde av på Insta =)

 9. Gud så deilig det så ut med litt varme nå:) Var på samme hotell i slutten av september, fantastisk plass. Ta en tur til meloneras, flott by. Litt borti gata for hotellet er det en fantastisk Kina resturang, og et dansk bakeri. Kos dere masse:)

 10. For noen utrolig freshe og flotte bilder av deg.
  Beundrer at du er så flink til å trene på ferie. 🙂
  Kos dere masse og NYT!
  Klem til deg!

 11. Bloggen sin det:) hehe.. Er sååå fornøyd med de endringene- eller justeringene- du har gjort op bloggen! Du skriver mer.. Personlig på en måte? Mer ekte? Slik som du gjorde før i tiden, på en måte..? Uansett- jeg liker det! Tommel opp! Ønsker deg en strålende ferie:)

 12. Kos dere masse på ferie! Det er et nydelig sted! Var på sunwing Arguineguin i april med vår datter på to år. Hun elsket å leke i miniland og selvsagt bade 🙂 det er forresten helt supert å leie bil å kjøre rundt på øya! Den er veldig variert og flotte turområder oppe i fjellene 🙂 enjoy!

 13. Marianne

  Spørsmål til deg og Lars Kristian ang. trening. Hvordan skal en trene for å bli hurtig på fotballbanen?

 14. Jeg var på Gran Canaria, Arguineguin i sommer, og jeg tenkte bare å tipse om noen fantastiske fjell å løpe i om morgenen (helst før 8 for at det ikke skal bli for varmt). Hvis du vet hvor Radisson Blu ligger, for bak det hotellet ligger noen skikkelig tøffe bakker å løpe opp synes jeg (over 200 m stigning om jeg husker rett). Jeg vil bare si at det er en fantastisk tur med fantastisk utsikt. Og i de fjellene er det bare å finne frem på egenhånd, det gjorde jeg og fant en flott runde.

 15. Hei! Bruker dere paraplytrallen fra hotellet? Vi reiser nedover til uken. Er usikker på om vi skal ta med egen vogn eller om utleie er ok

 16. Hei! Bruker dere paraplytrallen fra hotellet? Vi reiser nedover til uken. Er usikker på om vi skal ta med egen vogn eller om utleie er ok

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *