new in hos get inspired: nike

get inspired carolinebergeriksenno nike

Når jeg står opp i morgen, ligger dette treningstøyet og venter på stolen ved siden av. Og det i seg selv er søren i meg motivasjon nok til å være en early bird 😉 Tidlig treningsøkt here I come! 

bro get inspired carolinebergeriksenno nike

logo get inspired carolinebergeriksenno nike

2 get inspired carolinebergeriksenno nike

jeg har på meg denne buksen / denne t-skjorten / denne jakken / disse skoene 


mine nyeste favoritter

Nå får du 15 prosent på ALT av Nike hos Get Inspired og de gode nyhetene stopper ikke med det, for i tillegg har de nettopp fått inn masse nyheter fra nettopp Nike i butikken – og det ER så mye fresht! Du finner blant annet sport lifestyle-kolleksjonen der som har masse kule print i metallic, og de har også fått påfyll av den utrolig kule vintagekolleksjonen som har noen av mine absolutt favorittkosedresser. De er så fine, myke og gode. Jeg bor jo i det grå settet min hver eneste dag etter jobb. 

collage get insired2

1. sko her 2. t-skjorte her 3. sko her 4. joggebukse her 5. hettegenser her 6. hettegenser her 7. ryggsekk her 8. ryggsekk her 9. armbånd her 10. singlet her 11. genser her 12. vest her 13. joggesko her


Sjekk ut alt av nyheter HER og husk at du får 15 prosent rabatt til og med onsdagen ved å bruke koden NIKENEWS 🙂 

19 kommentarer

 1. Åhhhh herlighet såååå mye fint fra Nike og jeg digger Nike 🙂 Kul og billig tights 🙂 Knall fine bilder tatt ute , dån av det første bilde, det var bare så super fint 🙂

 2. Såå utroolig kul location 😀 Skikkelig nytt og kult! KUDOS.

 3. annette

  Hei Caroline! 🙂 lurte på om du har tips til hvem å følge på snapchat? Alt fra kjendiser, trening/mat og interiør 🙂

 4. Sara Katrin

  Digger den mørkeblå/svarte hettegenseren. Ser sykt god ut 😀

 5. Åh, nike har så mye fint. Men det er så dyrt. Selv med rabatt ;P

 6. Åå, de skoene har jeg ønsket meg lenge! Har et par sorte i samme modell, de beste skoene ever til å trene tung styrke i!! Masse fint der 🙂 Ha en fin kveld 🙂

 7. Cathrine

  Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et oppdatert innlegg om kostholdet ditt? Det virker på innleggene som om dere ikke lenger spiser lavkarbo? Det fortsatt er mye fett, men jeg ser at du oftere og oftere legger ut bilder og oppskrifter med karbohydratrike matvarer. Jeg vet du aldri har spist streng lavkarbo, men nå virker det som kostholdet ditt generelt ikke kan defineres som lavkarbo lenger. Hilsen Cathrine

 8. Hei Caroline!
  Jeg trenger en sort treningstights som IKKE er gjennomsiktig! har du noen gode tips?
  Du er super, fortsett den gode jobben 🙂

 9. «Hver dag etter jobb?» Hva jobber du med? Jeg trodde du var hjemmeværende blogger :p

  1. Du trenger ikke å ha fulgt med mange dagene for å se hvor mye på farten Caroline er, kun relatert til jobben 🙂 takk for supre tips Caroline!

 10. Ææh, så fint! Er egentlig stor fan er skikkelig fargeglade treningsklær, men dette var skikkelig fint! 😀 Veldig fin location til bildene også 🙂

 11. Hei Caroline! Supert med denne rabattkoden når kjæresten min ønsker seg Nike i julegave. Men jeg sliter litt med disse «modellene» innenfor overdeler! Du har jo ganske mye peiling på trening og dermed regner jeg med du kanskje vet litt mer enn meg når deg gjelder treningstøy også! Jeg vil ikke grave og spørre han da jeg elsker å gi litt uforventede julegaver, så derfor spør jeg deg, hvis du vet: han ønsker seg kun klær i SLIM FIT, og er ganske nøye på det, men jeg klarer ikke helt å skjønne hvordan modeller det er..? Det er visstnok veldig deilig, og noe «tøyelig» stoff, kan du skjønne hva jeg vil frem til? 🙂 Hadde blitt veldig glad for svar om du vet!

 12. Camilla Iselin

  Er det en fleece jakke og er den varm ?? 🙂

 13. Har du noen tips til hvor man får kjøpt treningsklær for gravide? Kunne trengt tights og et par t-shorter:)

  1. Belinda

   Hei!

   Stormberg har 🙂 Riktignok bare en modell med tights og to t-shorter, men det er også det eneste jeg har funnet 🙂 Jeg bestilte i går. De har gratis frakt og tar heller ikke betalt for faktura om du velger det 🙂 Så det er mitt tips! Nå passer snart ingenting lenger, så det var på tide for min del 🙂

   1. mom2be

    Hei! TUSEN TAKK for nyttig tips 🙂 Det skal jeg sjekke ut. Føles liksom ikke så fresht å bruke mannen sine t-shorter bare for å få plass til magen 😉

 14. Hei Celine, SLIM FIT betyr at klærne er ettersittende på kroppen, altså har ikke noe med stoff materialet å gjøre. SLIM FIT, regular,normal = passform! Håper du ble klokere av svaret og lykke til med julegave shopping 🙂

  1. Haha tusen takk for svar! Kjøper selv det jeg synes er behagelig uten å tenke noe særlig over sånt, så slike ting har jeg minimalt med peiling på!

 15. Hei Caroline!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din siden høsten 2009, men sluttet å lese for omtrent et år siden. Jeg synes du har en flott blogg som er veldig gjennomført på alle områder, men jeg sluttet å klikke meg innom fordi jeg gang på gang får vondt inni meg når jeg leser flere av innleggene dine der du kommer med tilbud og nyheter på ulike produkter fra ulike butikker eller merker. Dette gjelder for så vidt ikke bare deg, men veldig mange andre bloggere også. Hva med å heller jobbe for å dempe forbruket vårt, enn å bidra til at det øker? Det er kjent at noe må gjøres, og det NÅ. Å dempe menneskenes overforbruk er en av de viktigste faktorene for å redde kloden. Hadde det vært meg som hadde oppfordret til shopping slik du åpenbart gjør, må jeg innrømme at samvittigheten min ikke hadde vært god. Jeg vet at det er innlegg som dette du tjener penger på, men vær så snill å tenk lenger enn egen vinning framover… Kloden må reddes, og det skjer ikke ved å fortsette vårt enorme forbruk. Håper dette i det minste kan være en tankevekker.
  Jeg mener på ingen måte å kritisere deg personlig, for jeg synes du ellers du virker som en ålreit dame, og bloggen din er super 🙂
  Hilsen leser som er bekymret for jordas og menneskenes framtid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *