#carolinebergeriksenmorningworkout

cbe morning workout

Da var jeg i gang igjen og det kjennes så godt! Jeg elsker å bremse ned litt i helgene, da er ting mindre hektisk, så da blir dagen naturlig nok litt forskjøvet. Men så elsker jeg at det er litt tempo når en ny uke starter igjen – selv om det faktisk er tirsdag i dag da 😉 Det er så gøy at såpass mange hiver seg på morgentrening sammen med meg, det føles hundre ganger bedre og hundre ganger lettere å stå opp når vi er flere. Jeg som trodde at DEN følelsen ikke kunne bli bedre 😉 

2 cbe morning workout

– done and done – 

suunto cbe morning workout


Vi reiser til Oslo i morgen og derfra reiser Lars-Kristian på tur med laget til Krakow. Kan vel si at de fortjener en guttetur etter en så bra sesong 😉 Men vi skal i hvert fall ha et par dager sammen i Oslo først, og det gleder jeg meg veldig til! Og nå er det bare litt over en uke til vi reiser på ferie også, så jeg burde jo nesten starte pakkingen snart, så treig som jeg er på den fronten. Men ferie! Det kiler faktisk i magen bare ved å skrive det. Ferie. Og så i to uker! Og så er det JUL! Er fristet til å starte pyntingen allerede, vi kommer jo faktisk ikke hjem før det er desember og da skal vi en del ut og reise, så det blir liten tid til pynting… Men jeg skal prøve å holde meg 😉 

Ha en nydelig dag! 

31 kommentarer

 1. Hei! Så sprek du er! 🙂 Jeg må være på jobb ferdig dusjet, sminket og kledd kl 8, og da skal barn ha fått mat og kommet seg på skolen, så da må jeg opp så sabla tidlig for å trene, så det gidder jeg ikke 😀

  Men du har jo ikke en akkurat mindre hektisk hverdag, selv om du ikke må være noe sted til fast tid hver dag.. Flink er du!

  Så det jeg lurer på, hvorfor orker du å sminke deg på morgenen før du trener??

  1. Caroline

   Nei, det forstår jeg! Det blir jo litt vanskelig :/

   Jeg sminker meg ikke før trening, disse bildene tok jeg etterpå og jeg hadde vipper på fra før av, så det var bare å gjøre bryn og ta på litt pudder 🙂

   1. Hadde jeg skulle tatt bilder som skulle vises for tusenvis av mennesker hver dag hadde jeg pensla med både foundation, pudder, blush og alt som finnes! Haha, så jeg forstår deg godt 🙂

 2. Får så vanvittig lyst til å trene tidlig på morgenen når jeg hører om så mange andre som gjør det! Men når det lille gullet mitt for en gangs skyld sover gjennom hele natten og utover morgenen, så sover jeg også med god samvittighet. Det er en tid for alt c»,)

  Digger header’n din forresten, blir like fascinert av bildet hver gang! Ønsker deg en fin dag i Oslo:)

  1. Caroline

   Det forstår jeg godt 🙂

   Tusen takk, Ida 😀 Liker bildet godt selv, det var en veldig fin shoot 🙂

   Klem!

 3. Er vild med dine trænings tights 😉

  // http://www.bysterup.dk

  1. Caroline

   De er så freshe! 🙂

 4. Ble det sofaen på deg? hehe.. 😀

  1. Caroline

   Hahaha, neeida 😉 Men det var nesten :p

 5. Kristin

  Jeg bare lurer på hvorfor taggen må være så lang, kan du ha noe lettere neste gang? Jeg personlig, og nå høres jeg jo ut som om jeg en ordensfrik, hater å tagge bildene mine med så lange hashtags, det blir såå rotete. Hadde ikke bare #cbemorningworkout vært mye lettere? ^^)

  1. Caroline

   Den ble bare sånn :p Synes det er hyggelig å ha med hele navnet og den kommer jo automatisk opp når du har brukt den en gang 🙂 Jeg kan godt endre den, men da mister vi jo alle bildene som allerede ligger der :/

 6. Hei. Etter lang tid som leser, føler jeg at jeg bør komme med tilbakemelding til deg!

  Jeg har sett over blogginnleggene den siste uken hvor 9 (!!!!) innlegg er spons/reklame/annonse. De kommer faktisk oftere enn vanlige innlegg. Dette er i det minste de som er merket, hvem vet med resten. Dette synes jeg blir uansynlig kjedelig, og det blir for dumt å bruke oss lesere på den måten. Det fremstilles i alle fall som om du kun er interessert i å tjene penger, og ikke i å ha en interessant, innholdsrik eller inspirerende blogg.

  Ja, vi har sett veskene dine nå, ja vi vet at du har samarbeid med get inspired, men vær så snill, slutt å prakk det på oss!

  Du skryter av å ha 1-2 innlegg med annonser o.l. i uken, noe som ikke stemmer. Kanskje det bare er at folk har blitt obs på merkingen og at du heller blir «fersket» om du ikke gjør det, og at det har vært like mye reklame hele veien. Hvem vet, men jeg er i alle fall lei av å lese de samme innleggene, med alt for mye reklame.

  Jeg ønsker å være en bloggleser, men om trenden fortsetter gidder jeg ikke lese mer i alle fall.

  1. Caroline

   Hei Stine 🙂

   Takk for tilbakemeldingen!

   Get Inspired: Jeg har en avtale med Get Inspired som gjør at jeg ikke kan bruke treningsklær fra andre nettbutikker. Det betyr at hver gang jeg skal poste noe som krever at jeg har på meg treningstøy, så må jeg merke øverst at klærne er sponset. Men det betyr ikke at Get Inspired betaler meg for det aktuelle innlegget. Dette innlegget her poster jeg ikke fordi jeg har et behov for å reklamere, eller fordi jeg tjener penger på det. Jeg poster det fordi jeg liker å skrive om trening, og da må jeg nesten ha på meg treningstøy.

   Veskene mine: Jeg bruker veskene mine fordi jeg liker de, men jeg bruker jo også andre vesker. Jeg har ikke mulighet til å vise frem en ny veske hver eneste gang jeg viser frem antrekk. Jeg forsøker å variere så mye som mulighet, innenfor rimelighetens grenser.

   Den siste uken er det faktisk bare TO innlegg som er reklame i den forstand at noen betaler meg for å skrive om det. De andre innleggene som ikke handler om veskene eller Get Inspired, er annonser for klær jeg har kjøpt for egne penger uten noen som helst rabatt.

   1. Veldig greit å få det forklart!

    Som leser er det vanskelig å skille mellom innleggene du får betalt for, det som er andre avtaler som get inspired (som du jo også får betalt for, bare ikke pr innlegg), og hva du selv kjøper. Er vel ikke annonse om du har kjøpt klærne selv? For min del i alle fall har alt gått i «reklameboksen», og da blir man jo lei som leser! Kanskje du kunne ha laget et innlegg om dette slik at flere forstår forskjellene?

    Som du forklarer så er jo ting annerledes enn hva jeg og sikkert andre lesere oppfatter, og det blir jeg veldig glad for å lese 🙂

   2. Lisa F

    Jeg tenker aldri over om det er reklame eller betalt innlegg, hva er irriterende med det? Står du i bladhylla og irriterer deg over at du må betale for et interiørblad?

    Dette er jobben til Caroline, hun hadde vel ikke jobbet så hardt for en blogg helt gratis? Hun har vel også huslån og regninger å betale, slik som oss andre 🙂

    Jeg ser ikke reklamen i innleggene, fordi Caroline er helt unik med evnen sin til å «bake» dette inn i sin livsstil og hverdag.

    Noe ganske annet, og mye mer irriterende er 10 minutters reklamepause i Farmen, haha.

   3. Jeg er helt uenig med deg Stine. Jeg synes det ikke er vanskelig å skille mellom innleggene, nettopp fordi det er merket så godt. Denne bloggen skiller seg ut positivt når det gjelder merking ift. andre toppblogger – og det synes jeg at den har gjort i lang tid!

    Synes det er ganske så frekt å komme med slike påstander som du gjør i første kommentar (jf. «Dette er i minste de som er merket, hvem vet med resten» og «Kanskje det bare er at folk har blitt obs på merkingen og at du heller blir “fersket” om du ikke gjør det, og at det har vært like mye reklame hele veien. »
    Å komme med spørsmål og konstruktiv kritikk er bra, men slikt oppgulp kunne du ha spart deg for..

    Står det annonse øverst i innlegget er det et betalt innlegg, akkurat som en annonse i et magasin.
    Står det sponset – har Caroline fått tingen sponset (gratis eller redusert pris).
    Står det annonselink – er det en link som gjør at Caroline kan tjene noen prosenter på salget hvis noen trykker seg inn og kjøper f.eks. vesken fra den linken.
    Ganske oversiktlig spør du meg.

    Så lurer jeg litt på hvordan «vi lesere» blir brukt? Denne bloggen er tross alt gratis å klikke seg inn på.
    Burde det ikke være likegyldig for deg om Caroline har på seg treningsklær som er sponset eller treningsklær hun har kjøpt selv, når det er et innlegg som trening/hverdag/tips? Endrer det teksten?
    Blir et innlegg annerledes om Caroline går med veske fra egen kolleksjon eller en Mulberry? Blir bloggen mindre «interessant, innholdsrik eller inspirerende blogg» fordi det er annonselinker i stedet for ren informasjon om hvor klærne er kjøpt?

   4. Elisabeth h

    Synes personlig det er veldig ryddig med den merkingen som er nå. ‘Annonse’ når det spesifikke innlegget reklamerer for noe og er betalt, og ‘sponset’når et plagg el behandling el l er mottatt gratis. Svært mange andre bloggere skriver en kryptisk ‘spons’ over eller inni teksten,eller ‘ kjole lånt’ fra det og det agenturet,uten info om de har fått betalt for å bruke plagget og nevne produsentens/agenturets navn. Tror kanskje flere lesere enn Stine reagerer nettopp fordi du er blitt MYE nøyere med å merke alt som på noen måte er eller har vært betalt eller sponset,så sikkert ingen dum ide å forklare det i et innlegg? Uansett gir jeg personlig helt blaffen i hva slags avtaler du har,for jeg leser bloggen for inspirasjon og avkobling, og er dessuten for gammel til å bry meg om sånt,he he. Noen fordeler med å bikke 55….

   5. Charlotte

    Men du får jo betalt av Get Inspired i form av treningsklær?

   6. Og derfor står det «Sponset treningstøy getinspired.no».

   7. Når det først nevnes, så vil jeg påpeke at jeg har lagt merke til at du har sluttet å annonselenke antrekksinnleggene dine 🙂 ikke det at jeg bryr meg så mye om hva som er sponset og ikke, fordi jeg leser bloggen din for inspirasjon og et avbrekk i hverdagen. Men jeg så at det var flere som klaget på annonselenker, og kalte det for reklame, og noen foreslo at du skulle droppe det, derfor tipper jeg at du har droppet det pga det, i hvertfall de to siste antrekksinnleggene 🙂

    Dessverre er det gjerne det negative som blir lagt merke til, men jeg syns du skal ha kreds for at du hører på leserne dine 🙂

    Ha en fin kveld!

   8. Tina A

    Så greit med oppklaringen angående Get Inspired! Da skjønner i hvert fall jeg mer hvordan avtalen mellom dere fungerer. Jeg ønsker meg gjerne flere innlegg med konkrete øvelser, gjerne for rygg og for oss som jobber mye foran PC, f.eks øvelser for å forhindre musearm og stive skuldre. Det hadde også vært artig om du kunne ha tatt noen mer uvanlige bilder når du først skal avbildes i treningstøy, type hvor du hopper og tuller eller flere rett etter at du har trent uten at du har tatt på (ekstra) sminke- om du har lyst! 🙂 Men jeg må si jeg skjønner C.S sin kommentar over her godt også 🙂 Ha en fortsatt fin tirsdag (lillefredag)! 🙂

 7. Ferie :O Jeg vil ha ferie jeg også 🙁

 8. Hei Caroline! Jeg leser bloggen din hver dag, men kommenterer sjelden. Jeg vil bare si at du er en stor inspirasjon for damer og jenter i alle aldre, du er så flink! Stå på! Jeg digger deg!

  PS: du er så utrolig fin med kort hår!

  1. Caroline

   Tusen takk, Rakel 😀

 9. Herlig å trene tidlig! Skal melde meg på treningsstudio igjen med en venninne i kveld, så jeg droppet morgentreningen i dag 🙂 Har trent mye hjemme det siste året, men nå kjenner jeg at jeg vil på et studio igjen!

 10. Hvor lenge blir dere på hotellet? Vi reiser ned på samme hotellet 27. november! Gleder meg stort til å reise ned til varmen 😉

 11. No more translation??? So upsetting, I can’t read Norwegian!!

 12. I morgen skal jeg ut å jogge med lillesnuppa 🙂 Sover første luren sin 9, så skal prøve meg da!

 13. Sofie josefine Lillemo

  Hei! åå, jeg liker veldig godt bloggen din og så blir jeg så glad av å trykke inn på den. Du har lissom litt av hvert, det er det jeg liker med den.
  Men så lurer jeg veldig på den ting når det gjelder trening.
  Når du er ute å jogger, er du alltid i topp form ut hele økten, eller er det noen dager du syntes det er tyngre.?

 14. Sofie josefine Lillemo

  Hei! åå, jeg liker veldig godt bloggen din og så blir jeg så glad av å trykke inn på den. Du har lissom litt av hvert, det er det jeg liker med den.
  Men så lurer jeg veldig på den ting når det gjelder trening.
  Når du er ute å jogger, er du alltid i topp form ut hele økten, eller er det noen dager du syntes det er tyngre.?

 15. Jeg ser det er en del diskusjon vedrørende annonse, sponset, reklame osv. Jeg vil gjerne berømme deg for hvor flink du er til å merke innleggene dine! 🙂 Mange bloggere skriver kun «i samarbeid med». OK, hva er samarbeidet? Er det sponsede produkter, er det reklame, eller inneholder det annonselenker som bloggeren tjener pr klikk på? Her gjør du en super jobb Caroline, jeg lurer aldri på hva som er hva hos deg 🙂 Veldig profesjonelt og godt gjenomført.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *