Oslo, lunsj og kjærestetid

frognerparken caroline carolinebergeriksenno

Jeg kikker bare innom for å si hei før vi reiser videre til Wallmans for show og middag – som jeg gleder meg! Den aller første opplevelsen min der fant sted for flere år siden. Jeg reiste sammen med barneteateret og ble helt bergtatt av sangstemmene, glitteret og kostymene. Akkurat da så jeg hele livet mitt på den scenen. Det var det jeg ville holde på med når jeg ble eldre. Ingenting annet. Så ble det jo noe ganske annet da, men jeg savner virkelig å holde på med teater og gleder meg til å se hvordan det er i dag kontra da jeg var yngre. Lars-Kristian har ikke vært der før, så det blir jo ekstra spennende 🙂 


Vi startet dagen med massasje etter joggetur og jobb, så vi var møre og gode da vi gikk forbi Nodee og kjente at magen ville ha lunsj. Snakk om luksus, dette kan jeg venne meg til 😉 

1 carolinebergeriksenno nodee

crispy duck carolinebergeriksenno nodee

lasse carolinebergeriksenno nodee

Crispy Caroline? Neiida. . Men crispy duck er så godt! Bestiller alltid det den sjeldne gangen vi er her. 

carolinebergeriksenno nodee

frognerparken lasse carolinebergeriksenno


Jeg må avslutte med å si at tilbakemeldingene på innlegget i går var overveldende. Det er fantastisk å kunne skrive om noe som engasjerer, men jeg er også veldig lei meg for dere som har opplevd sykdommen på kloss hold. Jeg håper og tror at jeg, og alle dere som delte innlegget, har gjort flere oppmerksomme på både sykdommen og tiltak mot den. 

klem fra meg til dere ♥ 

32 kommentarer

 1. Den headeren din ER. SÅ. GRUSOM. Passer ikke deg i det hele tatt! Måtte berre få sagt det

  1. Synnemor

   Helt enig. Alt annet ved bloggen er så fint, men headeren er nesten litt creapy. Håper du kan endre den!
   Forøvrig vil jeg si at jeg synes du har hatt mange gode innlegg etter at du ba om tilbakemelding fra leserne dine.

  2. Pernille

   Helt enig! Fælt på alle måter. Du har jo så mange freshe fine bilder å velge blant!

  3. Mina Fossum

   Næmmen, SÅ hyggelig kommentar å skrive a!
   Hva om vi liker forskjellig?
   Hørt dette: «Har du ikke noe fint å si, så hold det for deg selv!»
   Du har da ingen rett til å kritisere?
   Blir i så dårlig humør av slike tåplige og dårlige kommentarer… Sånt bare gjør ting surt!

  4. Jannike

   Jeg synes bildet er kjempekult!!

  5. Den er så grusom den headeren at jeg får lyst til å forlate bloggen uten å lese. Den ser så Harry og billig ut – og det gjenspeiler ikke Caroline i det hele tatt.

  6. Headeren er supertøff 😀 Viser nettopp den Caroline som ikke tar seg selv det spøtt høytidelig, og tør leke 😀

 2. Hei, Caroline!

  Lurte på hvor den treningspølsa de er fra? Den rosa med sånne «tagger/klumper», som du viste bilde av for ni dager siden. Vil bare si at jeg E.L.S.K.E.R bloggen din, og D.U er faktisk grunnen for at jeg synes mandager er de beste 😉 Er 15 år gammel, og synes du skriver S.Å bra.

  En ting jeg lurte på:
  Kan du lage et innlegg om trening og om hvordan man kan trene rumpe og armer? Flere som etterspør det 😉
  En annen ting jeg lurte på:
  Når du skriver «tips:trene bein», eller «i dag trente jeg ben», mener du også rumpa da? Eller: Innebærer det at du ALLTID trener rumpe, hvis du trener bein? Må man ha trent rumpe for å ha trent bein?

  1. Caroline

   Den kjøpte jeg hos grymgrossisten 🙂 Tusen takk for så fine ord, søte deg <3

   Jeg har allerede en del innlegg om rumpetrening, men jeg kan kanskje lage et samleinnlegg? Armtrening står på listen min, så det skal jeg få laget et innlegg på i nær fremtid : )

   Jeg trener som regel rumpe når jeg trener bein 🙂

 3. Så vakker du er 😀 Så koselig med litt romantikk i hovedstaden!

  Måtte le av snappen til LK i dag.. Veldig morsom, haha 🙂

  1. Caroline

   Haha, godt å ha mannfolk i slike situasjoner 😉

   Tusen takk, fine <3

 4. Fine deg 🙂

 5. Caroline

  Så fin genser du har på bildene! Hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra nelly, husker ikke merket i farten :/

   Klem!

 6. Du har fortalt at din mann modererer bloggens kommentarfelt og siler ut kommentarer som ikke passer seg. Da spør jeg: hvordan kan dere velge å publisere kommentarene fra «laura» i gårsdagens bloggpost «Jeg er redd»?????
  Å bevisst velge å publisere hennes kommentarer, som er så til de grader ute på viddene! Hvorfor???

  1. Caroline

   Det er jeg som modererer nå, og jeg vurderte det slik at kommentaren ikke inneholdt noe som gjorde at den ikke burde vært godkjent. Jeg ga den et svar som gjør at jeg håper folk ser at hun tar feil i antagelsene sine 🙂

   1. Tina A

    Jeg ser nå at det er publisert en kommentar til (12. november 18:33) fra den samme brukeren som ser ut til å stå ubesvart? Om at man kan bruke en salve for å dra ut kreften… Hårreisende! Jeg trodde først det var den første kommentaren AK siktet til, men kanskje det var den andre? Veldig fint om du sjekker opp, skjønner at det kan gå fort i svingene når det er over 200 kommentarer. Igjen: Takk for at du skriver om et så viktig tema!

 7. Magdalena

  Hei! Er Caroline-vesken din i sort utsolgt hos alle nettbutikker? Jeg MÅ ha den… finner den kun i rød :/

  1. Caroline

   Den er utsolgt veldig mange steder i hvert fall, men du kan sette deg på venteliste og den kommer inn igjen på nyåret tror jeg 🙂 Men det kan jeg dobbeltsjekke med Adax 🙂

   Klem!

 8. Wæ, visste ikke at du hadde drevet meg (sier man drevet med når det gjelder dette forresten..?) teater! Så ekstremt kult. Gjerne del noen bilder fra den tiden – eller kanskje videoklipp – dersom du har det. Det hadde vært så moro å se! Mini-Caroline in action. Hihi. Ellers må jeg bare få si hvor ekstremt nydelige bildene i dette innlegget var. Du tar alltid veldig vakre bilder, men disse var MAGISKE!

  Uansett, jeg vil bare tipse deg om et blogginnlegg jeg publiserte tidligere i dag. Tenkte kanskje det kunne være interessant for deg som shopper så mye klær! Der har jeg nemlig tatt for meg noen punkter, og dersom du følger dem kan du ENKELT handle klær HELT TRYGT fra Asia! 😀 Har lagt linken til innlegget i url-feltet, så håper jeg at det kan hjelpe deg, kjære Caroline!

 9. ser ut som en herlig dag 🙂 ! Fint å kose seg litt i blant !

  1. Caroline

   Ja, det er viktig 😀

 10. Håper du har hatt en fin dag 🙂 jeg lurte på har du tenkt og lage en ny app som du hadde da bloggen din het fotballfrue? Den var så bra. 🙂 klem <3

  1. Caroline

   Så gøy at du synes det 😀 Jeg skal sjekke litt om vi kan ordne en ny 🙂

   Klemmer!

 11. Hei Caroline! 🙂 Du bare lurte på noe angående sunspa nå som det nærmer seg julebord tider. Finner ikke den 3D loition du har snakket så bra om, vet du hvor jeg kan finne den? og hvor lenge holder sprayen vs lotion?

  1. Caroline

   Jeg foretrekker spray, men lotion er deilig på kroppen og lettere å få jevnt om du ikke har noen å hjelpe deg 🙂 Har du sjekket på selvbruner.no? 🙂

   Klemmer!

   1. Ja okei, da sjekker jeg ut sprayen 🙂 ville du gått for den vanlige eller chocolate på vinterstid? Er det forrrsten dumt å bade i jacuzzi når man har selvbruning på? Jeg er visst litt masehøne nå, men vet at du har bedre peiling, hihi

 12. Gøy å se deg drita på snap Caroline 🙂 godt at du kan slippe deg løs 🙂 viktig for kropp og sjel. Digger deg !

 13. Caroline

  Nettopp stemt på den i Vixen!

 14. Susanne

  Du er så fin på håret! Kunne du vist hvordan du styler det så fint nå som du har enda kortere hår?

 15. Botkassetur? Er det ikke vanlig å donere botkassa til et veldedig formål? Høres rart ut å spare til tur ved å betale «bøter»…

 16. Kan du vise hvordan dy styler det fine korte håret ditt? 🙂

  Hvilken krøllstav brukte du for å krølle håret når det var bittelitt lengre enn nå, ca skulderlangt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *