vinn bryllupsfotografering

collage bryllup

Benny stiller alltid opp når det er noe angående foto vi lurer på, og både Lars-Kristian og jeg har lært mye fra Benny siden vi ble kjent i forbindelse med bryllupet vårt i 2010, derfor har jeg lyst til å dele denne konkurransen med dere! Det er lenge siden forrige konkurranse nå, og denne er midt i blinken for deg som går med en kommende brud i magen og ikke helt vet hvilken fotograf du skal velge. Eller kanskje det går utover andre ting i budsjettet? Fotografering er dyrt, men noe av det viktigste med hele bryllupsdagen. Foto skaper minner for alltid og Benny tok noen helt fantastiske bilder i bryllupet vårt, som jeg til og med har printet ut på lerret og har på veggen. Bryllup og kjærlighet er jo det absolutt vakreste jeg vet, så det skulle bare mangle om ikke vi skal vise dette ved å henge frem bilder fra en av de fineste dagene i livene våre – men da er det jo også viktig at bildene er smakelige og helt i tråd med det vi ønsket og så for oss på forhånd. Så dersom du liker Benny sitt arbeid, synes jeg du skal forsøke å delta i denne konkurransen. 


dette vinner du 

♥ 6 timers fotografering på bryllupsdagen ♥ coffee table book ♥ USB-minne med bildene i full uppløsning til en verdi av 22 000,- 

Reisen fra Tanumshede og ev. hotell betaler vinneren. Bryllupet må skje mellon den 1. desember 2015 – 30. april 2016. 

IMG_7637


For å delta sender du en epost til tavling@ottossonphoto.com med navn, epost, telefon, dato og sted for byllupet pluss et bilde av dere som par. Bilde fra mobil går helt fint! Fortell også kort om hvorfor akkurat dere skal vinne 🙂 Konkurransen avsluttes 15. november 2015, og juryen består av Benny fra Ottosson Photo og meg. 

– masse lykke til – 

14 kommentarer

 1. Skulle ønske det ble bryllup nå med en gang så jeg kunne meldt meg på!! Hehe, må nok vente en stund til, kjæresten og jeg har ikke vært sammen i mer enn litt over ett år 😉 Hvis tiden hadde vært inne nå hadde jeg jammen gått ned på kne, haha 😀

 2. Hei, for en super konkuranse!!
  Dere kommer til å få en mail av min venninne Camilla Elise, som skal gifte seg i januar med sin første kjærlighet! HVOR ROMANTISK ER IKKE DET? Jeg kan ikke tenke meg to andre mennesker som fortjener denne premien mer. De stiller alltid opp for vennene sine uansett, og er rett og slett herlige mennesker som fortjener hverandre.

  Camilla har også trent veldig mye, og målrettet frem mot den store dagen. Hun har imponert oss alle, og er i verdens beste form. Hva er vel mer passene enn å få en slik stor klapp på skuldra, og få foreviget minnene fra den store dagen med sin kjære. Hvis de ikke vinner, så blir det jeg som må fotografere.. Jeg er ikke verdens beste fotograf, men jeg skal gjøre mitt aller beste. Men, de hadde nok blitt veldig glade for en SÅ profesjonell og flink fotograf istedet! Jeg elsker bildene fra dagen til deg og Lasse, de er utrolige og magiske. Dette ønsker jeg så sterkt for min venninne og min kamerat Egil. Krysser fingre og tær og håper på et mirakel <3

 3. Så nydelig du er, Caroline <3 Jeg lurer på om det er mulig å bla tilbake i arkivet ditt? Jeg har fått så mye inspirasjon fra deg gjennom alle årene du har blogget og elsker å se outfitbilder fra f eks sommeren 2013! Men nå får jeg det ikke til lenger? :/ Jeg føler kanskje at stilen du hadde da, passer litt bedre til stilen jeg har selv, så derfor elsket jeg å kike tilbake på det, hehe! Men andre ting også, da. Jeg vet ikke, jeg synes kanskje bildene på den tiden var mer interessante enn de er nå? Litt mer livlige farger på både hudfarge og omgivelsene rundt, om du skjønner? Å, jeg er ikke så god til å få fram hva jeg mener uten at det kanskje høres dumt ut… Men jeg elsker i hvert fall å bla meg tilbake, da 😀 Ellers vil jeg bare si at du er så utrolig god. Du er så god i alt du gjør og jeg elsker at du skriver så BRA. Hihi.

  1. Caroline

   Beklager så mye for sent svar, Stine! Det har ikke vært meningen :/ Tusen takk for så fine ord, og tusen takk for at du har fulgt meg så lenge – det gjør meg veldig glad! <3 Du kan bla deg tilbake ved å skrive for eks. https://carolinebergeriksen.no/2014/01

   Skal få ordnet slik at arkivet kommer tilbake igjen på nyåret 🙂

   Stor klem!

 4. Herlig premie.

  Hva får du ut av denne konkurransen ? Hva er baktanken her ?

  1. Caroline

   Jeg var veldig usikker på hvordan eller om jeg skulle merke dette, for jeg får ingenting ut av det. Det er bare en konkurranse som vi ville arrangere 🙂

 5. Kommer du med noen tips om kjoler til vinterbryllup snart?

 6. Hadde ikke jeg vært gift så hadde jeg definitivt meldt oss på! For en fantastisk premie! Synes at bildene fra dagen deres er så vakre!
  Denne konkurransen er det stil over, contra Kristin Gjelsvik sin kredittkort konkurranse.
  Blogger din Caroline er gjennomført til fingerspissene og jeg elsker å lese den!

 7. Åh for en fin konkurranse! Hadde jeg ikke vært gift så hadde jeg nok meldt meg på, hehe 🙂 Bryllupsfotograf kan jo være en av de største utgiftspostene, men er sååå verdt det! Elsker å se tilbake på bildene fra bryllupet vårt <3 Masse lykke til til alle sammen! 🙂

 8. Spennende konkurranse! Selv er jeg også akkurat blitt forlovet etter mange år som kjærester, men vi ser for oss å gifte oss sommeren 2017. Regner med jeg kommer til å hente litt tips og triks fra din blogging om bryllupet når planleggingen begynner for fullt 🙂
  Veldig gøy med konkurranse igjen forresten, fikk litt sånn «blogg-anno-2012»-følelsen, og det sier jeg beste mening! Kjempemorsomt, kanskje det blir mer konkurranser før jul?

  Ha en flott start på uka!

  Hilsen Tine

 9. Sandra Sognnes

  Ååååå, for en fantastisk konkurranse! Kjedelig at vi gifter oss 1.juli 🙁
  Benny er en helt utrolig god fotograf, virkelig drømmefotografen!! 🙂

  Håper du får en super duper start på uken! 🙂

 10. Marielle

  Har sendt en mail på vegne av min venninne, håper hun og hennes kommende ektemann vinner

 11. Hvorfor svarer du meg ikke? 🙁

 12. Malene Eriksen

  Hei! Da har jeg meldt oss på denne flotte konkurransen! 🙂 vi gifter oss 13.02.16 og vår nydelig datter på snart 2 år skal være brudepike 🙂

  Vi håper på vinnerlykke i Østfold! 🙂

  Klemmer! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *