the hairy changes: will it ever stop

IMG_0699

Nå er det 7 uker siden forrige gang jeg var hos min fantastiske frisør Nikola, så i dag var det jammen på tide igjen. Og nå har jeg blitt enda kortere! Jeg elsker det allerede! Har litt lyst til å hyle når jeg kjenner på det ekstremt korte håret bak i nakken, og jeg hyperventilerte kanskje en liten smule da jeg kjente at saksen streifet halsen min altfor langt oppe, men resultatet ble jo så bra! Jeg elsker at mer av halsen synes og at brystet og kragebeinet er fritt for hår. Ok. Det der kan virkelig misforståes! Haha 🙂 Uansett. Det skal bli rart å kle seg i sesongens mange partykjoler med så korte lokker, men jeg vet ikke. Jeg føler meg så hjemme med denne lengden, og det kjennes godt. Da jeg ble langhåret og blond igjen for en tid tilbake, fikk jeg ikke til å kle meg. Jeg følte at alt så feil ut, jeg kunne rive klesskapet mitt i fillebiter og enda ikke finne noe som så fint ut. Jeg forstod fort at det ikke var klærne som var problemet, det var håret og jeg som ikke spilte på lag lenger. Det må være litt kort akkurat nå kjenner jeg.

IMG_0730

IMG_0608

IMG_0641

IMG_0687

IMG_0615

De seneste av årene har jeg virkelig funnet meg selv og min stil, nå vet jeg at jeg har landet på det som er meg, og det er ikke med langt og blondt hår. Det kan være kort og blondt, men skal jeg ha ordentlig langt igjen, da må det være mørkere. Sånn har det bare blitt.

IMG_0653

IMG_0667

IMG_0754

IMG_0770

IMG_0717

IMG_0746

IMG_0680


Det er rart at hår kan få skravla i gang på denne måten, og det er rart at hår har så mye å si. Det er jo bare hår! Og det er helt sikkert ikke alle som bryr seg så mye om frisyrer og farger og klipp, men jeg synes det er så gøy å prøve seg litt frem med noe nytt. Dessuten vokser det ut igjen 🙂 Den treningsøkten ble det ikke noe av i dag skjønner jeg, for jeg sitter jo her og magen rumler. Så nå blir det middag og kanskje en episode Homeland.

Håper dere har en fin kveld ♥

152 kommentarer

 1. Så utrolig lekkert!!Du kler virkelig å ha kortere hår.Får nesten lyst til å klippe av meg lokkene selv når jeg ser deg..men bare litt da;)Er så glad i det lange håret mitt♥
  Ha en fin kveld.
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 2. Woooow for ei dame!!!!! Hvem er du og hva har du gjort med Caroline?!!! Du ble knallfin, veldig elegant, røft og sexy på samme tid! Og du, jeg tror det er bare sånn at når man får barn og nærmer seg 30, så går det en automatikk i å klippe seg litt kortere? Kan nesten virke litt sånn:) Jeg føler meg litt som en ung «fjortis» igjen med lange lyse lokker i alle fall;)

  1. Caroline

   Haha 😀 Så god du er <3 Tusen takk!

 3. Jannike

  Kjempefint!!! Fikk jammen lysst til å klippe meg kortere selv:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Bare å kaste seg ut i det! <3

 4. Madeleine

  Dette er sikkert et dumt spørsmål! Du bruker jo så mange fine høye heler, så jeg lurer på om du legger i såle i de eller i joggeskoene dine? I så fall, har du noe å anbefale?

  1. Caroline

   Svært få spørsmål er dumme, men jeg bruker ikke såler 🙂

 5. Du ser fantastik ut med det korte håret, det gjorde du med langt også.
  Alt kler den smukke 😉
  Du er vakker du.

  Ha en fin fin kveld <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. Den smukke kler alt sies det – og du er jo så vakker uansett, men dette var skikkelig classy!

  1. Caroline

   😀

 7. Caroline

  Kjempefint ble det! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, navnesøster <3

 8. Kjempe fint!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 9. Når man trodde du ikke kunne kle kortere hår bedre enn hva du gjør, så går du enda kortere- og det ser SMASHING ut! Tar av meg hatten! Heldig du er som har funnet en frisyre du føler deg vel med! 🙂 Jeg er i den evige sparemodusen, Hehe!

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg lurte Lars-Kristian til å tro at jeg gikk tilbake til lengre hår :p Da ble han skuffet! Men heldigvis lyste han opp når jeg kom hjem og han så at jeg hadde gjort det motsatte 😀

 10. Dette er den desidert fineste sveisen jeg har sett deg med på lenge! Dette var knallfint og du kledde det sykt godt! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det er koselig å høre 🙂

 11. DEt håret kledde du! Helt fantastisk fint, fikk lyst å finne fram saks selv

 12. Du er som alltid like flott, veldig fin frisyre denne gangen og.

  Jeg lurer litt på om du får de riktige lesertallene dine registrert siden jeg får lese hele innlegget ditt på bloglovin’. På de fleste andre blogger får jeg bare en smakebit av innlegget og må klikke inn på bloggen for å lese alt. Vet ikke om dette ble forståelig.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Chris

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det er faktisk litt tvil om Bloglovin registrerer riktig antall unike lesere :/ Jeg skjønner godt hva du mener, takk for at du sa ifra! 🙂

 13. Utrolig fin på håret :))

 14. veronica

  neineinei, hva er det du gjør med det fine håret ditt? :OOO

  1. Caroline

   Sorry :O :O

 15. Den frisuren er altså perfekt til dig! SÅ fin <3 synes at det er så dejligt, når man kan mærke, at man har fundet sin stil. er også hoppet på kortere hår bølgen, og er meget enig med din "frisure holdning" – overvejer allerede kortere, fordi jeg trives så godt med mit nye look 😉 rigtig god aften!

 16. Å! Så fin du ble! Er det noe du ikke kler? Virker ikke sånn! 😀

 17. Du ser fantastisk ut! Jeg klipte selv kortere hår, tidligere i høst. Jeg er også veldig fornøyd. Det er både lettere å stelle om morgen, pluss at det ser mer voksent ut 😉

 18. Så fin du ble på håret 🙂 veldig kledelig med kort hår, kult at du tørr! 😉 hvor er den fine blusen fra? God kveld 🙂

 19. Wow, sååå fiiin

 20. Har lest bloggen din siden du drev med bryllupsplanlegging, vært fast leser siden! Aldri kommentert på en blogg før, men nå måtte jeg bare!
  Det håret der er så bare så utrolig kledelig til deg og den aller beste frisyrer du har hatt! ( du kler alt altså)
  Er selv frisør og har hatt samme frisyre før jeg klippet meg helt kort (hjelp!!) sparer ut igjen og ble så misunnelig når jeg så bildet!! Har ikke så lenge til med sparing så er jeg der igjen! Gleder meg! Igjen fantastisk! Klapp på skulderen til dyktige Nicolai!

  Hilsen fra ivrig leser og ivrig frisør

  1. Caroline

   Tusen takk, Nora 😀

 21. Jeg syns uten tvil, at du er finest med kort hår! Ansiktet ditt får et veldig klassisk preg over seg 🙂 Og jeg skjønner godt at du liker å prate om hår og frisyrer, jeg bruker heller 1500 kr hos frisøren, fremfor å kjøpe nye klær 😉 Akkurat nå er jeg i en kjedelig periode, hvor jeg har lik lengde på alt håret, og i tillegg prøver å spare til langt hår, kjenner jeg meg selv rett, er det nok kort igjen om ikke så lenge, haha!

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Du får bare smøre deg med tåmodighet, men jeg vet at det er vanskelig :O

 22. Jannike

  Dette var veldig kledelig!! Jeg har samme lengde og jeg elsker det 🙂

 23. Amazing pictures ! 🙂

  // http://www.bysterup.dk

 24. KJEMPEFIN SVEIS! Nå ble jeg virkelig inspirert! Men spørs om jeg tør :O Utrolig fin bluse! Lov å spør hvor den er ifra? :))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Miss Selfridge, kjøpt på Nelly 🙂

 25. karoline

  Du kler det jo sååå godt!! En mye mer sofistikert og elegant look. Helt enig med deg, det er mye enkler å kle seg når hele kroppen, anisktet og klærne ikke doninerest av lange (hos noen:falske) lokker. 🙂

 26. Såå fint det ble!! Kler jo alt du, men dette var virkelig fint! Håper du får en god uke 🙂

 27. SÅÅ fint!! Den frisyren kledde du skikkelig godt, Caroline!:))

 28. Du ser helt smashing ut! Aldeles nydelig! Den lengden passer så utrolig godt på deg! Helt enig med deg det du sier om farge og lengde:)

 29. Rålekkert! Blir så inspirert:)
  Neste gang går du for helt kort, du hadde blitt dødslekker!

 30. Ingrid E

  Må bare si det igjen, du ser helt fantastisk ut om dagen! Og jeg elsker håret ditt, du kler det så innmari 🙂

 31. Una Monclair

  Hei. Du er alltid fin uansett. Jeg vil bare fortelle at jeg alltid har farget håret mitt lyst helt til jeg så bilde av deg med relame for en Adax veske. Jeg ba frisøren min om din farge på bildet. Håret mitt fikk en litt » mildere» brunfarge enn ditt. Jeg er så fornøyd og blir aldri blond igjen. Så takk for inspirasjonen.

 32. Nydelig!! Digger sveisen, og så er det så innmari digg med så kort hår

 33. Fantastisk kledelig til deg! Virkelig superfresht og fint til ansiktet ditt, og en kul look 🙂

  Håper du har en rolig og fin kveld!

  🙂

 34. Hei! Så fin du ble! Jeg lurer bare på hvor du har kjøpt den genseren?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Blusen er fra Nelly, Miss Selfridge! 🙂

 35. Så fin!! 🙂 Kledelig! 🙂

 36. Christine

  Hei! Så fin du ble på håret!! 🙂 Det er alltid gøy med litt fornying -og å lese om 😀 Ha en fin kveld, da!

 37. Hurra! Så fint det blei! Gleder meg til du deler stylingtips på denne lengden!

 38. Ååå, så fin du ble!! 🙂 gleder meg til å se mer! You go girl! 🙂

 39. Så fin du er på håret nå:) det var du i går også. Skjønte ikke helt hva du ikke var fornøyd med ? Hehe.

  Over til noe helt annet.

  Ser at det er mange som spør deg om dine tanker om hvorfor du ikke ligger som nr 1 på listen lenger og hvorfor leser tallene dine synker ? Hva er grunnen til at du ignorerer ? Slik jeg forstod deg så er du tilhenger av åpen dialog med leserne dine ? Om du ikke svarer oss så er jeg sikker på det vil synke enda mer på sikt. Du har heller ikke svart på hva som gjør at du velger å tjene penger på datteren din? Det mest dyrebare du faktisk har. Penger har du jo nok av Caroline. Før Nelia ble født var du sterkt i mot dette. Hva skjedde med den moralen nå? Er du blitt svak for å motstå penger ? Ikke ta dette som kritikk. Etterspør bare dine tanker rundt dine handlinger som du selv en gang i tiden var sterkt i mot. Håper du godkjenner denne kommentaren. Det er mange som lurer.

  1. Caroline svarte jo på mange av disse spørsmålene hvis du leser tilbake i innlegget som heter «vår kommunikasjon er gull verdt», blant annet dette med datteren deres.. Det var vel også en grunn for at hun spurte om hva som var grunnen til at det var mindre aktivitet i blant annet kommentarfeltet, og oppfordret folk til å skrive hvis det var noe de synes kunne forbedres eller manglet, da hun ikke sitter på den fasiten selv. Så vil da ikke si at hun ignorerer det 🙂

   1. Hun ignorerer spørsmål angående eksponering av datteren, som blir brukt i rene reklame innlegg.

   2. Folk gidder ikke å skrive når hun ignorerer leserne sine. Enkelt og greit!

  2. Jeg lurer ikke! Dette er da overhode ikke interessant for meg som leser… Caroline har såpass mye vett at hun er i stand til å gjøre gode, gjennomtenkte avgjørelser… Som vi ikke har noe med..

 40. Så utrolig flott du ble på håret,men må jo bare si at du kler jo absolutt alt:) Vakker er du <3

 41. Ekstremt kledelig, elegant og sexy på samme tid!

 42. Helt rått 😀 Du kler det korte håret SÅ godt!

 43. Bare digger den nye frisyren din! 🙂

 44. Du kler den nye frisyren godt, det viktigste er jo uansett hva du selv liker og føler deg vel med 🙂 Synes du er tøff jeg som tørr å utforske så mye på hårfronten. En hårvask med tørk går sikkert unna i en fei i forhold til tykt, langt hår!

 45. Katrine

  Du er nydelig ! Fantastisk kledelig frisyre til deg.
  Ha en fin kveld !:)

 46. Elisabeth L

  Ooh, så fin du ble! Og ikke minst så tøft gjort! Du kler virkelig kort hår fine deg, sykt godt gjort 🙂

 47. Du har alltid vært vakker i mine øyne, Caroline, men nå har du virkelig overgått deg selv! Makan til nydelig dame skal man lete lenge etter! Jeg tenker også å klippe meg kortere, men det blir ikke før til jul når jeg er hjemme fra utvekslingsoppholdet mitt. Tør ikke klippe meg i utlandet, haha! Men gurimalla, så flott du er med så kort hår! Du har all grunn til å være fornøyd!

  Klem fra Paris

 48. Cathrine

  Du er vakker. Misforstå meg rett. Du kler lengden, men synes fargen er altfor gul og flekkete. I tillegg så har du jo ettervekst samme dag du fargen håret? :/ Hvofor har har han ikke fjernet den? Håret ditt var såå mye finere da du gikk til Carina :O

 49. Hei. Råflott på håret men er det nødvendig å skrive at «7 uker siden sist så nå var det jammen på tide igjen?» det er ikke jammen på tide… Føler at det setter oss andre i en «presset» situasjon til at vi jenter da føler at man må klippe seg oftere enn annenhver måned, fordi det er JAMMEN på tide! Noe de fleste ikke har råd til du kunne kanskje lagt det fram annerledes… I tillegg betaler du jo ikke for det engang! Skriv heller hvor takknemlig du er som får den muligheten.

  1. Måte på hvor «hårsår» du skal være.
   For meg som også fort får ettervekst er det etter 7 uker på tide å få i litt farge igjen.
   Du kan ærlig talt ikke forvente at Caroline skal ta høyde for alt her i verden. Er du så skjør burde du unngå å lese blogger som denne som ofte kan handle om hår og mote.

  2. Er det mulig??

   Hva med å ta litt ansvar for eget liv? Hvis du seriøst føler du kommer i en presset situasjon av sånne småting, er det du som må jobbe me deg selv. Makan.. Er ikke måte på hva du kan – og ikke kan – gjøre Caroline, fordi andre sliter med lav selvtillit/selvfølelse.

  3. Og ikke var du hos samme frisør heller, for «han hadde ikke tid til deg» hvis ikke jeg husker helt feil.

   1. Caroline

    Han hadde ikke tid til en klipp, jeg klippet meg hos en annen, men det er 7 uker siden jeg farget det hos Gevir 🙂

  4. Her er jeg litt enig. Jeg begynte å telle tilbake på hvor mange uker det er siden jeg var hos frisøren sist, og det er mer enn sju uker. Da er det vel jammen på tide snart..

  5. Kristine

   Ja, reagerer selv på dette. Jeg har bare råd til å prioritere frisør en gang i året . Men skal ikke klage, har to skjønne barn som trenger diverse og da går pengene der, pluss hus og bil.

   1. Hva er det egentlig dere reagerer på? At Caroline synes det er på tide å ordne med SITT hår? Det er ikke akkurat som at hun oppstiller en universell lov om at alle MÅ klippe håret sitt hver 7. uke…

    At du kun har råd til å klippe deg en gang i året, kan ikke sette begrensninger på hvordan Caroline velger å leve livet sitt. På samme måte burde det være likegyldig for deg om Caroline klipper seg 1 gang i uka eller 1 gang i året..

    Til ettertanke:
    «Stop comparing yourself to others. A flower doesn´t think of competing with the flower text to it. It just blossom»

   2. Jeg kjenner til det, har to barn, hus osv selv. Men det finnes jo mange dyktige lærlinger der ute?! Jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har betalt full pris. 200-300 kroner har du kanskje råd til mer enn en gang i året? ☺

  6. Hei Me! Du må ta med i betraktninga hvem Caroline er – ei selvutnevnt jålete jentejente som driver en blogg 🙂 Dette sier jeg med kjærlighet, fordi det er faktisk helt lov, og vi liker jo å følge bloggen. Det betyr ikke at vi MÅ kopiere henne. Vi kan ta egne valg og beslutninger 😉 For min del er jeg seriøst til frisøren en gang i halvåret. Jeg orker ikke og prioriterer ikke. Har langt hår, og synes som oftest jeg ser fin ut på håret, og noen ganger, etter en vask og litt styling, veldig fin. Dette er MEG, du er deg, Caroline er Caroline 🙂 Men det er klart, takknemlighet kan vi helt sikkert alle føle mer på i hverdagen (men det gjelder ikke bare Caroline og alt er relativt).

   1. Jeg er vanligvis kritisk til det meste Caroline driver med på jålefronten, men her må jeg si meg uenig med kritikerne – hvis du har en såpass kort bob som Caroline har hatt i det siste, så må den faktisk ha en vedlikeholdsklipp annenhver måned. Du kan ikke sammenligne klippebehovet på en kort frisyre som dette med langt hår. Da jeg var pengelens student holdt jeg håret langt, for å kutte på frisørkostnadene, men nå har det i kant med kjeven, og da må det faktisk klippes 5-6 ganger i året. Og jeg er langt fra noen jåledame!

   2. Vibeke

    Hm, det kan være det blir misforståelse på misforståelse her, men jeg mente absolutt ikke kommentaren min kritisk. Jeg er heller ikke generelt kritisk til at C er jålete, dette er bare en helt fin del av en sammensatt personlighet. Jeg er også jålete på mitt vis, men ikke når det gjelder hår og sminke. Kanskje ordet «jålete» automatisk har negative konnotasjoner? Jeg kan for øvrig også se at en kort frisyre krever hyppigere frisørbesøk. Men POENGET mitt var følgende: vi kan akseptere andre for hvem de er, og stå trygt i oss selv. Vi trenger ikke kritisere andre bare fordi de er annerledes eller tar andre valg. Og valgene C tar, er ikke det samme som at hun sier at alle andre må gjøre det samme.

  7. Kristin

   Det der tenkte ikke jeg på, det må jeg bare si… Har ikke klippet meg siden mai, og for min del gjør ikke det noe som helst. For Caroline (og alle andre som har kort hår) sin del, så er det slik at for å holde den frisyren/fasongen slik man ønsker, så må det klippes relativt ofte. Både mormor og bestevenninnen min og flere andre jeg kjenner klipper seg LANGT oftere enn det jeg gjør, gjerne oftere enn hver andre måned. Når det er sagt, så synes jeg det er latterlig dyrt å klippe seg hos de store kjedene, men du skal ikke kimse av de billige «innvandrer»-salongene heller.

   Synes Caroline ser fantastisk ut med det korte håret! Mye mer voksen. De lange, blonde lokkene var flotte de, men kanskje litt vel 2010… Altså litt for ungt^^ Da du var med på skal vi danse og de hadde super-krøllet håret ditt, var du plutselig veldig ung igjen! Synes det er fantastisk å anerkjenne at man blir eldre og at en endrer seg etter det. *applaus*

 50. Så utrolig lekker du er med kort hår, du kler det virkelig!
  Hårstilen din er sexy og sofistikert, men leken på samme tid 😉
  Ha en fin tirsdag, hot mama 😉

 51. Katarina

  Kjempefint! Du kler veldig godt kort hår, og ser mye mer voksen ut med det 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 52. Kan du lage et innlegg med bilder som viser fra lang til kort siste året?

  1. Caroline

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 53. Kjempeflott frisyre:-)). Ønsker deg en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ha en fin dag <3

 54. Du kler den frisyren veldig godt syns jeg. Er helt enig i det du skriver om langt, men i så tilfelle mørkere også. Jeg har ikke hatt langt hår siden jeg var liten, fordi jeg rett og slett ikke kler å ha langt hår. Mange ganger, spesielt når det skal være selskapeligheter med vakre kjoler og slikt, ja da er det kjipt å ha kort hår. En kan jo gjøre så mye mer ut av håret når det er langt.
  Men som en venninne sa, en kan jo leke mye mer med farger når håret er kort, siden det er mye enklere å korrigere det.

  1. Caroline

   Ja, langt hår gir mange flere muligheter :/ Helt enig med deg der 🙂

 55. Det ble kjempefint! Veldig kledlig lengde 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 56. Kari Ann Granbakk

  Til ME over her: Det er da helt normalt for veldig mange å klippe/ stripe/ farge håret hver 6. uke. Det er jo viktig hvis man skal ha en fast frisyre, da håret vokser mye på 6 uker. Til deg Caroline vil jeg si: Smashing! Du kledde kort hår fantastisk godt 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Kari 🙂

 57. nå MÅ du lage et innlegg om alle de frisyrene du har hatt gjennom tiden!! Ukens leserspørsmål it is, eller? :):)

  Du er nydelig. Ha en fin dag:)

  1. Caroline

   Takk for tips, Sarah 🙂

   Tusen takk! Ha en fin dag <3

 58. Så fint det ble!
  Håret mitt også kryper stadig oppover, føler det er så fresht! Men jeg har fortsatt hår på kragebeina. Haha!

  Ha en strålende dag, Caroline. Gleder meg til å se deg style det og bruke den nye sveisen din. Kanskje vil det gjøre at mitt kryper litt oppover og!

  1. Caroline

   Haha 😀 Hår på kragebena er ikke noe særlig :p

   Ha en fin dag, Sarah <3

 59. SÅ fint! Og superpraktisk da. Jeg passer ikke kort hår. Har prøvd et par ganger men det blir alltid extensions igjen fordi jeg bare ikke ser særlig pen ut med det… 🙁

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 60. Veronika

  Kjempefint!

  Jeg vare lurte på en ting. Du har mange øvelser for mage, ben og rumpe, men ikke så mange for rygg. Kunne du lagt ut noen forslag til øvelser man kan gjøre for ryggen? 🙂 Særlig nedre rygg..

  God tirsdag!

  – V

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Har satt ryggøvelser på listen over aktuelle innlegg!

   Ha en fin tirsdag <3

 61. Nydelig!! Du kler dette veldig godt, og passer deg mer enn øangt blondt hår med krøller der du kunne bli litt for mye «rosa – blogger». Mørkt langt hår kledde du også 🙂 er det noen spes grunn til at du avsluttet hos hendrix, siden du var veldig fornøyd der? Eller bare lyst å prøve noen andre?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nikola har vært stylisten min til flere cover, og jeg syntes han var/er så flink, derfor byttet jeg. Carina hos Hendrix var også kjempeflinke, så egentlig var det et luksusproblem :/

 62. Anniken

  Så fantastisk fint det ble!! Du stråler!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 63. CLASSY !!! 😀

  1. Caroline

   😀 😀 😀

 64. Håret ditt ser så tykt og flott ut. Du ble kjempefin!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 65. Du ser fantastisk ut. Voksen, sofistikert og elegant. Frisyren passer godt til klesstilen din. Jeg lurer på dette med den mørke bunnfargen. Jeg er naturlig mellomblond og tar regelmessig lyse striper. Hvis håret mitt blir stripet for tett og helt inntil hodebunnen, blir helthetsinntrykket veldig lyst. Det er som om jeg mister farge i ansiktet og linjer kommer tydeligere frem. Jeg sliter litt med å få frisøren min til å forstå at det må være litt mørkt i bunnen, for å få dybde. Hvordan er det du og din frisør tenker om det. Jeg ser på bildene at du er ganske mørk i bunnen når du nettopp har vært hos frisøren.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg skjønner så alt for godt hva du mener :O Jeg sier til Nikola at jeg vil ha dybde, og at jeg derfor ikke ønsker fargen helt inn til røttene 🙂 Nikola skjønner godt hva jeg mener, så vi er jo ganske enig der.

 66. Kamilla

  Veldig fint! Jeg som er i sparemodus, endelig bikket over fra «midt-i-mellom-ingenting» til halvlangt, nå fikk jeg nesten lyst til å klippe det kortere enn ever!

  1. Caroline

   Hihi 😀 Du får ta en titt på inspo-bilder av langt hår 😉

 67. Synes det rett og slett er usmakelig at du synes det er greit å henge ut folk i kommentarfeltet, som i innlegget om Bieber. Det er ganske mange som kommenterer på denne bloggen, og det er veldig mange som heter det samme. Må være noe av det styggeste jeg har sett på denne bloggen. Trodde virkelig ikke du holdt på sånn.

  1. Caroline

   Jeg kan ikke se at det er noen som blir hengt ut i det kommentarfeltet? :/

 68. Kjempelekkert, altså! Alt kler den smukke. 🙂 ha ein fin dag med ny sveis!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 69. Synst det ble i det korteste laget jeg. Bidrar til at du ser eldre ut synes jeg. Men smaken e som baken. Cudos for at du tør!

  1. Caroline

   Smaken er som baken, takk for tilbakemeldingen 🙂

 70. Innmari fin på håret, Caroline!!

  Selv har jeg frisørskrekk etter en utrolig kjip opplevelse hvor håret ble pinkort og oransje(!) Så jeg går ikke til frisøren før jeg absolutt *må* og nå er det alt 1,5 år siden sist… Huff, hehe.

 71. Det ble utrolig fint! Du kler virkelig kort hår! ❤

 72. Tone Voldsund

  Jeg har sagt det før, og sier det igjen; DU ER SÅ FIN MED KORT HÅR!! 🙂
  Den smukke kler alt, og det gjør du virkelig, men jeg holder en knapp på kort hår! Så fresh’t og fint! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 73. Jeg vet det er fælt, men jeg koser meg når du ikke ser bra ut! Sånn som når du har kort hår, det ser jo ut som du er høngammel og det er så deilig å se! Haha..

  1. Ondskapsfulle nettroll….

  2. Fride :for å skrive en slik kommentar må du være sjalu .helt usmakelig .caroline er råflott så du har over hode ingenn grunn til å kommentere slik med mindre du er sjalu ,følte du deg bedre forrestn med å skrive den ?

  3. Hvis jeg hadde følt meg bra fordi jeg mente andre ikke var fine, hadde jeg tatt et tak med meg selv 🙂

 74. Alltid kjekt med en forandring, og du ser som vanlig smashing ut!
  Husker den hårfargen jeg ble helt betatt av var den du hadde rett før og etter at du fikk Nelia. Det var en slags lys brun farge. Men så kler du jo det meste! Håper du har en fortsatt fin dag 🙂

 75. Charlotte

  WOOW! det var fantastisk fint! Jeg har også lyst til å klippe håret mitt så kort men er ballettdanser så jeg må vente med det 🙂 forsatt god dag!!

 76. Therese

  Jättesnygg frisyr!

 77. Veldig flott! Jeg lurer på om du stilmessig har noen forbilder, noen som inspirerer deg ekstra mye når det kommer til hår og antrekk?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Anine Bing, Sienna Miller og Olivia Palermo er alle inspirerende for meg når det kommer til klær og hår 🙂

 78. Næ som du farger/bleker håret…hvilke produkter bruker du?

  1. Caroline

   Jeg bruker Oribe 🙂

   1. Hvilken shampoo og balsam fra Oribe? Beautiful color? Litt av en prislapp på disse produktene, men er de gode for behandlet hår er det verdt det;)

 79. Victoria

  Du er nydelig uansett frisyre! Dette er selvfølgelig intet unntak, nydelig på deg.

 80. Du ble kjempefin! 🙂 takk for innlegget om flyskrekk forresten, kjente meg igjen! Du hadde mange fine tips der, en ting som også hjelper, er å «marsjere» med beina mens du sitter, høres rart ut, men hjernen blir distrahert av det. 🙂

 81. Du ser kjempebra ut!

 82. Digger håret,digger deg

  1. Hege skal det jo stå:):) ingen som heter heg..haha. Ihvertfall skikkelig kul sveis.

 83. Kjempeflott lengde til deg!:) Du ser voksen og sofistikert ut!:):) Går selv i «kortklipte tanker» om dagen, men det er så skummelt når man har så langt hår…men tror egentlig jeg kler best kortere, kanskje en bob 😉 Får se litt nærmere jul, hehe.

 84. Susanne

  Nå ligner du veldig på hun blonde i hæsjtagg, morsomt siden dere har veldig lik personlighet også:)

  1. Caroline

   Haha 😀 Det er jo jeg som parodierer henne, har du ikke skjønt det?

 85. Wow, det der kledde du virkelig! Skikkelig tøff er du, jeg hadde aaldri turt å klippe meg så kort! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 😀

 86. Hei! Ville bare gi beskjed om at det ikke går an å trykke på «older comments» knappen, så man får ikke gått tilbake og sett alle kommentarene. Er det et problem du har hørt om? Nå har jeg prøvd på flere forskjellig inn og flere dager, men det funker ikke hos meg:(

  1. Hei, den knappen virker ikke på IPad min heller, ikke når IPaden holdes på langs, hvist du skjønner? Men hvis jeg snur IPaden på «høyden» så virker «old comment» knappen her…
   Dessuten har jeg ikke synlige search felt, hverken på iPhone eller iPad. Det hadde vært kjekt om denne funksjonen kunne virket, Caroline:-) ha en fortsatt god kveld!

 87. Anna Jensen

  Du kler alt, men personlig synes jeg du er finest med lengre hår, både lyst og mørkt:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna 🙂

 88. Nydelig hår! Både fargen og lengden. Du kler langt også synes jeg, men er absolutt like vakker med kort. Jeg er alltid glad når du har halvlangt eller sånn som nå, for jeg har ikke så fyldig hår selv og kan ikke vise fram lange lekre lokker. Så når du har litt kortere hår, er det lettere for meg å finne inspirasjon i hårstylingen din – lange flotte lokker er uoppnåelig, men den stilen du har nå kan jeg kanskje få til… så nå venter jeg spent på å se hvordan du kommer til å style både hår og klær framover! Du er flott!

 89. ELSKER håret!! Aldri få langt hår igjen! hehe /neida. Men et lite spørsmål, hvor er genseren du har på deg fra? Elsket den og!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *