hotellfrokost, avreise og hjemreise

hotell scandic carolinebergeriksenno

God morgen! Her ved siden av meg har jeg en som er rammet av et klassisk tilfelle reisenerver. Han heter Lars-Kristian og har av en eller annen uforståelig grunn påtatt seg ansvaret som reiseleder for 20 gutter som skal på botkassetur til Krakow. Skal innrømme at jeg har vært skeptisk helt fra den dagen han fortalte meg at det var han som hadde ansvaret, for jeg visste at denne dagen ville komme. Og det gjorde den. Nå har han skrevet ut alle billettene i pdf-format to ganger: først i sorthvitt og deretter i  farger. Sånn i tilfelle Ryan Air ikke godtar sorthvitt. Du vet jo aldri med Ryan Air. Så har han mistet billettene i fargeutskrift, men deretter funnet dem igjen, for han hadde jo faktisk lagt dem i reisebagen sin allerede. Deretter sølte han vann utover billettene med farger fordi han tok dem ut av bagen, ettersom han heller ville bære på dem. I tilfelle han glemmer bagen et sted. Men det endte jo med at han la billettene fra seg på bordet og der stod strykejernet og lakk vann. Så hei kaos! Nå har han et sett billetter til 20 menn MED farger, men som er klissvåte. Og så har han et sett billetter til, men de er sorthvite og kan kanskje ikke brukes. Må legge til at billettene er både reise til og fra, så vi snakker ganske tykke papirbunker. I tillegg er det en i reisefølget som ikke har passet sitt, så her har himmel og jord vært i bevegelse for å løse katastrofen. Jeg vet ikke hvem han ikke har snakket med i Ryan Air eller på Moss lufthavn Rygge, men det vittige er jo at vedkommende faktisk fikk ordnet med pass i går, uten å gi Lars-Kristian beskjed. Haha! Jeg ler meg ihjel. Det er ganske gøy å sitte på sidelinjen uten å være involvert. Jeg håper bare de kommer seg trygt frem og at han da kan senke skuldrene, ta seg en pils og ikke stresse med hjemreisen 😉 Må forresten nevne at det tross alt er  fredag den 13. i dag og dårlig vær. Det har ikke hjulpet på reisenervene, kan du si 😉 


lasse hotell scandic carolinebergeriksenno

Uansett! Vi hadde en helt fantastisk kjærestedag i går, kom oss for en gangs skyld i seng til normal tid og nå har vi nettopp spist frokost. På hotellet – favroittfrokosten!

frokosttallerken hotell scandic carolinebergeriksenno

shot hotell scandic carolinebergeriksenno

hotell scandic carolinebergeriksenno shot

frokost hotell scandic carolinebergeriksenno

Snart skal vi hente Nelia og så skal jeg kjøre herr reisenerve til flyplassen før mamma, Nelia og jeg skal ha en mor, datter, barnebarn-dag! Vet at kvelden blir avsluttet med sushi på mamma og meg, det har hun bestilt – må jo passe på nå som pappa er bortreist 😉 Gleder meg! Håper dere har en fin fredag ♥  

77 kommentarer

 1. Kristine

  Haha, jeg ler!
  Turen går sikkert kjempe bra!

  Må bare si, etter alt som har blitt skrevet på bloggen for en tid siden, at jeg kommenterer aldri på bloggen din, men jeg er inne hver eneste dag. Jeg har lest bloggen din i flere år nå, og jeg synes du er SÅ god og søt!
  Du er kjempe flink, og ingen andre bloggere kommer i nærheten av å ha så god kvalitet på innleggene som det du har!

  God helg!:-)

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk Kristine! Det betyr utrolig mye for meg å lese dette 🙂 Tusen takk for at du følger med 🙂

   Ønsker deg en kjempefin helg 🙂

   Klem 🙂

 2. Jeanette

  trodde først det sto bortkastet tur 😛

  1. Caroline

   Hahaha :p

 3. Ha ha. Du er morsom! Lykke til med reisa LK og ha en strålande dag med mor og datter Karoline.

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn 🙂 Du må ha en fin helg når den kommer <3

   Klemmer!

 4. Siw Irene

  Wow. For et kjempe hyggelig innlegg. Og bildene var bare utrolig fantastiske. Kos dere masse. (Selv om det er på hver deres kant. )

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 det skal vi! Når de har landet trygt i Krakow kan begge slappe av 😉

   Klem!

   1. Var i Krakow for 3 uker siden. Kjempeflott by, men kaldt da det snødde og ble til slaps. Senteret der tok pusten fra meg, utrolig svært. Men gamle byen var finest, med de lune butikkene og restaurantene. Det merkelige der var at det som så ut som inngangsdør til en restaurant, man kom inn døra fra gata en masse butikker som åpenbarte seg da vi kom inn. Utrulig rart. Maten var utrolig god og billig…Håper de koser seg.

 5. Katrine

  Hahaha nå lo jeg 😀 så morsomt og godt beskrevet! det er jo som du sier ganske morsomt å stå på sidelinjen selv om det ikke er kjekt for dem som står midt i det. Ha en strålende helg, nydelige du❤❤ klem

  1. Caroline

   Haha, om det er! Jeg har aldri den type reisenerver selv, men jeg kan jo virkelig forestille meg hvor ille det er å ha det sånn :/ Og Lars-Kristian har vært sånn så lenge vi har kjent hverandre :p

   Klem til deg, Katrine! Håper du får en kjempefin helg 🙂

 6. Hei Caroline! Jeg har lurt på en ting (kanskje du kan ta det som ukens leserspørsmål?).. sliter du eller Lars-Kristian med sjalusi? Hvordan får dere parforholdet til å fungere når det er så mange som vil ha en bit av dere? Og da kan jeg tenke meg at det ofte er av det motsatte kjønn som ikke akkurat bare vil være venner 😉

  1. Ja, dette vil jeg høre om også!

  2. Caroline

   Det er ingen av oss som sliter med sjalusi 🙂 Vi har vært kjærester i snart 9 år, er både kjærester, mann og kone og foreldre og med tiden blir man bare tryggere og tryggere i et forhold. Vi er jo bestevenner, spiller på samme lag og vil bare det beste for hverandre. I starten av forholdet vårt kunne jeg absolutt kjenne på det å være sjalu, men det begynner å bli noen år siden. Det forsvinner så fort man virkelig kjenner seg trygg i et forhold og sikker på hva den andre føler 🙂

   Klem 🙂

 7. Jeanette

  Hei Caroline – look stunning as ever 🙂
  jeg synes det er helt utrolig hvordan du klarer alt du klarer og Være mamma! Kan du gi noen tips? Selv blitt mamma nå… hun er snart 3 mnd og jeg tør ikke gå ut engang… redd hun skal begynne og gråte eller jeg må mate henne. Savner det å gå ut og spise og Være meg selv og deg høres jo helt forferdelig ut… så hvordan klarer du: 1) og alltid se sånn ut!? 2) sjonglere bilder og blogger samt reiser 3) har dere barnepike? 4) å trene så mye – jeg har mistet alle lyst til alt..

  Kos deg kjempe masse med sushi! 🙂 for der jeg vet er det null problem med sort hvitt billetter – krakow – party by!

  1. Jeanette: Skjønner godt dine tanker ang. å ta med barnet ut, men jeg vil tro at det blir bedre! Er selv mamma til ei på 9 mnd, og følte det litt slik i starten. Men det går seg nok til! Start med noen småturer i kjente omgivelser, planlegg slik at du har alt du trenger til deg og baby i veska, om baby begynner å gråte så er det ingen som aldri har hørt babygråt før! 🙂 Om du så må mate via flaske/pupp, så kan du jo gå et sted der det er litt rolig? Plutselig er du verdensvant 🙂 klem!

  2. Hold ut, det blir bedre 🙂 Du er så fersk i morsrollen ennå, tipper mye ser annerledes ut om bare en måned. Ikke legg press på deg selv, det blir ikke slik det føles nå for alltid. Be om litt hjelp og avlastning hvis du trenger, og snakk med noen dersom det skulle føles veldig tungt. Lykke til!

  3. Caroline

   Tusen takk, Jeanette! 🙂 Og gratulerer som mamma, det er en fantastisk følelse! Jeg tror nok at alle kan kjenne på det du beskriver her og du skal ikke føle på det. Det er bare 3 måneder siden du ble mor og alle reagerer forskjellig på den nye tilværelsen. Det kommer en dag hvor du vil føle det annerledes, det er jeg helt sikker på!

   Det var en stor utfordring å drive blogg og å være nybakt mor. Det er fortsatt en utfordring på mange områder, men jeg har tilpasset meg 🙂 Det å ordne meg hver dag og å trene, klarer jeg bare fordi jeg er et a-menneske som elsker å stå opp tidlig og fordi begge deler er ting jeg gjør for å føle meg vel – sistnevnte også for å få overskudd til en hektisk hverdag. Vi har ikke barnepike og familien vår bor et stykke unna, så akkurat det var en utfordring i starten. Vi tok med Nelia stort sett overalt, hun var jo med meg på innspillingen av Det Nye-jenta i både Bergen og Trondheim, og på fotoshoots her og der. Hun elsket å være med meg, og jeg hadde med alt jeg trengte, ammet overalt og tilpasset meg hennes behov underveis. Kanskje det bare er en sperre du må over? At du bare må hoppe i det og se hvordan du takler det? Det er lettere enn du tror, for du er mamma nå og vet hva du skal gjøre når situasjonen oppstår 🙂

   Vi er jo forskjellig som jeg skrev øverst, så det er vanskelig for meg å gi råd som jeg vet vil passe deg. Men dersom du ikke føler at du klarer å gå ut, håper jeg du kan klare å bare nyte rollen som mamma akkurat nå, du vil tidsnok komme deg ut igjen og orke andre ting 🙂 Nå vet jeg jo ikke om du har en mann, men dersom dere er to, så er det jo absolutt en idé at du får deg en skikkelig venninnekveld mens han passer datteren deres – og gir deg masse tid i forkant til egenpleie 🙂

   Masse lykke til, Jeanette! Dette går så bra 🙂 Stor klem!

 8. Hei 😉
  Vil bare ønske deg en super helg 😉 kos deg masse med mammaen din og Nelia. Klem til deg fra meg 😉

 9. Åh, så lekkert skjørt! Hvor er det fra ? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra by magmalou 🙂

 10. Oooo kaotisk !! Menn altså 😉 Kjører Lars-Kristian movember ? Det er bra 😀

  1. Caroline

   Det kan nesten se sånn ut, men det ble ikke noe movember i år 😉 Skal prøve å overtale han til neste år 😀

   Klem!

 11. Hei Caroline jeg har bare en ting å si om deg: DU ROCKER!!! Stor fredagsklem til deg!

  1. Caroline

   Å, Beate! En diger klem til deg og det samme tilbake 😀 <3

 12. Kristin eliassen

  Kan ikje du legge ut bilde av deg selv med navelpiercingen, syns du har så flott mage:) håpe du får ei trivelig helg også klæm;)

  1. Caroline

   Det kan jeg godt 🙂 Ligger noen ute på bloggen allerede også 🙂 Håper du har en fin helg!

   Klem!

   1. Kristin eliassen

    Hadde vært artig med ett nytt bilde på instagram eller no, syns du e en utrulig motivator å flink blogger, har fulgt deg i noen år nå:)

 13. Therese

  Haha, komisk 🙂 artig å lese sånne historier. flira godt… =)

 14. Såå fine bilder av deg Caroline! Likte dette antekket kjempe godt! Genseren så utrolig fin og god ut 😀
  Håper dere får en koselig jentedag <3 NYT!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 😀 Det er favorittgenseren akkurat nå, lurer på å kjøpe flere i andre farger :p

   Klem!

 15. Hahaha, beste innlegget ever!! Jeg ser det for meg og kjenner meg igjen i det… Reiseleder kunne jeg aldri vært

  1. Caroline

   :p

 16. Christine

  Hei! Åh! For et morsomt innlegg, klikket meg inn her under en sen lunsj og det var godt med en latter (stress-dag!) -og nydelig antrekk. Akkurat passe effortless og elegant, stupte mentalt inn i klesskapet mitt her for å tenke ut om jeg har noe lignende liggende allerede 😉 Ha en nydelig dag, du gjorde nettopp min bedre! 🙂

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Christine 🙂 Tusen takk 😀

   Stor klem!

 17. Den genseren så digg ut!! Kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂
  Ha en herlig helg!

  1. Caroline

   Den er fra by malene birger, finnes i flere farger – den er så god 🙂

   Klem!

 18. For et morsomt innlegg, og for en finfinfinfin familie du har, fra besteforeldre til barn! God helg!

  1. Caroline

   Tuusen takk, Katti <3

 19. Hehe haha det var litt komisk, men skrevet på en morsom måte! Håper alt ordnet seg og at turen blir fin, med eller uten farge billetter 😉 God sushi jente kveld til deg Caroline 🙂

 20. Kristina

  Hvor er genseren din fra? Den var helt nydelig! 🙂

  1. Caroline

   Fra by malene birger 🙂

 21. Kommentar til forrige innlegg: er du ikke pliktig til å nevne at dere fikk Wallmanns sponset?

 22. Så herlig å se mer av den humoristiske Caroline! ☺ Ha en nydelig helg, kjære deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Mita! En nydelig helg til deg også 🙂

   Klem!

 23. Haha! Jeg kjenner meg sååå igjen. Jeg har både Norwegian-app, SAS-app og NSB-app, men må skrive ut billettene i PDF (i farger) likevel. Man vet jo aldri…

 24. Snygga bilder!

  Mvh
  Niklas
  sveabonus.se

 25. Hei, hva er en botkassetur?:)

  1. Caroline

   I løpet av året får de bøter for diverse ting, om de for eks. har glemt å ta på seg reiseantrekket, dressen, kommer med feil sko eller kommer for sent. Dette blir en del ila. 1 år, og for disse pengene reiser de på tur sammen etter sesongen 🙂

 26. Du er nominert i 6 kategorier til vixen i år 🙂

  Morsomt å lese om andres reisenerver :p håper du får en flott inngang på helgen 🙂

  1. Caroline

   Det er veldig stas 🙂

   Tusen takk, Silje! Det samme til deg 🙂

 27. Du er sååååå fin med den lengden på håret ..;)

  1. Caroline

   Tuusen takk, Elin 🙂

 28. Morsomt innlegg!

 29. Dødsfint antrekk! 🙂 Elsker genseren.

 30. Morsomt innlegg. Fikk meg til å tenke på Elling.

 31. Krakow is beautiful. Greets the reader with Polish;) I love Cie 🙂

 32. Krakow is beautiful. Greets the reader with Polish;) I love you 🙂

  1. Caroline

   Thank you so much, A! 🙂 <3

 33. Hahaha! Jeg ler! Hørtes ut som min mann. En gang mistet han flybillettene våre, rett etter han hadde fått de ut. Mannen helt gal stressa og takket høyere makter for at han enda var i Norge! Han så for seg at han ALDRI hadde komt seg hjem hvis det hadde hendt i utlandet (les: London) haha. Stressa mannfolk er komisk 😉

  1. Caroline

   Hahaha :p Jeg vet! Burde vært en egen forening 😉

 34. Camilla

  Hi Hi For en kommers!
  Håper de får en fin tur, og dere en hyggelig jentedag!
  Hvilket hotell bruker du å ligge på, hvis du får velge? Synes alltid det virker som dere har så god frokost

  Klem Camilla

  1. Camilla

   Fikk visst ikke med noen smileys
   🙂

  2. Caroline

   Jeg liker både clarion collection royal christiania og continental, det blir som regel et av disse når vi bor i Oslo 🙂 Dette hotellet er Scandic Solliplass 🙂 De har jo så god hotellfrokost stort sett overalt for tiden har jeg inntrykk av 🙂

   Klemmer!

 35. Å nå lo jeg, så morsomt innlegg 🙂 ha en kjempe fin dag !

 36. Hei Caroline! Måtte bare legge igjen en kommentar og si at du er ufattelig flott med kort hår – det kler du! Ha en fin fredag og fin helg

  1. Caroline

   Så innmari gøy å høre, Siri! Tusen takk 🙂 Jeg trives veldig med det også 🙂

   Klemmer!

 37. Ida Mari

  Så fin du er Caroline 😉 Elsket antrekket ditt her. Du har hatt utrolig mye fint på deg i det siste. God helg til dere!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg synes ofte høsten er en utfordring med sorte strømper og tykke jakker, men jeg har funnet ut at noen sorte høye boots gjør susen til det meste 😀 Det er jo fint til alt!

   Klem!

   1. Karoline

    Hei! Hvor er de flott støvlettene fra?

 38. Hi, Caroline. How can I switch your Blog to englisch language? Is it possible?
  Thank you for an answer.

  1. Caroline

   My plan is to translate every post, but mostly I don’t find the time or I forget it. But this is my new year’s resolution – to translate every post 😉 In the meantime it was going to be a translation button here, but I can’t find it either. I will check it out!

   Alle the best to you Kate!

 39. Elsker bloggen din og leser den daglig. Du virker som en fantastisk person <3 hvilket hotell bodde dere på? Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Henriette! Du er skjønn 🙂 Vi bodde på Scandic Solli plass denne ene natten 🙂

 40. Camilla

  Hei Caroline,
  jeg ville bare si at jeg synes du er så fin på håret for tiden. Både fargen og lengen kler deg så utrolig bra 🙂

 41. Ingeborg

  Haha, dette er noe av det morsomste jeg har lest her på en stund, liker at du kommer med noen morsomme kommentarer innimellom 🙂 Og godt det løste seg til slutt!

  Håper du får en super dag Caroline, alltid koselig å se når du pynter til jul, sååå koselig! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *