there is always sunshine

6 antrekk frognerparken carolinebegeriksenno

God morgen  I går var jeg i Oslo for å feire to av mine beste venninner som ble 1 år eldre. Jeg hadde ikke mulighet til å overnatte denne gangen, så det ble biltur inn, middag på Escalon og gavedryss med quiz hjemme hos Ellen før jeg kjørte hjem igjen. Jeg var tilbake like før ett, men klarte ikke å komme meg i seng før halv tre likevel, fordi jeg ble sittende oppe og prate med mamma og pappa. Sa noen lakenskrekk? Jeg er helt håpløs på å legge meg og må virkelig komme i gang med rutiner der som med alt annet. Det er i hvert fall et nyttårsforsett jeg har notert meg! 


Disse bildene tok vi da vi var i Oslo før helgen. Lyset var hely nydelig i Frognerparken! 

2 antrekk frognerparken carolinebegeriksenno5 antrekk frognerparken carolinebegeriksennoantrekk frognerparken carolinebegeriksennodetaljer antrekk frognerparken carolinebegeriksenno3 antrekk frognerparken carolinebegeriksenno

(annonselenker) genser her / overknee støvletter her / vest gina tricot / skjørt h&m / veske adax by caroline berg eriksen / solbriller ray-ban 


Jeg skal snart samle litt energi i en treningsøkt, men innen den tid er det familiefrokost og litt jobb på meg. Og så blir det så fint å hente pappa på flyplassen om noen timer ♥ Gleder meg til å høre hvordan dagene i Krakow har vært… tror jeg 😉 

18 kommentarer

 1. Nydelig antrekk! Bare lurte på en ting, når du/dere bodde i Oslo hvor bodde du/dere da?
  Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille! Vi bodde i Jess Carlsens Gate 🙂

   Ha en fin søndag du også, Thea <3

   Klem!

 2. Wow, you look perfect in your stylish fall look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena <3

   All the best to you!

 3. Så nydelige bilder Caroline! Må bare si at du er så flott med det korte håret. Kler deg såå godt!
  NYT søndagen, fine deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela <3 Håper du får en fin søndag 🙂

   Stor klem!

 4. Hva heter du på snapchat

  1. Caroline

   CaroBergEriksen 🙂

 5. Åååh Caroline kan du fikse bloglovin’en din!? Syyykt irriterende

  1. Caroline

   Beklager :O Det er visst ikke så lett å fikse, jeg har i hvert fall bedt om hjelp, men kan gjerne spørre enda en gang 🙂

 6. oh og forresten, ELSKER kombinasjonen av vesten og genseren!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille!

 7. Så utrolig fine bilder og rå stilig antrekk 🙂 Falt helt for genseren! Ha en fin fin søndag 🙂

 8. Benedicte

  Hei 🙂 Det er en ting jeg har lurt på; hvorfor designet du ikke dine egne vesker med eget merke istedenfor å bruke Adax? Hadde det ikke vært mer morsomt om det sto feks CBE istedenfor Adax på de?

 9. Magrete

  Nydelige bilder av en nydelig kvinne!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg!

 10. Kjempefine bilder, og ELSK på det skjørtet!!! 🙂

  1. Caroline

   Er så glad i det selv 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *