i natt må jeg sove på sofaen

jentene

Nå er besøkstiden over allerede, et døgn går så altfor fort! Vi har kost oss masse i dag, og det er ikke lenge siden vi kom hjem fra en powerwalk med joggevognen alle tre jentene 🙂 Avsluttet med en skikkelig kakaofest her hjemme, det fortjener vi når rosene i kinnene overgår rosafargen på luen min 😉 


kakao

Lars-Kristian er sliten etter en tøff kamp i går og lite søvn i natt, så han har funnet sengen allerede, og da jeg var oppe for å finne et par sokker, oppdaget jeg at jeg har blitt erstattet med denne enorme pokalen som Lars-Kristian fikk i går?! Hahaha, jeg dauer. Hæ? Jeg skjønner at han er stolt, så kanskje jeg egentlig burde finne meg i det.. Han ble kåret til Årets Spiller av Oddrane i går, og jeg er i hvert fall så enormt stolt av ham at hvis det er det han vil, skal han få sove sammen med denne i stedet for meg 😉 I hvert fall til jeg er tilbake igjen. Men hvor i alle dager skal jeg egentlig plassere denne? Noen som har forslag? Den ER så stor! 

lasse soverom pokal


Jeg skal avgårde nå og i gang med nok en tur-retur Horten, så jeg  har fylt opp to Statoil-kopper for anledningen. Jeg blir så fort trøtt i varm bil når det er kvelden og mørkt ute. Mitt beste tips, som jeg har nevnt før, er å stoppe dersom du kjenner at du er trøtt. Du vet den følelsen når du liksom forsvinner i et millisekund? At du rett og slett glipper med øynene? Disse sekundene er livsfarlige og dersom du merker det minste lille tegn til å være trøtt i trafikken, skal du ta en pause med en gang, samme hvor travelt du har det. Det er snakk om å redde både ditt liv og de andre trafikantenes liv, så her gjelder det å tenke fornuftig. Alle vil komme frem  

28 kommentarer

 1. Enig! Jeg har kjørt til Trondheim et par ganger aleine, da er det å kjøre til siden og sette på vekking etter 15 min som gjelder. Det er faktisk alt man trenger!

 2. Hei Caroline
  Hvor er lua fra?
  Kjempefin

  1. Caroline

   Den er fra Get Inspired, mulig det er den samme som Charlotte linker til under her 🙂

 3. Hahah, da blir det vel sofaen på deg i natt! Herlig 🙂
  Fint å se at du tar opp ting som hva man gjør når man er trøtt i trafikken, er mange som trenger en påminnelse vil jeg tro 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Sliter med en vondt rygg i dag :p

 4. Åh det er da sødt. Hvis du så tager den mega store bamse med ind fra dit banner billede er hyggen komplet.
  Flot gået af ham, tillykke !
  Kan den måske bruges som blomster gulv vase?

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, det kan vi gjøre :p

   Nei, jeg tror ikke det hadde sett så veldig bra ut :p Han skal få lov til å ha den i sengen en stund til 😉

 5. Haha… Skjønner at han vil sove med den da! Kåret av supporterne det er stort det, Gratulerer til L-K!

  1. Caroline

   Joda, jeg har en viss forståelse 😀

 6. Elisabeth L

  Hahaha, du er så heldig med en underholdende mann, må si jeg lo godt, hihi! ikke minst også pga snappene til Lars-Kristian med denne pokalen også – gratulerer så mye til han 🙂

 7. Ny champagnekjøler kanskje? ;p

  1. Caroline

   Det går ikke an å ta av lokket :O

 8. Så herlig! Pokalen blir sikkert fin oppå peishylla, eller på en kommode/et skap. Hvis den er dyp nok kan det være en ide å pynte med blomster oppi, servere noe i den, eller pynte den med andre ting ved spesielle anledninger. Fin måte å både pynte opp og vise frem en flott pokal. God tur!

 9. hortensjente

  Hva gjør du i Horten ? 🙂

  1. Caroline

   Kjørte Anette til båten 🙂

 10. Hei Caroline 🙂

  Kan du please legge til linken til det innlegget hvor du viste kontorplassen? Tenker å bestille noen bilder .
  Tusen takk.

 11. hehe haha så innmari kuuult bilde av LK som holder rundt pokalen sin i SENGA!! Den har han sikkert sliti for å fortjent gjennom en lang sesong, så fint han viser at han setter pris på tittelen han fikk tildelt 🙂 Det var årets bilde!! Er den stor nok til å ha som gulv vase? Eller nå som det nærmer seg advent, så kan jo grønne grener fra naturen puttes oppi? Og med litt søt pynt som englevinger være fint? Eller pynten som Nelia helt sikkert kommer til å lage i barnehagen, det måtte være stas for henne og få sine lagde ting i pappas pokal 😉 To som kan være stolte hver gang de ser på den 🙂 Er så glad for at du kommer med flere flotte blogg innlegg daglig igjen 🙂 You are back :-))

  1. Caroline

   Haha 😀

   Ja, jeg syntes han fortjente den, men jeg er jo inhabil :p Det går ikke an å ta av lokket, så vase går nok ikke.

   Nelia ble veldig nysgjerrig i hvert fall 😀

   Tusen takk <3

 12. Jeanett

  Åååå idyll og lille Hugo 🙂

 13. Haha – de er så søte disse mennene når de blir så stolte 🙂 Hihi. Gratulerer til Lars Kristian uansett, med seieren 🙂

  1. Caroline

   Ja, de vet det bare ikke selv 😀

 14. Så koselig med søksenbesøk. Elsker å ha min søster i nærheten. fin du er på håret forresten, vurderer selv å klippe det slik. En liten mental barriere for meg å gå kortere enn skulderhøyde, men det virker så deilig!!

 15. Hahahahahaha fantastisk bilde av L-K! 😀 Og ikke minst av dere tre jentene, jeg har utrolig godt inntrykk av søsteren din. Hun virker så godhjertet, liker slike mennesker.
  Håper tirsdagen din blir fin! 🙂

 16. Haha 😀 Det skjønner jeg godt :p

 17. Takk for at du minner på at man må ta en pause hvis man er trøtt i trafikken! Husker at jeg skulle kjøre russebilen hjem fra Tryvann en gang i mai, men måtte stoppe på en bensinstasjon for å slappe litt av.. 🙂

 18. Linda Rue

  Digger å se at du fyller kaffe på Statoil Hilsen fra Statoil Heddal

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *