morgenstund

bil morgenkos nelia mamma

God morgen! Vi har vært oppe siden det var mørkt ute, og i dag fikk jeg tid til å virkelig nyte synet av å se solen stå opp over åkrene her – det er virkelig sjelefred! Så utrolig vakkert. Ellers har vi hatt teselskap, sunget sanger, lest i bøker, lakkert negler og omsider vekket pappa med å kile ham og leke frosk oppå magen hans på slaget ni. Haha 🙂 Som plaster på såret får han frokost i dette sekund, så vi får håpe det hjelper til seier i dag. I dag MÅ faktisk ODD vinne! 


early morning with the love of my life 

morgenkos nelia mamma unicorn

lese morgenkos nelia mamma

morgenkos nelia mamma lese

morgenkos nelia mamma kaffe

morgenkos nelia mamma teselskap

morgenkos nelia mamma bil

Tenk at rommet til Nelia har vært akkurat slik i 2 år nå! Jeg elsker det fortsatt, men lurer på om jeg snart skal starte å endre på noen småting, som for eksempel bildene på veggen og wall stickeren. Eller er det kanskje ikke noe poeng helt enda? Jeg bestilte i hvert fall bursdagsgave til henne i går, og den inkluderer egentlig noen forandringer på rommet uansett. Jeg gleder meg til å vise dere, og ikke minst til å vise henne. Hun bør vel nesten få overraskelsen før vi reiser på ferie, og det er virkelig ikke lenge til! 


Ellers har ikke Nelia og jeg noen andre planer enn å nyte kvalitetstid sammen i dag 🙂 Hun har vært litt pjusk i helgen, så det er godt å se at hun er bedre allerede.

Nå skal jeg gjennomføre ukens siste treningsøkt, jeg rekker akkurat en løpetur i høstkulden før Lars-Kristian reiser 🙂 Håper dere har en nydelig søndag! 

69 kommentarer

 1. Rebecca

  Du er så fin når du viser din naturlige side, og legger vekk «pose»smilet! Nelia er også veldig fin. Ønsker dere en god søndag. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Rebecca 🙂

   Håper søndagen din blir fin også 🙂

   Klem!

 2. Rebecca

  Så koselige bilder 🙂 Hvor er buksen/tightsen du har på deg fra? Den så veldig god ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra bikbok, men fra i fjor :/ Kan jo være de har noe lignende i år også 🙂

   Klem!

  2. Dette viser virkelig at morgenstund er gull i grunn, utrolig koselig!
   Hvor er buksen du har på deg fra? 🙂

 3. Du STRÅLER om dagen, vakre Caroline! 🙂 Virker som du virkelig har funnet deg selv det siste året. Stå på, gjør din greie. Du inspirerer meg på så mange områder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Dette blir jeg så utrolig glad for å høre! Håper du har en kjempedeilig søndag <3

   Stor klem!

 4. Hei, hvor har du kjøpt tøflene til Nelia? Er de sklisikre? Leter etter noe I likhet til vår datter☺

  1. Caroline

   De var fra mamma og pappa, så jeg vet ikke :/ Men de er sklisikre ja, god såle på dem 🙂 Og veeeldig populært med snømannen Olaf 😉

   Klem!

 5. Så koselig morgenstund <3

 6. Herlige bilder! Er det Olaf-tøfler skjønne Nelia har på seg? Hvor har du kjøpt de?

  1. Caroline

   Ja, det er det 🙂 De var en gave fra mamma og pappa, så jeg vet ikke dessverre :/ Tipper Toys R Us? :p

   Klem!

   1. Caroline

    Fikk sms fra mamma nå, og de er kjøpt i Danmark 😉

    Klem igjen! 🙂

  2. Jeg kjøpte de samme til min datter – på sparkjøp! 99kr!:)

 7. Hei Caroline!

  Så koselig å lese om deres morgenstund, som faktisk er veldig lik min morgen med min lille krabat. Kjempefint med slike «hverdagsinnlegg» der leserne også kjenner seg igjen i 🙂
  Jeg ser at du har tatt hensyn til de tilbakemeldingene du fikk på innlegget ditt for noen dager siden. Og at du skriver mer personlig og virker mer avslappet på bildene. Hva gjorde at du har skiftet strategi? Tenker du å fortsette sånn framover?

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂

   Jeg forsøker alltid å lytte til dere, og jeg gjør jo hele tiden små justeringer på bloggen. Dere vokser jo sammen med meg, og behovene deres endres jo på veien 🙂

 8. Så nydelige dere er! De vanlige antrekksbildene dine blar jeg ofte like fort forbi som jeg gjør med reklamesidene i magasinene (tips: ha færre bilder i hver bildeserie), men i dette innlegget stoppet jeg opp ved hvert enkelt bilde. Teknisk sett er jo alle bildene dine like gode, men disse er mer levende – og da appellerer de til leseren og kikkeren i meg. Ha en strålende dag!

  1. Caroline

   Tusen takk for koselige tilbakemelding 🙂 Ha en strålende dag <3

 9. Hei! Ville bare si at jeg heier på deg! 🙂

  1. Caroline

   Så god du er, Oda! Tusen takk 🙂 <3

 10. Benedicte

  Elsker late fridager hjemme med sønnen min. Nå som det er svart ute når vi står opp så tenner vi lys og drikker varm kakao, gå i pysjen hele dagen og ikke ha noen planer. Tror det er godt for både mor og barn med disse fridagene uten masse på agendaen ☺ Spent på hva du har kjøpt i bursdagsgave men du vil vel ikke røpe noe Når reiser dere?

  1. Caroline

   Åååh, det hørtes koselig ut <3 Vi reiser 18. november.

 11. Ville bare si at jg ser du snapper mindre nå etter folk kommenterte d kunne være grunnen til at du ikke fikk så mange kommentarer etc lengre. Anna rassmusen snapper mye også og hun er fortsatt toppblogger uansett så tror ikke det har noe å si. Jeg liker snappene dine veldig godt:-) fortsett med de. Om du vil 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Tea 🙂 Jeg kommer til å fortsette med snap, men noen ganger føler jeg at det kan bli litt mye med blogg, snap og instagram. Jeg vil helst være mest tilstede her, for det er her jeg trives best og dette er jo blitt jobben min. Dessuten er det godt med en liten pause fra snap noen ganger, selv om jeg synes det er veldig gøy å holde på med det også 🙂 Tusen takk for at du følger meg!

   Klem!

 12. Kjempefine bilder av dere begge 🙂 Håper dere får en strålende dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Håper du også får en strålende dag <3

 13. Hei, jeg bruker vanligvis ikke kommentere så mye, men har lest bloggen din i mange år. I går kom jeg over denne facebooksiden med et bilde av deg : https://www.facebook.com/perdipesoinunlampo/posts/479373028900157:0
  Nå er ikke italiensken min så stødig, men virker som det er reklame for ett eller annet slankeprodukt/program. Ser stadig vekk ulike reklamer med bilder fra kjente bloggere og da spesielt for utenlandske produkter (siden disse ikke kjenner til norske bloggere). Ville bare si fra!

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sa i fra :/ Det er jo selvsagt ikke noe jeg reklamerer for 🙁 Dessverre er det vanskelig å få gjort noe med det :/

   1. Cathrine

    Men hva om det blir (mis)brukt bilder av barn på samme måten (ettersom flere bloggere (deg inkludert) legger ut bilder av egne barn)? Vil ikke det være noe man helst vil unngå? At dere og flere med dere velger å gjøre dette er ikke min sak, men jeg synes at det er betenkelig å utsette barn for offentlig eksponering de aldri har blitt bedt om. Nettopp på grunn av ting som dette.

 14. Kanskje litt unødvendig å posere på lekebilen til Nelia, med et falsk og unaturlig smil??

  1. Neida, fin var du!!! Det var bare mannen min som lurte på hvorfor du satt på lekebilen, og da måtte jeg forklare at du lekte med Nelia:) vil også bare si at du stråler

 15. Anniken

  Så koselig, håper dere får en fortsatt fin søndag! Du stråler om dagen! 🙂

  Klem Anniken

  1. Caroline

   Tusen takk! Håper du også får en fin dag <3

 16. Matilde

  Hei Caroline!

  Så koselige bilder av dere! Nelia er jo bare nydelig, og det er nesten like spennende å få lov til å «følge» henne litt, i tillegg til deg. Begynte å lese bloggen din fast for rundt 2 år siden etter å bare ha tittet innom i ny og ne inntil da, og synes du gjør en utrolig bra jobb! Du har uten tvil Norges beste og mest gjennomførte blogg! Jeg ser på bloggen din på samme måte som magasiner – en kilde til avkobling, inspirasjon og feel good-lesing. Synes du får ufortjent mye pes når folk er uenig og misliker det du leverer, det er jo bare å droppe å lese/klikke seg inn. All ære til deg for at du klarer å være så storsinnet og reflektert når du besvarer ugreie kommentarer! Tar jo helt kaka iblant…

  Gleder meg til å følge bloggen videre nå frem til jul, du har så stemningsfulle og fine bilder og innlegg. Men husk at vi har forståelse for litt nedtrapping når dere får litt etterlengtet ferie og familietid 🙂

  Fortsatt god søndag til dere!
  Klem fra Matilde

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

   Ha en herlig søndag <3

  2. Tonje Grande

   Helt enig med Matilde 😀

 17. Så koselig innlegg 🙂 Kjempebra at du har tatt til deg tipsene du har fått Hvor er pysjen til Nelia fra? Den var kjempesøt.

  1. Caroline

   Koselig at du likte det 🙂 Den er fra Lindex.

 18. Høres ut som en perfekt søndag, kos dere videre <3

 19. Dette var et utrolig koselig innlegg. For noen fine bilder. Likte kosetøyet ditt <3 Det kribler i magen etter å hilse på mini som ligger i magen min. Jeg gleder sånn til slike morgenstunder 😀 Jeg har nok sagt det før også, men dere virker som noen fantastiske foreldre. Fortsatt god søndag. Takk for at du inspirerer dag etter dag 🙂

  1. Caroline

   Det forstår jeg utrolig godt 😀 Det er en fantastisk tid <3

   Tusen takk, det gjør meg glad at du synes det 🙂 Ha en fin søndag du også <3

 20. Hei og god søndag.

  Hvem tar bildene når mannen din sover?
  Fint rom og koselige bilder,Tror ikke det er noe poeng å endre så mye ennå. Hun er jo bare to år og barn finner tryggheten i det kjente.
  Skal du endre det så er det nok mest for din egen skyld og ikke for Nelias vil jeg tro

  1. Caroline

   Vi tok bildene da han stod opp 🙂 Det er sant som du sier. Det blir nok bare noen få, enkle endringer + bursdagsgaven 🙂 Møblene og sengen danner jo grunnlaget i rommet, og det har vi planer om å ha i mange år 🙂

 21. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd, når ble Nelia så stor?! Herlighet, så fort tiden flyr. Føler på en måte at det var i går dere annonserte at du var 17 uker på vei 🙂

  Jeg har vært på kafé med mamma i dag, senere bærer det av gårde til hockeykamp 😉 Tvitvi for Lars-Kristian og Odd i kveld 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet det! Hun er blitt en liten jente nå og er jo ikke baby lenger, det er veldig rart :O Å, for en hyggelig dag 🙂 Ser mørkt ut for ODD akkurat nå, men alt kan skje i fotball? 😉

   Klem 🙂

 22. Hørtes ut som en koselig søndag morgen! Ha en fin treningsøkt! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for det, Ingrid 🙂

 23. Ingrid h

  Har lest bloggen din i mange år, men har egentlig aldri komt på å komentere. Jeg er bare så positivt overrasket, og synes det er så kult å se hvordan bloggen din har vokst i løpet av de siste årene. Innholdet i bloggen din blir bare bedre og bedre, og du viser mer av deg selv enn noen gang samtidig som du holder ting privat og proffesjonelt! Jeg kan se hvordan du og bloggen din har vokst med hverandre. Du skal være så utrolig stolt over det du har fått til Caroline, du er inspirerende!

  1. Caroline

   Nei, nå ble jeg så glad!! Tusen takk 😀 En veldig stor klem til deg!

 24. Åh! Jeg er så misunnelig på den løpeturen din. Jeg har hatt pause i en uke, og det ser ut til at den må vare en stund lenger. Får benhinnebetennelse med en gang jeg løper litt lenger enn 1-1,5 mil i uken, selv om jeg øker gradvis (ca 10% per uke). Har gode, tilpassede sko, og varierer både de og underlaget.

  Det virker ikke som om du sliter med dette, har du noen tips? Eller noen av dere lesere kanskje?

  Ha en fortsatt fin søndag:)

  1. Caroline

   Så leit, T! Jeg har faktisk aldri *bankibordet* hatt beinhinnebetennelse. Men jeg har hatt løperkne og slimposebetennelse, og det satt meg ut LENGE, sp jeg forstår frustrasjonen din veldig, veldig godt! Heldigvis blir det bedre, men jeg ville absolutt ha rådført meg med en fysio. Jeg fikk selv veldig god nytte av hjelpen fra det holdet, øvelser, tøying og andre viktige ting (samt behandling) som jeg har tatt med meg videre 🙂 Dette var vel i 2011, og det har holdt seg borte 😀 *bankibordet* en gang til 😉

   Masse lykke til!

   Klemmer 🙂

 25. Caroline

  Ville bare si at jeg synes de siste innleggene dine siden «kommunikasjons-innlegget» har vært utrolig bra! Hvis det fortsetter sånn, så kommer jeg til å klikke meg inn daglig igjen 🙂 grunnen til at jeg ikke har vært så mye her inne, er rett og slett fordi det er så utrolig forutsigbart, og når du legger på snap hva innleggene er, så er det ikke alltid jeg gidder å lese. Dette fordi det er mye av det samme, og når du har oppskrifts-innlegg, har jeg egentlig aldri noen interesse av å lese disse. De ser utrolig gode ut, men det er rett og slett fordi det nesten alltid er nøtter (i all slags form) i oppskriftene dine, og dette tåler jeg absolutt ikke 🙁 Men jeg skjønner jo at du ikke kan tilfredsstille alle, du har vanvittig mange lesere som har forskjellige behov.
  Uansett, jeg gleder meg til å følge deg på veien videre hvis det fortsetter sånn som dette 🙂 ha en fortsatt fin kveld! Hilsen Caroline

  1. Caroline

   Dette var utrolig hyggelig å høre, Caroline! Det betyr mye for meg 🙂 Jeg forstår godt hva du mener når du sier forutsigbart, og jeg er enig. Skal endre litt mønster og tenke litt nytt fremover, liker jo å bli utfordret, så det blir bare morsommere for meg 🙂 Oppskrift-onsdag fortsetter, men ikke frokostfredag tror jeg, jeg vil heller poste litt snacks og generelle mattips når det faller meg inn – når som helst 🙂 Så synd med nøttene! Jeg skal prøve å variere her også 🙂

   Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂

   Klemmer 🙂

 26. Så koselige innlegg de siste dagene! Tommel opp for en blogg jeg igjen har lyst til å besøke! 🙂 ønsker deg en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Vilde! Tusen takk 😀 Håper dagen din er fin 🙂

 27. Nydelig rom til ei nydelig lita prinsesse! <3 De har mange fine og billige wallstickers på ebay, og det er jo kjekt å forandre litt innimellom også! 🙂 Jeg synes rommet pluselig får et helt nytt uttrykk bare med å endre på en liten detalj.. De har fått inn en kjempefin tapet hos minikids.no forresten: Mrs Mighetto! Bare sjekk ut linken her: https://www.minikids.no/collections/nyheter/products/tapet-mrs-mighetto-oh-clouds
  De har så mye fint til barnerommet på den siden synes jeg! Får lyst til å handle noe hele tiden:D

  1. Caroline

   Nei! Så mye fint! Nå vil jeg jo endre alt :O Tusen takk for linken, blir nok sittende å kikke litt der når jeg har tid 😀

 28. Så nydelige bilder 🙂

 29. Elsker deg Caroline! Du er virkelig Norges vakreste kvinne! <3

  1. Caroline

   Wow 😀 Så snill du er <3

 30. Hvor er t-skjorten din fra? 🙂 du stråler!!

 31. Herlige bilder!! 🙂

 32. Christina

  Så fine naturlige bilder av deg og din datter<3 Koselig å se på!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 33. Fine dere er! 🙂

 34. Hæsjtagg Hvem tar bilder når det bare er du og Nelia som er oppe? Tar vel litt tid å stille kamera i posisjon og ikke minst få ungen til å gjøre som en vil dersom det er selvutløser… Ser idyllisk ut, men jeg tviler…

  1. Caroline

   Lars-Kristian har tatt bildene 🙂 Selvutløser hadde nok blitt ekstremt vanskelig :O

   1. Lurven

    Haha, ja, så for meg at det var litt av et styr… Men da skjønner jeg.

 35. Kan jeg spørre hvor tøflene dine er fra ? Evt. hvilket merke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *