vinn 4 uker med adams matkasse

adams hoved 2

De fleste som følger bloggen min jevnlig har nok fått med seg min begeistring for konseptet om matkasse. Vi har brukt Adams Matkasse i snart 1 år nå og nå kan heldig leser vinne matkasse i fire uker! Helt gratis! Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar hvor du skriver hvor mange matkasser Adams har å velge mellom. Konkurransen er avsluttet. 

adams meny

Vi er alltid fornøyde når budet leverer maten og oppskriftheftet på døren vår – det betyr en uke uten å måtte tenke på planlegging av ukesmeny og oppdatering av handlelisten. Selv om det er mye kos i å både planlegge maten og å handle den inn, er det deilig med et lite avbrekk i en hektisk hverdag og derfor er matkasse veldig deilig for oss og vår lille familie. 


Adams vant nylig best i test hos VG og jeg har tidligere fortalt om alle de fem kassene som Adams Matkasse tilbyr. Disse er Sunn&Lett, Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen og Fri For-kassen.

♥ sunn & Lett er en kasse som har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere ♥ originalkassen med et varierende og spennende innhold 

♥ barnekassen tilpasset barnefamilier, med mat som er lett å lage og lett å like ♥ ekspresskassen som er perfekt for folk i farta, travle familier og par  ♥ fri for-kassen med innhold uten egg, melk og gluten 

adams rett 1adams rett 2adams rett 3

Dersom du har lyst til å prøve, kan du bruke rabattkoden BLOGG_CAROLINE så får du 25 prosent rabatt på første levering og fruktkasse på kjøpet til levering nummer 2! Klikk deg inn HER for å lese mer om Adams Matkasse 🙂 

adams fruktfrukt adams

konkurranse

Og du, ikke glem å delta i konkurransen! Masse lykke til! 

adams hoved 1

930 kommentarer

 1. Julianne

  5 🙂

 2. Adams matkasse har fem kasser å velge mellom! 😀

 3. 5 matkasser 🙂

 4. Unni Margreta Martinsen

  Man kan velge mellom 5 kasser!:)

 5. Hei Caroline! Adams matkasse tilbyr fem matkasser og en fruktkasse. De fem matkassene er Sunn & Lett, Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen og Fri For-kassen. Det er perfekt for meg at de endelig har fått en Fri For-kasse, for jeg har cøliaki og må derfor spise glutenfritt. Meg og samboeren min prøvde Adams matkasse for første gang forrige uke, og vi var veldig fornøyde. Det hadde vært et supert økonomisk (og tidsbesparende) tilskudd i hverdagen vår å vinne konkurransen, siden både meg og kjæresten min er studenter og har verken så mye tid eller penger til overs.

  Ha en fortsatt god uke!

 6. Veronika

  Adams matkasse har 6 ulike kasser å velge mellom 🙂

 7. 5 kasser ☺

 8. Cecilie Solhaug

  Heisann!
  Adams matkasse tilbyr 5 matkasser!
  Krysser fingrene 🙂

  Klem Cecilie

 9. De har fem kasser å velge mellom! Så utrolig deilig det hadde vært med fire uker uten å måtte tenke på eller planlegge middag!!

  <3

 10. Hos Adams kan du velge mellom fem ulike matkasser 🙂 Håper på å få prøvd ut de ulike kassene en dag!

 11. Siri malene

  De har 5 forskjellige matkasser pluss en frukt kasse krysser fingrene

 12. Morsom og original konkurranse! 🙂
  Adams matkasse tilbyr fem forskjellige matkasser. Sunn&Lett, Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen og Fri For-kassen.

  Vet ikke om dette er nødvendig, men vil gjerne skrive et par ord om hvorfor det hadde vært helt ypperlig for oss å vinne. Jeg bor med min mormor og bestefar pr dags dato, og er en cøliaker og har laktose-intoleranse. Min bestefar har også gluten- og egg intoleranse. «Vanlig» mat kan vi bare se bort i fra, og det er jo ingen hemmelighet at disse «fri for-produktene» koster mye mer. Det svir litt i lommeboken til mormor, som gjør alt hun kan for å please oss, og få husstanden til å gå rundt med mat og alt som hører til.

  Det hadde derfor vært en utrolig hyggelig opplevelse, og en perfekt gave å gi mormor. For det er veldig mye penger spart! Utrolig bra at de har en slik Fri For-kasse også, for oss som ikke kan spise alt mulig.. 🙂

 13. Marianne Steinsland

  Adams matkasse har 5 kasser å velge mellom☺

 14. Mia E.J

  Adams matkasse tilbyr fem matkasser 🙂

 15. Mia E.J

  Adams matkasse tilbyr fem matkasser 🙂

 16. Amina Baig

  Adams Matkasse tilbyr 5 forskjellig kasser, valg etter hva som passer en best 🙂

 17. Margrethe

  De har fem forskjellige matkasser

 18. Madeleine

  Adams matkasse har fem kasser: Sunn&Lett, Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen og Fri For-kassen. Sunn&Lett er vel siste tilskuddet 🙂 Krysser fingrene!

 19. Karoline

  Hei!

  Alltid så fint lys på dine bilder, selv innendørs! Hvilken iso/blender/lukker bruker du på denne typen bilder? Eller er det bare spottene i taket som hjelper til?
  Selv sliter jeg veeeldig med lystet til matfoto på denne tiden av året! 🙂

  God ferie!

 20. Jorunn Haltbakk

  Hei

  Det finnes 5 ulike matkasser å velge mellom fra Adam 🙂

 21. Linda Solh

  Fem matkasser! Jeg vil gjerne vinne for å prøve ut 🙂

 22. Adams Matkasse tilbyr FEM ulike matkasser. (originalkassen, barnekassen, ekspresskassen, fri for- kassen og sunn og lett- kassen). En måned med matkasse kunne kommet godt med som student med trangt budsjett.

 23. Hei!
  Det finnes 5 typer matkasse.

  Klem!

 24. Hej Carloline,
  Sikke er fint jogging suit du har på . Jeg kan se det er fra Ralph Lauren, men hvor har du købt det, eller ved du hvor det kan købes?

 25. Elise Strømsnes

  5 kasser hadde vært gøy å få testet det å sett om vi fikk husets kresene gutt til å oppdage no nytt han kanskje liker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *