new in: bianco by camilla pihl

IMG_0050

Jeg er så heldig å ha fått 3 nye favoritter i skogarderoben min, alle fra Camilla Pihl sin nyeste kolleksjon for Bianco. Favorittene er kanskje winter boot, for jeg har lenge lurt på om jeg skal gå til innkjøp av et par Timberlands som et fornuftig valg av skotøy i vinter, men så kom disse, og jeg liker dem enda bedre. De kraftige, men likevel klassiske og det passer meg veldig, veldig fint 🙂 

IMG_0071

Ellers elsker jeg brunfargen på begge disse modellene, den er helt nydelig! 

IMG_0095

IMG_0065

brune semskede / snow boot / brune croco


Jeg skal bruke denne lørdagen på å rydde i skapet mitt. For en tid tilbake sorterte jeg bort alt som jeg ikke bruker for å gi det bort til Fretex, og i dag må jeg sette av noen timer til å skape litt orden når jeg først har muligheten. Skal prøve å få opp en IKEA-kommode og noen hyller inne på det lille rommet mitt for klær også, slik at treningstøyet mitt kan få et sted å bo. Akkurat i disse dager ligger de i det som egentlig skal være pent stablede hauger på gulvet. Det gikk liksom fra pent stablet til fullstendig kaos etter bare et halvt døgn. Du vet når du vil ha akkurat den treningstoppen eller tightsen som selvfølgelig ligger midt i den pent sammenbrettede haugen? Det er jo dømt til å bli kaos, for når du tar ut den ene, så faller hele klestårnet. Nå er det så mye tøy på gulvet at jeg ikke får opp døren engang, og jeg kjenner egentlig panikken stige hver gang jeg nærmer meg det rommet. Så ja. I dag er dagen for orden! Og jeg vil også planlegge litt mer bursdag i dag, om jeg får tid. Vi har foretatt en temaendring, beveget oss bort fra pepperkaketema og over til noe som i disse dager er superpopulært for Nelia 🙂 Forteller dere mer om litt! 

20 kommentarer

 1. Mariiiiii

  Så spennende med bursdagsplanlegging! Gleder meg til å høre mer! Elsker å planlegge selskap jeg også! Er sååå koselig! begynner å glede meg til planlegging av 2- års selskap lille prinsessa mi til våren!:D

  Jeg vet det fortsatt er oktober, men er ikke mange timene igjen før november er her, og da er det lov med litt julemusikk! Jeg lurte på om du kunne delt en spilleliste med julesanger?:) trenger litt tips til fine julesanger:) Det får virkelig julestemningen til å snike seg på meg!:)

  Ha en fortsatt fin lørdag! Klem:)

  1. Caroline

   Ja, jeg elsker det 😀

   Tusen takk for tips til innlegg! 🙂

   Klemmer <3

 2. Ser ut som du har tatt til deg tilbakemeldingene, for de siste to innleggene dine, har vært litt mer «personlige» om du skjønner hva jeg mener? Det var ikke store endringene som skulle til, bare det at du «klager» litt over rotet du har i skapet, er nok til at det blir mer sjarm over innlegget, noe som minner mer om de første leveårene til Fotballfrue 😉

  Ha en superfin Lørdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Ha en super lørdag, du og <3

  2. magnhild

   HELT enig! 🙂 🙂 🙂

 3. Åh de sko var rigtig fine! Har selv nogle fra Camillas forrige kollektion, så overvejer stærkt at købe nogle flere 😉
  Ellers står min weekend også på organisering af garderobe, skabe, køkken osv, da vi skal flytte i hus om 3 mdr (ja ja, man har vel lov til at være perfektionist), og vores lille pige kommer til verden om ca 5 mdr <3 så man kan lige så godt gå i gang.
  Rigtig god weekend 🙂 knus

  1. Caroline

   De er kjempelekre 🙂

   Det høres ut som du har mye spennende å se frem til <3 En riktig god helg til deg også 🙂

 4. Så herlig innlegg. Jeg blir litt lettere til sinns når det er flere dere ute som «deler» mitt kaos når det gjelder klær. Vet akkurat hvordan du har det. Må vel rydde litt jeg også. Flott blogg du har. Jeg er vel litt for gammel for målgruppen din, men kom innom via matoppskrift søk. Der er du fantastisk god. Må innom deg hverdag , og koser meg med dine innlegg. Fortsett som du er og ikke la » drittsekker» knekke deg med dumme kommentarer . Ha en flott helg Caroline, du har vell allerede fått orden på haugene tenker jeg. Stor trønderklem fra ei som er på alder med mammaen din. Anita

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommetnar, Anita <3

   Ha en flott helg du og! 🙂

 5. Så herlig å få tid til å rydde litt i skapet. Typisk at det blir utsatt for lenge. Det fører til ro i sjelen når jobben er gjort, hos meg iallfall. Jeg gleder meg til å høre mer om selskapsplanlegging, sier alltid ja takk til slik inspirasjon. Ha en flott lørdag!

  1. Caroline

   Jeg er så dårlig på det, og som du sier, det er ekstra deilig når det er gjort 🙂

   Ha en flott lørdag du også, Silje <3

 6. Så fine 😀 God helg til deg 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også, Anne 🙂

 7. Åh, elsker alle skoene! Lykke til med ryddingen i dag, det trengs innimellom! 🙂

 8. Kariann

  Åh gleder meg til å høre mer om bursdagsplanleggingen!!! 😀
  Her i hus har tulla mi på 1,5år nettopp fått favoritter. Tidligere har det vært ett fett hva hun så på tv, lekte med eller hørte på musikk. Men etter søstra mi sydde ei slik Harlems bukse med DoktorMcStuffins har plutselig det og Sofia den første og ikke minst Frost blitt så stas. Tar jo mye lengre tid å gå gjennom butikker nå for hun vil jo så gjerne ha med alt hun ser med de karakterene på. Haha. Så fortsetter hun slik så skal man ikke se bort fra at en av de blir tema til hennes to års dag.
  Men er sikkert ikke slikt blir tema hos dere. Gleder meg uansett til å høre mer! 🙂
  God kveld. 🙂

 9. Synes det er veldig flott at du gir klær til Fretex. Tommel opp for det! Kasting av fullt brukbare klær er forhåpentligvis noe de fleste har sluttet med. Det er mange trengende, både hjemme og ute.

 10. Hei!
  Jeg må bare få sagt at jeg syns du gjør en fin figur på bloggen. Man kan ikke alltid være enig i alle, men å drive å lete etter feil både i bilder og tekst hos en annen person blir for meg helt uforståelig. Hva vinner man på det? Og hvis noe plager en så utrolig mye ved en annen, hvorfor da «utsette» seg for det ved å gå inn for å lese/se, for deretter kritisere?

  Jeg liker å følge hverdagen din jeg! Selv om jeg kanskje ikke alltid er enig i det som blir skrevet 😉 hihi.. Du har en fin blanding av barn, interiør, hus, hjem, trening, reiser jobb osv. Livet ditt rett og slett! Jeg koser meg inne på bloggen din selv om jeg sjelden skriver noe, men akkurat nå følte jeg bare for å legge igjen noen ord!

  Gleder meg til å se bursdagsplanleggingen til lille og ha en fin lørdagskveld videre! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig tilbakemeldinge, Lene-Marie <3 Håper lørdagskvelden din har vært fin 🙂

 11. Krokodillebootsene er bare utrolig lekreØnske, ønske, men skapet har allerede mer enn nok….

  Stå på, Caroline! Du er flott!

 12. Åh, hun har såå mange flotte sko i kolleksjonen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *