5 ting jeg gleder meg til når helgen kommer

Selv om jeg er et a-menneske og en mandagselsker, betyr ikke det at jeg ikke gleder meg til helg! Jeg elsker fredagskvelder og lørdags- og søndagsmorninger, selv om jeg fikk et litt nytt forhold til nettopp morgentid i helgene etter at jeg ble kjæreste med og kona til en fotballspiller. Han må jo opp tidlig på lørdager for å trene og søndagene går med til kampforberedelser, men da kan vi i hvert fall ligge lenge i sengen og dra oss likevel. Med kaffekoppen på nattbordet og en spretten, liten jente mellom oss. Deilig  Etter at Nelia kom til verden har både lørdag og søndag blitt noe spesielt, siden vi har hele dager sammen og bare kan gjøre fine ting. Som å reise til lekeland, gå lange turer eller bare være inne og kose oss med lek og bøker om det er dårlig vær. Det er mye jeg gleder meg til når helgen kommer, så jeg laget like gjerne en fin liste jeg vil dere med dere. 


– denne helgen gleder jeg meg også til –

3

youghurtnøtter – jeg spiser sunt hele uken gjennom, så når helgen kommer gleder jeg meg alltid til å stupe nedi en eske med yoghurtnøtter, som er min absolutte favorittsnack. Jeg kan spise en stappfull eske helt alene! Men det ødelegger som regel for middagen, så jeg prøver å begrense meg 😉 

4

nybarberte legger i rent sengetøy – jeg prøver å være flink til å bytte på sengen før annen hver helg, så denne helgen gleder jeg meg til den følelsen det gir å kjenne nyvasket sengetøy klemme seg inntil nybarberte legger. Har dere lagt merke til det? Det er virkelig den følelsen! 

5

rødvinsgløgg – oh yes, det stemmer! Denne helgen er det dags for å lage årets første kopp med rødvinsgløgg. Jeg starter akkurat nå!

6

friske blomster – jeg setter så stor pris på friske blomster, de gjør virkelig mye for stuen eller bare for en liten krok, så jeg må ha friske blomster på bordet hver fredag. Da er det liksom helg. Som regel blir det en nydelig rosebukett til salongbordet og noe grønt og friskt til spisestuebordet. 

1

danse rundt i ny kjole – denne kjolen kom på døren min fra Holzweiler i går og jeg har virkelig ikke sett noe så nydelig på lang tid. Den er så klassisk og fin, og både stoffet og fargen tar meg rett tilbake til barndommen. Jeg hadde en lignende kjole på julaften da jeg var 7 år, og det jeg husker best fra den kvelden er at jeg satt ved pianoet og spilte julesanger for familien med denne på meg. Og en hvit blondekrage selvfølgelig 😉 

2


Hva gleder du deg til? God helg til fine mennesker ♥ 

35 kommentarer

 1. Mmm, rødvinsgløgg <3 Tar gjerne i mot oppskrift hvis du vil dele.

  God helg, Caroline ;*

  1. Caroline

   Jeg deler gjerne! Noterer meg det 😀

 2. Etter at du hadde en runde om mindre kommentarer har innleggene dine tatt seg opp, og det er kjekt å lese.

  1. Caroline

   Så fint å høre, Trude! Tusen takk 🙂

 3. Så innmari koselig innlegg!! <3

  Med helg generelt gleder jeg meg til å sove et par timer mer enn i ukedagene, ha god tid på morgenen med god frokost og te 🙂 jeg liker å gjøre ting i og rundt huset som jeg ikke rekker i en hektisk hverdag, noe som er veldig tilfredsstillende. Jeg elsker å ha tid til å gå lange turer med hundene. Og spise god mat, og unne seg noe godt. Rent hus 🙂 gjøre ærender på dagtid. Møte venner og familie på kveldstid. Være kreativ. Me-time.

  Ja, helg er det beste! Ha en fin en 🙂 klem

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte det 😀 Åå, er så enig med deg! Rent hus, hundekos, god mat og litt ekstra tid til ting vi ikke rekker i hverdagen – så deilig!

   God helg 🙂

 4. Elsker virkelig bloggen din for tiden Du virker så inspirert og er så inspirerende! Herlig innlegg både dette og julegavetipsene Plukker definitivt opp et og annet godt tips hos fine deg Håper at helgen din blir alt du har drømt om og at du koser deg med godteri og i fin kjole! Jeg elsker også yoghurtnøtter, så kjenner jeg må få det i hus Ellers er et glass vin absolutt på sin plass, men min blir uten gløggaspektet siden jeg ikke er så glad i det. Men synes det er så koselig at du tjuvstarter litt forsiktig på julen Gleder meg sånn til å følge deg i advent-og-juletiden. Du er en stor inspirasjon! Stor klem til deg og dine ♡

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Mari! Tusen takk 🙂 Og takk igjen! Jeg elsker julen, det blir fine tider fremover <3

   Klemmer!

 5. Kristin

  Nok et herlig innlegg! Godt å bli minnet på småting som kan utgjøre en forskjell 😉
  (ps: har fått dilla på youghurtnøtter selv, etter at du har prata om det flere ganger- de må alltid fram når jeg skal kose meg spesielt mye!)
  Artig å se at du har lyttet til leserne og varierer mer i type innlegg.
  Ha en riktig fin helg med alt du setter pris på <3

  1. Caroline

   Youghurtnøtter <3 Må ha en ny ladning i dag :p Det er klart jeg lytter til dere!

   Håper du har en fin helg hittil 🙂

   Klem!

 6. Åh, du er en sånn inspirasjon! Som student finner jeg så mye inspirasjon i innleggene dine, og gleder meg mye til å kunne begynne med min egen hverdag etter utdannelsen. Håper du får en fin helg!

  1. Caroline

   Det gleder meg! Tusen takk, Ida <3

 7. Helg er deilig <3 Som helsefagarbeider på sykehjem blir det jobbing i helgen, men det er koselig det og!

 8. Du, som mange andre, setter pris på de små tingene i livet, som i realiteten er de store! Mine store gleder er å sitte under pleddet med min datter i sofaen med nystekte vafler, sitte på café med henne (Paris eller Oslo) eller bare ligge sammen i sengen og småprate…

 9. Det er så fint å ha noe å glede seg til <3
  Jeg gleder meg til å høvle over min absolutte lørdagfavoritt: Freia Premium med fyllt karamell, yum!

  1. Caroline

   Oh my! Den er veeeldig god 🙂

 10. Det var en flott kjole! Hvor får man kjøpt den?

  Håper du får en flott helg 🙂

  1. Caroline

   Blant annet på Høyer Egertorget 🙂

 11. Rent sengetøy – jeg MÅ bytte på sengen hver helg =)
  At mannen kommer hjem fra jobb =)
  Sove lenge, gjøre noe produktivt hjemme, gode middager =)
  Og det viktigste: sjokolade!

  1. Caroline

   Deilige ting! God helg <3

 12. Jeg jobber annenhver helg, så de lørdagene jeg har fri gleder jeg meg ekstra mye:) Til å sove lenge med samboeren, bruke mange timer på å fikse meg, ta noen glass vin på kvelden og bare nyte. Og så har jeg godteridag på søndager, så da gleder jeg meg skikkelig til smågodt!;) Spiser dessverre litt for mye men, er jo så godt. God helg!:)

 13. Christine

  Denne helga gleder jeg meg virkelig til søndag kl.15.00. Da er jeg nemlig ferdig med femte jobbehelgen på rad. Skal da ha tre helger fri,men jobber jo i ukedagene. Elsker å være sammen med familien i helgene, gjøre noe med frøkna og samboer. Akkurat nå pusser vi opp stua,så blir deilig når den blir ferdig veldig snart. Har en deadline på å få den ferdig,så er bare å stå på.

 14. Anna Lisa

  Ha ei go helg!
  Fine innlegg du har for tiden, ja kos å lese.
  Her blir det bytur me familien og det er alltid stas og glede for både store og små.
  Lørdagsklem å fin dag til deg!

  1. Caroline

   Så fint at du liker innleggene for tiden, det er koselig å lese 🙂

   God helg 🙂

 15. Så koselig innlegg:)

  Jeg gleder meg over at størstejenta mi setter sånn pris på helg. Høydepunktet for henne er å gå i pysj til langt på dag:D

  Og jeg ser frem til sjokkisen som ligger i kjøleskapet og venter på kvelden;)

 16. Hei 🙂 Jeg lurte på om du kunne vist et bilde av hvordan du har det på det lille ekstra rommet på soverommet?
  Lurer på om det er stort nok til en type liten walk in for en til to pers?
  Er så gøy og finne inspirasjon om bolig og du har gitt så mye bra her 🙂
  Digger også at du har gått fra totalt hvitt til mer nyanser som bryter ut, som spisebordet og daybeden 🙂
  Ha en god helg og nyt snaks med god samvittighet 🙂

  1. Caroline

   Det er veldig lite, kun plass til en kommode og noe smått på gulvet :/ Akkurat nå er det rommet et eneste rot, men jeg krysser fingrene for at Lars-Kristian får skrudd opp det ene IKEA skapet som vi har stående 🙂

   Ha en god helg du også <3

 17. I just loved your beautiful cups you have to drink glögg in were are they from? Have A nice day!

  1. Caroline

   I’m sorry but it was a present a couple of years ago 🙁 I have noe idea where it’s from :/

   Have a nice day <3

 18. Elisabeth

  Må bare si at nå må jeg lese bloggen din fast igjen, du viser en veldig jordnær og herlig side av deg selv for tiden. Innleggene kan man selv se seg i! Kjempe bra arbeid:-) God helg <3

 19. Så fint innlegg! Det beste jeg vet med helg er å ha tid til å nyte øyeblikkene, enten det er alenetid, tid med familie eller venner. Det er så koselig å gjøre huset klart for helg, med blomster og rent sengetøy, og lage god mat. Et glass vin eller to hører med. Ha ei nydelig helg, Caroline <3

 20. Jeanett

  Hei, hvor har du kjøpt den store sølvvasen? Utrolig fin vase 🙂

 21. Håper den passet :)Du er fin. stor klem Marie

 22. Benedicte

  Jeg har fått inntrykk ut av at du som meg liker å planlegge. Alt fra selskaper og begivenheter, til hverdag & trening. Jeg lurer på om du har noen tips å komme med i forhold til det? Redskaper, noen fine bøker, etc.?

 23. Gleder meg alltid til å kunne sove litt lengre, samt nyte en bedre og lengre helge-frokost! 😀

  Yoghurtnøtter, fredagsroser står også høyt på listen… men det er ikke fast at det blir innfridd.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *