just a comfy sunday outfit

antrekk3

Hei søndag! Denne har vært så fin hittil, selv om jeg synes det blir altfor fort mørkt! Kunne tenke meg å gå en lang tur nå før Nelia skal sove, men det er jo allerede helt svart, så vi har heldigvis vært på tur allerede. Jeg har tatt et avbrekk fra kameraet mitt i dag, så jeg har verken bilder fra turen eller fra kakaokoppen som vi koste oss så fælt med at begge fikk melkebart – men som en leser så fint kommenterte her om dagen: jeg var så i nuet at jeg glemte helt av det. Og noen slike dager trenger alle. Jeg viser dere i stedet et antrekk fra rett før helgen, gleder meg til å lufte disse skoene til noen sorte, slitte jeans neste gang! 


antrekk 2antrekk1antrekk detalj

(annonselenker) skjørt her / cardigan her / t-skjorte her / boots bianco by camilla pihl / veske mulberry 


Vi er spikret fast i sofaen for å se kampen mot Vålerenga nå, en veldig viktig kamp for ODD som jeg vet at Lars-Kristian er mer enn klar for å vinne. Det var i hvert fall det første han sa da han sperret opp øyene i dag tidlig – og det har aldri hendt før 😉 Vi skal heie så høyt at han hører oss helt til Oslo! HEIA! 

29 kommentarer

 1. Du ser fantastisk ud 🙂
  Er helt vild med din frisure.

  // http://www.bysterup.dk

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Gleder meg jo så til å få kommet meg til frisøren igjen 😉

 2. Så fint! 🙂 Her blir det snart farmen og litt snacks!
  Nyt søndagskvelden 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig 🙂 Vi har dessverre falt helt av 🙁 Håper dagen har vært fin 🙂

 3. så herlig antrekk! elsker deg i en sånn avslappet stil !

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 4. Deilig å ha en rolig, koselig søndag innimellom 🙂 Selv om livet ditt på en måte er jobben din, er det viktig for deg å få pauser i blant også! Er jammen ikke bare-bare å skulle ta bilder av alt du gjør til enhver til heller 🙂
  Antrekket var veldig fint forresten, comfy og pyntet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! Deilig å koble av noe av og til 🙂

   Klem!

 5. Så fint antrekk, det passet du godt.
  Ønsker deg en finfin uke.
  Chris

  1. Caroline

   Tusen takk, Chris! Det samme til deg 🙂

 6. Åh, som jeg digger dette innlegget estetisk sett! Ikke bare liker jeg kleskomboen som er mer innenfor min egen stil, men også layouten på bildene. Så kult å se at du eksprimenterer med komposisjon av bildene på denne måten 😀 Real forfriskning for øyet <3

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Mirela! Tusen takk 🙂

   Klem!

 7. http://bebislyckan.se
  19 år och ensamstående mamma till min älskade Charlie som föddes 3/10 2014.❤️

  gick nio månader gravid utan vetskap. gravid med mitt andra barn

  video från min förlossning uppe på bloggen !

  från Phsyk, alkoholmissbruk och bulimi till mamma

  angående min abort – känslor och tankar.

  skall vara med i större reportage i hemmets veckotidning!

 8. Så fin du er! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna 🙂

 9. Så herlig antrekk! Spot on for søndager 🙂 Kjempe fint oppsett på innlegget forresten!!
  NYT kvelden <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 😀 Så hyggelig å høre! Stor klem!

 10. Hva skjer med lesertallet ditt? Og hvorfor så få oppdateringer på snap i det siste…? Skulle tro du ikke vil ha lesere lenger?

 11. Ingrid E

  Så utrolig fint antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 12. Kjente jeg ble ordentlig glad på dine vegne av å høre at du bare var i nuet:)
  Du har virkelig tatt til deg tips og råd fra leserene dine. Jeg merker allerede at jeg synes det er gøy å gå inn på bloggen din igjen, at innleggene dine har mer «kjøtt på beinet» en de har hatt på lenge:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Wenche! Det var hyggelig å høre 🙂 Det skulle bare mangle at jeg lyttet til dere <3

 13. Så fin du var her! Jeg likte spesielt fargen på toppen 🙂 Det er godt å høre at du kan nyte slike hverdagsøyeblikk uten å føle at du må dele det med oss lesere. Du inspirerer med slike innlegg (bilder) som dette også. Nå er det mandag morgen gitt. Håper du også er klar for en ny uke 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Håper du får en fin mandag <3

 14. Charlotte

  Hei Caroline
  Utrolig fint antrekk, du treffer spikeren hver eneste gang !
  Hvordan går det med studiene nå? Det er lenge siden du har skrevet noe om de.
  Charlotte

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Det kommer et innlegg om studiene om ikke så mange dagene! Jeg har satt det litt på pause pga. alt for travle dager :/

 15. Hei,
  Kjempe fint antrekk! hvor har du kjøpt den buksa? 🙂 Ser utrolig deilig ut.

 16. Kan jeg spørre hvor kjolen fra headeren din er fra, utrolig fin !!

 17. Jennifer

  Your hair always looks so lovely! What do you use for shampoo? Do you use more natural and organic products? Could you do a post on what you use for hair and body wash? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *