a dress for those christmas days

4 caroline berg eriksenno antrekk by malene birger lindex hugo boss

Her i huset er det jul om dagen! Utenom Mummitrollet har nemlig Nelia lyst til at jeg skal synge om nissen hele tiden, så i går kveld ble jeg sittende ved sengen hennes og grave rundt i topplokket etter alle de roligste julesangene om nissen jeg kunne, og plutselig hadde spillelisten min gått på repeat minst ti ganger. Jeg var faktisk mest innom julesanger fra alle de juleforestillingene jeg var med på sammen med Masken Barneteater, så konklusjonen må være at jeg trenger en oppussing. Det begynner å bli litt rustent. Jeg tok meg tid til å mimre litt før sengetid i går, og det er jeg glad for, for til morgen i dag var hun i gang igjen, og da hadde jeg heldigvis noen flere å by på 😉 Jeg trodde de kanskje hadde startet med julesanger i barnehagen allerede, ettersom hun var så ivrig. Men det hadde de faktisk ikke, så jeg vet ikke helt hvor hun har det fra. Mistenker en viss momo som var på besøk her for en uke siden 😉 Forresten! Hvor fin er ikke sangen til Wenche Myhre som var VM-sangen i 1966?! Den er virkelig nostalgi! 

Uansett! Det er litt julestemning i garderoben min også. Denne kjolen skal jeg spare på til romjul eller til en annen passende anledning i juletiden. Jeg elsker den! Så lett og ledig, klassisk og fin. Og så den fargen! 

caroline berg eriksenno antrekk by malene birger lindex hugo boss halvfigur

7 caroline berg eriksenno antrekk by malene birger lindex hugo boss

2 caroline berg eriksenno antrekk by malene birger lindex hugo boss

caroline berg eriksenno antrekk by malene birger lindex hugo boss helfigur

kjole by malene birger / belte bikbok by lene orvik / pumps hugo boss / fuskepels lindex / veske saint laurent / klokke daniel wellington / ring hasla + h&m 


Her står middag på planen, og senere tenkte jeg å jobbe litt med et julegaveinnlegg! Det er noen år siden sist, og det er vel snart på tide å starte julegaveshoppingen? Jeg har faktisk startet allerede 😉 

63 kommentarer

 1. Like nydelig som alltid 🙂 Eller nei, synes du er enda nydeligere nå med det korte håret!
  Du passer det så godt 😀 Kjenner det frister å klippe seg selv kort igjen nå.. haha! Men tror jeg venter til våren 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! Så koselig å høre 🙂 Jeg skjønner godt at det frister 😉 Håper kvelden din er fin 🙂

 2. Så flott du var i dette antrekket! <3 Og nydelig med det nye korte håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid <3

 3. Er du gravid? Du stråler så…

  1. Caroline

   Nei, jeg er ikke gravid 🙂 Men tusen takk 🙂

 4. Blir bra med julegaveinnlegg! Har faktisk enten kjøpt ferdig eller planlagt venninnegavene, så det er jo en start. Har ikke så mange gaver å kjøpe totalt, så tenker det er fort gjort dette. Men tips kommer alltid godt med, også er det så gøy å se hvordan andre tenker. 🙂

  1. Caroline

   Det er jeg helt enig i! Det er nesten alltid inpirasjon å hente fra andre på det planet, kanskje ting du ikke har tenkt på i det hele tatt 🙂 Har planlagt en del her også, det er jo så koselig 🙂

   Klem!

 5. Victoria

  Så klassisk og vakker kjole! Den kledde du.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Gleder meg til å bruke den ved en anledning 😀

   Klem!

 6. Så vacker du är och klänningen är ju supersnygg! 🙂

 7. For en utrolig fin kjole og ikke minst farge!
  Merker jeg gleder meg mer og mer til jul når jeg ser sånne «julefarger». 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Caroline

   Ah, jeg også 😀 Tusen takk, Sandra <3 Håper kvelden din er fin!

 8. Hei,

  Har du fortsatt extensions i når du har så kort hår? 🙂 Ha en fin torsdags kveld!

  1. Caroline

   Ja, jeg har extensions i front på begge sider 🙂

   Det må du også ha, Anneli 🙂

 9. Rå lekkert antrekk 🙂 Kjempe kledelig og fine farger til deg 🙂 Er den fuskepelsen ny innkjøpt, at den er å få tak i butikk nå tror du? Må sjekke nå hehe

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Den er fra i fjor, dessverre :/ Men det finnes helt sikkert noe lignende å få tak i 🙂

   Klem!

 10. Her fikk jeg skikkelig Downten Abby vibber. Du likner på Mary synes jeg;-) Vakker!Nydelig kjole.

  1. Caroline

   Tusen takk, Elly 🙂

 11. Åh ja jul! Er det lov å ønske seg innlegg? Tips til juletemaer uten om julegaver: julepynt/ juleverksted (så koselig å samle noen jenter).. Og julepynting/ av hus/ inngangsparti/ bordekking til høytid, aktivitetskalender før jul 🙂 (planlegge 24 små hyggelige aktiviteter) Bloggen din nå – tommel opp 🙂 🙂 <3

  1. Caroline

   Selvsagt er det lov 🙂 Noterer ned ønskene dine! 🙂

   1. Veldig enig! Skal ha dåp av tulla rett før jul, så tenker å dekke til «juledåp», så noen tips til oppdekking og dekorering av bord til denne høytiden hadde vært topp! <3

  2. Theresa

   Slenger meg på dette ønske 🙂 Gjerne dekorering av inngangsparti og borddekorasjoner 🙂

 12. Kristine

  DEN kjolen! Åh, den var lekker, blir nok kjole her i romjulen å;) ja, takk til julegaveinnlegg! Gjerne til både venninner, og kjæreste. Aner nemlig ikke hva jeg skal kjøpe til han…. Vanskelig det der;-) forresten veldig fin med det «nye» håret. Og så herlig å se Nelia danse til Mumitrollet, kan den sangen der gitt, etter X antall ganger. Haha;) ha en fin kveld<3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Ha en fin kveld du også, Kristine <3

 13. Therese

  For et nydelig antrekk! Utrolig fin farge på den kjolen! Og de fine hælene da! Jeg synes du har vært veldig flink til å lytte til tipsene som kom inn på innlegget om tilbakemelding i kommentarfeltet og det viser meg at du har en stor respekt for leserene dine. Vil egentlig bare si at du er kjempeflink jeg Caroline! Gleder meg til mer høstantrekksbilder fremover til inspirasjon:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Anna Lisa

  Ååå, nå ga du meg skikkelig julestemning!
  Hadde sneen dalet ned på d bildet, da hadde d vært perfekt!
  Nydelig på håret å vakker er du!

 15. Ida Holen

  Lets all just take a moment and look at those leg muscles.
  Gaad jeg er sjalu.*hjerter i øynene

  1. Caroline

   Hahaha, whaaat?! Tuusen takk 😀

 16. Det er så morsomt å se at du har klipt deg kort. Håret et helt likt mitt. Klipte det for ca en måned og ELSKER det. Men siden vi er mitt i oppussing og flytting har jeg ikke fått lekt meg med håret og derfor lurer jeg på, om du kunne lage et innlegg om forskjellige styling nå som det er kort.

 17. Elsker den kjole ! Den er virkelig fin, enkel og elegant! Er selv vild med Malene Birger og hendes smukke designs. Den klæder dig rigtig godt

 18. Du er så fantastisk vakker!! Og nyydelig kjole til jul 🙂 inspirasjon!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 19. Heldigvis var det fuskepels! Den så utrolig ekte ut. Så bra ar det finnes alternativer 🙂

  1. Caroline

   😉

 20. utrolig lekkert antrekk 🙂 !

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 21. Hei igjen! Du skrev om nettshopping i dette innlegget https://carolinebergeriksen.no/2014/04/22/ukens-lesersporsmal-shopping-online/. Du skrev at frakttiden fra Asos var ganske lang. På hjemmeisden deres står det at det tar omlag 8 arbeidsdager til Norge. Har de blitt bedre siden du skrev innlegget, eller tar det like lang tid ennå? Vet du noe om det? De har jo såå fine pysjer til en veldig god pris! <3 Og jeg skulle helst hatt den snart, men har ikke bestilt derfra før, så aner ikke om informasjonen er riktig.

  1. Caroline

   Det tar laaaang tid :O Tar jeg express, så tar det én uke, men det er jo hovedsaklig pga. tollbehandlingen i Norge :/

   1. Martha

    Takk for så raskt svar. Skjønner, da får jeg bare ta den når den kommer 🙂

 22. «…en jul, ordet er et eventyr; en jul, alle vet hva det betyr…» Gode minner fra teatertida! Hvordan går det forresten med foten til fine Nelia? God ukeslutt til deg og dine!

  1. Caroline

   Ja, det er koselige minner <3

   Det går helt fint, den ene uken med gips gjorde susen 🙂

   God helg <3

 23. Christine

  Vakker dame, og for en vakker bakgrunn også. Midt i mine barndoms fotspor 🙂 Drar dere litt lenger opp, kommer dere jo til kapittelberget. Der er det også flotte og mystiske omgivelser for å ta bilder i 🙂 Kan du lage et innlegg om farsdagsgaver??
  Vil bare tipse om en konsert til søndag, i Skien kirke. Speidermusikken har 90-års jubileum, og har konsert der kl.20.00. Det er gratis å komme inn, og det blir både brassband, korsang og Hilde fra «Tre Sopranos» er solist 🙂 Gleder meg så, håper jeg får til å komme.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Det er kjempekoselig i de gatene <3 Tusen takk for tips, vi har ikke vært lenger oppe, men kanskje vi skal ta en tur 🙂

   På søndag er det siste kamp for året, og den må jeg få med meg 🙂 Etterpå er det avslutning med mat og musikk før de tar ferie til januar.

 24. Alltid avhengige av denne moten der folk ønsker å slikt syn på christmas dager. Gjør full av fashion og Model

 25. Synnøve

  haha:) kjenner meg igjen der.. har siden jul i fjor sunget «på låven sitter nissen» til jenta mi hver kveld (hun var på Nelias alder i fjor:)) MÅ HA den sangen før det er natta… for min del er den… sunget ihjel;)

  kos dere med nissesang, og GOD helg til deg og den fine familien din:)

  klem!

  1. Caroline

   Haha 😀 Så søtt <3

   God helg <3

 26. Så fin kjole. Fant en lignende fra Vila i samme fine fargen. Perfekt til jul.

  Et spm

  Håret ditt er så fint men bruker du extensions når det er så kort?
  Tykkelsen er så fin.

  1. Caroline

   Jeg bruker litt extension foran, men ikke bak 🙂

 27. Nydelig antrekk Caroline! Du ser fantastisk ut! :*

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 28. Den kjolen passer deg så godt! Ihvetfall med den frisyren, synes det er så kult at du tør å variere litt.
  God fredag!

 29. Åå bare vent til jula hun er fire, da er de forventningsfulle da. Det var så gøy å se vår snuppe i fjor og få lov til å ta del i forventningene sammen med henne. I år blir det sikkert bare enda mer<3

  Nydelig antrekk på nydelig dame! Og du er så himla flott på håret nå.
  Nå skal jeg ta mot til meg og dra til frisøren jeg også. Vekk med langt hår i kronisk "husmordott", og ja, det er snakk om håret på hodet*flire*

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari <3

 30. Åh, for en nydelig kjole! Du er så fin med det korte håret!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 31. Hei Caroline!
  Jeg lurer på om du vær så snill kan linke til det innlegge hvor du hadde på deg den nydelige oransje pull over genseren fra Kari Traa, og Trude tights? Tror det var på hytta… Jeg må se på de to sammen, før jeg kjøper, og finner ikke igjen innlegget! Hadde blitt så glad :))

   1. Jaaaaa 🙂 tusen takk!

 32. Hei! Du kler så utrolig bra kort hår. Blir nesten litt inspirert til å klippe mitt lange hår kort selv. Hvordan får du håret så fint bort og ut fra ansiktet?

 33. Benedicte

  Jeg har også startet! 😉 Begynt å skrive ønskelister, liste over hvem jeg skal kjøpe til og hva 🙂

 34. Jacket looks so fabulous. Really loving it. wrist watch is looking great.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *