tacofredag og bieberfever

caroline sofa strømpis tacofredag

Hei fredagskveld! Vi gikk for den klassiske tacofredagen i dag, så nå sitter vi mette og gode i sofakroken, jeg med strømpis som faktisk kan være det beste svaret på en joggebukse til tider. Er du ikke enig?! Vi er klare for kveldens gullrekke, selv om vi riktignok har laget vår egen, for på listen står Solsidan og etter hvert Thomas & Harald når det starter. Jeg er bare nødt til å få med meg Justin Bieber i studio! 

caroline tacofredagsamlet tacofredag

– min fantastiske tacosalat – 

caroline tacosalat

Jeg var jo som nevnt ute med Siri for en jentekveld i går, og da vi var på vei hjem og jeg først fikk tid til å sjekke mobilen, var det ikke akkurat umulig å overse hva som var hendt i løpet av kvelden. Mens vi to satt og drakk vin, skravlet og lo, fikk hundrevis av jenter drømmen sin bokstavelig talt knust. Fans hadde møtt opp for å få med seg en konsert med den de kanskje tror er sitt livs kjærlighet, eller som de bare er så utrolig fan av at de faktisk elsker alt han gjør og alt ved ham, ble etter én sang vitne til en hissig popstjerne som tok av seg genseren i det han snudde på hælen og gikk av scenen, mens han sa at han ikke kom til å gjennomføre showet. Hæ?! På grunn av litt søl på scenen som et resultat av at han faktisk hadde gitt bort denne vannflaskene selv. Og så blir han hissig og oppgitt fordi en jente, som helt sikkert er så starstruck at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg, prøver å ta på ham mens han tørker opp sølet? Jeg skal ærlig innrømme at til og med JEG som aldri engang har vært i nærheten av å kunne kalle meg en fan, jeg vet ikke engang hva hans forrige låt heter, til og med JEG kjente at jeg ble paff og skuffet. Og hva føler fansen da? Jeg synes så forferdelig synd på dem og jeg kjenner selv at jeg er så innmari skuffet over Justin Bieber. Hvor selvsentrert og egoistisk er det ikke å handle på den måten? Hva slags signaler sender han med denne oppførselen til de som ser opp til ham? Jeg har sett i ettertid at han skylder på dårlig form og mye stress, og det er selvfølgelig helt ok å være sliten. Jeg kan umulig sette meg inn i hans posisjon og kan ikke forestille meg presset han lever under og har levd under i mange år. Men har han glemt hvordan han har kommet dit han er i dag? Ja, han har et fantastisk talent og han har jobbet hardt, men musikere er så avhengige av fansen, så jeg forstår ikke hvordan han kan handle på den måten og føle seg som et ok menneske etterpå. Jeg hadde følt meg som en bortskjemt og utakknemlig drittunge. Det er i hvert fall akkurat slik han fremstår for meg. 

caroline sjokolade fredag

Videre må jeg bare si at jeg synes utrolig synd på disse jentene front, som virkelig har fått gjennomgå i sosiale medier i natt og i dag. Jeg vet hvor slemme mennesker kan være og hvor mye ord på nett kan såre. Og når de er så unge og i tillegg ikke er vant til å få slike trusler og ondsinnede ord kastet etter seg, blir jeg oppriktig bekymret for dem. Jeg håper de kommer seg gjennom denne hendelsen som sterkere jenter, at de innser at Justin Bieber oppførte seg helt uakseptabelt i går og at dette på ingen måte er deres feil. Dere burde jo få en intimkonsert av ham, som plaster på såret 😉 Ikke la dere knekke og for all del: ikke la denne kritikken gå innpå dere. 

122 kommentarer

 1. Hei, du vakre!

  Dette innlegget blir langt, så det er bare til å ta frem kaffekoppen og godviljen, evt boksehansker og boksesekken! 😀

  Først og fremst: Tøft av deg å stille seg så sårbar som å etterspørre tilbakemeldinger og å våge å si din mening- selv om det kan komme reaksjoner på det. Jeg var først glad på dine vegne (og det er jeg fortsatt!) for veskekolleksjonen din og syntes det var kjekt å følge med, men etterhvert førte det til at interessen min for bloggen din dabbet av, for jeg følte disse veskene fikk for mye plass på bloggen, også i innlegg som ikke hadde noe med veskene å gjøre. I tillegg opplevde jeg det som at det tok lang tid før kommentarer ble publisert, at bloggen nærmest ble nedprioritert og dermed forsvant flyten i kommunikasjonen mellom deg og leserne dine. Jeg klikket meg etterhvert sjeldnere inn på bloggen, og ble ikke like lenge, for iblant føltes det som det bare var reklame. Jeg kunne også gjerne ønsket at reklame/sponsede innlegg ble merket med bare det, og ikke «veske fra egen kolleksjon/Get Inspired o.l.» Når du velger det siste alternativet, får jeg følelsen av at selv om jeg velger å ikke lese innlegget, blir jeg eksponert for reklamen/dem du er sponset av.

  En annen sak er at der bloggen tidligere var mer feel good, satt jeg oftere igjen med en følelse av at jeg rett og slett ble stresset av å lese bloggen din- jeg fikk følelsen av at du selv var mye på farten, det var mye du ikke rakk, og jeg ble sittende med en følelse av at kanskje du ikke hadde det så bra? På bildene virket ikke smilet ditt like ofte ekte som før, noen ganger var svarene dine til kritiske spørsmål krasse.. Og det er her jeg møter meg selv i døren, for jeg er jo en av dem som har tenkt at kanskje er bloggen din for perfekt til å relatere seg til? Men når du da skriver om at i dag rakk jeg ikke alt, altså noe uperfekt, så er ikke det godt nok heller? Jeg tror det jeg håper å se er et innlegg hvor du skriver at i dag tok jeg meg et langt bad/danset rundt i underbuksa til alle mine guilty pleaure-sanger, men jeg har ingen bilder av det, for jeg var så tilstede i øyeblikket at jeg glemte tid og sted 🙂

  Ønske om innlegg: -Tema: Vennskap: -Hvordan beholde vennskapet når man er i forskjellig livssituasjon? F.eks en er singel, en er i forhold- eller en har barn og en har ikke barn.
  -Flytting/innredning: Pakketips, forskjellige stiler man kan ha i leiligheten/huset
  -Tips til temafest!
  – Carolines meninger
  -Samfunnsaktuelle tema (det trenger ikke være ofte- kanskje hver eller annenhver måned?)
  -Hvordan bruke matvarer som er «in» på ulike måter.
  -Oppdatering på tidligere innlegg: Gjerne anmeldelse av boka «Selvskryt» eller Tegneboken til Fam (tror det var hennes bok du hadde, unnskyld om det er feil 🙂 )
  – Innlegg om valg du har tatt, hvor du forteller om hva du har tenkt: f.eks forsiden til Det Nye, å eksponere Nelia, prioriteringer, å avlive myter/rykter om deg+++

  Og så skulle jeg gjerne ønske at du valgte en ny header. Jeg sitter med en følelse av at du gjør litt narr av meg som leser med å ha den headeren du har, selv om det sikkert ikke er slik ment 🙂

  Det jeg ønsker meg mindre av: -Innlegg om Get Inspired, bilder hvor du ser tomt ut i luften med halvåpen munn (Jeg forstår at du ikke orker å smile hele tiden, – men åh, et sinnabilde hadde vært kult!! :-), Nelia (selv om hun er aldri så nydelig og dere er aldri så stolte av henne), innlegg om hva du har trent

  Ja til flere hverdagsinnlegg, humor, meninger, tips (helst med så lite reklame som mulig, selv om jeg skjønner at det av og til er vanskelig å unngå og at det er en viktig del av inntekten til bloggen), ja til mer DEG! 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg! Tusen takk for en utrolig fin og kontruktiv tilbakemelding! Denne satt jeg så pris på 🙂

   Ps. «Jeg tror det jeg håper å se er et innlegg hvor du skriver at i dag tok jeg meg et langt bad/danset rundt i underbuksa til alle mine guilty pleaure-sanger, men jeg har ingen bilder av det, for jeg var så tilstede i øyeblikket at jeg glemte tid og sted :-)»

   Dette hender faktisk litt for ofte 😉

   Klem til deg, Tina!

   1. Tina A

    Jeg vet ikke om det er fordi jeg er stuptrøtt eller premenstruell eller en kombinasjon av begge, men jeg ble så glad for svaret ditt at jeg fikk tårer i øynene. Klem tilbake 🙂

   2. Caroline

    Haha 😀 Det var ikke meningen å gjøre deg sentimental :p

    Masse klemmer <3

 2. Jeanette

  helt enig med det du sier angående Bieber.Synes det er så grusomt at disse jentene får drapstrusler! Heldigvis leste jeg at det får hjelp nå,så det er jo bra.Kan ikke være noe hyggelig å plutselig få skylden for at konserten ikke går som planlagt,

  Men det var rett av ham å stoppe konserten pga vannet på scenen,siden det er farlig at det er vann på en scene under opptreden.Det blir jo ganske glatt både for Justin og danserne.Men han burde jo fått noen andre til å tørke det opp og ikke tatt den jobben selv.

  1. Caroline

   Ja, det er jeg enig i. Noen burde ha hjulpet ham med å få opp vannet, slik at han slapp å gjøre det selv.

 3. Spiser du ikke lefser til tacoen? 🙂 Hvis svaret er nei: hvilke tanker har du i forhold til at Nelia kommer til å «herme» etter dine vaner når hun blir eldre? Barn begynner å ape etter foreldrene i svært ung alder. Det viser seg jo gang på gang. 🙂

  Jeg har selv tre barn, er en slank og sprek kvinne, som er opptatt av både sunn mat og trening. Kjører på ingen måte noe lavkarbodiett eller lignende – rett og slett bare «vanlig», sunn mat (som i mine øyne også inkluderer lefser til tacoen, de få gangene tacoen står på bordet hos oss.) 🙂

  Jeg ønsker at mine barn skal lære seg sunne og gode kostholdsvaner hjemmefra, men prøver alt jeg kan å skjerme dem fra «trendy» kosthold, som f.eks. det at man ikke skal spise potet. I mine øyne er potet en deilig rotgrønnsak som gir meg masse energi til å trene, og som hjelper musklene mine å bygge seg sterke etter endt økt. 🙂 (Poteteksempelet er på ingen måte ment som kritikk mot ditt kosthold – vi er voksne mennesker, og velger selv hva og hvordan vi vil spise!) 🙂 Men dersom JEG hadde ekskludert potet, grovbrødskiver og f.eks ris fra kostholdet mitt, hadde jeg vært livredd for å «prakke» et usunt forhold til mat ned på mine barn. Hadde noen av dem utviklet en spiseforstyrrelse eller lignende, hadde jeg aldri i livet klart å IKKE klandre meg selv.

  Dersom de i voksen alder velger å endre kosthold, er det en annen sak. Barn og ungdom er sårbare, og vet gjerne ikke alltid «hva de går til». De eneste referansene de har er hva foreldre og andre i nærmiljøet oppfører seg.

  Dette innlegget er på INGEN måte ment som kritikk mot deg eller ditt kosthold. Jeg er rett og slett bare nysgjerrig på dine tanker rundt dette tema? 🙂 Du er jo en klok og smart dame, så jeg er sikker på at dette er noe du har tenkt gjennom.

  Klem til en sprek mor fra en annen 🙂

  1. Caroline

   Hei! Dette kan sikkert diskuteres i det vide og det brede, men kort innpå så mener jeg at det ikke vil være noe problem dersom Nelia tar etter mine kostholdvaner når hun blir eldre. Det jeg utelukker fra mitt kosthold når vi spiser sammen, er eventuelt ris, potet, pasta og tacolefser. Dersom det skal vise seg at hun med tiden ikke ønsker dette, så vil hun spise mer av det andre vi serverer, og dermed synes jeg ikke det er noe problem. Jeg tipper at det alltid er noen som utelukker noe fra et kosthold. Når det gjelder for eks. brød, så spiser jeg lavkarbobrød, og det kan hun fint spise også, om hun absolutt skulle ønske det i fremtiden. Når det er sagt, så spiser Lars-Kristian både ris, potet, pasta og tacolefser, så hun kan jo like gjerne ta etter ham 🙂 Men som sagt, vi får se etter hvert og jeg ser ikke på dette som noe problem 🙂 Nelia spiser alt hun får nå, om det så er ris, pasta, tacolefser eller andre matvarer.

 4. Og du lurer på hvordan folk kan kritisere deg uten å faktisk kjenne deg? Jaja, vi har alle den siden.

  1. Caroline

   Jeg kritiserer handlingen, med et forbehold om at vi ikke kjenner til alle detaljene. Personen Justin Bieber har jeg ingen forutsetning for å mene noe om, annet enn hva mediene skriver. Jeg vet jo godt at det som står i media ikke gir noe spesielt godt inntrykk 🙂 Om jeg hadde handlet på den måten, så ville jeg forstått at folk kritiserte meg. Jeg forstod godt at folk kritiserte meg nå i vinter, f.eks.

 5. Helt enig med deg Caroline! ha en fin helg 🙂

  1. Caroline

   Ha en fin helg du og <3

 6. Det er så gøy å lese bloggen din for tiden! Jeg har lest bloggen din lenge og synes den er så utrolig bra og gjennomført. Men i det siste har innleggene dine (i følge min personlig mening) blitt mer inspirerende, og nå er jeg alltid enig i de meningsytringene du måtte komme med. Takk for de fine pausene du gir meg i hverdagen gjennom bloggen din, og ha en fortsatt god helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

   Ha en fortsatt god helg du også 🙂

 7. Charlotte

  Så utrolig herlig å lese at en så innflytelsesrik person som deg tar disse stakkars jentene i forsvar 🙂 Det var skikkelig deilig å lese og jeg ble rett og slett veldig glad av å lese dette. Du er en super person Caroline

  1. Caroline

   Det skulle nesten bare mangle, Charlotte 🙂

 8. Veldig enig med deg! Syns det verste med saken er at jentene blir hetset så til de grader av jenter som ville gjort AKKURAT det samme om de var i samme situasjon. Hadde han hatt lyst til å gjøre ferdig konserten burde ikke litt vannsøl og ivrige fans ha stoppet ham, her er det nok heller et tilfelle av vondt i vilja. Bare synd at han ikke klarer å stå for det og må skylde på et på jenter

 9. Veldig enig med deg! Syns det verste med saken er at jentene blir hetset så til de grader av jenter som ville gjort AKKURAT det samme om de var i samme situasjon. Hadde han hatt lyst til å gjøre ferdig konserten burde ikke litt vannsøl og ivrige fans ha stoppet ham, her er det nok heller et tilfelle av vondt i vilja. Bare synd at han ikke klarer å stå for det og må skylde på et par ungjenter.

  1. Caroline

   Ja, det er så utrolig synd 🙁 Jeg føler virkelig med dem!

 10. Uff, heile greia er jo heilt tragisk! Så masse oppstyr og så masse meiningar. Men eg trur alle må prøve å huske på at bieber hadde ikkje vert der han er i dag hadde det ikkje vert for sånne fans som «ødela» konserten. For han var det ein heilt vanlig dag pp jobben, for jentene var det kanskje den største dagen i deira liv. Justin innen rekkevidde til å ta på! Utifrå videoane som florera på nettet når han skulle tørke opp og jentene var såå grusomme.. Tja, ka kan ein sei.. Såg ikkje so gale ut? Uff, for ein situasjon. Får vel berre lene seg tilbake og la seg underholde av alt. Men bra du brukar stemma di til å sette justin litt på spissen 🙂

 11. Beklager Caroline, men dette falt ikke i smak hos meg. Jeg har oppfattet deg som en person som ikke forhåndsdømmer og lar tvilen komme til gode. Derfor har jeg prøvd å leve på samme måte. Jeg har tenkt at det er en grunn for at du har gjort feil som du har gjort, og tenkt at du også er et menneske som mest sannsynlig er utsatt for et sosialt press jeg ikke kan tenke meg. Gang din situasjon med en million så har du Justin Biebers. Jeg er verken fan eller legger skyld på noen som helst, men jeg ble skuffet over din reaksjon, og over hvor hardt du går ut og kritiserer noe du ikke kjenner til utenom fra media. Resultatet er et kommentarfelt fullt av forhåndsdømming, sladder og unødvenige kommentarer som ikke gjør noen noe godt.

  Selvfølgelig skal du også få si din mening, men jeg syns dette ble usaklig. Jeg ønsker deg likevel en god dag, men jeg tror det var her du mistet meg..

  1. Caroline

   Jeg forhåndsdømmer ikke Justin Bieber som person :/ Jeg kjenner han ikke godt nok til det! For alt jeg vet kan han være verdens beste person, uten at jeg kan si noe om det.

   Det er jo grunner for at jeg og Lars-Kristian har gjort feil på vår vei, disse har jeg jo snakket om og delt med dere lesere, men det er ikke unnskyldninger eller bortforklaringer. Ingenting kan bortforklare de feilene vi har gjort, men det er en forklaring på hvorfor ting skjedde. På samme måte synes jeg ikke det er mange logiske forklaringer som kan unnskylde eller bortforklare oppførselen til Bieber på torsdag. Han hadde sikkert sine grunner, og det nevner jeg jo i innlegget, og han har også redegjort for det på instagram, men jeg synes ikke at de var gode nok til å forsvare handlingen.

   1. Det var ikke meningen å dra opp feil som du og LK har gjort tidligere, for jeg kan både forstå og akseptere at ting har blitt som de har blitt (uten at jeg mener det var riktig valg eller har noe med å mene om det). Jeg har derimot alltid satt pris på, og sett opp til deg for, den positiviteten du har og forståelsen du har for andre mennesker. Jeg har faktisk aldri hørt deg si noe negativt om noen før nå. Og selv om du kanskje ikke kritiserer Justins person så går du hardt ut på reaksjonen hans og legger skylden på han. Jeg syns virkelig ikke at denne situasjonen var så dramatisk i det hele tatt. Tidligere på dagen var jo hele konserten i fare pga bronkitten hans. Hvis dette er verdens undergang for enkelte jenter, bør ikke foreldrene fortelle de at det går an å være blodfan uten å være hysterisk? Selvfølgelig skal ikke jentene utsettes for netthat, men jeg er uenig at Justin skylder disse jentene en unnskyldning. Han må gjerne oppfordre sterkt til å avslutte netthat og støtte opp jentene, men i bunn og grunn, og med alle medier satt til side, så er det vel egentlig jentene som skylder han en unnskyldning :/

    Tusen takk for responsen din, Caroline 🙂 Jeg har blitt ordentlig glad i deg, familien din og bloggen din de årene jeg har lest den og setter stor pris inspirasjon og pusterom. Du er nok som sagt et helt vanlig menneske du også, med enkelte sterke meninger om andre mennesker. Tror det bare var «helteboblen» som sprakk for meg og skuffelsen ble for stor, men det er jo litt dårlig gjort av meg å forvente det av noen som helst egentlig 🙂

   2. Forhåndsdømmingen kom i hovedsak i kommentarfeltet ditt, ikke fra deg.

   3. Caroline

    Neida, jeg følte ikke at du egentlig gjorde det, jeg syntes det bare var et godt eksempel 🙂

    jeg legger ikke all skyld på Bieber, det er nok mange faktorer som spilte inn :/ Men isolert sett så er mitt inntrykk at han overreagerte kraftig, og det har gått hardt ut over jenter som egentlig bare gjorde det de fleste i den salen også ville gjort. Bieber har selvsagt ikke ansvaret for truslene o.l, det er det hvert enkelt individ som har, men jeg synes kanskje han burde sett konsekvensene av hva han gjorde 🙂

    Håper du har hatt en fin lørdag <3

   4. Det kan jeg være enig i 🙂 Og jeg klarer ikke helt å holde meg unna bloggen din likevel, så var nok en litt overdrevet reaksjon fra min side også. Lørdagen var veldig fin, og jeg tror søndagen blir det også 🙂 Ønsker deg også en fortsatt fin søndag!

 12. Halleluja. SÅ enig med deg ift JB. En mer bortskjemt guttunge med divanykker skal en lete lenge etter.

 13. Supert innlegg Caroline! Jeg syns det er flott at du støtter de stakkars jentene som har fått hets og drapstrusler etter konserten. Jeg er helt enig i at det er Justin sin feil at dette skjedde, ingen andre. Det var han som avbrøt konserten av en fille ting. Hadde han virkelig ønsket det, hadde han fortsatt konserten.

  Digger at du skriver sånne innlegg 🙂 Er så enig med mange av de som kommenterer som vil ha mer av deg, mer refleksjons-innlegg, mer dagligliv, og innlegg der ikke alt er helt på stell og pent og perfekt hele tiden 🙂 Jeg elsker nemlig å følge deg og LK på Snapchat 🙂

  Klem fra Karen

 14. Litt enig i det du skriver men nå synest jeg at det var du som var frekkere i kjeften. Du sol ksl være mer voksen en han burde jo kanskje ikke skrive at han er en dritgunge?? Stakkars fans ja, men han har opplved Jævlig mye dritt han også. Jeg er hald for at noen kjente blogger )blant annet Kristine Ullebø) klarer å sette seg inn i situasjonen han lever i hver eneste dag

  1. Caroline

   Jeg skriver ikke at han er en drittunge, men at han fremstår som det :/ Det er en ganske stor forskjell.

   1. Caroline har helt rett. Det er stor forskjell på å si at han er en drittunge, og å si at han fremstår som en drittunge.

    I min jobb, som er i helsevesenet, kan vi ikke skrive at i dag var NN var forvirret , men at han fremsto forvirrret.

 15. Helt enig med deg, Caroline. Han trenger noen gode rådgivere (noe han helt tydelig ikke har), som huker tak i han når han går av scenen i sinne og sier: «Se her, Justin. Pust og tell til 10. Ta deg en kopp kaffe/cola/vann/hvasomhelst og tenk deg litt om, og gå på igjen». Han er en bortskjemt drittunge som kan gjøre akkurat hva han vil, og alle liker han uansett. Grusomt å oppføre seg sånn.

 16. SÅ bra! Friskt innlegg, hvor du helt sikkert vet du vil provosere noen (sånn er det alltid), men du står i det og er i debatten i (det underholdende!) kommentarfeltet! Morsomt – og snakk om å ta til seg konstruktiv kritikk! 😀

  Ellers vil jeg si at jeg synes du er beintøff! Du gjorde deg virkelig sårbar på forrige innlegg og du gjør slike ting i full offentlighet. Som lærer får jeg alltid elevene til å evaluerer meg, og selv om det er mest positivt, kan det være tungt å svelge det konstruktive, og jeg kan bli direkte forbanna av usakligheter. Du må ta dette på strak arm i full offentlighet, og det er rett og slett beundringsverdig. Profesjonelt, modig og flott!

  Stor, varm klem herifra 🙂
  Ha en super lørdag videre!

  1. Caroline

   Tusen takk for fine tilbakemeldinger 🙂

   Håper lørdagen din har vært fin <3

 17. Jeg er ganske sikker på at dette, og intervjuet i Spania, var et PR stunt fra han sin side – for å bygge oppunder hans nye singel «Sorry» og det kommende albumet. Når man ser hele klippet fra han søler vann, til han roper på et håndkle, for deretter å tørke opp – og gå derfra rasende, så er det ganske innlysende. Verdens største popstjerne hadde ellers ikke vært nødt til å tørke opp vann på scenen selv. Om det var riktig ovenfor fansen og jentene på første rad? Selvsagt ikke, men han og hans crew benyttet nok anledningen under en gratiskonsert der kontrakten ikke var spikret ift antall sanger. Han ble i tillegg observert glad og fornøyd på Gardermoen kort tid etter, der han tok godt vare på fansen. Nei, det lukter PR en lang vei…. 🙂

 18. Akkurat nå følte jeg meg brått for gammel til å lese denne bloggen….. :/

  Hilsen 25-åring

  1. Caroline

   Haha 😀 Bieber-stoff blir ikke en vane 😉

 19. Hei Caroline!

  Dette er ikke en kommentar til dette inlegget, burde kanskje skrive det der du etterspor forslag til bloggen…. Lurte paa om du kunne lage et innlegg for oss som er HELT utrente, men virkelig onsker aa «hoppe I det»? Forslag fra sofaen til gymmen, skogen…eller lignende.

  Synest treningsinnelggene dine er inspirerende, men det er saa vanskelig avogtil aa komme over den dorstokk-mila. Krysser alt jeg har for at du tar opp dette! Vil saa gjerne komme I form! 😀

 20. Jannike

  Så flott at du tar jentene i forsvar!

  Blir gang på gang overrasket over hva folk kan finne på å ytre på nett…

  1. Caroline

   Det skulle bare mangle :/ For å være helt ærlig så blir jeg ikke spesielt overrasket over hva folk ytrer på nett :/ Har lest alt for mange kommentarfelt 😉

 21. Hei, jeg har nettopp begynt å lese bloggen din og synes at den er superbra:)
  Jeg vil bare si at jeg synes at Nelia er supersøt og jeg elsker det søte og orginale barnerommet hennes. ( hadde ELSKET om det var enda mere intriørtips)
  Du er et kjempebra forbilde for mange barn. For du viser at det er kjempegøy å trene og at man skal spise sunt. Men man skal ikke spise forlite (det er greit å ta seg en liten sjokoladebit inni mellom)
  Til slutt vil jeg bare si at jeg synes at du at et nydelig hår og jeg lurer på hvordan du får så fine lokker i håret( personlig får jeg det aldri til)
  Stå på fortsett med den moteriktige og kreative bloggen din:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! det var utrolig koselig å lese <3 Og velkommen som leser! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *