det neste på to do-listen: ferie

carolinebergeriksenno avreise

Da er vi i mål! Jeg hadde aldri trodd vi skulle komme oss avgårde til planlagt tid, jeg hadde så mye på listen da jeg våknet i dag og sov lite i natt fordi jeg holdt på til altfor sent i går også. Men det gikk! Og nå er det FERIE! Vi setter kursen mot Gardermoen allerede nå og der møter vi mamma og pappa som også skal reise. Det blir så fint! Om bare tre dager kommer svigers fra Ålesund og skal være sammen med oss i en uke også. Det var så koselig å være sammen i fjor så vi vil gjerne gjenta det i år. I tillegg åpner det for muligheter til at Lars-Kristian og jeg kan få litt alenetid også 😉 Familietid og alenetid: vinn-vinn! 

carolinebergeriksenno avreise nelia trunki kitty

Og ja.. Jeg trenger vel ikke å nevne at denne familien trenger overvekt. Det er vi heldigvis klar over, så vi har forhåndsbestilt ekstra bagasjevekt! Anbefales på det sterkeste 😉 Deilig å slippe og være småstressa for at kofferten veier mer enn den skal. 

carolinebergeriksenno avreise kofferter

Nelia har tatt med seg sin egen trunki som håndbagasje, så jeg kan tenke meg det er en jente som vil være veldig stolt når hun triller rundt på denne i morgen tidlig 😉 Det blir spennende å se hvordan det går når hun har eget sete på flyet også, det blir jo første gang. 

carolinebergeriksenno avreise tada

Ha en fin kveld, skjønne lesere! Så sees vi før avreise ♥ 

79 kommentarer

 1. Så flotte dere erKos dere masse på tur!!! Da jenta mi var på Nelias alder sto hun i flysete og sang Hvor kommer skjorten din fra forresten?

  1. Caroline

   Hahaha, så herlig! kan se for meg at det kommer til å hende her også 😉 Den er fra mango 🙂

   Klem!

 2. Herregud, skal dere på ferie allerede!! Føles som det var i går at jeg leste at dere skulle bestille. Tiden går altfor fort! Men gleder meg til å følge dere på reisen. Det er alltid ekstra koselig å stikke innom her når du er på ferie, spesielt når jeg er midt i eksamensmas og jobbing selv og kan drømme meg litt bort til varme og vin 🙂
  Masse god tur! Krysser fingrene for en fiin flytur uten turbulens !

  1. Caroline

   Ja, jeg vet! Det går så fort – og i dette tilfellet er det jo deilig 🙂 Masse lykke til med eksamsninnspurt, kjære deg! Og tusen takk for at du følger med <3

   Stor klem!

 3. Solveig

  Så hyggelig at «storfamilien skal på tur sammen! Har sett på bloggen tidligere, at du har en «to do» blokk. Så lurer på om du husker hvor du har kjøpt den?

  Kos dere på tur, og håper på fine dager sammen med familien

  1. Caroline

   Tusen takk, Solveig 🙂 Jeg har en som er fra panduro (den sorte og hvite som er liten og enkel) og så har jeg en som er fra etsy, den er på brunt papir og er ganske tykk 🙂

   Klem!

 4. Hvor lenge planlegger dere å bli på gran canaria? 🙂 er det liksom for lite med én uke, eller for mye med to? Håper dere har det dødsfint, for en ferie er vel undt dere nå!

  1. Caroline

   Vi blir i 14 dager 😀 Kommer hjem akkurat i tide til desember 😀 Tusen takk, Sandra!

   Klem 🙂

   1. Sandra

    Det hørtes deilig ut!

 5. Eget sete er det beste! Jeg startet med det allerede ved 18 måneders alder. Det er spesielt bra når man reiser alene med barn, la barnet sitte ved vinduet, slik får det sin egen oase! God ferie

  1. Caroline

   Å, vi gleder oss 😀 Vi har ikke fått lov før hun ble to vi :O Skulle gjerne startet tidligere 🙂

   Tusen takk! Klem 🙂

   1. Det går bare på rutefly. Jeg reiser aldri på charter, for jeg bor jo i «Syden»

 6. Har du kollat in min blogg? 🙂
  Ge den gärna en chans – vet att du och dina läsare kommer att gilla den 🙂
  Tusen kramar!
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 7. Jeanette

  Håper dere får en kjempefin ferie!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jeanette 🙂

 8. Kos dere masse på ferie!

  1. Caroline

   Tusen takk, Sigrid 🙂

 9. Jenny Skavland dro på ferie i en uke med kun håndbagasje =)

  1. Vedr. Nora`s kommentar om Jenny Skavlans håndbagasje; -Hun har ikke barn, og ikke er det sikkert at hun har med treningstøy og sko heller 😉 Så et par bikinier, 2-3 kveldsantrekk 2 shortser og et par topper fikk hun vel greit plass til 🙂

   1. Emilie

    Om det skulle være en kommentar om at man trenger så veldig mye bagasje når man har barn tar du helt feil. Et barn får fint plass til alle klærne sine i en liten koffert, feks trunkin eller en annen liten koffert. Barneklær tar veldig liten plass. Det som tar plass er barnevogn og den er ikke med på bildet.

  2. Og så? Jenny Skavlan er vel ikke toppblogger og må drasse med seg masse kamerautstyr og pc til tusenvis av kroner, samt ha med ulike antrekk til hver dag slik at hun har materiale til bloggen.. Hun har heller ikke en datter med seg som skal ha leker og diverse skift. Så skjønner ikke hva du vil med den kommentaren, haha? Få caroline til å føle seg dårlig fordi «hun har for mye»? 🙂

  3. Imponerende! Jeg hadde aldri klart det – beslutningsvegring ganger 1000! Treningstøy, dobbelt så mange topper som jeg trenger, toalettsaker som om jeg skulle på kongelig galla på Buckingham Palace. Jeg kan driste meg til håndbagasje på en weekendtur, men da skal jeg planlegge godt 😛

 10. Hei caroline, jeg er utrulig gla i bloggen din, du skriver så mye bra, har fulgt deg værdag i lang tid, stå på vidre du er en flott person, ønsker meg noen nye bilder av deg hvor du har piercingen din:)

  1. Caroline

   Så søt du er , Eva! Tusen takk for så fine ord! For å være ærlig, så vet jeg ikke hvor navlesmykkene mine er, tror jeg har gitt dem bort. Men om jeg finner på Gran Canaria, så skal jeg legge ut et bilde til ære for deg 😉

   Klem!

 11. Karoline

  Hei!

  Alltid så fint lys på dine bilder, selv innendørs! Hvilken iso/blender/lukker bruker du på denne typen bilder? Eller er det bare spottene i taket som hjelper til?
  Selv sliter jeg veeeldig med lystet til matfoto på denne tiden av året! 🙂

  God ferie!

  1. Caroline

   Vi bruker relativt høy iso på disse bildene, men kameraet er såpass bra at det tåler det 🙂

 12. Ha en riktig god tur. Erveldig lurt ut å ta med besteforeldre på tur, det har vi og gjort.

  Chris

 13. Så deilig det hørtes ut med ferie i varmere strøk nå! Kjempedeilig med ferie sammen med begge sett med besteforeldre, det har vi gjort nesten hvert år. Utrolig koselig å være alle sammen og ikke minst deilig at man kan snike inn litt kjærestetid <3 Håper dere får en fin ferie <3

  1. Caroline

   Å, det er så deilig! 🙂 Tusen takk, Kristin!

   Klem 🙂

 14. Likt antrekket! 🙂
  God ferie! Nyt!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Annika 😀

   Klem!

 15. Hei, jeg må bare først si at jeg elsker bloggen din 🙂 den er virkelig en inspirasjon! Det jeg lurer på er hvordan du får bildene dine så lyse og fine inne når det er kveldstid? Er det kun kamera eller har du gått til innkjøp av ekstra belysning? Føler jeg mestrer bilder i dagslys, men inne når det er mørkt blir det bare aldri bra.. Å ta bilder inne på kveldstid kommer godt med nå som all julekos å julefeiring nærmer seg.

  Mvh Linda 🙂

  1. Caroline

   Hei Linda! Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Vi har satt alle lysene våre på maks når vi tar bilder og her har vi i tillegg brukt høy iso. Kameraet vårt er såpass bra at det takler veldig høy iso 🙂 Noen ganger bruker vi lampe også, det hjelper mye, men bildene krever litt etterbehandling (farge etc.) ettersom det kan bli litt gult med lampe når det er mørkt ute.

   Klem 🙂

 16. Hvor er kjolen/tunikaen til Nelia fra ? 🙂 Kjempe fin!

  1. Caroline

   Kjole + body er fra fjorårets NameIt 🙂

 17. Elsker antrekket ditt på bildene! Kos dere masse på ferie, det fortjener dere 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid 🙂

   Klem!

 18. Kristin

  Søte Caroline, du trenger da ikke sååå mye bagasje til ferie i varmere strøk?!? Jeg klarte meg lenge med små nette sommerplagg. Eller pakker du mange antrekk til bilder for bloggen?
  Uansett- ønsker dere en magisk, fin, avslappende, innholdsrik ferie og masse kvalitetstid med familie og som kjærester 😉 Vi dro med min familie i fjor, kjekt at besteforeldre ser til barna en kveld så mor og far kommer seg litt ut alene, akkurat som før i tida 🙂
  Må også bare si at du ble utrolig fin på håret nå! Tøft at du tar sjansen på forandringer.
  Ferieklem til dere.

  1. Caroline

   Det er faktisk bare 1 koffert til oss hver + håndbagasjen til Nelia og Lars-Kristian 🙂 Jeg har en veske til håndbagasje med litt bleier og stellesaker etc. I den lille trilekofferten har vi ALT av kamerautstyr. I Nelia sin er det leker og litt mat til henne. I bagen er det datautstyr (min og Lars-Kristian sin mac + Nelia sin Ipad) og i koffertene er det klær til alle 3. Så egentlig er det ikke SÅ mye mtp. at det er litt jobbutstyr også 😉 Jeg har planlagt 14 antrekk som jeg har pakket i tilfelle vi får tatt antrekksbilder hver dag, men tviler på jeg får brukt alt. Tror ikke jeg hadde hatt med meg en så full koffert om jeg ikke hadde bloggen 🙂

   Tusen takk for fine ønsker, jeg håper det samme <3 Ønsker deg en fortsatt fin uke, er så glad for at du følger med <3 Og takk for komplimentet på håret, det er utrolig hyggelig å høre 🙂

   Stor klem!

   1. 1000 kroner på ramaskrik om iPad til en toåring – noen som tør vedde mot? 🙂

    PS: Jeg syns ikke deter spesielt mye bagasje til en toukerstur…

 19. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din siden våren 2009 og dermed fulgt deg lenge. Jeg har alltid følt det har vært avkoblende å komme inn i din verden, men nå må jeg dessverre skuffe deg og si at slik er det ikke lenger. Jeg bli stresset av å lese om hvor travelt du har det og hvor mye du har å gjøre. Jeg har stor forståelse for at du har det travlet, men når det nevnes i nesten hvert innlegg blir det litt for mye. Jeg ønsker å forsette å lese bloggen din i fremtiden og håper du tar dette som konstruktiv kritikk.

  1. er helt uenig 🙂 den har forbedret seg stort.

  2. Må si meg enig, jeg har selv en stressende hverdag og klikker meg inn her for avslapning og et lite pust i bakken. Blir nesten mer stresset av å lese all stresse ditt i mange innlegg.. Men ellers, elsker jeg bloggen din <3 Kommenterer sjeldent, men nyter fine bilder og gode tekster!

   1. Her må jeg si at jeg er uenig at dette er så mye i fokus lenger. Det var mange som kommenterte dette under tilbakemeldingsinnlegget, og jeg synes det er mye mindre snakk om dette nå 🙂

 20. God tur 🙂

  Hvor er skjorten fra? Superfint antrekk 🙂

 21. Good tur <3 Håper det går bra og at turen blir rolig så du slipper å bli redd 🙂

 22. Hei Caroline <3
  Jeg ville bare si god tur til dere. Jeg var innom gamle innlegg idag for å finne ut de innleggene du skrev om rommet til Nelia. Fant mye inspirasjon på disse innleggene og har idag bestilt flere av de lekene du la ut til mine tantebarn til jul 🙂 Klem fra meg.

 23. God tur og kos dere masse :-)<3

 24. Elsket antrekket ditt 🙂 hvor er kjørte fra ? Har leita etter ett sånt type kjørt kjempe lenge nå, men ikke klart å funnet det 🙁

  Så stor Nelia har blitt, vakkre begge to <3

  1. Benedicte

   De har noe lignende på H&M 🙂

 25. Hei 🙂 Et lite ønske fra en leser: flere treningsinnlegg, og da helst tips til treningsøvelser som du liker eller løpeøkter på mølle 🙂 Husker at du gjorde masse av slike innlegg før og det var alltid så kjekt, lærerikt og ikke minst motiverende! Håper på flere.

  Ønsker dere en fin feire!

 26. Haha så himla söt resväska till lillan! Jag hade varit överlycklig om jag hade fått dra runt på en sån när jag var liten! <3

 27. Imponerende mange kofferter på 3 stk
  God tur!
  Men, ferie… Tar du aldri skikkelig ferie fra bloggen? Ville ikke det vært sunt og ikke minst syyyykt deilig?

 28. Det så sinnsykt slitsomt ut med all den bagasjen….at dere orker! Kunne du ikke tatt ferie fra bloggen et par uker? Eller er hotellet sponset og du er dermed forpliktet til å legge ut en drøss med bilder fra alle hotellets fasiliteter, i allslags antrekk? God ferie, håper dere tar dere tid til å slappe av litt også.

 29. Masse masse gode ønsker om en herlig ferie!
  Dere pleier alltid å legge ut så utrolig fine bilder fra ferien, og det er jo så moro
  for oss lesere, men nå må du først og fremst TA FERIE og tenke på at DU også
  skal ha ferie – for det trenger du. Du har jo normalt en jobb som tilsier at du har
  «24-timers-vakt» med å gi oss lesere alt av/fra ditt liv, men jeg tror vi alle er enig
  om at DU også trenger fritid, så vær så snill . . . vær litt snill med deg selv <3
  Vi skal nok overleve med litt færre innlegg noen dager 😉

  F. E. R. I. E. K. L. E. M. til dere alle!

 30. Ha en fin ferie, husk å nyte hverandre og nuet. 🙂

 31. Vore skoj om du tog upp «nutida» dating, eftersom det har definitivt flyttat från pcn till telefonen.
  och tom bort från krogen till den virtuella världen.

  Exempel:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=net.onnea.mirabile

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder

 32. I can’t wait for all the beautiful vacation pictures! Make sure your camera doesn’t get stolen this time :-/ That was so unfortunate last year.

 33. De rosa kofferten – var ikke det en del av en sponsing for en tid tilbake? Hvorfor er ikke dette merket?

  1. I dette tilfellet trenger ikke Caroline å merke kofferten. Den har vært fremvist i et reklame innlegg for lenge siden, den er da merket da. Så lenge hun ikke har en årsavtale med koffertleverandøren, slik som med feks GetInspired trenger den bare å merkes den ene gangen. Om kofferten skal være mer i fokus enn den er i dette innlegget så vil det være lurt å merke innlegget – evt merke under bildene at kofferten er sponset/reklame etc. 🙂

   1. Caroline

    Det Maren sa 🙂 Og om noen hadde spurt meg i kommentarfeltet om hvor den er fra, så burde jeg svart at den var fra Morris/Bjørn Borg, og at jeg har fått den sponset 🙂

   2. 🙂 Tommel opp for god merking i det siste Caroline 🙂

 34. Hej du vackra!
  Du är så snygg i allt du gör att man blir avundsjuk!
  Idag ger jag er 20% på Glammom.se – kika in på bloggen för att ta del av erbjudandet!
  Kram.
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 35. Så fint bilde av deg på kofferten, veldig kledelig og stilig antrekk 🙂 Du må ha drømme garderoben for oss jenter 🙂 Så utrolig hyggelig at begge sett med besteforeldre blir med på ferie turen 🙂 Kos dere masse og flotters at du ikke glemmer bloggen helt i ferien 😉 Så vi lesere kan drømme oss litt bort i fra regnet og tåka som ligger tett innpå huset her i dag. Åhhh såååå deilig med sol og sommer og allikevel jul når dere kommer hjem 🙂 Blir nok litt kontrast, fra sand til snø/ sludd 😉 Nyyyyt og senk skuldrene alle sammen 🙂 God ferie 🙂

 36. Ååå, så deilig med ferie! Kos dere masse – det er så fortjent!

  stor klem

 37. Nina Julianne

  Hei !
  Hadde tenkt å kommentere på innlegget ditt ang. flyskrekken, men tiden gikk litt fra meg, hadde eksamen i slutten av oktober og luften gikk ut av meg og de fleste andre 😛
  Uansett ! Var utrolig kjekt å lese det innlegget, selv om det ikke er kjekt at noen har flyskrekk, men for å få innsikt i hvorfor du har flyskrekk 🙂 For meg, som aldri har hatt flyskrekk og kun to venninner som har det (har vært hhv. på 1 og 3 turer med de) så har jeg lite erfaring med dette og dermed så skjønner jeg jo ikke helt hva som gjør at noen har flyskrekk (men jeg har selvfølgelig forståelse for at folk har det, og de evt. «ritualene» som må til for å roe deres nerver). Jeg personlig kan sove fra før takeoff til vi lander, og blir sjelden engstelig når det er litt turbulens. Men skjønner veldig godt at du ikke liker å fly etter du hadde en slik opplevelse! Bor i Trondheim, og Værnes er en av de verste flyplassene å lande på i Norge visstnok, med tanke på at den ligger ganske værutsatt til. Har fått merke dette to ganger, senest på mandag da jeg kom fra Oslo. Det var heldigvis ikke like ille som første gangen jeg opplevde en turbulent innflyvning (er selve innflyvningen som ofte er verst), men jeg kjenner det godt i magen når man treffer luftlommene! For meg er det litt samme følelsen som en berg-og-dalbane, men så har jeg jo aldri opplevd noe lignende som deg og heller ikke mange gangene det har vært mange fall, mer bare at det rister ila. alle de flyturene jeg har hatt. Synes det er bra av deg å møte frykten din, og håper du etter hvert får litt og litt mer «kontroll» over den (virker som det har vært sånn for deg de siste to-tre årene), slik at flyturen igjen kan bli en del av turen, og ikke noe som «henger over deg» når du er på tur 🙂

  Ble visst en lang kommentar dette, men ville bare få fortalt deg at jeg satt pris på innlegget om flyskrekken også håper jeg dere hadde en fin flytur nedover til varmere strøk, og håper at tilbaketuren også blir fin, men først: Kos deg på ferie ! 😀

 38. Kjersti

  God tur :-)kos dere masse 🙂

 39. Åh, jeg kan tenke det blir skjønt! 😀
  Kos dere masse og NYT!
  <3

 40. Hvor er skjørtet fra? Kjempe fint!

 41. God tur,og kos dere masse på ferie-velfortjent sådan! 🙂 <3

 42. Hei! Jeg har noen spørsmål til Lars Kristian egentlig 🙂 Jeg tenker å kjøpe tøfler til kjæresten min til jul.. Er jo ikke bare forbeholdt jenter å fryse på tærne på hytta. MEN, jeg syns jeg bare finner gubbetøfler når jeg kikker. Har du tøfler, evt hva slags? 🙂 Og er det helt bak mål å kjøpe Uggs tøfler til en mann? Tenker da på https://www.zalando.no/ugg-australia-ms-scuff-tofler-brun-ug1-mzw-0010-99.html eller https://www.zalando.no/ugg-australia-scuff-tofler-charcoal-ug112i003-c11.html. Eller bruker ikke menn tøfler før de har blitt gubber? Haha:)

 43. Hei, jeg har noen spm. Som kanskje du kan hjelpe meg med. Jeg venter mitt første barn i desember, og jeg og min samboer vurderer å reise på familietur til varmere strøk i april hvis det lar seg gjøre. Vi vurderer gran canaria, da vi har hørt at det er behagelig temperatur. Vi vet enda ikke om vi skal bo på hotell eller leilighet, men hva gjør man med bilsete? Ser at det står på flere reisearrangører sine sider at de ikke garanterer dette. Hva gjør dere? Tar dere med selv? Leier dere egen bil med sete? Har du noen tips til leilighetshotell som passer for oss med en 4mnd gammel baby?
  God ferie, nyt tiden sammen

  1. Kaja; om du vil reise med et så lite barn så kan dere jo velge å ikke benytte leiebil.Det går transferbuss fra flyplassen til hotellet.Da må man sitte med barnet på fanget- og bussene er ofte uten setebelter.Om du har med barnesete for spedbarn så kan de ofte festes i setebeltene i buss/ bil/taxi.
   Men en 4 mnd gammel baby blir det lite sol på deg- da skygge er det beste for så små og barnet trenger mye søvn og ro..Vi er forskjellige men jeg ville nok ikke valgt en 5 1/2 times flyreise og «sydenferie» med er så lite barn.

   1. Det er da virkelig ikke noe problem å reise til varmere strøk med små barn. Det er gamle myter. Over halvparten av verdens befolkning blir født inn i varmt klima. Dette er ikke noe problem så lenge man passer på å ha barnet mest i skygge, ja tenk, det er ikke skadelig at barnet får litt sol på seg, så lengde barnet er beskyttet med feks UV klær, solhatt, solkrem. Pass på å gi barnet masse drikke, og la barnet lufte seg. Barnesete kan dere at med som håndbagasje når de er så små 🙂 Ikke tenk så mye, og kos dere på ferie 🙂

   2. Takk

   3. Jeg har lyst til at babyen skal sitte i bilsete, det er det tryggeste. Og ja, jeg vet at spedbarn ikke skal være i solen, og at jeg mest sannsynlig får mindre sol enn vanlig. Men vi reiser ikke på ferie kun for sol. Det er jo for å komme oss litt bort som familie, spise ute, gå turer i behagelig temperatur (derfor vil vi også velge et sted det ikke er altfor varmt).

  2. Hei,
   Det er hyggelig å reise på tur med baby. Vi reiste masse når begge våre barn var små. Når de var minst,sånn ca 2-5 måneder hadde vi mykbaggen på vogna med inn i flyet. Da sov de godt foran oss i flyet (altså ved bena) ikke noe problem i det hele tatt. Reiser du med pram-pack får du også med bilsetet i den, så det er heller ikke noe problem. Jeg har også reise med bilsete i flyet, og hadde takk og lov mulighet til å reservere setet lengst fremme. Her er det mye bedre plass og ikke noe problem med bilsetet, det kan bli litt trangt ellers i flyet. Om du så klart ikke har eget setet til babyen
   God tur!

 44. Elisabeth

  Hei 🙂 jeg så dere hadde den L.V «reise» bagen .. Så lurte bare på om dere tar den med opp på flyet eller sender den ?? med tanken på den er ganske så stor da ?? 🙂
  Btw kos dere masse på tur

  Hilsen
  Elisabeth

 45. Heldige dere som har med to sett besteforeldre på tur vi skal driste oss til sydentur med ungene for første gang og lurte på om trunkien går som håndbagasje for de små? Jeg prøvde å kikke på målene men det er litt forskjellig fra selskap til selskap. Hvis det går som håndbagasje tenkte vi å ønske oss sånne til barna til jul. Ser dere reiser charter så da måtte jeg jo bare høre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *