julekjole og julekopp

julekjole og julekopp nelia

Hei mandag! Jeg håper du har hatt en fin start så langt, det har virkelig jeg! Min morgen startet med kaffekos og  litt tid med Nelia før jeg var i gang med treningen innen klokken syv. Det er så mange som joiner en tidlig treningsøkt sammen med meg, det er virkelig ikke dårlig etter 2 helgedager, så tommel opp for alle dere! Det gjør meg så innmari glad og ikke minst er det plutselig mye lettere å være fit for fight selv om det er tidlig. Så digg! 

pappa nelia morgenkos julebok

Julestemningen fortsetter her i huset og den ble jo ikke akkurat mindre da jeg oppdaget snøen dale mens jeg tøyde ut etter løpeturen. Nå har de hvite, dalende fnuggene riktignok blitt erstattet med sludd og slaps, men det var hyggelig så lenge det varte. Nelia har funnet frem juleboken som hun fikk i gave av oldemor da hun kom til verden. Den er så fin og siden jeg fant den frem i går, har vi vel lest den ca. 40 ganger allerede. Haha! Stor stas med alle juleforberedelsene som blir beskrevet i den og juletreet som blinker på forsiden. Hundene har også funnet frem julegleden og pyntet seg med nissedrakt og rød julegenser – de er klare for fotoshoot som skal gjennomføres i løpet av dagen 🙂 Vi får fotograf hit i ettermiddag for å ta litt 2-årsbilder av Nelia og julekortbilder med alle sammen. Må jo få det gjort før vi reiser og jeg er så glad vi fant en fotograf som gjør hjemmebesøk 🙂 Det hjelper virkelig på i en hektisk hverdag. 

hundene nissedrakt genser

Årets julekjole er i boks for Nelia sin del. Er den ikke fin? Jeg fant den hos saks fifth avenue og elsker at den har litt av alt pluss lange ermer. Perfekt for klimaet her på julaften 😉 

julekjole

Fun fact: rett etter at dette bildet ble tatt holdt jeg på å miste kjolen i bakken, og i et desperat forsøk på å redde den, sølte jeg kaffe over hele daybeden vår OG Lars-Kristian! Det vare bare flaks at det ikke traff kjolen.. Neida, haha! Lars-Kristian skjønte ikke hvorfor jeg prøvde å hindre kjolen i å falle i bakken i det hele tatt og når jeg tenker meg om, skjønner ikke jeg helt hvorfor selv heller. Veldig merkelig refleks. Men alle kom fra det uten skader, heldigvis 😉 

Ha en fin ukestart dere, vi sees senere ♥ 

49 kommentarer

 1. Marianne

  Hvor er den søte juleboken fra:):)??

  1. Caroline

   Forlaget er spektrum og boken heter Jeg gleder meg sånn til jul 🙂

   Klem!

 2. Hei! Litt på siden av innlegget, men angående jul i hvert fall 😉 Jeg lurte på om du kunne skrive et julegaveinnlegg der du forteller om alle julegaver som du tidligere år har gitt til Lars-Kristian? Du bruker jo å skrive generelle tips til kjæresten, men der går det mye av det samme igjen. Hadde vært litt gøy å få høre hva du har gitt til din kjære alle år 😀 Tenker man kan plukke opp mange gode tips der!

  Krysser fingrene for det, og god mandag videre til deg 😀

 3. Hahha – sånn kan det gå 🙂 Koselig innlegg!

 4. Hahahahah, jeg dør!!! Uff, håper ingen brente seg og at daybeden kom seg unna flekkfri! Har hatt noen sånne uhell med kaffe selv 😀 Er så koselig å lese bloggen din midt oppi eksamenslesing, kjenner du bidrar masse til julestemning! Og å se Nelia på snapchat, selvfølgelig, såååå koselig altså 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Sara! Tusen takk 🙂 Bare flaks at han ikke brant seg! Morgenkåpen han hadde på seg er derimot ikke så hvit lenger :p

   Masse lykke til med eksamen <3

   Klemmer!

 5. For en søt julekjole <3 Smelt!
  Må si den juleboken også så utrolig koselig ut. Hvilken er det? 🙂
  Lykke til med fotograferingen! 🙂

  1. Caroline

   Den er så fin! Både boken og kjolen 🙂 Boken heter Jeg gleder meg sånn til jul 🙂

   Tusen takk 😀 Klem!

 6. Linda Andersen

  Hva heter juleboka? 🙂 Så nydelig julekjole Nelia har fått seg ❤️

  1. Caroline

   Jeg gleder meg sånn til jul, heter den 😀

 7. Hva heter juleboken til Nelia ? 🙂

 8. Thea Sofie

  Hei!:-)
  Først må jeg si at jeg synes du har en veldig fin blogg som jeg leser nesten hver dag!
  Siden det nærmer seg desember og jul med stormskritt, så lurer jeg på om du kunne lagt ut et innlegg om hvordan du pakker inn julegavene dine? Synes du lager så mye fint, og skulle gjerne fått litt inspirasjon fra deg til dette, grunnet jeg er ganske lei å pakke inn helt likt som alle andre, og skulle gjerne hatt et litt mer personlig preg over pakkene jeg skal gi bort dette året:-)
  Håper på svar, ha en fortsatt fin dag!:-)

  1. Caroline

   Det var et kjempefint forslag til innlegg, jeg noterer meg 🙂

   Klemmer!

  2. Christine

   Åh ja! Det vil jeg også lese om 😀 Elsker juleinnlegg… 🙂 Selv om det bare er november enda!

 9. Hver sin smak 🙂 Ville aldri kledd datteren min i mørkerosa kjole på julaften, men den var jo fin ellers da!

  1. Caroline

   Den er rød 🙂

 10. Åh, jul!! Beste tiden 😀 Her ble julekortene bestilt i september, med bilder fra i fjor. Så nå kan jeg nesten ikke vente til desember kommer så jeg kan sende de ut!

  1. Caroline

   Det skjønner jeg! Det er så koselig 🙂

 11. Hva heter boken til Nelia?

  1. Caroline

   Jeg gleder meg sånn til jul! 🙂

 12. Hva tenker du om gjenbruk Caroline?

  1. Caroline

   Gjenbruk er veldig fint 🙂 Om du sikter til at hun får ny julekjole, så er det fordi hun har vokst en del på 1 år 🙂

   1. Tenkte mer på å kjøpe brukte gjenstander enn alt nytt. Miljøvennlig 🙂

   2. Emklie

    Mulig Catoline synes gjenbruk er fint, men tror ikke det er noe hun benytter seg av..

 13. Är det okej att få skryta lite när man får gilla och delningar på olika sociala medier? 🙂
  Jag fick det och tycker det är mer än okej. Så skryt med mig – vad har du som du vill berätta om?
  In och kika på bloggen och berätta mer!
  Kram
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 14. Herregud for en nydelig kjole! <3 Nelia er jo bare nydelig 🙂 God mandag, spreka! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine deg! God mandag tilbake!

 15. Nydelig julekjole! Godt det ikke var noen som brant seg 🙂
  Jeg lurer på en ting, jeg ser at alle bildene dere tar inne på kvelden blir så fine og lyse. Når jeg tar bilder innendørs på kveldstid blir de så «gule» grunnet lyset inne. Hvordan får dere så fine lyse bilder?

  1. Caroline

   Vi bruker innstillingene på kameraet så godt det lar seg gjøre og etterarbeider dem i camera raw 🙂 Det hjelper umiddelbart 🙂

 16. Matilde

  Så fin julekjole Nelia har fått, og så koselig at hun har blitt glad i bøker og høytlesing.
  Ekstra fint å titte innom bloggen din når det nærmer seg høytid, og jeg selv sitter begravet i pensum og skolearbeid. Du leverer så mye bra for tiden, og er derfor et kjærkomment avbrekk nå fremover 🙂

  1. Caroline

   Å, jeg blir så glad Matilde! Tusen takk, det er så koselig å høre 🙂 Masse lykke til med eksamen 😀

 17. Er vinneren av bryllupsfotograferingen trukket enda? 🙂 det sto at det skulle publiseres på bloggen og på Facebook siden til Ottosson, men jeg har ikke sett noen oppdatering 🙂 eller kontakter dere bare vinneren? 🙂 veldig fin julekjole forresten, og man ser tydelig at den er rød 🙂

 18. Nydelig kjole 🙂 Og herlige søte fotograf klare hunder 🙂 Håper du legger ut litt bilder på bloggen etterhvert av dagens fotografering av dere 🙂 Hehe ler av humoren din og digger den! Det er akkurat som meg også kommer neida etterpå 😉 Ha en fin mandags kveld 🙂

 19. Silje Fylkesnes

  Blir i så godt humør når jeg leser bloggen din Caroline 🙂
  Du er en fantastisk flott dame både på innsiden og utsiden!

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 😀

 20. For en nyyydelig kjole! Nelia blir nok helskjønn i denne 🙂

 21. Ingebjørg

  Hei! Nydelig kjole 🙂 lurte på hvor du fant de selvlysende stjernene til taket som du viste frem på snapchat? Har lett og lett i lekebutikker og på nett, men bare funnet klistremerke versjonen. Håper du har tid til å svare!

 22. Linn Mariell

  Hei. Så nydelig julekjole:-) vil tipse om ei kjempefin dukke til lille jenta de vognverden.no så du skulle kjøpe nye ting til rommet. Du har så fin stil:-) ha en god kveld!

 23. Smaken er forskjellig, og bra er det. Grusom og «dallete» kjole.

  1. Selvom smaken er som baken, går det an å holde seg saklig. Ufin kommentar.

 24. Nydelig kjole 🙂 Du får meg i skikkelig julestemning, og det elsker jeg! Trenger det nå før eksamen.. Når reiser dere på tur forresten? 🙂

  1. Caroline

   Ja, den er kjempeherlig 🙂 Vi drar på tirsdag.

 25. Victoria

  Hei! Vil bare si du er utrolig flott og er innom bloggen din hvertfall 1 gang pr dag.

  Håper det er ok at jeg kommer med et spørsmål her.
  Prøver å bli en bedre jogger. Noe som går veldig tregt. Men siden du løper mye året rundt. Hvilke sko jogger du med når det er kaldt, regn og snø? Trenger litt tips om du har tid 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Victoria! Selvsagt er det helt greit, det er bare koselig med spørsmål 🙂

   Jeg har skrevet et innlegg tidligere, om hvordan du kan bli glad i å løpe. Der skriver jeg litt om treningssko 🙂 Innlegget finner du her http://carolinebergeriksen.no/2015/09/22/5-tips-slik-blir-du-glad-i-a-lope/

   Når det er kaldt ute bruker jeg gjerne joggesko med brodder eller kjøper løse brodder ved siden av. Det hjelper på glatta. Sleve joggeskoen bytter jeg ikke ut, men jeg bruker tykkere sokker 🙂 Jeg løper ikke ute i regnet, så der har jeg ingen gode tips :/ Men mulig noen andre har? 🙂

   Klem!

  2. Jeg løper veldig mye ute i regnet, som regel ikke de lengste turene, men mellom 5-8km. Jeg bruker ikke noen spesielle joggesko til det, jeg passer på å ha sokker oppi skoene som holder meg varm selvom jeg blir våt, og at de puster godt. Du må regne med at joggeskoene blir våte når du jogger ute i regnet. Jeg bruker også vintertreningstights på denne tiden av året, ullgenser fra kari traa og en vindtett jakke. Du vil bli noe våt, men Gud så deilig med en forfriskende løpetur i regnet!:) Så er det bare å kaste seg i dusjen når du kommer hjem og sette skoene på de varme flisene 🙂

  3. Ta deg en tur på Løplabbet eller en sportsbutikk med god peiling på sko og god tid (typisk fredag kveld). De kan fortelle deg noe om foten din, og utifra dette fortelle litt om hvilken sko du bør ha, Har du smal eller bred fot? Over- eller underpronasjon? Og mye mer 🙂
   Jeg synes Asics sine – Nimbus og Kayano er veldig gode, men det er individuelt. Jeg har løse brodder på disse når det er glatt. Dessverre er det sånn med brodder at de dyre er dessverre de beste…. Det er i hvert fall min erfaring

 26. Martine

  Hei 🙂 Er så glad for at feelgood blogger’n er tilbake! 😉 Syns det var litt kleint i en periode (var også litt «slem» mot deg i ett innlegg når det ble diskutert kvalitet) All ære for at du tok kritikken så konstruktivt, og igjen er du mitt favoritt avbrekk i en hektisk hverdag. Gleder meg til å følge deg i adventstida. Ønsker meg oppskrifter på julesnacks som ikke er alt for tidkrevende, vakre bilder av interiør, klær, gaver og den fine familien din <3 Klem M

 27. Vil bare si at jeg elsker bloggen din og har vært fast leser siden du startet! 🙂 Elsker deg Caroline, du er min inspirasjon på alle måter! Førjulsklem fra meg <3

 28. WencheS

  Hva heter du på snap?:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *