sniker inn litt julestemning

julegardiner carolinebergeriksenno

God kveld til deg der ute ♥ Vi har kommet oss hjem og fått pakket ut, og nå holder jeg på å …. henge opp julegardiner! Ja, du leste riktig! Jeg burde egentlig starte pakkingen til ferien vår, men jeg klarte ikke å vente lenger. Kjøpte disse i forrige uke og så for meg at de ville bli så fine som julegardiner, så nå måtte de opp. Dessuten har jo mamma startet så smått å pynte huset til jul allerede, så jeg ble jo ganske inspirert da jeg var hjemme 😉 

julegardiner carolinebergeriksenno 2

Jeg hadde egentlig lyst på noen ensfargede i rød fløyel, men det glemte jeg da jeg fant disse. Tenker at jeg kanskje går for fløyel borte ved spisestuen. Eller omvendt. Vi får se! Må i hvert fall føle litt på disse først 🙂  Nå mangler jeg bare noen litt julete puter og resten av julepynten, så blir det bra. Det får uansett vente til vi er tilbake fra ferie, jeg har ikke sjans til å rekke det før vi reiser, og dessuten er det jo greit å vente til desember også 😉 Fant forresten denne nydelige adventsstaken hos en interiørbutikk i Gamlebyen på fredag, er den ikke fin? Perfekt til det kraftige spisebordet vårt! 

adventstake julegardiner carolinebergeriksenno


Det var så godt å se Lars-Kristian igjen, selv om helgen var forbi før jeg rakk å blunke. Hadde gledet meg til en kvalitetskveld sammen, men det kan jeg bare glemme innser jeg, det er jo landskamp på tv 😉 At jeg fikk ham til å skru opp nye gardinstenger for ikke lenge siden, er egentlig et lite under 😉 

Håper dere har hatt en fin helg ♥ 

35 kommentarer

 1. Så fint og elsker bloggen din:)

 2. Christine

  Norge hadde virkelig trengt en Lars-Kristian i forsvaret i disse to kampene, han hadde jo hvert fall hatt guts til å gå inn i taklinger hvor de andre har rygga bakover og gitt Ungarn sjanser. Synes han bare har blitt bedre og bedre nå 🙂 Her har vi hatt jul hele året, for her går det i nattasangen fra Amalies Jul hver kveld. Men først skal vi feire lillemor neste uke, så blir det frem med pynten med en gang 😀

  1. Caroline

   Heeeeelt enig 😀

 3. Å så koselig med julegardiner!! Gleder meg til å se julepynten din etterhvert 🙂 Jeg elsker også julen, og alt rundt den 🙂 Og så er det helt spesielt å pynte og styre i sitt eget hus 😉 God kveld 🙂

 4. Så fint det ble med røde julegardiner! Gleder meg til å se hjemmet deres når alt er kommet opp og frem til jul <3 Håper du har hatt en fin søndag og at uken som kommer blir en bra en 🙂

 5. pusinell

  Så fine gardiner! Hvor er de fra?

  1. Caroline

   De er fra KID 🙂

 6. De gardinene var utrolig flotte, kan vi få vite hvor du har kjøpt de?

  1. Caroline

   KID 🙂

 7. De gardinene var utrolig flotte, kan vi få vite hvor du har kjøpt de?

 8. Så koselig, og så fine gardiner! Hvor har du kjøpt dem??:)
  de hadde jo passet perfekt inn i stuen her!:)

  1. Caroline

   Ikke sant? 🙂 De er fra KID.

 9. Hei

  Hvor har du kjøpt de fine gardinene?

  1. Caroline

   KID 🙂

 10. Så fine de gardinene var! Hvor kjøpte du de? Jeg har sett etter noen gardiner som er litt jul uten å ta helt av til å ha på stuen. Synes det blir litt vel mye når man har julepynt og i tillegg har masse julemønster på gardinene. Jeg har snoket rundt på nett og handlet til jul i over en måned allerede, gleder med sånn til å pynte min første egne leilighet. Adventstaken står allerede fremme på bordet, men mangler fortsatt tallene, så det får gå 😉

  1. Caroline

   De er fra KID 🙂

 11. Hvordan gjorde gardinene ?

 12. Cathrine R

  Du er så flott og god, Caroline 🙂 Følte bare du fortjente å høre det 😉

  Hvilket merke/hvilken butikk er adventsstaken fra? 🙂

  Klem fra meg

  1. Her er en nettbutikk som selger samme adventsstake:
   http://www.landromantikk.no/julepynt/advent-lysestake-gevir-i-messing.html

  2. Caroline

   Tusen takk, så koselig du er 🙂

   Jeg kjøpte den i Gamlebyen i Fredrikstad, men jeg husker ikke hvilken butikk 🙁

  3. Denne lysestaken er fra et merke som heter Åhlen&Bakke, og butikken heter Galleri Mimosa! 🙂

 13. HELT greit å snike inn julestemning 😀 Gleeeeder meg!

 14. Så fine gardiner..,☺Har så smått begynt å pynte til jul jeg også… Ila neste uke kommer resten opp..☺ Jeg synes det er mye mer koselig å starte litt tidlig, fremfor å ha det stående langt ut i Januar… Etter nyttår er jula over for min del…Ha en flott dag

 15. Hvor ser det bare hyggeligt og flot ud 😀

  // http://www.bysterup.dk

 16. Ida Marie

  Så fint, hvor er gardinerne fra? :)Vis gjerne flere bilder på julepyntet 🙂

  1. Caroline

   KID 🙂

 17. Hvor er den fine genseren du har på deg fra? 🙂

 18. Hei hei! Jeg bare lurer på om vinneren av bryllupsfotograferingen er trukket? Det stod på siden til Ottosson at vinneren skulle publiseres på bloggen din, samt ottossons Facebook side 🙂 klem 🙂

  1. Caroline

   Hei hei 🙂 Vi har ikke trukket vinner ennå :/

 19. pusinell

  Hei, ser det er flere som har spurt hvor gardinene er kjøpt? Kanskje du bare har glemt å svare, synes de var så fine så håper på svar..:-)

  1. Caroline

   Beklager, jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned å gå gjennom alle kommentarene :/ Men de er fra KID 🙂

 20. Hei Caroline 🙂

  Hvorfor ønsker du ikke å svare på hvor gardinene er fra?

  1. Caroline

   Jeg har bare ikke rukket det :/ De er fra KID 🙂

 21. Skjønner 🙂
  Sikkert gått i ett dag. Du er flink da:)

  Forresten hvor har du sett gardiner i fløyel ? 🙂 Kunne tenke meg det jeg også. Har ikke funnet 🙁

  Håper du svarer 🙂

 22. Christine

  Husker du navnet på gardinene? Fant de ikke på KID

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *