serieavslutning

antrekk høst 15 caroline berg eriksenno 3

Hei i kvelden! Jeg kom akkurat tilbake etter tur-retur Horten og nå har jeg nettopp rukket å skifte før jeg skal avgårde til Skagerak for å møte Lars-Kristian og resten av folket etter SEIER 🙂 Hurra! Det var rett og slett en fantastisk avslutning på sesongen! Han ble i tillegg kårer til årets spiller, så nå kan de ta ferie med god samvittighet. 

Det er mange som har deltatt i konkurransen under forrige innlegg allerede, og kommentarene blir godkjent så snart jeg har fått kommet meg på plass og jeg kan senke skuldrene 🙂 I mellomtiden tenkte jeg å vise dere et antrekk fra fredagen! 


antrekk høst 15 caroline berg eriksenno 4antrekk høst 15 caroline berg eriksenno 2antrekk høst 15 caroline berg eriksenno 5antrekk høst 15 caroline berg eriksenno

( annonselenker) skjørt her / boots her / genser by malene birger / veske mulberry / kåpe stockhlm


Håper dere har en fin avslutning på uken, vi sees i morgen 🙂 Tror forresten det ser mørkt ut for en morgenøkt på meg, vi får se hvordan kvelden ender først 😉 

Klem! 

24 kommentarer

 1. Väldigt fina bilder! 🙂 men det hade varit kul om du för omväxlings skull tog bilder rakt framifrån eller från höger sida. Det blir lite enformigt med samma ansiktspose på alla bilder i alla inlägg – överraska oss med något nytt 🙂

  1. Jeg er litt enig. Dere tar utrolig flotte bilder, men etter å ha blitt gjort oppmerksom på hvor ofte bildene blir tatt på venstre side, er det litt som når noen sier «hører du den irriterende lyden», og så begynner du å høre den og så blir det irriterende, hvis du skjønner 😉 Hadde vært morsomt å bli litt overrasket også over positurer (bakgrunnen har jo ofte en wow-faktor). Men dere tar superfine bilder, altså!

 2. Hei kjære Caroline. Jeg pleier aldri å kommentere på noen blogger. Men ville bare si at du fortjener virkelig skryt. Jeg synes du er et forbilde for meg og jeg ser opp til deg. Jeg får også inntrykk av at Nelia kunne ikke hatt en bedre mor enn deg. Du er fantastisk. Nyt uken kjære deg <3 Stå på 🙂 Klem fra meg.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀 Nå ble jeg glad <3

   Ha en fin uke du også <3

 3. Åhhh jaaaa!!! skulle så gjerne ha vunne eit års forbruk <3
  Vi er 3 jenter her i huset som elskar denne høvelen!!!!
  Lykke til til meg :))

 4. Anne Beth

  Hei jeg har veldig lyst å være med i trekningen om 1 års forbruk på denne høvelen! ♥️

 5. Fast leser

  Hei Caroline! Har Nelia aupair siden dere er borte så mye?

  1. Caroline

   Hei 🙂 Vi er ikke mye borte fra henne, så det ville vi aldri hatt behov for 🙂 De gangene vi er bortreist og ikke har henne med, kommer besteforeldre eller tanter/onkler og passer henne 🙂

 6. Grattis med seier til LK og laget. Moro å være årets beste spiller 🙂

  Dette er litt random.. Men tenkte jeg kunne høre uansett. Jeg er en person som sliter veldig med å leve i nuet, jeg har blitt så bekymret av meg, spesielt for mennesker jeg er glad i. Og når ting går veldig bra, så synes jeg nesten det er litt skummelt, for så da tenker jeg automatisk at det er for godt til å være sant.. Det skjer så mye dritt i verden, kan jeg da være så heldig å ha det så bra? Det er jo utrolig slitsomt. Lurte på om du noen gang har følt det sånn? Eventuelt kanskje ha et innlegg med tips om å senke skuldrene og nyte hver dag som går uten å tenke på alt som kan gå galt her i livet, og heller ta ting som det kommer.. 🙂

  1. Caroline

   Det kan jeg absolutt gjøre, C.S! Jeg tenker mye fremover og bekymrer meg ofte for de rundt meg som jeg er så glad i, men ikke på en måte som ødelegger for egen livsglede. Håper du kan slippe slike tanker i fremtiden, det er ikke noe godt <3 Sender deg en stor klem!

 7. Hei 🙂 Ville bare si at bloggen din har blitt veldig mye bedre i det siste. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 8. Nice outfit, likte spesielt bootsa 🙂 Fin brun farge! Gratulerer til mannen i huset med tittelen, årets fotball spiller 🙂 Det må være gøy! Når du leser dette så er det nok mandags morning, så da vil jeg få ønske deg en herlig mandag og ukestart 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg har lett etter denne fargen på høye støvletter så lenge!

   Ja, mandagsmorgen har du helt rett i 😀

   Ha en fin mandag <3

 9. Må bare si at disse støvlettene var utrolig lekre på deg 🙂
  Disse syntest jeg satt mye finere enn de lyse store du har, Da det er så pen med ettersittende sløvletter når man har så pene ben 😉
  Gratulerer masse med seier 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, de er så behagelige også 🙂

 10. Hvor mange kåper har du i grunn?;)

 11. Hei!

  Kan du lage en bildeserie/ video av hvordan du krøller håret ditt? Jeg har også kort hår, men får det bare ikke til!

 12. Hei, C.S! 🙂 Så godt forslag! Et slikt innlegg kunne jeg også veldig gjerne ønske meg å lese. Når det gjelder slike bekymringstanker, så fikk jeg et tips på et foredrag med psykolog Ingvard Wilhelmsen en gang: Lag en boks eller bruk en konvolutt merket «viktige, men ubesvarlige spørsmål». Skriv bekymringene dine ned på en lapp, og putt dem i boksen. (Jeg bekymrer meg f.eks over at kjæresten min skal bli påkjørt, at jeg skal dumme meg ut osv. Så da skriver jeg det.) Så har du fått dem ned på papiret, og forhåpentligvis ut av hodet for en liten stund 🙂 Om du ønsker, kan du jevnlig gå igjennom disse lappene og kaste dem- det føles ganske deilig! (Jeg får ikke til å svare deg direkte, «reply»-knappen virker ikke alltid fra min PC. )

 13. Benedicte

  Dette antrekket var veldig flott, kunne godt tenkt meg til å gå i det selv 🙂

 14. Gratulerer med seier! 🙂 Og nydelig antrekk. Som alltid da 🙂

 15. Så morsomt for Lars-Kristian! 🙂 Elsker antrekket ditt, spesielt skjørtet!

 16. Christine

  GRATULERER til LK,det var fullt fortjent at han ble årets spiller. De kampene jeg har fått sett har han vært strålende,både i år og i fjor. Synes ikke at han får den krediten han fortjener,for han er faktisk en ganske god spiller!

 17. Nyydelig antrekk – elsker genseren!!
  Du ser så fantastisk ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *