vår egen hundepasser, bare grønt og familietid

hundetur bare grønt nytt caroline berg eriksenno

Da har jeg fått beskjed om at mannfolka har landet trygt i Krakow, så da kan jeg ta helg jeg også. Neida. Men det er rart med det, når noen du elsker så høyt, skal gjøre noe du hater så sterkt. Turen hadde gått fint, alle pass var på plass og nå tror jeg de er ute og nyter 4. plass i Tippeligaen og treningsfri hele gjengen 🙂 

Nelia og jeg møtte mamma for å handle litt mat til helgen, og deretter tok vi en tur til tante Nette og Bare Grønt i Gamlebyen, hvor hun stort sett befinner seg absolutt hele tiden. Nå begynner det å bli ferdig der også, og alle veggene er malt i helt fantastiske farger. Hele stedet skriker jo Anette og jeg er så glad for at hun får til dette, selv om jeg vet det krever mye ♥ 


bare grønt nytt caroline berg eriksenno7bare grønt nytt caroline berg eriksenno2

– buddha bowl og hjemmelaget nøttebrød med lun brie – 

bare grønt nytt caroline berg eriksenno matbare grønt nytt caroline berg eriksenno3bare grønt nytt caroline berg eriksenno5bare grønt nytt caroline berg eriksenno8bare grønt nytt caroline berg eriksennobare grønt nytt caroline berg eriksenno6bare grønt nytt caroline berg eriksenno4

Vi avsluttet med å gå Gamlebyen rundt på tur med hundene etter instrukser fra Nelia. Hadde hun hatt valget akkurat nå, ville hun blitt hundepasser (rett etter prinsesse). Hun traver jo avgårde som hun aldri har gjort noe annet! 

Men du, jeg ville bare ønske deg en fin kveld! Her er det gløgg i koppen og snart sushi i kroppen 🙂 Stor klem ♥ 

27 kommentarer

 1. Hvor befinner den første Bare Grønt seg? Jeg skal til Fredrikstad i morgen, og kunne tenke meg å dra innom en tur for å smake litt vegan food 🙂 Er det lett å finne fram, og hva er åpningstidene? 🙂

  1. Caroline

   Nå er det kun en i Gamlebyen og det er denne 🙂 Håper du finner veien, det er lett å finne fram når du først kommer dit 🙂 Om du skal til Gamlebyen selvfølgelig. Må jo legge til at hele stedet er så fint og hyggelig, så det er verdt besøket 🙂 I dag har de åpent fra 1030-18 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂 Skal prøve å få tatt meg en tur! =)

  2. Den ligger midt i sentrum. finner du frem til Odds konditori, ligger Bare grønt tvers over veien 🙂

 2. Så utrolig kult sted! :).
  Ellers må jeg bare si at dette er et av de fineste casual antrekkene jeg har sett på deg! SÅ rålekkert.
  Ser også ut til at slankekuren til Ronaldo har funket? :p
  Ha en fin fredagskveld! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, CS! Det kan du si at den har ja, han har gått ned i vekt 🙂 Så godt for ham <3

   Klem!

 3. Wow, den kaféen til søstera di er virkelig kul!!Liker spesielt godt de knalle fargene på veggene, de skaper en varm atmosfære i hele lokalet:) Det gjør de retro møblene også. Håper det går så bra at hun kan åpne en sånn en i Trondheim også.
  Minner meg om Moods of Norway faktisk…

  1. Caroline

   Det ble så fint med fargene! Det er veldig lunt og godt der, og maten er helt himmelsk!

   Klem 🙂

 4. Riktig fin fredagskveld, og god helg. 🙂

 5. Mette-Kristin Engebraaten

  Flotte bilder 🙂 Du har en helt nydelig datter og hundene dine e så fine!
  Ønsker deg en fin helg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, det er så koselig å høre 🙂

   Klemmer og god helg 🙂

 6. Caroline

  Må bare si at jeg digger headeren din 😀 Så kult, og elsker den kjolen! Den er perfekt til jul osv 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Caroline! Så hyggelig 🙂

 7. Så koselige lokaler 🙂 <3

 8. Hei Caroline!
  Synes det er veldig fint at du velger å skrive om flyskrekken. Jeg har selv opplevd at flyet jeg satt i mistet mye høyde og slet veldig med dette i flere år etterpå. Jeg skal innrømme at jeg fortsatt gruer meg flere dager før jeg skal reise, men skrekken har heldigvis roet seg litt. Det som har hjulpet meg er å se litt på https://www.flightradar24.com/51.98,4.4/4
  Ved å se på radaren ble jeg veldig overrasket over hvor mange fly som faktisk var i luften på engang. Når en tenker på hvor få ulykker som faktisk skjer så er det vertfall veldig, veldig liten sannsynlighet for at det skjer me akkurat det flyet vi sitter på. Håper dette også kan hjelpe deg 🙂

  Klem Mari

 9. For et fantastisk fint sted. Hit må jeg ta turen når jeg er i Fredrikstad skjønner jeg. Også må jeg bare få sagt en ting; Elsker sveisen! Utrolig fin!

 10. Hei Caroline!:)
  Jeg kommenterer aldri, selv om jeg leser bloggen din opp til flere gangen om dagen! Elsker den! Du er så utrolig inspirerende med både bilder, mote, trening og sunn mat! Må innrømme at jeg finner utrolig mye motivasjon og inspirasjon av deg!:)
  En ting jeg lurte på, kunne du ikke ha oppdatert en egen kategori for «jul» siden det nå nærmer seg og du er så utrolig flink med både baking og kos, og ellers julegave og pynting?:)
  Klem:)

 11. Så flinke forretningsdamer dere Berg-jenter er! Stolte kan dere være av dere selv !

 12. Hei! Så fine dere er! Bare lurte på hvor jakken til Nelia er fra. Den var kjempefin. Vil gjerne kjøpe en tilsvarende til datteren min. Ønsker dere en god helg!!

  1. Lurer også på hvor jakken er fra

 13. For en nusselig lue på Nelia <3 Såå søt!
  Hørtes ut som en herlig dag! NYT helgen videre! <3

 14. Dit kunne jeg virkelig tenke meg å dra! <3 Håper helgen din blir bra 🙂

 15. Er en del i Fredrikstad, så dit må jeg absolutt ta turen en gang 😀

 16. tonje larsen

  Du får sikkert høre det hundre ganger daglig av lesere, men jeg blir så glad av å se på bildene dine, hva jeg kan se av det du legger ut på sosiale medier, virker du som en utrolig god mor og en omsorgsfull sjel.
  Ønsker deg alt godt 🙂

 17. Thea Sofie

  Hei!:-)
  Først må jeg si at jeg synes du har en veldig fin blogg som jeg leser nesten hver dag!
  Siden det nærmer seg desember og jul med stormskritt, så lurer jeg på om du kunne lagt ut et innlegg om hvordan du pakker inn julegavene dine? Synes du lager så mye fint, og skulle gjerne fått litt inspirasjon fra deg til dette, grunnet jeg er ganske lei å pakke inn helt likt som alle andre, og skulle gjerne hatt et litt mer personlig preg over pakkene jeg skal gi bort dette året:-)
  Håper på svar, ha en fortsatt fin kveld og helg!:-)

 18. Mathilde

  Hei!
  Jeg lurer sånn på hvor støvlettene dine er fra? Jeg leter og leter i butikkene, men finner aldri det jeg ser etter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *