prinsesse for en dag

hoved

Før helgen kom noe i posten som jeg har ventet på og jeg er bare nødt til å vise dere! Hvor nydelig er ikke denne?! Det er bursdagskjolen til Nelia og for en gangs skyld var det en liten jente som var enda mer begeistret enn mamman sin da noe dumpet ned i posten. Ha på, ha på, ha på! 


2 prinsesse sofia kjole carolinebergeriksennobak prinsesse sofia kjole carolinebergeriksenno

Dere husker kanskje at jeg var i full sving med å planlegge 2-årsdagen til Nelia med temaet pepperkakefest? Kort tid etter ombestemte jeg meg, for hun er så oppslukt av prinsesser for tiden og spesielt prinsesse Sofia, så jeg tenkte at prinsesse Sofia-tema måtte være midt i blinken. Jeg vet allerede at hun kommer til å bli helt satt ut når hun ser den ferdigpyntede stuen vår. 

IMG_2435

Så jeg har altså endret kurs og nå er hele dagen planlagt, nå venter jeg bare på at ting skal komme i posten. Bursdagen blir feiret i desember og jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg til å ta dere med på planleggingen og til å vise dere hvordan alt blir, dette er jo noe jeg virkelig elsker å holde på med! 

prinsesse sofia kjole carolinebergeriksenno

– litt annet tilbehør, prinsesserammer og sugerør – 

prinsesse sofia kjole carolinebergeriksenno detaljer

Kjolen besilte jeg via etsy.com – her. Jeg vet allerede hvor jeg skal bestille neste temakjole 😉 


Det ble ingen early bird trening i dette huset i dag, for til tross for at det ikke ble hæla i taket på meg i går, var vi ikke i seng før klokken halv tre. Men i morgen er jeg så klar igjen og jeg gleder meg allerede! Jeg fikk jo et helt hav av motiverende snaps mens jeg forsøkte å sove bare litt til. Dere er gode som gull og så fantastisk flinke! 

I dag har jeg storesøster på besøk og det er jeg så glad for 🙂 Vi skal snart ut i høstværet, men først skal jeg ordne litt sen frokost til alle sammen. Vi sees igjen om litt! 

28 kommentarer

 1. Christine

  Hei Caroline!
  Blir så inspirert av deg til å komme meg opp tidlig for å trene før jobb, da det er den tiden det er mest rom for dette. Ser du er så flink til å få unna super økter før dagen starter!! Men kjenner det er veldig lett å snooze et par ganger for mye, og så ble det ikke tid til trening alikevel…
  Har du noen tips for å komme seg opp tidlig og bli motivert for å bli en morgentrener? 😀
  Klem Christine

  1. Caroline

   Snoozeknappen er FARLIG! Rett og slett. Skulle ikke vært lov. JA! Det har jeg 😀 Har skrevet et innlegg om det her: http://carolinebergeriksen.no/2014/10/22/8-triks-kom-deg-opp-pa-morgentrening/

   Bli med på team #carolinebergeriksenmorningworkout da vel 😀

   Klemmer!

 2. Kariann

  Å så gøy. Lille har i de siste ukene blitt helt oppslukt av prinsesse Sofia, mc stuffins og frost. Spesielt sist nevnte. Så her har jeg tenkt frost tema dor to års dagen. Men nå får vi se om det fortsatt står henne nært om et halvt år. Hehe. Men er så mye flott inspirasjon på pintrest, også blir det ganske gøy å se Nelias Sofia fest. 😀 Gleder meg!

  1. Caroline

   Ja, det er det 🙂 Masse fin inspirasjon å hente, USA er jo helt drøye på å lage fest 😉

   Klem!

 3. Så søt kjole 🙂 Og så morsomt å planlegge barneselskap!! Her i huset hadde vi angry birds tema i år, og det var veldig populært blant gutta 😉
  Håper du deler litt om bursdagsforbredelsene og sånn, jeg har latt meg inspirere av fjorårets versjon til både dåp og bursdager 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er helskjønn! Å, angry birds! Så morsomt 🙂 Klart jeg skal dele, det er noe av det gøyeste jeg vet!

   Klem!

 4. Ganske gledelig å se at dere byttet tema. Når man har bursdag nært julen, er det siste man vil at bursdagen også skal bli til jul. Kjøper aldri julevarer og pakker ikke inn i julepapir når det er bursdag. Gleder meg til å se resultatet, du er så flink med sånt! Skikkelig insiprerende 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Martha! Gleder meg til å dele 🙂

   Klem!

 5. Ååå så søøøt! Den blir hun sikkert helt fortryllende i 🙂 Jeg har en liten gutt jeg – så det blir lite prinsessegreier her hjemme… VI hadde Thomas toget bursdag i sommer da han fylte 2, for han er veldig opptatt av det. 🙂

  1. Caroline

   Det forstår jeg 🙂 Å, jeg husker Thomas toget så godt fra jeg var liten 🙂 Synes noen av togene var såå skumle! Haha :p

 6. Hei! Er Etsy en bra og sikker nettside? Hvordan er klærne på størrelsen?

  1. Caroline

   Jeg finner alltid mye fint der og har bare opplevd noe negativt en gang. Da glemte selger å sende meg det jeg skulle ha, og det gikk 7 uker :/ Det er jo stor forskjell blant selgerne, men jeg opplever at alle er seriøse 🙂 Strl. varierer ut fra hva du kjøper av hvem 🙂 Det står som regel strl.guide der 🙂

   1. Etsy er kjempebra! Den ene gangen jeg ikke fikk varene, fikk jeg erstatning. Så helt trygt! 🙂

    Ps. Nydelig prinsessekjole forresten, gleder meg masse til å se bilder fra forberedelsene til bursdagen! Du er så inspirerende! 🙂

 7. Åh, hun kommer til å bli så glad og fornøyd! Er så gøy å planlegge sånne ting, spesielt til sånne søte små prinsesser 😉

  1. Caroline

   Det er jo så stas 🙂

 8. For en nydelig prinsessekjole! <3 Hun blir nok kjempefin i den! Ha en fin mandag fine du 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne!

 9. Kristine

  Så gøy! Har selv ei som blir 2 år 1. desember og har planlagt prinsesse Sofia tema! Det er så mye inspo å finne på Pinterest 🙂

  1. Caroline

   Så gøy, Kristine! Tipper våre to små kommer til å sovne med verdens største smil om munnen etter en slik fest 😉

   Klem!

 10. Du burde blitt partyplanner!! Med web-butikk og hele greia. Du er flink og har god smak, så er sikker på at mange kunne tenke seg å kjøpe et party-kit e.l etter tema, farger, anledning, årstid osv. , som du har plukket ut 🙂

 11. Ikke rart hun vil ha på seg den 🙂 Og vil sikkert ikke ta den av seg heller hehe Den var hel skjønn og hun kommer til å bli verdens fineste med den på 🙂 Kos deg med bursdags forberedelser, kommer til å bli såååå fint 🙂 Gleder meg til og følge med videre…

 12. Ingvild

  Så utrolig nydelig kjole! Gleder meg til å lese om bursdagspynting! Såå koselig

  – jeg er på en russebil med venninnene mine, og vi har startet en innsamlingsaksjon for Syriaflyktningene. Dette er for å bryte litt fordommer og vise folk at dagens russ også kan være bidragsytere og gjøre noe positivt for samfunnet! Ville blitt superglad hvis du tok deg tid til å åpne linken og lese, og evt. delt det videre!
  http://minaksjon.folkehjelp.no/hjelp-flyktninger/3-1969

 13. Hei
  Ja, det er mye nan lurer på, så da lurer jeg på om det er noe grunn til for at nelia «alltid» har håret i hestehale/stram topp? I barnehagen skjønner jeg jo, nen stusset litt da jeg så bildene fra farsdagen. Da hadde hun vel akkurat stått opp, så sover hun med den toppen?

  1. Kan godt skjønne at Caroline setter håret opp på Nelia, det er nok alt etter hva man er vant med:) Synes hun kler den sveisen kjempefint, så nydelig.

   Sover selv alltid med håret oppsatt i dott/hestehale, og første jeg gjør på morgenen er å sette det opp i en stram «dott». Er så behagelig å ha håret opp og bort:) Ikke misforstå, elsker håret mitt:)

   Haha, hår er spennende greier!

   1. S.kati

    For all del, jeg går alltid med oppsatt hår selv jeg. Men sover ikke med det, er ikke det vondt? (Hard klump å ligge på?).
    Barna mine har alltid oppsatt hår i bhg, men det er for å unngå lusesmitte bl.a. Ikke så viktig med oppsatt hår hjemme. Bare lurer, siden jeg opplever mine tvillinger ikke vil ha oppsatt hår hjemme.

 14. Så nydelig kjole. Gleder meg masse til å se 🙂 her hadde 7 åringen frost ifjor og 3 åring frost i år. Imens 8 åringen og 5 åring hadde branntema(fotballaget) i år. Spent på hva jenten som blir 4 i februar velger. Frost, prinsesse Sofie og doktor mc stuffin er stor hitt for tiden, ja faktisk minions også så blir spennende å se hva hun vil 🙂

 15. Christine

  «Mitt liv som helt vanlig jente det er forbi,for jeg ble en prinsesse plutselig. Så nå lærer jeg å te meg som kongelig,jeg finner en helt ny veg.»
  Har måttet lære meg den sangen,for frem til i høst var det favoritten. Nå er det helst Frost det går i,så spørs om ikke det blir Frost i år. Skal snart feire henne,så kanskje hun får en kjole til hun skal feire med de fra barnehagen.

 16. Jeg jobber på Nille, og vi har en del bursdagsartikler med Sofia på 🙂 Type godisposer, kopper, tallerker osv. Kan hende det ligger litt bilder på nettsiden, men om du går innom og ser er det mer varer i butikk enn på nett 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *