sunwing arguineguin

fremme carolinebergeriksenno

Nå føler jeg at det er altfor lenge siden jeg har kikket innom, men denne reisedagen har bare vart og vart! VI ER FREMME! Var oppe halv fire i dag og var både trøtt, sliten og overlykkelig da flyet landet på Gran Canaria halv to norsk tid. Flyturen gikk kjempefint, men det er ikke rom for å sove med Nelia mellom seg,  for her snakker vi et energinivå som ikke ligner noe annet. Lurer på hvor hun har det fra 😉 Hun koste seg fælt i setet sitt, men ville ikke sove i mer enn 20 minutter selv om hun var veldig trøtt. Hun ville klistre og farge og spise, se litt på tv og mest av alt: gå for å snakke med folk. Så jeg føler vi ble godt kjent med så og si alle passasjerene ombord og hun pendlet mellom oss og mamma og pappa. Hun duppet litt av da vi fikk maten vår, så det var perfekt timing! 

2

– jeg oppgraderte måltidet mitt på forhånd.. mmmmm – 

carolinebergeriksenno flymat

Vel oppe i luften hørte jeg en velkjent stemme over høytalerne, og da jeg så hvem det var og mamma også bekreftet det.. Ah! La oss bare si at nostalgi er et passende ord. Marius var nesten alltid med på flyturene våre til Corfu da jeg var yngre, og hans forklaringer og vittige kommentarer gjorde meg alltid litt mindre redd. Den gang da var han ung med viltre krøller. Denne gangen var han blitt en godt voksen mann, men krøllene var der fortsatt sammen med det smittende humøret. Måtte han bli med meg på hver eneste flytur! 

carolinebergeriksenno fly

Nå har vi nettopp kommet på plass på rommet vårt og vrengt av oss altfor varme klær – det er nesten 30 grader her! Lykke! Og nå skal vi sjekke ut resten av hotellet, bade litt og ta tidlig kvelden. Tiidlig. Jeg er så klar for å sove, har seriøst sovnet 15 ganger bare i løpet av denne bloggposten! Gleder meg til å våkne opp til denne utsikten og solskinn i morgen. Ferien er i gang 🙂 

utsikt carolinebergeriksenno

velkommen carolinebergeriksennocarolinebergeriksenno utsikt arguin

Håper dere har det kjempefint ♥ 

70 kommentarer

 1. Åh som jeg lengter tilbake nå når jeg ser bildene!! Vi koste oss sånn der!! Foresten, folk sto tidlig opp og tok av solsenger… Så hvis dere vil ha gode plasser er det lurt å gjøre dette… 😉 God ferie 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, vi så et eldre ektepar ute klokken 07.00 :p Skulle tro at de holdt av de beste sengene, men merkelig nok falt valget på et par midt inne i mengden :/

   1. Marita

    Hehe… Folk gjør mye rart 😉 det var noen som var nede hver morgen før 7 og slepte fire solsenger helt bort til bassengkanten.. Bråka temmelig mye også, så alle så og hørte det jo.. 😉

 2. Oj, der har jeg faktisk vært! Dro dit på familieferie når jeg var 6 og igjen når jeg var 8 år 🙂 Min eneste sydenerfaring frem til jeg var over 20 faktisk! Husker det som et utrolig fint sted og har masse gode minner derfra 🙂 Lærte å svømme i bassenget, og alle ansatte måtte kjenne om det lange lyse håret var ekte 😛 haha
  Tipper Nelia kommer til å kose seg max 😉
  Håper dere får en herlig ferie! Stor klem 🙂

 3. Ser flott ut!:D Skjønte ikke det med Marius? Hvem er det?:)

  1. Caroline

   Han er kabinsjef hos Thomas Cook 🙂

 4. Hei! Jeg har også hatt gleden av å reise med Marius på fly. Aldri vært borti maken til flyvert. Sjarmerende, morsom og ikke minst beroligende. Flere som skulle vært som han. Når det er sagt, så synes jeg at alle ombord på Thomas Cock (eller hvordan det nå skrives) er utrolig hyggelige. Det beste flyselskapet! God ferie, har aldri vært på GC men det ser supert ut!

  1. Caroline

   Helt enig, Siri 🙂 Tusen takk!

 5. Åh, så herlig! kos dere masse i varmen 🙂

  1. Caroline

   Det skal vi 🙂

 6. Vi skal til Gran Canaria i januar. Dette hotellet så skikkelig fint ut. Spørs om det ikke blir en mulig kandidat… 🙂 Kos dere på ferie 🙂

 7. Elisabeth L

  Kos dere så mye med ferie, familie tid er precious! Blir så glad hver gang du forteller om Nelia, hun virker som tidenes mest sosiale lille jente, hihi 🙂

 8. Ååå, det ser helt herlig ut! Jeg vil også! Jeg er SÅ utrolig reisedårlig om dagen. Du får nyte massemasse 😀

 9. Nå er det lenge siden jeg har kommentert her, men nå må jeg bare.. FY så fantastiske bilder du tar! Kvaliteten er helt amazing! Helt magisk å se på 😀 Håper dere får en utrolig fin ferie, kos dere masse! Så håper jeg du legger ut masse feriebilder, det varmer i eksamensperioden her hjemme 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det var hyggelig å høre 🙂

 10. Christine

  Ser og høres aldeles nydelig ut,må kose dere masse Nå har dere jaggu meg jobbet mye og hardt i år,så nå må dere senke skuldrene og slappe ordentlig av.

 11. Sleeping childrens in the airplane are like blessings 😀
  Nice view, hope you´ll have gorgeous holiday!

  http://www.dodolce.com

 12. Christina

  Hei søte deg Caroline 🙂 På det hotellet har jeg hvert ufattelig mange ganger i min barndomstid, både før og etter oppussing:) Veldig fint og barnevennlig hotel! 2 uker der er perfekt:) Har tenkt å ta med min samboer og vår datter (når hun er stor nok som deres) dit! vet hvor lang den flyturen er så skjønner dere godt at det blir tidelig kvelden 😀 Koooose der masse! God ferie til din fine familie<3

 13. Jeg bare spør, hvorfor i all verden reiser du, som sikkert kan betale alle dine reiser selv, på sponset ferietur? For det første må du jo bli utrolig bundet med hensyn til hvor mange innlegg du må produsere under en «ferie», for det andre vil jeg si at for meg virker dette opplegget absolutt mot sin hensikt, det gir meg overhodet ingen videre lyst til å hverken dra til GC eller reise med Ving(?). Sikkert flere som reagerer, men det er jo liksom ikke i tiden å komme med noen som helst form for motforestillinger. Jeg er absolutt ikke sjalu på hva du får, jeg liker nemlig å være herre i eget hus, men stiller bare spørsmålet, tror virkelig sponsoren at folk kjøper dette? Det er nesten så jeg er flau på dine vegne…

  1. Caroline

   Jeg reiser hit for å markedsføre destinasjonen for Ving, det har ingenting å gjøre med at jeg ikke kan reise på en egen ferie. Det krever en del jobb, men jeg jobber heller i varmere strøk et par uker, enn hjemme i kulda 🙂

   Jeg tror nok Ving og andre reiseopperatører vet hva de driver med når de markedsfører seg selv 🙂 Noen føler kanskje som deg, mens andre blir inspirert til å reise. Mange reiseopperatører betaler jo f.eks ulike instagramkontoer kun for å reise rundt å ta bilder av destinasjoner.

  2. Nissemor

   Du blir flau? Jeg blir heller flau over sånne kommentarer som dine, ser virkelig ikke problemet med dette, det virker som om halvparten av alle som kommenterer her har vært på samme sted, og skryter stedet opp i skyene. Win win for all parter, sier jeg 🙂

  3. Må innrømme at jeg undres over dette selv. Tenkte ikke over at det var sponset før vedkommende poengterte det. Men når det er sagt; til vedkommende som kommenterte over, det går an å spørre på en høflig måte istedenfor å slenge dritt. Blir nesten litt flau på dine vegne…

   1. Kjære, kaller du dette å slenge dritt må jeg si du lever en beskyttet tilværelse. Ja, jeg synes det er noe merkelig at Berg Eriksesns velger dette alternativet gang på gang, og det stiller jeg spørsmål til. Synes Caroline svarer helt greit for seg og jeg tror faktisk ikke hun trenger riddere som deg, hun klarer seg helt fint alene…

  4. Kan bare snakke for meg selv, men jeg blir inspirert av slike blogginnlegg om reiser. Man får gjerne sett mer av stedet enn det man ser på reiseoperatøren sin side, og det er gull verdt når vi skal velge reise i hvert fall. Så jeg får MER lyst til å reise av slike innlegg, sponset eller ei.

  5. Jeg tror alle som hadde hatt mulighet til å reise på en sponset ferie hadde gjort det 🙂 Det ville jo bare være dumt å la være? Uansett så lurer jeg oppriktig på hva forskjellen er for deg om hun hadde betalt eller ikke? Jeg kan dessverre ikke se at ikke dette er litt misunnelse.. Du argumenterer jo med at hun har råd til å betale selv, så hvorfor i all verden drar hun på en sponset ferie? Så det virker som det som irriterer deg er det faktumet at hun slipper å betale. Det påvirker jo ikke innholdet i bloggen noe mer enn at det står sponset tur på toppen.. Veldig mange jobber kommer med frynsegoder 🙂 enten om det er hytter på fjellet eller i syden ++, og i dette tilfellet er det en sponset ferie.

   1. Njaa, deeen må du nok lengre ut på landet med. Man får jo ikke sponset ferie uten videre. Man skal jo tross alt reklamera for greia. Vise frem plassen, skrive om den etc etc. Jeg ville ikke solgt ferien min for penger. Så at alle ville takket ja til sponset ferie stemmer så absolutt ikke.

  6. Nå vil jeg ikke ordlegge meg like nedlatende her, men må si at jeg lurer litt på det samme.. Hvorfor dra på sponset ferietur når du har mer penger enn folk flest til å betale for din egen? Er det slik at når dere planlegger ferietur så tar dere kontakt med ulike reisebyråer og spør om de kan sponse turen deres mot at du bruker flere timer hver dag på å publisere innlegg fra fra stedet og hotellet? Høres utrolig trasig ut i så fall.. :/

   1. Caroline

    Vi var i Hellas i sommer på egen regning, og brukte like mye tid på bloggen da 🙂 Jeg liker å blogge fra ferie, da det er så mye å skrive om og så mange ting å ta bilder av 🙂

  7. Tror nok du, som fler andre, misforstår hva sponsing er og innebærer 🙂 at det for deg virker mot sin hensikt er helt ok, men Caroline markedsfører (som hun nevner) Ving og destinasjonen på samme måte som reklame gjennom tv, aviser, magasiner, ads du ser på div nettsider etc etcsom Ving også betaler for. Jeg er ganske sikker på markedsføring virker med sin hensikt – selv har jeg aldri opplevd å ikke få lyst å reise fordi jeg ser en annonse 🙂
   Caroline, det ser helt fantastisk ut!! Kos dere masse

  8. Og folkeskikk er noe du lærte hjemme eller?
   Det lyser misunnelse og sjalusi av denne meldingen. Carolines jobb er blogging, hun må faktisk tjene penger også – hva er da mer naturlig enn å dra på et sponset opphold, hun trenger like mye ferie hun som andre.
   Virker mot sin hensikt? På hvilket grunnlag skriver du det? Jeg for min del drar gjerne hit. Hotellet ser fantastisk ut – og helt utsøkte bilder gjør ikke akkurat intrykket dårligere. Og hva mener du med å være herre i eget hus – er du ikke det hvis du drar med Ving? Tror sikkert at Ving er ytterst proffe når det gjelder markedsføring, så de har nok en spesiell grunn for å sende Caroline med familie hit.
   Godt gjort av Caroline å svare deg så saklig – hva tjener du selv på å være så uhøflig?
   Jeg heier på Caroline som er norges beste blogger – og håper hun og familien får et opplevelsesrikt og flott opphold!

  9. Kanskje Caroline reiser på sånt fordi det er en del av JOBBEN hennes…? Det er mange måter å reklamere for ting på, og dette er en av dem. Og hvor flott er det ikke at hun kan ta med mann og barn i samme slengen! God ferie, Caroline!

 14. Hoho, priceless bilde med sovende Nelia – kjenner meg så godt igjen med min toåring! 🙂 Ha en fin ferie, og plis, ta litt pause fra bloggen også og bare kos dere, det tåler vi blogglesere meget godt 😉

 15. Åh, vi var der i april på tidenes kjærlighetsferie!! Koste oss max <3 Kjenner jeg blir supermisunnelig bare av å se bildene.. Nå venter vi en liten gutt i april så blir vel ingen sydenferie på oss, men jeg drømmer meg bort i bildene dine 🙂 Kos dere massemasse og nyyyyyt <3

 16. Men! Vad härligt det ser ut 🙂
  Kram till dig och familjen <3

 17. Ååå, kos dere masse!

  Her sitter jeg under dyna med ovnen på fullt og jeg fryser enda. Da stikker det litt i hjertet å se bilder fra SYDEN. Men, det er aboslutt fortjent, så dere får kose dere masse! 🙂 Og ta mange bilder til oss her hjemme!

 18. Det så bare så lekkert ut på det hotellet. Selv bor jeg i Arguineguin og har bodd på GC siden 2006:) dere får kose dere masse og nyte det fine været.

  1. Caroline

   Vi kommer nok til å kose oss <3

   Har du noen tips til gode restauranter? 🙂

   1. Takk for at du er du

    La aguarella. Eller bruk tripadvisor. D gjorde mannen min og jeg. Perfekt.
    Og jeg løp milelangt hver eneste morgen, eller i allefall fem gr i uka. Har så mange løpeanbefalinger, men du finner sikkert din morgen rytme.

   2. Zona Verde i Mogan har utrolig god mat!! Bestill bor ute! 🙂

 19. Det ser magisk ut! Kos dere i varmen! NYT! Klem til deg.

 20. Merethe

  Nydelige flinke hardtarbeidende Caroline! Ta ordentlig ferie! Det fortjener du virkelig. Jeg tror ikke du mister dine trofaste lesere om du tar en pause fra bloggen. Fokuser på den fine familien din og la de få all fokus fra deg, det tror jeg både du, familien og bloggen har godt av. (Selv om innleggene dine den siste tiden har vært helt fantastisk fine og inspirerende.)

  1. Ta ordentlig ferie? Dette er jo ikke noe «ordentlig» ferie! Dette er en gjennomsponset greie, som jaggu krever at det kommer bilder og bloggposter. Vel, Ving betaler vel uansett. Men dersom en blogger skulle dratt på ordentlig ferie så burde vedkommende holde munn om hvor de skulle og ta to uker helt off. Men, denne «ferien» blir «blogg-lese-ferie» for meg, gidder ikke følge med på en sydengreie lissom.

 21. Caroline

  Kom hjem fra Anfi for snart tre uker siden, og lengter ikke mindre tilbake etter å ha sett utsikts-bildene dine! Håper dere får en fin ferie, og en flott middag på La Aquarela…..

  1. Caroline

   Blir nok noen turer dit 😀

 22. Det der så helt fantastisk ut! Kos dere masse:) og ta mange flere bilder så vi i sure vinter-Norge kan drømme oss litt bort;)

  1. Caroline

   Haha 😀 Det skal du ikke bekymre deg for 😉

 23. Vilka fina bilder! Ha en härlig semester! / L

 24. https://www.lticonstruction.com/

  This is something out of comfort zone but worth trying.

 25. Så fantastisk fint det er der! Dette fikk meg til å gå inn å bestille neste års ferie med en gang! Men kan jeg spørre, hva slags rom har dere? Er det Royal family? Det er nemlig den som faller best i småk når jeg er inne på Ving å kikker.

  Ha en strålende ferie!

 26. Herregud, de utsiktsbildene fikk det til å krible i hele kroppen! <3 Nyt ferien, dere!!

 27. Elisabeth

  Kjære Caroline, riktig god ferie til deg og din søte familie! Nyt dagene.
  Ving er en klippe når de tar oss med til sine nydelige destinasjoner. Marius er Kabinsjef i Thomas Cook Airlines og et eminent reisefølge til å ivareta sikkerhet og service i de stilige flyene med hjerte på halen. Nydelige bilder du har tatt. Vi reiser med Ving til Jamaica i januar. Godt at det går noen fly til sol og varme. Det unner jeg alle. ‘Å reise er å leve’. Ut på tur, aldri sur! Let’s go :-)))))

 28. Pernille

  Søde Caroline! Eeeejjjj, hvor er det bare et dejligt sted/hotel i er rejst ned til 🙂 Vi var der i maj med med vores børn og det var den BEDSTE ferie! Stedet er så fint – tror vi boede nogenlunde samme sted som jer! Øverst oppe et par værelser fra enden – det dejligste sted og med den smukkeste udsigt! Nyd det, nyd det, nyd det! Vi skal helt sikkert tilbage igen, for der er SÅ skønt!

  Rigtig god ferie – glæder mig til at se billeder 🙂

  Kh. Pernille (DK), som bliver helt nostalgisk <3

 29. Synes du skal ha minst (!) en bloggfri dag i uken de ukene dere er på ferie. Fri fra blogg, jobb, snapchat, mail, instagram osv. Selvfølgelig, oppdater på snap eller insta om du virkelig VIL, men ellers NYT ferien sammen med familien. Du vil ikke se tilbake og tenke på alle feriene du hadde der du egentlig ikke var tilstede.

 30. Heia

  Kos deg masse på ferie 😉

  Hadde det ikke vært herlig å bare tatt noen dager fri fra bloggen når du er på ferie eller tror du at du mister alle leserne dine da?

  Jeg skjønner det er anderledes når man har blogg som en jobb, men det går vel kanskje ann å ha færre innlegg og mer fri?

  Jeg titter uansett innom jeg. Synes bare det virker så ufattelig å aldri ha helt ferie, jobb, jobb og atter jobb. Selv om du elsker det så er det vel godt å kunne senke skuldrene og bare slappe av litt?

  Ønsker deg uansett en fin ferie 😉

  1. Hun er jo ikke på ferie, det er en jobbreise skal en legge til grunn at dette er et sponset opphold? En grunn til at jeg er glad for at jeg ikke har denne typen jobb greit betalt ja, men når jeg er på ferie så vil jeg ha ferie uten å måtte vise «halve» Norge turen, samt jeg vil bruke 100% av tiden min på familien. Jeg ville ikke hatt med meg jobben og eksponert barna på deres ferie så om enkelte er missunnelige, ville dere vært på ferie men hatt med jobben både fysisk og psykisk? Ikke jeg! Så derfor tenker jeg at det er helt gret at hun får reisen betalt

 31. Katharina

  Hei Caroline i hvilket hotell du siden ?

  Ha en fin ferie Katharina 🙂

 32. Vet det er mange nordmenn som digger hotellferier og pakkereiser, men dette er ikke noe for meg ihvertfall 🙂
  Ligge i en solseng på rad og rekke, plaske i basseng (med x antall andre..) spise frokost i samlet flokk, og sitte i hotellbaren på kvelden… Så mye bedre å leie en leilighet, gjerne i nærhet av en strand, og bruke ferien der lokalbefolkningen bor, og ikke med hundre andre nordmenn. 🙂 Men igjen, vet mange synes motsatt av meg. 🙂 Måtte bare si det, kanskje fordi jeg sitter i gråværet, og blir litt smålig. :))

  1. Caroline

   Skjønner hva du mener 🙂 Vi er litt mer fleksible og trives egentlig med begge deler. Når foreldrene våre kommer ned vil vi også stort sett spise andre steder enn på hotellet, i tillegg til å leie bil og kjøre litt rundt 🙂

 33. #visavnerderepåsnapchat #hinthint 😉

 34. Til dere som mener C bør ta fri fra bloggen, vet dere ikke at dette er sponset?
  Ta ordentlig ferie? Dette er jo ikke noe “ordentlig” ferie! Dette er en gjennomsponset greie, som jaggu krever at det kommer bilder og bloggposter. Vel, Ving betaler vel uansett. Men dersom en blogger skulle dratt på ordentlig ferie så burde vedkommende holde munn om hvor de skulle og ta to uker helt off. Men, denne “ferien” blir “blogg-lese-ferie” for meg, gidder ikke følge med på en sydengreie lissom.

  1. Uff. Du kan ikke ha det bra med deg selv. 🙁 Bruker du hele dagen din på å sitte slik på blogger og andre kommentarfelt? Også prøver du å dra med deg flere i gjørma. Såklart skal Caroline ha betalt for slike ting hun gjør. Uansett hva hun gjør, ferie eller ikke, så blogger hun. Hun har aldri en sånn ferie vi som har en 8-16 jobb. Fordi hun er selvstendig.
   Når hun blogger, så gjør hun det ordentlig. Det igjen gjør at vi leserne stort sett liker det vi ser, og blir inspirert. Det generere kunder for de aktuelle stedene hun er. Det tjener penger på henne. Det er enkel matte. 1+1=2. Skulle ikke de belønnet henne for å skaffe de kunder?? Jeg forstår ikke at folk ikke klarer å forstå det.

   Ville du jobbet gratis?

   1. Å helledussen Ida…. Jeg skrev bare til de som oppover her skriver så søtt at C må ta seg ordentlig fri fra bloggen, bare nyte dagen uten oppdateringer etc , de har jo misforstått! Dette er en sponset ferie, som krever oppdateringer og innlegg mot betaling. Og, dersom C ville ha hatt helt fri hadde hun betalt selv, ikke meddelt hvor hun var, og latt være å oppdatere. Enkel matte det også Ida. Når det gjelder din setning : «Bruker du hele dagen din på å sitte slik på blogger og andre kommentarfelt? Også prøver du å dra med deg flere i gjørma. » Hvilket belegg har du for å si noe sånt? Hvilke blogger bestemmer du at jeg leser og kommenterer? Har ikke kommentert annet enn her nå, og leser svært få blogger… Og, ja, jeg har mange ganger jobbet gratis, så det har du iallefall ikke noe med! (Du har nok neppe jobbet gratis du da Ida!) 🙂

   2. Utifra det du har publisert tidligere, og dette svaret, så er jeg mer sikker i min sak. Du ER er slik person som kommenterer på nettet. Jeg har ikke skrevet at du gjør det, det var et spørsmål 😉 Håper du tar deg ei bolle idag og koser deg med livet! Nettroll jobben er vel dårlig betalt ja.

   3. Ida: Publisert tidligere??? Har du ikke sett at det er i alle fall en annen som kaller seg M her inne? Jeg kan godt endre nick, så du ikke får så vondt i hjertet. P.s, liker ikke bolle… Nettroll kan du selv være, slutt å synse, jeg har ikke skrevet så mye..

  2. Jammen mange surmaga personer der ute i verden! Og du må være definitivt en av dem, M. Hva med å ta seg et Google søk på hva blogg/blogger betyr/består av! Skjønner ikke hvorfor du gidder å lese en blogg i det hele tatt når det tydeligvis er sjalusien som lyser igjennom fra A til Å! Ha ei trivelig helg om man er i snø eller varme 🙂

   1. ST: Er ikke ute etter å være «surmaga» og er definitivt ikke sjalu! Synes Caroline fortjener opphold i sol og varme jeg, men folk som «søt-skriver» om at bloggere kan ta seg helt fri fra bloggen etc må skjønne at dette er et jobb-oppdrag! Dersom man reiser uten spons kan man selvfølgelig ta seg fri fra bloggingen!!! Nå trives de jo ikke så godt der heller, og det kan jo være greit for oss å vite at det ikke er aircondition eller barneleker der, det er nyttig informasjon! Så Caroline, dette er bare nyanser fra min side, og ikke forsøk på å være sjalu/surmaga.

 35. Michelle

  Når du skal skrive om ferien, kan du skrive litt om hotellet og ting i nærheten med tanke på små barn?
  Hvordan er mattilbudet til disse små både på hotellet og restaurantene i nærheten?

  Vi har også vurdert dette hotellet 🙂

 36. Merkuria

  Må bare legge inn en kommentar om Nelia, hun sjarmerte alle på Gardermoen og på flyet, fantastisk jente dere har der!
  Hun stjal showet såpass at jeg faktisk ikke la merke til at dere kjente fjes var hennes foreldre før det var gått lang tid.
  Som fast leser her var det kjempekoselog å se din glade og fine familie på tur.
  Kos dere videre her på øya 🙂

 37. Om dere har mulighet må dere dra innom Bahia Feliz og gå på Garbos dinnershow!! Minner om Wallmans i Oslo, men Garbos er virkelig noe for seg selv 🙂 Det er en fantastisk opplevelse, anbefales på det sterkeste!!

 38. Hei. Jeg var på dette hotellet i sommer, med to venninner. Vi hadde bestilt ekstra stort rom med balkong og havutsikt. Synes hotellet så kjempefint ut på nettet, og synes vi fikk en knallpris. Flyturen ned var også bra, god service, nytt fly og tver så man kunne se film hele flyturen. Da vi kom ned ble vi svært skuffet over hotellet. Selv om det er relativt nytt, ser man at ting er gjort på billigste måte, det er slitt/møkkete overalt. Rommene var ikke i nærheten av så fine som de var på bilder, de var mørke, triste og slitte. Rommene hadde heller ikke aircondition, og det kostet 50€ i uken for en vifte. Vi var der i august, så det var helt forferdelig og ingen av oss sov på en uke. Dessuten ligger hotellet langt fra alt av butikker og strand, så det blir store taxiutgifter. Da vi skulle hjem (gledet oss veldig), tenkte vi at det skulle bli deilig å sitte og se film til vi landet hjemme. Det som ventet oss på flyplassen var over en time med forsinkelser og et kjempegammelt fly, ikke noe i nærheten av det vi fløy med til. Dette var min første og siste gang på charter med Ving.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *