julegavetips: mamma, søster eller venninne

julegavetips hoved

Nå er det plutselig flere år siden forrige gang jeg tipset om julegaver, så i år vil jeg være tidlig ute og starter altså allerede i dag 🙂 Jeg deler det opp i kategorier fremover, og har tre til på lur. Jeg tenkte det var like greit å samle mamma, søster og venninne i samme innlegg ettersom du fint kan gi mye av det samme til alle. Ikke at du nødvendigvis skal kjøpe akkurat det samme til alle, men du skjønner sikkert hva jeg mener 😉 Here we go – hohoho! 


kokebøker og bøker – jeg blir alltid glad for begge deler. Bøkene sparer jeg til jeg skal på ferie eller til jeg en vakker dag får ligge i badekaret i mer enn ti minutter. Inspirasjonsbøker er alltid fint å lese, og Cathrine Heienberg sin anbefaler jeg virkelig. Eller hva med en coffee table-bok? Personlig synes jeg begge fra By Malene Birger er et smykke i seg selv! Så lekre! Og hva med å kjøpe en kokebok? Det er jo ren inspirasjon! Bildene, oppskriftene – det er umulig å ikke få lyst til å finne frem forkleet og svinge med grytene om en fin kokebok ligger fremme. Det kan være tapasbok, smoothiebok, vegetarbok, paleobok, lavkarbobok, fransk mat, italiensk mat… Det meste er å finne, og er du smart, kjøper du en liten ting ved siden av som passer til innholdet i boken også. Som for eksempel en fin serveringsfjø til tapasboken eller en beholder med sugerør til smoothieboken. 

badesalt – ting du aldri kjøper selv fordi du alltid glemmer det eller nedprioriterer det, er alltid helt fantastisk å få av andre! 

gavekort på blomster – dette er en safe gave til meg i hvert fall, som elsker blomster så mye at jeg er nødt til å ha en ny bukett i hus hver eneste helg 🙂 

nytt bestikk – for tiden er gullbestikk min nye obsession, og til jul ønsker jeg meg et sett for 8 personer, for nå har jeg bare til to. 

fine kopper – altså, om dere bare visste hvor mange kaffekopper og espressokopper jeg faktisk har! Men jeg tror det er en avhengighetsgreie. Jeg ser en kopp og MÅ ha den. Og så tenker jeg at det kanskje er dumt å kjøpe bare en, i tilfelle jeg får besøk og vil bruke akkurat disse til å servere kaffe i til kakene. Så kopper kan jeg aldri få nok av, og det kan jo hende din søster, venninne eller mamma også er litt sånn? 

julegavetips1

bok by malene birger / gullbestikk house doctor / kopper miss etoile / genser gina tricot / duftlys voluspa / badeterninger the body shop / natt-tunika kappahl 


undertøy – alltid deilig å få, og for min del også noe som blir prioritert litt for sjelden. Men det er jo så mye lekker å få! Pakk det inn i en fin eske med litt feminint silkepapir, så er jeg sikker på at vedkommende bare må mumle et «åååå» når hun pakker opp 🙂 

pysjamas – vinter- og juletider er pysjamastid, og om vi har mulighet, så daffer vi rundt i den hele første juledag. Da er det ekstra stas å kunne bruke en som er splitter ny – kanskje en med nisser på? 

tøfler – et must å ha ved sengekanten på høst- og vinterstid, og akkurat nå har jeg faktisk fått litt sansen for de smed digre dyrehoder som jeg hadde da jeg var liten. De er så søte! Om du ikke finner tøfler, er det mange fine, myke sokker å få tak i også. 

varmeflaske – alltid fint å ha på lur i tilfelle kalde morgener eller sykdom. 

parfyme – eller bare en body mist fra victoria’s secrets, body shop eller et annet spennende merke. 

en varm, god genser – gina tricot, h&m, bikbok og lindex har mange fine akkurat nå! 

treningstøy – hvem elsker vel ikke å få nytt treningstøy? Enten fordi det er så uendelig slitt det du har fra før av eller fordi du trenger motivasjonen. Det er i hvert fall sjelden noen sier nei takk til freshe farger på en ny treningsbh, topp eller bukse! Eventuelt en vannflaske eller en skulderrem til å ha mobilen i underveis i økten. 

nr 2 julegavetips

kosegenser cubus / sovemaske cubus / tøfler h&m / bh + silkeshorts lindex + h&m / pysjamas kappahl 


gavekort på spa eller et koselig kort hvor du forteller at du skal ta henne med ut på drinker, vin eller middag. 

en god flaske vin eller champagne – slår aldri feil og vil alltid bli satt pris på. 

duftlys – mmmm… Voluspa sine duftlys er helt fantastiske og gjør seg i tillegg såf int på baderomshyllen! 

passholder – by malene birger, victoria’s secret eller ebay har utrolig fine passholdere. Da er det ekstra gøy å reise og ekstra vanskelig å glemme passet sitt også 🙂 De fleste passholdere har i tillegg en ekstra lomme med plass til boarding pass, og det er jo helt topp! Jeg fikk i hvert fall alltid panikk da jeg bare la det løst i vesken, men så kjøpe jeg meg passholder og jeg vet alltid hvor jeg har det. 

lommebok eller en liten veske – avhengig av hvor stort budsjett du har selvfølgelig, men en party clutch eller en liten veske er jo en utrolig fin julegave. Og her må jeg selvfølgelig foreslå vesker fra min egen kolleksjon, ettersom jeg synes de er veldig fine. Det hadde vært så gøy om de lå under mange juletrær i år 🙂  

toalettmappe – det finnes så mange fine, og de er jo en fryd å ha fremme på badet! Dessuten blir toalettmapper ganske fort slitt, spesielt om de brukes til å oppbevare sminke, så en ny er alltid velkommen vil jeg tro. 

julegavetips 1

passholder victoria’s secret + by malene birger / toalettmappe + nøkkelring by malene birger / nøkkelring + veske + clutch + lommebok adax by caroline berg eriksen 


nøkkelring – jeg har alltid likt å ha noe fint dinglende på nøkkelknippet mitt. Det er jo en personlig ting, og med noe ekstra på blir det liksom enda mer personlig. Jeg må jo tipse om nøkkelringen fra min egen kolleksjon med adax, for jeg synes den er så fin! 

sminkekoster – jeg elsker real techniques sine koster, de er myke, lette å jobbe med og har en rimelig pris samtidig som de kommer i kjempefine pakker på flere koster i et skrin. Så fin gave! 

oppbevaring til smykker – å organisere smykkene sine er alltid lurt, og det er mye enklere å få det gjort om du har noe fint å legge det i. 

te eller kaffe – stikk innom Stockfleths eller Tim Wendelboe og kjøp en pose deilige kaffebønner som de kan kverne for deg. Kjøp en fin beholder å ha det i, så har du en kjempefin gave. Det samme kan du gjøre med te, og mine favoritter er Harvey & Sons, Kushmi eller Pukka som kommer i lekre bokser. Eller Yogi som har nydelige ordtak og visdomsord i hver pose.  

noe hjemmelaget – bakst, kornblanding, fotkrem eller leppeskrubb? Det er alltid koselig å få noe hjemmelaget i en fin boks, eske eller innpakning. Jeg skal prøve å dele noen oppskrifter med dere før jul 🙂 


Håper du plukket opp noen tips! Og kom gjerne med noen i retur 🙂 

95 kommentarer

 1. Hei!
  Mye fint,men siden det er farsdag til søndag, skulle jeg _gjerne_ sett at du startet med far/kjæresten(alltid like vanskelig) Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Ja, det har du rett i! Jeg tenkte ikke på at det kunne være en fin kombinasjon :/ Men tips er i hvert fall tøfler, pysjamasbukse, joggebukse, en god bok, kaffe, en fin kaffekopp som det står pappa på, en app på telefonen som kanskje koster noen kroner, frokost på sengen (<3), klippekort på gressklipp, parfyme, deodorant, en eske med alt han elsker av godteri, quiz-bok, barbersaker.. Ja, det er det jeg kommer på i farten 😉

   Klem!

 2. Super fine forslag. Jeg sliter hvert år med gaver til mine svigerforeldrer. De er mennesker som har alt. Har du noe forslag hva jeg kan gir de? Og hva pleier du og gir til dine svigerforeldre?

  Ellers, så vil jeg takker deg for en fin blogg. Håper du vil fortsetter sånn fremover.
  Klemmer

  1. Caroline

   Det forstår jeg! Det er vanskelig med gaver nå en blir eldre, heldigvis egentlig 🙂 Men hva med å kjøpe noe som ikke er felles, men noe mer personlig? Til henne kan du jo gi noe av det jeg foreslår her (gavekort på spabehandling?) og til han kan dere kanskje gi en billett til fotballkamp eller noe han ønsker seg som er litt personlig? Eller kanskje dere kan ta dem med ut på middag? 🙂 Eller noe annet gøy av opplevelser – det kommer jo litt an på budsjettet 🙂

   Klem!

   1. Jeg syns også svigerforeldre er vanskelig å kjøpe til.. I fjor kjøpte vi en stor kurv som vi fyllte med spekemat, øl, aquavit, masse godis, kaffebønner, glasscola og masse mer! Denne gaven falt virkelig i smak 😀

 3. Elisabeth

  Veldig mye bra tips, takk 🙂

  1. Caroline

   Så bra at du likte det, Elisabeth 🙂

 4. Kristin

  Takk for tips på stort og smått! En del av disse blir med i årets pakkekalender til lillesøster!

  1. Caroline

   Så bra 😀 Holder på med pakkekalender her også, 24 pakker er mye :O Skjønner ikke hvordan mamma hadde fantasi til 48 stk. i så mange år :p

   1. Her får barna hver sin pakkekalender. Nå er de 13 og 16 år,men aldri for gamle mener de I fjor lagde vi også kalender til kattene. Hang opp 24 poser med litt godis i.
    Må tenke på alle i jula
    Ha en fin kveld:)

 5. Charlotte

  Kjempe fint innlegg og fantastiske ideer!! Jeg gleder meg til flere juleinnlegg 🙂 fortsatt god dag og god trening :))

  1. Caroline

   Tusen takk, Charlotte 😀 God fredag <3

 6. Katrine

  Oi, her var det masse bra tips! Tusen takk! Dette var gull verdt! ☺️

  1. Caroline

   Så gøy at du likte det, Katrine 🙂

 7. Hei 🙂

  Blir så godt humør av å lese bloggen din hver dag, de fine bildene, det gode humøret ditt som neste hopper ut av skjermen til meg og alle de gode ideene og inspirasjonen du deler 🙂
  Å no når du i tillegg (helt klart) har kommet i julemodus så synes jeg det er superkjekt å sitte å lese! Jeg er av de som bruker hele oktober og november til å gå og telle ned til jeg kan begynne å telle ned til jul 🙂
  De fleste julegavene er allerede unnagjort og ligger pent innpakket og klar for utlevering (til mitt forsvar må jeg si at vi har bosatt oss langt unna familien så gavene må være klar til de planlagte besøkene som skjer i løpet av høsten).

  Om du vil ha et lite gavetips tilbake – og dette er genialt for de bakeglade som ofte bruker marsipan/fondant – silikonmatte (Ikea sine er helt kurante) og marmorkjevle (trikset er å legge kjevlen i kjøleskapet en liten halvtime før du skal bruke den). Ellers synes jeg opplevelser er en fin ting å kjøpe da de fleste ofte har det meste så i år ligger det konsertbilletter under juletreet til noen av mine kjære så har de noe å glede seg til på senvinteren når vi aller helst vil ha vår og sommer 🙂

  Forresten så har jeg et lite spørsmål også som du kanskje kan gjøre et innlegg på en eller annen gang? Jeg la for noen måneder om kostholdet mitt til LCHF og bruker bloggen din mye som inspirasjon når jeg begynner å bli matlei eller smal i tankegangen (alt for repetitiv), men så ser jeg av og til at du bruker banan/kornblandinger etc hvilket det egentlig er en god del karboer i. Hadde du kunnet skrevet noe om balansegangen din og hvor du drar grensen for karboinnhold?

  Ha en strålende dag videre – gleder meg til alle resten av juleinnleggene som jeg vet kommer 😉

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, LM 😀 Julen er deilig, vi er heldige som kan sette pris på den <3

   Nå har jeg spist lavkarbo i snart 5 år, så dette er et kosthold jeg trives veldig godt med 🙂 I starten var jeg streng, mye for å komme inn i det og mestre overgangen, men med årene har jeg funnet en balansegang som passer meg bedre. Jeg spiser rundt 50 g. karbo om dagen, noen ganger mer andre ganger mindre, det kommer litt an på hva vi skal. Er vi ute og spiser, tar jeg for eks. gjerne litt brød som kommer før maten eller spiser dessert. Jeg spiser en del nøtter også og gjerne knekkebrød, og dersom vi ikke har lavkarbobrød, tar jeg meg gjerne et par brødskiver hvis det er brødmat jeg har lyst på. Og bananer da, de er så anvendelige til alt, så de måtte jeg bare innføre i kosten igjen. Det viktigste er at du finner et kosthold som passer deg, det trenger ikke nødvendigvis ha et navn på seg 🙂

   Klem til deg og god helg 🙂

 8. Supermasse fint! Takk for gode tips 🙂

 9. Kjersti

  Takk for mange gode forslag!!

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 10. Tusen takk for dette innlegget!! likte spesielt pysjen du tipset om som var så fin og rimelig i pris! Nå blir det fine gaver til venner og kjente

 11. Ååå takk! Elsker Malene Birger! Passholder! Perfekt! Gullbestikket har jeg også, selger det i min fine nettbutikk: http://www.passionfordesign.no Ha en nydelig dag!

  1. Caroline

   Det er så fint! 🙂 Ha en nydelig dag du også, Kari 🙂

 12. Supert! Tusen takk! Jeg bor på andre siden av Europa og har alltid problemer med bursdags- og julegaver, for det skal jo ikke kunne knuses og det bør heller ikke være så tungt, -da må jeg jo betale mer i porto enn for selve gaven…. Det blir gjerne så min svigerinne og søster kjøper til sine barn fra meg og jeg kjøper fra dem til mine barn, for da får de i det minste noe som vi vet de trenger/ønsker seg. 🙂

  Men takk for tipsene, -kanskje det blir ei ny toalettmappe til mamma i år? Eller passholder og en god te?

  Irena

  1. Caroline

   Ja, det forstår jeg kan by på litt problemer :p Bare hyggelig, Irena 🙂

   God helg 🙂

 13. Christine

  Tusen takk for et supert innlegg – ga meg masse inspirasjon til julegavene! Elsket at du nevnte Stockfleths, Hehe, jeg jobber der! 🙂
  Lurte på om du hadde på planen å lage et skikkelig julemusikk-innlegg også? Jeg tror jeg er minst like glad i julen som deg (musikken er alt i gang, Hehe), men er alltid fint med ny inspirasjon hvert år 🙂
  Ha en strålende dag!

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg gjøre 🙂 Stockfleths har SÅ god kaffe! Jeg er ikke glad i Kaffebrenneriet og skulle heller ønske Stockfleths var flere steder! 🙂

   Klem!

 14. Wow, for et fantastisk innlegg! Dette må du virkelig ha brukt tid på, beste gaveinnlegget jeg har lest 🙂 Tusen takk! Gleder meg til flere 🙂

  1. Caroline

   Slike innlegg tar en evighet, men det er gøy å jobbe med dem 🙂

   Tuusen takk, det er ekstra hyggelig å få slike tilbakemeldinger 😀

 15. Her var det mye fint som jeg er sikker på at både mamma, søster og jeg forsåvidt hadde blitt superglad for 🙂

  1. Caroline

   Så bra, Maria 😀

 16. For eit fantastisk innlegg!
  Eg vil ha alt sammen. Eg har ikkje hørt om passholder en gang, men så genialt! Tusen takk for fine tips- no veit eg iallefall kva eg ønsker meg til jul, og kva eg skal glede mine venner med.

  1. Caroline

   Haha, vil nesten ha alt sammen selv :p

   Klem!

 17. Yay!!! Har savnet sånne tipse-innlegg:) Fikk noen idéer til hva jeg skal putte på min egen ønskeliste også. Liker at mye her er til en overkommelig pris. Har ellers en tendens til å bruke altfor mye penger på julegaver, og må leve litt på sparebluss når januar starter…

  Rart med det, men noen ganger får jeg dårlig samvittighet hvis jeg ikke bruker en viss sum penger på gaver til nærmeste familie, som om det skulle bety at jeg er mindre glad i dem av den grunn. Så da ender jeg ofte opp med å prøve å kompensere ved å kjøpe noe ekstra.

  I år er jeg forhåpentligvis litt klokere c»,)

  1. Caroline

   Jeg forstår hva du mener, men kjærlighet og godhet kan ikke måles i penger, og det er jo det jula handler om – selv om jeg forstår at det kan være litt lett å glemme i dag. Du skal ikke kjøpe deg blakk på julegaver, det er faktisk tanken som teller 🙂

   Klem!

 18. Takk for flotte tips 🙂 Yogi te med visdoms ord på hver pose, Åhhh så koselig 🙂 Knall fin venninne gave til en av mine venninner 🙂 Ha en superfin fredag og god helg til deg og dine :-))

  1. Caroline

   De er så søte 🙂

   En superfin fredag til deg også, Anita 🙂

 19. Tak for de mange gode tips 🙂

  // http://www.bysterup.dk

 20. Mange bra gavetips. Jeg har et bra til små jenter: verdens fineste dukkehus til barbie. Kjøpte dette i fjor til en hente på 4år: https://www.peekaboobabygaver.no/kidkraft-chic-dollhouse-free-delivery-p-1685.html
  Det er utrolig stort og kommer med masse tremøbler. Perfekt med hjul under så det kan snurres rundt og flyttes på.

  1. Caroline

   Så nydelig! Tusen takk for tips, Anette! Tenkte å komme med et innlegg med tips til barnegaver også 🙂

   Klem!

 21. Kan jeg spørre hvor den fine røde kjolen din er fra? 🙂 Skulle gjerne hatt en slik selv! God førjulstid 😉

  1. Caroline

   Jeg tror ikke den er å oppdrive lenger, ettersom jeg kjøpte den til jul i fjor :/ Men merket er forever unique 🙂

   Klem!

 22. Ingebjørg

  Mange gode tips:) Takk!

 23. Så mye fine tips! Skal absolutt ha de i bakhodet når jeg handler inn julegaver 🙂

 24. Therese

  Hei, sitter og beundrer Hugo. lurte på hvor mange kilo han er?
  sitter og venter på min egen lille 😉

  1. Caroline

   Lille Hugogutt <3 Han har veid 2.5 stort sett hele sitt voksne liv, men nå har han lagt litt på seg. Veier vel 2.7 kanskje? 🙂

   Klem! Og gratulerer med valpekjøp 😀 <3 Lykke!

   1. Therese

    Tusen takk for svar 🙂

 25. dette skulle vært annonsemerket

  1. Caroline

   Nei, det er ingen annonse 🙂

   1. Caroline

    Beklager, jeg tenkte ikke over dette med veskene mine. Har rettet det opp nå 🙂

   2. Katrine

    Kanskje du må skrive opp «sjekke om jeg har brukt annonser i blogginnlegg» på dine Got To Do-lister i og med at dette skjer overraskende ofte. Skjønner at du har det ekstremt hektisk, men du har jo lovet leserene dine at du skal være tydelig…

   3. Men det skal uansett merkes.

   4. Hvorfor er det ikke en annonse at du annonserer for veskene dine, der du etter det du selv har fortalt får provisjon per solgt veske? Hilsen undrende jurist

  2. Jeg skjønner ikke at noen kommenterer dette. Gnager d deg på no måte om d ikke er merket? Mulig d er en god forklaring til d. Forklaring gjerne

 26. Hei Caroline!

  Hvor skal dere feire jul i år?

  Elise

  1. Caroline

   I år er det Sarpsborg sin tur 🙂

   Klem!

 27. Kimberley

  Great! Love those ideas. I agree! There is nothing like a new pair of pijamas! It’s something that I never buy for myself and always end up wearing one of my husbands old t-shirts!

  1. Caroline

   That is so nice to hear, Kimberley! And I totally agree with you 🙂

 28. Ragnhild

  Veldig mange bra tips! Kommer nok til å benytte meg av flere av gavetipsene 😉 Ha en strålende helg Caroline!

  1. Caroline

   Så bra, Ragnhild 🙂 God helg <3

   Klem til deg!

 29. Skulle ikke dette innlegget vært reklamemerket? I det minste dine egne vesker?

  1. Caroline

   Jo, det har du rett i! Jeg tenkte ikke over det ettersom det ikke er noen lenker her, men det skal helt klart merkes pga. veskene mine! Takk som sier ifra 🙂

   1. den kimonoen fra Kappahl er del av en kolleksjon som Kappahl profilerer på forskjellige blogger for tiden. Andre bloggere har merket innleggene sine som reklame. Kolleksjonen kom vel i butikk i går eller i forgårs. Det er påfallende at du skriver om den samme dag som den kommer i butikk, samtidig som de andre bloggerne får den sponset/annen form for reklameinntekt. Bare en tilfeldighet, eller skulle ditt innlegg også vært merket?

   2. Caroline

    Jeg har ikke noe samarbeid med Kappahl, og har heller ikke mottatt kimonoen. Bildet er bare hentet fra hjemmesiden deres 🙂 Det er nok bare en tilfeldighet.

 30. Åh! Suuupert og veldig gjennomført innlegg! Tusen takk for tips <3

 31. Kristine

  Hva syns du om at tv2 programmet #Hæsjtag parodierer deg?

  1. Caroline

   Det er en ære å bli parodiert, men de parodierer jo mange flere enn bare meg 🙂

 32. Mange bra tips!:) Deilig å komme litt tidlig i gang med julegavene,og det beste hadde jo vært å bli ferdig før desember,men det spørs nok;) Jeg har lommeboken din på ønskelista!:) Jeg fikk”Caroline” vesken i gave og har brukt den hver dag siden.Den er så perfekt på alle måter,men desverre oppdaget jeg etterhvert at det røde foret inni farger av på lyse ting jeg har i veska.Lurer på om du har opplevd det samme,ellers er det mulig det er en produksjonsfeil ved min veske?

 33. Vakker prezenty.W fargen vil det bli i år sin julen?

 34. Blir så utrolig inspirert når du skriver om noe som handler om jul! 🙂 Kjempe fin inspirasjon dette her! God helg til deg!

  1. Caroline

   God helg til deg også <3

 35. Takk for mange flotte tips. Jeg er også glad i å gi forbruksvarer til dem som har alt. Det går mye i badekuler, kaffebønner/-kapsler, vin etc. Gleder meg sånn til jul 😀

 36. Hei, Caroline!

  Fra innlegget for noen dager siden, så tok du et bilde av deg selv og litt treningsutstyr på ei rosa yogamatte. Hvor er den harde treningspølsedformede greia? Hvor får du tak i en rosa en?

  1. Caroline

   gymgrossisten.no 🙂

 37. Haha.. Jeg ønsket meg undertøy og sokker til jul ifjor. Alle trodde jeg tullet siden de syns det var så kjedelig, så fikk alt mulig annet. Så nå ønsker jeg meg det i år igjen :p Jo eldre jeg blir, prøver jeg liksom å ønske meg noe jeg faktisk trenger, istedenfor dilldall jeg bare vil ha 🙂 Er selvfølgelig kos det også, men jeg er så forferdelig dårlig på å huske undertøy når jeg er i diverse butikker.. Så krysser fingrene i år 😀 <— Jeg er ikke en så kjedelig person altså.. Lover :p

  1. Caroline

   Haha 😀 Lars-Kristian ønsker seg alltid boksere og sokker fordi han synes det er så utrolig kjedelig å kjøpe det selv :p

 38. Kristin

  Mener du Kusmi te? Eller har det kommet en ny type te, og jeg bare henger etter?

  1. Caroline

   Skriveleif :p

 39. Takk for gode tips! Hvor kan man få kjøpt disse koppene fra Miss Etoile? Så utrolig flotte de er, må få tak i noen til meg selv hehe!

  1. Caroline

   Jeg kjøper mine på internett, og da har jeg bare googlet meg frem til butikker 🙂

 40. Mange fine tips her 😀 Jeg pleier ofte å gi et abonnement på yndlingsmagasinet til magasinet. Eller, til kusinen min som er fattig student og sjelden kan unne seg noe: Kaffeavtale på Kaffebrenneriet, x-antall kaffe ila året:) Dette, pluss at jeg samler opp alle gratisprøver jeg får på kremer, sjampo el. i magasiner gjennom året og legger i en lekker boks til henne;) – sååååå enkelt, men superpopulært!

  Varm klem<3

  1. *til vedkommende, mener jeg;)

  2. Caroline

   Så kreativt 🙂

 41. Kristin

  For et koselig, fint, innholdsrikt, lurt, inspirerende innlegg!! Takk!!
  Kjempemange bra tips, heldige er de som får gaver fra deg! 😉
  Tror jammen meg jeg skal ønske meg mye av dette selv, da jeg også har bursdagspakker å glede meg til i desember 🙂 🙂

 42. Dette innlegget likte jeg 🙂 Gleder meg til å lese de neste!

 43. Mange fine tips! Kommer til å benytte meg av noe her 🙂

 44. Hvis jeg står fast på en gave er kinobilletter en bankers. André gaver som passer de fleste
  er apotekets sine flotte gaver som sennep, diverse krydder,kaffe,
  te, sjokolade og sklisikre sokker. hjemmelagde kaker eller marsipan
  Er også veldig koselig å gi bort. Pakker det inn i cellofan med noe fin pynt.

  1. Caroline

   Det var gode forslag 😀

 45. Det er ikke ofte jeg kommenterer på blogginnlegg, men denne gangen måå du bare få skryt Caroline!
  I mange år har alltid disse julegavetipsene vært hårbørster til 2000,- , chanelvesker, marc jacobs lommebøker og ellers ufattelige dyre ting. I år har du virkelig gitt oss julegavetips som faktisk tipser oss, ikke bare minner oss på hva vi ikke har råd til.

  takk!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig at du likte det <3

 46. Takk for flotte tips, dette gjorde handlingen lettere. Kunne du vært så grei og linket til den sorte bh’en fra lindex? Kan ikke finne den :/

 47. Karoline

  Her var det masse godsaker! Tusen takk for gode tips. Ha en superfin helg med familien din 🙂

 48. Takk for inspirerende julegavetips! Har ikke begynte enda… trengte virkelig litt tips 🙂 Her er det masse tips til kalendergaver forresten (så noen etterlyste det): https://julegavetips.blogspot.no/p/julekalender-er-morsomt-fa-bade-for-sma.html

 49. Hei. Takk for tips. Synes alltid det er vanskelig å finne på gaver til det andre kjønn. Her var det jo mange tips både i artikkelen din og kommentarfeltet. Tror det blir badesalt og tøfler i år som du skrev om over. Jeg har også kommet over og vil dele http://www.krystallfoto.no som jeg også tror jeg kommer til å benytte meg av. De lager bildene dine om til 3D og graver de inn i krystall. Flotte og varige minner som kan gis i gave til nesten alle. Mamma får et gammelt bilde som begynner å falme av henne og meg som baby og venninen min får et bilde av meg og henne fra en sydentur. Ahh julegavene i boks. Takk igjen.

 50. Hei<3
  Tusen takk for alle tips! Men, no har eg leita og søkt som ein gal etter desse passholderane, og eg finner ingen plass! Har du ein link til meg? 🙂

  Ha ein fin dag!<3

 51. Så mange flotte tips du deler. Tusen takk!
  Jeg kom over en julegavegenerator her om dagen som jeg synes er veldig kjekk! Har funnet masse gode tips ved å bruke den 🙂
  https://gavehjelp.org/gavegenerator/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *