frokostfredag: kremet smoothie med cottage cheese

oversikt

Først må jeg bare si at jeg er helt overveldet over tilbakemeldingene i går, det setter jeg virkelig pris på! Det var veldig mye fint og mye konstruktivt, og jeg skal ta til meg alt sammen. Tusen takk ♥ 

Jeg var ute på vift med Siri i går, husmorsdatene våre fortsetter og jeg er så glad for at vi får det til. Det kan fort gå lang tid før vi virkelig får snakket sammen nå, hun er travelt opptatt med tvillingguttene sine og jeg er opptatt med alt mitt. Det er gjerne sånn det blir med årene og spesielt når du får barn, så jeg anbefaler virkelig å sette av en kveld i måneden for litt venninnetid. Det er så viktig! 


smoothie cc 1

Men til saken: det er frokost-fredag i dag! Jeg håper dere synes det er fint med litt input til hva du kan starte dagen med, jeg koser meg i hvert fall veldig med å finne nye oppskrifter og det har jo selvfølgelig ført til at mine frokoster blir mer variert også 🙂 Denne smoothien er perfekt etter en hard og intensiv treningsøkt, for den er virkelig spekket med energi og proteiner, og cottage cheesen gjør den så kremet og luftig. N.A.M! Du kan selvfølgelig helt fint drikke den til lunsj eller frokost også. 


du trenger 

♥  1/2 banan ♥ 1 ss. økologisk peanøttsmør ♥ 1.5 dl. mandelmelk ♥ 4 isbiter ♥ 3 ss. cottage cheese ♥ 1 scoop vaniljeprotein 

ingredienser smoothie du trenger

Bland alt sammen i en blender og nyt! Topp gjerne med litt cacao nibs eller noe annet godt 🙂 

smootie cottage cheese 2

Håper det smaker – og god fredag før det er helg! Vi sees igjen om litt ♥ 

74 kommentarer

 1. det er på tide du leser den boka du driver og pynter bildene dine med!

 2. bare et råd

  Hva med å kanskje ta seg tid til å svare folk litt på de kommentarene som kom inn i forrige innlegg? Det var jo du som innledet til at du ville ha mer dialog, da blir det kanskje litt dumt at du ikke kan sette av noen timer til å faktisk svare alle som ville hjelpe deg og var villig til å gi av tiden sin til deg for noe du lurte på.

  1. Caroline

   Det er over 200 kommentarer, og jeg kom hjem sent i går og har vært med Nelia frem til de dro i barnehagen rundt 8.30 :/ Det sier seg selv at jeg ikke har hatt mulighet til å kommunisere på det innlegget noe spesielt godt.

 3. Anniken

  Hei Caroline:) lurer på hvilken melkeskummer du har? 🙂

  1. Caroline

   Invite melkeskummer fra Jernia 🙂

 4. Jag tyckte att det var väldigt intressant att se så många olika åsikter och tankar om bloggen 🙂 tyckte att du fick många bra inspel och att folk var duktiga på att komma med konstruktiva saker.

  Jag är också en av dem som har läst din blogg ganska länge, men som den senaste tiden märkt en förändring som inte helt kan förklaras. Bilderna är jättefina och bloggen känns väldigt genomförd, men ändå är det något som är annorlunda. Det är inte samma «glöd» bakom inläggen och heller inte samma variation som tidigare. Jag tillhör dem som gillar inläggen om träning, men som är mindre intresserad av inlägg om skönhet eller barn t.ex. och det senaste har jag nästan alltid blivit lite besviken när jag läst ett inlägg om träning. Du kunde gjort så mycket mer än att bara ta fina bilder i kläder från Get Inspired och skriva att du har tränat. Hade gärna velat ha många fler tips på övningar, träningsvideos, höra dina erfarenheter om träning (vad känns bra, vad känns mindre bra, vad har du för mål m.m.)

  Hoppas att alla kommentarer från oss läsare kan hjälpa dig att komma tillbaka i vanlig bloggform igen! Det är ju så kul att läsa bloggen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingene 🙂

 5. Jenny Catharina

  OMG, NAM! Det så helt himmelsk ut! Må prøves 🙂

  1. Caroline

   Prøv, prøv, prøv 😀 <3

 6. Kristin

  Dette så jammen godt ut! Bruker du søtet mandelmelk? Jeg har prøvd den uten (orange’ish forpakning?) og den smaker pyton… Da lager jeg det heller selv! Men jeg tenkte på en ting angående det forrige innlegget; Hvorfor har du ikke kommentarfelt knyttet til facebook som «Voe» har? Da har du full kontroll på nett troll og andre som bare er ute etter å lage kvalm + at det er veldig lett å kommentere. Teknologien har dessverre gjort oss late, du så jo det da den «read more» knappen var her for en stund tilbake. For mye jobb 😉
  Ha en flott dag fine deg, du er en inspirasjon og fantastisk person uten like!

  1. Caroline

   Jeg bruker denne: http://www.alpro.com/no/produkter/drikke/mandel/usotet 🙂

   Tusen takk for tilbakemelding 🙂 Jeg har vurdert facebook-kommentarer, men da vil jeg miste alle kommentarer på tidligere innlegg 🙁 Det vil igjen også redusere på antall kommentarer, noe jeg ikke ønsker. Mange ønsker å være anonyme i kommentarfeltet, både de som er positive og negative, og det skal de få lov til.

 7. God fredag til deg også 🙂 Og ønsker dere i samme slengen en superfin helg 🙂 Denne helgen stikker vi til fjells før vinter’n kommer 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 God helg til deg også, og god tur <3

 8. Den oppskriften så utrolig god ut, akkurat slik som alle andre du lager og legger ut. Du legger utrolig mye arbeid ned i innleggene dine, og det gjenspeiler seg veldig. Likevel ble jeg glad når jeg leste gjennom noen kommentarer på forrige innlegg ved at andre også synes bloggen din begynte å bli kjedelig.
  Jeg har vært fast leser helt siden før du giftet deg, og har hatt gleden av å være med på utviklingen din helt fra dag én. Derfor synes jeg det er sørgelig at jeg ikke er like entusiastisk over bloggen din lenger. Før tenkte jeg på den mange ganger om dagen, men nå kan det gå flere dager mellom hvert klikk. Dette er veldig synd, men jeg tror det har noe med forventningene. Jeg vet hva som møter meg når jeg trykker meg inn, og jeg har lest det samme mange ganger før. Så jeg sier stort ja takk til mer personlig preg på bloggen din, litt mer hva du tenker og hvilke meninger du har, ikke bare den safe og overfladiske Caroline.
  Masse lykke til videre, du er fantastisk dyktig 🙂

  1. Jeg synes også det er altfor liten variasjon både når det gjelder type innlegg (og da mener jeg de i morgene som ikke er sponset) og variasjon i selve innleggene. For eksempel er veldig mange sv trenings innleggene kun en oppsummering av din egen trening den dagen med bilde av en pulsklokke og deg i fancy treningstøy. Burde vært mye mer kreativt og nytt innhold for at jeg skal føle meg inspirert og også se nytten av å titte innom bloggen for inspirasjon. Altfor mye av typen innlegg «veldig travel-ut å kjøre bil-rekker ikke skrive i dag» etc etc

 9. Hei! 🙂 Jeg tenkte å legge igjen en lengre kommentar senere når jeg får tid, ellers vil jeg kort si at jeg håper du ikke stenger kommentarfeltet. Hadde det eventuelt vært en løsning å stenge kommentarfeltet på noen innlegg, men ikke alle?
  Og så gleder jeg meg fortsatt til innlegg om utfordringene med det å ha tvillinger/rettigheter som forelder til tvillinger/trillinger. Ha en nydelig helg! 🙂

 10. Dette må prøves! Så veldig godt ut 🙂 Fin fredag til deg, Caroline!

 11. hei caroline. jeg leste innlegget ditt igår, derfor vil jeg bare komme med noen gode tips til deg.
  Jeg har hatt en blogg selv men jeg sluttet pga forskjellige ting, men jeg syns at du uten tvil er norges beste blogger.

  Jeg syns det har blitt litt lite antrekksbilder, i tillegg syns jeg du kler deg litt for damete ( til tider ) når det kommer til antrekkene dine. Du er ung og fin, så hvorfor ikke vise deg litt mere frem i typisk hullete jeans, t skjorter, hatter, skinnskjørt, lange gensere med strømpebukser under, osv.

  Bildene er jo kjempe fine, men jeg syns du skal vise mer av deg selv, hjemmet ditt, og ting som er litt mere jentete som f,eks at du viser frem smykkene dine, kjolene dine, osv. Jeg håper at du liker tipsene mine 🙂

 12. Jeg syns bloggen din er super Caroline ! Jeg koser meg med å lese den, og jeg får masse flotte impulser !! Riktig God Helg ! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kari 🙂

 13. Hei, kan du lage et innlegg med ammevennlige kjoler og kjoler til gravide foran denne julebord/festsesongen? Du har jo vært igjennom begge periodene, og vet litt om markedet for slike klær og hvor man kan få tak i dette utenom «mammabutikkene» 🙂

  Ha en superfin start på helgen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for innleggstips 🙂

   Ha en fin helg <3

 14. Hei Caroline! 🙂

  Jeg fikk aldri tid til å kommentere på innlegget ditt i går, ikke at jeg egentlig er så flink til å kommentere da jeg bare gjør det i blant.

  Men tenkte jeg skulle komme med både ros og litt konstruktive tilbakemelding. 🙂

  Jeg synes bloggen din kanskje er litt ensformig til tider, da tenker jeg på at det har vært mye fokus på veskelanseringen din blant annet. (Ikke misforstå, for jeg forstår godt at du er stolt og vil vise de frem og det har du all grunn til!) Tror muligens mange synes hverdagslige ting som trening, matoppskrifter, hvordan dagen din har vært o.l er mer interessant. 🙂

  Jeg personlig er stor fan og leser bloggen din daglig, men klikker meg kanskje ikke inn like ofte som tidligere. Du skriver veldig reflektert og i tillegg mange innlegg som inspirerer!

  Jeg kommer nok absolutt ikke til å slutte å lese bloggen din, den gir dagen et ekstra boost som regel! Stå på, du er gull verdt!

  God helg til deg og dine!

  Klem fra Sandra. 🙂

 15. Prøvde denne oppskriften i dag! Oooh my,den var utrolig god! 🙂 Ha en flott fredagskveld, fine du! For min del, blir det opplading til nattvaktshelg i hvitt 🙂

  1. Caroline

   Så bra 😀 Nå ble jeg glad <3

   God nattevaktshelg 🙂

 16. Min mening omkring dit indlæg om kommentarfeltet og svarene dertil ER

  Du har virkelig gjort det godt og driver en flot blog. Jeg undres ofte over at folk ikke kan forstå at bloggen er en dit arbejde, din indtægt.
  For at tjene penge ved at blogge må der jo være reklamer.

  Jeg forstår ikke den gennemsyrede misunlige stemning… Ja dit liv er godt… Ja du er glad.. Ja du har en skøn familie… Ja dit hjem stråler… Ja du rejser… Ja du har penge.

  Tror folk det kommer af ingenting?

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Mie 🙂

 17. Katrine

  Hei Caroline!
  Kunne du laget et innlegg med beskrivelse av de ulike treningsskoene du har?:) hva du liker med dem, hvordan de er ifht demping osv og hvilken type trening du bruker de forskjellige til? Og gjerne tidligere sko du evt har hatt som du ikke likte så godt og hvorfor?:) ha en strålende helg!:-D

 18. Cookiegirl

  Nå lurer jeg på en ting. Hvorfor har både du og Camilla Pihl denne how to be parisian boken i innlegg i dag? Skjult reklame for den? Dere er jo i samme management, så jeg synes spørsmål/kommentar er helt betinget. Du ønsker kommunikasjon, her får du det…

  1. Caroline

   Jeg har ikke lest Camilla sin blogg idag, så det visste jeg ikke. Managementet vårt har svært lite med salg av annonser på bloggen, det er det AdLink Media som har ansvaret for frem til nyttår 🙂

  2. Jeg spurte ikke fordi jeg mistenkte skjult reklame, for det tror jeg egentlig ikke det er. Hun har vist den frem mange ganger før. Jeg spurte fordi jeg stusser over at CBE fronter en bok som i det store og hele gir råd om stil, skjønnhet og livsstil som, slik jeg ser det, er diametralt motsatt av hva CBE viser frem og markedsfører innenfor disse temaene. Motsetningen er så påfallende at jeg tenkte at kanskje CBE rett og slett ikke har lest den?

 19. Du er lett påvirkelig må jeg si. Du slutter å snappe fordi noen mener det blir for mye. Er du ikke i stand til å tenke selv egentlig ?

  1. Caroline

   Har jeg sagt at jeg skal slutte å snappe?

   Jeg klarer fint å ta egne valg, og om jeg skal snappe eller ikke bestemmer jeg fint selv 🙂

  2. så nedlatende :O Jeg hadde i hvert fall hatt behov for å ta et skritt tilbake etter å ha fått over 300 kommentarer på hva jeg burde blitt bedre på

 20. Å himmel – den så helt nydelig ut! Den må jeg teste ut så snart jeg er ferdig med å amme!
  Melkeproteinallergi er noe styr! Men det er ingenting jeg ikke gjør for mine søte små <3

  Ha en nydelig helg alle fem <3

  1. Caroline

   Den bør du virkelig teste 🙂

   Ha en nydelig helg du og, Monique <3

 21. Hmm.. cottage cheese i smoothie?? Vet ikke om jeg tørr prøve dette :p Må få meg en smoothie blender først, men syns det er fryktelig mye bråk fra de, og når jeg er førstemann oppe om dagen så er jeg redd jeg vekker hele huset 😉 Vet du om noen som «gir mindre lyd» fra seg?

  Ha en strålende fin fredag Caroline 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Så fryktelig 😀 Ja, det er ikke akkurat stillegående :O Nelia er som regel førstemann oppe her om dagen, så det problemet har jeg ikke 🙂

   Jeg har ikke vært borti noen blender som er stillegående :/ Om du finner en blender som er stillegående, så er den sikkert ikke så veldig god 😉

   Ha en fin fredag, Ina <3

 22. Det ser godt ut, og jeg liker at du fokuserer både på sunnhet og nytelse i oppskriftene dine! Jeg bruker imidlertid ofte mindre fett enn det du gjør ( trener ikke så mye som deg… ehe…) Så jeg liker spesielt godt oppskrifter som ikke inneholder altfor mye fløte eller smør. Når det er sagt liker jeg at du varierer oppskriftene, slik du gjør, og ikke er for fanatisk innenfor den ene eller andre kostholdsretningen. Og alle innspill med bruk av grønnsaker og frukt er bra!

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingene 🙂 Kanskje jeg kan legge til et avsnitt på hvordan man kan gjør en oppskrift litt lavere på kaloriinnhold? Evt. andre endringer som gjør den allergivennlig 🙂

 23. Bloggen din har dessverre blitt litt kjedelig de siste årene. Mye av det samme: Get inspired, kaffekopper, du har det travelt osv. Alt dette har vi lest før. Jeg ønsker noe nytt! Sånn som det er nå så blir jeg ikke engasjert nok til å lese regelmessig. Også «glossy magasiner» har artikler som engasjerer og provoserer. Kanskje du kunne prøvd det? Og vær litt mer personlig og «ekte».
  Og ennå et tips: vær litt mer ydmyk. Synes du svarer litt frekt (de som er kritiske). Du spurte jo etter tilbakemld, så da må du også tåle å få kritikk. Synes du var flinkere til å tåle kritikk før, du svarte mer høflig da.

  1. Veldig enig i at du ser ut til å tåle kritikk dårlig, Caroline. Tror desverre du er av den type menneske som må fremstå perfekt i alle sammenhenger…. du har en lei tendens til svare litt frekt og avvisende på kritiske kommentarer eller ikke svare i det hele tatt. Faktisk påfallende å se hvor ofte du svarer på alle disse «halleluja»-innleggene kontra de litt mer kritiske. Dette gjelder selv denne gangen hvor du til og med ba om innspill på hvorfor leserne i mindre grad kommenterer dine innlegg.

   1. Caroline

    Jeg tror du skal lese kommentarfeltet på forrige innlegg en gang til :/ Jeg svarer konstruktivt på kritiske kommentarer, ingen av svarene er frekke. Hvis du mener at noen av svarene er frekke, så er det fint om du kan fortelle meg hvilken kommentar du sikter til. At jeg bare svarer på “halleluja”-innleggene kontra de litt mer kritiske, stemmer jo på ingen måte. Se på forrige innlegg så ser du at det ikke er tilfellet.

   2. mange av svarene er frekke, og det er mange lesere som har meldt tilbake at de opplever dem som frekke. I mine øyne er det frekkeste av alt denne klassiske «vis meg hvilke konkrete innlegg», som du tyr til ofte når du får kritikk, selv om det er helt åpenbart for alle at det stemmer at mange av svarene dine er frekke. Det er frekt å be folk gå gjennom alle de 300+ kommentarene på nytt fr å vise deg konkret hvor du er frekk. Det er en jobb du bør gjøre selv. Og så bør du ta en telefon til et firma som driver med markedsundersøkelser og høre hva de tar for å gjøre den jobben du nettopp har fått leserne dine til å gjøre gratis. For de kommentarene du har fått på det innlegget er bokstavelig talt gull verd – du måtte betalt masse penger for å få et byrå til å finne disse svarene for deg. Folk har tatt seg tid til å skrive utførlige, analytiske kommentarer, og du ser at de anstrenger seg for å gjøre det på en hyggelig måte. Og likevel svarer du kritisk tilbake. Eller fornærmet. Kanskje du ikke er frekk, men bare fornærmet. Uansett virker det barnslig og uprofesjonelt å svare slik, når du faktisk ba om innspill, og spurte om du har gjort noe feil.

   3. Caroline

    Mange av svarene er frekke, men du/dere klarer ikke å vise til noe konkret :/ Da er det vanskelig å ta kritikken seriøst.

    Jeg etterspør konstruktiv kritikk, jeg synes ikke det er spesielt frektm gjør du? Når noen sier at jeg svarer frekt, så regner jeg med at vedkommende sikter til spesifikke kommentarer, og da ville det ikke vært spesielt å finne tilbake til dem. For ordens skyld så har jeg lest gjennom alle mine svar i det kommentarfeltet, og fant ikke en eneste kommentar som jeg syntes var frekk.

    Du må gjerne komme med kritikk, men da bør du og alle andre som gjøre det, tåle at jeg er kritisk tilbake på enkelte punkter. Å være uenig i kritikk er ikke det samme som å være frekk, selv om det virker som du og enkelte andre er av den oppfatningen.

    Du har helt rett i at det kommentarfeltet er gull verdt for meg, og derfor svarer jeg flere av kommentarene med et «tusen takk for tilbakemeldingene 🙂 Utrolig mange konstruktive tilbakemeldinger, og det setter jeg pris på.

   4. La meg presisere da: Bortsett fra de svarene der du bare sier takk for tilbakemeldingen, eller takk for rosen, så er 99 prosent av svarene dine som frekke eller nebbete. særlig fordi du selv BA om dem. At du er uenig betyr ikke at lesernes oppfatning er ugyldig. Det betyr bare at noen bør justere virkelighetsoppfatningen sin.

   5. Caroline

    Det var ikke spesielt konkret eller konstruktivt :/ Klarer du ikke å vise til en eneste kommentar hvor jeg har svart frekt? Hvis ikke, så er det ikke noe poeng å fortsette denne diskusjonen. Om du virkelig ønsket å komme med konstruktiv kritikk, slik at jeg kan forbedre meg, så hadde du kommet med konkrete eksempler.

   6. Gudrun

    Veldig enig her. Det er jo nå mange lesere av bloggen som synes du både tåler kritikk dårlig (selv nå som du ba om det) og ikke minst er frekk og fornektende i dine svar. Det må du nok bare ta inn over deg at vi synes – det er jo vi og ikke du som skal definere hva vi lesere opplever som frekt.

   7. Caroline

    Det er noen som synes det, ja, og det er alltid de samme personene som skriver det :/ Det er jo ikke vanskelig å forstå at det er personer som hadde vært kritisk til meg uansett hva jeg skrev. Om det virkelig var tilfellet at jeg svarte kritikere frekt, så hadde det ikke vært så vanskelig å vise til konkrete kommentarer hvor jeg faktisk gjorde det. Det forrige innlegget tatt i betraktning, så burde det jo vært svært mange frekke kommentarer fra meg.

   8. Jeg ga konstruktiv kritikk og fikk et helt saklig svar tilbake, hvor hun også takket for innspill. Ser heller ingen andre som har fått frekke svar fra Caroline i forrige innlegg. Kanskje du oppfatter det å være uenig som det å være frekk? Isåfall må det være veldig slitsomt å være deg.

   9. Caroline

    Takk, V 🙂 Du hadde en konstruktiv kommentar hvor jeg var uenig i noen av punktene, og enig i noen andre. Man må tåle uenighet begge veier, det er ikke noe som bare gjelder meg.

    Jeg har tenkt litt over det, og en av årsakene til at jeg kanskje sensurerer bort en del kritikk, er fordi jeg får reaksjoner som dette når jeg er uenig. Det er jo ikke akkurat noe poeng å godkjenne kritikk, når jeg får beskjed om at jeg frekk fordi jeg er uenig med den :/

    Ellers vil jeg også takke for den første kommentaren (både den på forrige innlegg, og den som du mente ble sent godkjent). Det var ikke meningen å godkjenne den sent, jeg ville bare gi deg et godt svar, men fikk aldri tid :/ Men du har hvert fall gitt meg inspirasjon til et innlegg!

   10. Cathrine

    Bare en tanke, men jeg tenker at det blir litt bastant å avfeie kritikk av denne typen ved å si jeg svarer ikke frekt. For det første så tror jeg at det er snakk om hvordan man som leser tolker en kommentar. Det som for deg ikke er frekt ment kan faktisk virke frekt for en leser, mens en annen ikke hadde reagert negativt. Det er jo det som ofte er baksiden med skriftlig kommunikasjon. Ved å si det samme muntlig så er sjansen stor for at man oppfattes annerledes. Etter min mening blir det litt for svart hvitt og kreve eksempler/ dokumentasjon på når en var frekk da dette kanskje mer er basert på følelsen man som leser sitter igjen med. På samme måte som om en like bastant sier at dine svar e frekke. Om en kaller deg frekk og du sier jeg er ikke frekk blir det jo bare påstand mot påstand der det vel strengt tatt ikke er snakk om rett eller galt. Jeg mener at hvordan man ordlegger seg kan bety mye for hvordan man oppfatter et budskap. Så kanskje en tankevekker til både deg og oss lesere; jeg Tenker at det er en stor forskjell på å bli møtt med «mange av svarene dine ER frekke» versus «mange av svarene dine FØLES frekke». På samme måte som jeg tenker at det er en forskjell mellom » jeg er ikke frekk» og «jeg mente ikke å være frekk».

   11. Tina A

    Veldig god kommentar, Cathrine!

   12. Hei igjen Caroline. Jeg så kommentaren din til meg over nå, og ønsker å svare. Jeg forstår himla godt at det er frustrerende å få høre at du er frekk når du er uenig, og at det heller ikke kan dokumenteres hvor du har vært frekk. Selv om en svarer på kritikk, må en virkelig ikke bukke og skrape, poenget er jo å svare og fortelle hva en selv har tenkt. Og noen er jo steilt ut etter «å ta» deg også, dette merkes.

    Det jeg tenker, er at du, isteden for å luke unna, bare må eie dette, som jeg var inne på før 🙂 Du er i underholdningsbransjen, og en del av underholdninga er nettopp dette. Se på det som del av jobben, et nødvendig onde – «nyttige idioter» om du vil 🙂 Du kan aldri tilfredsstille alle, og du skal ikke det heller, fordi det er kjedelig. Og enkelte aspekter av bloggen din bør av og til kritiseres, dette er en del av en større samfunnsdebatt som driver samfunnet framover. Tenk at du generer en slik debatt! Det er jo en ære 🙂 Ellers tipser jeg om å utarbeide noen standardfraser for å melde deg ut av «diskusjoner» som ikke går noen steder, type «Her får vi bare være enig og å være uenig», eller «Nå går vi i sirkel, så dette blir mitt siste innlegg». Og ja – av og til har du faktisk lov til å bli sint! Husk at de fleste som leser bloggen din heier på deg!

   13. Caroline

    Det er ekstremt frustrerende, men jeg føler at de få som skriver det uten å vise til noe konkret, kun gjør det for å irritere meg 😀 De klarer det forsåvidt også 😀

    Tusen takk for tips 😉 Skal notere meg de 🙂

 24. 23. november skal SE og HØR blant annet kåre årets blogger. Du fortjener den prisen synes jeg. Anbefaler andre som liker bloggen til Caroline å stemme på henne.

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine 🙂

 25. Hei! Jeg lurer på hvilken blender du anbefaler? Jeg har en veeeeldig dårlig blender nå, som begynner å ryke bare etter noen sekunder. Og det jeg blender blir svart på grunn av at det er «brent». Jeg vil ha en blender som jeg kan bruke isbiter i, frosne bær, mandler osv osv… Og i tillegg at man kan koble den av sånn at man kan få vasket den ordentlig.

  Håper du kan hjelpe meg! 😀

  1. Caroline

   Kitchen Aid 😀

 26. Kjære Caroline!
  Må bare starte med å si at jeg beundrer deg, ditt pågangsmot og alt du får til. Med tanke på flere av kommentarene på innlegget i går, er jeg overrasket over negativiteten enkelte kommer med. Man kan liksom aldri være god nok. . . Så jeg har ikke tenkt over at noe har blitt dårligere den siste tiden, men heller tvert i mot! Du er i slaget om dagen, alt er proft og fint. Eneste er at jeg skulle ønske jeg fikk mer av deg i form av flere innlegg daglig – man får jo aldri for mye av det gode 😉
  Elsker bloggen din og er innom flere ganger daglig, som jeg har vært i årevis. Kommenterer så og si aldri, men du skal vite at du er og har lenge vært en vanvittig inspirasjon på alle fronter av livet! Skulle ønske jeg kunne nå deg til knærne, da hadde jeg vært veldig fornøyd.

  Dette så forresten utrolig godt ut! Skulle ønske jeg hadde krefter og inspirasjon til å gå utover den ordinære havregrøten om morgenen. 🙂 Du er utrolig flink!
  Håper du får en helt vidunderlig helg, for det fortjener du virkelig 🙂 ♡

 27. Nam, den så god ut! må prøves neste gang jeg lager smoothie. 🙂

  Smoothie som falt godt i smak til alle 3 i heimen her (mini er 17mnd):
  – 2 godt modne bananer
  – 1 avokado
  – 2 kiwi
  – 2 Ts cashewnøttsmør
  – havregryn
  – havremelk

  Ble veldig kremete og mektig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, den må jeg prøve ut 🙂

 28. Hei Caroline! Leste nettopp det forrige innlegget ditt og følte det var greit å komme med mine synspunkter etter å ha lest gjennom litt av kommentarfeltet. Så at en del skrev at bloggen din ble litt for mye «glossy magasin», men nå har jo du alltid vært åpen og ærlig om at bloggen din skal være et inspirerende sted å komme til, som et fint og deilig livsstilsmagasin. Jeg ville bare si at jeg syns dette glossy magasin-preget er helt fantastisk, jeg rett og slett digger det! Syns bloggen din er bedre enn mange blader, og det beste av alt? Det er gratis å lese den!! For meg ER bloggen din nettopp dette; et magasin med et variert innhold.
  La også merke til at en del syns det ble for «perfekt» og kanskje litt «kunstig», men som en annen skrev, nå fins det jo et hav av bloggere der ute som ikke er det, altså at de deler og skriver alt uten filter for å være «ekte» og personlige med leserne sine. Jeg syns det også er kjempefint, og leser noen sånne typer blogger selv, men syns det er godt å kunne variere mellom blogger som har sitt eget preg. Og det som preger bloggen din er nettopp hvor fint, delikat og deilig alt er. Og jeg elsker det! Det er kanskje noen som syns det kan bli too much og ugjenkjennelig, men jeg syns det er inspirerende. At du allerede har trent før klokken rundet åtte om morgenen? Jeg får lyst til å finne frem treningsklærne! Bilder av mat som er dandert fint? Jeg får lyst til å ta på forkleet og lage noe annet enn toast!

  Poenget mitt er, smaken er som baken. Jeg ser at en del kommer med tilbakemeldinger på det de vil ha annerledes, så jeg ville bare si at jeg liker bloggen din akkurat som den er nå, og har egentlig ingenting å klage på 🙂 Du er flink og inspirerer i bøtter og spann. Folk som er misfornøyde har ofte en større trang til å fortelle om ting de ikke liker, mens de som er fornøyde ofte ikke har den samme trangen – fordi de er fornøyde. Jeg digger deg og digger bloggen din, og heier på deg! Stå på, du er SÅ flink! ♥

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Ann 🙂 Det vil alltid være meninger som slår i hjel andre sine meninger, jeg bare lytter og reflekterer litt over hva som kan hjelpe meg til å gjøre bloggen enda bedre 🙂

  2. Nå spurte jo Caroline om hvorfor folk sjeldnere kommentere på hennes innlegg enn før, og det er jo det vi har prøvd komme med forslag til.
   Klart at vakre «perfekte» bilder av både mat, interiør, Caroline selv, Nelia etc er vakkert rent estetisk og forsåvidt intersant i den retningen, men det vi litt mer kritiske prøver å si er at vi finner bloggen så «perfekt» nå og full av den type innlegg nevnt over, at det er lite intersant å kommentere eller ha meninger om. Jeg tror også for mange er det såpass langt fra virkeligheten deres at det føles litt fremmed og at de derfor føler de ikke har noe å tilføye.

 29. Det så utrolig godt ut!
  Må bare få sagt at du er utrolig inspirerende! Et stort forbilde!

 30. Kristine

  Denne må jeg prøve. Hvor får man kjøpt vaniljeprotein? :o)

  1. Caroline

   Jeg kjøper min på Helsekosten, men du får det de fleste steder hvor de selger proteinpulver 🙂

 31. Hei! Du har en kjempeinspirerende og flott blogg! Hvor kommer de fine fjølene fra? De som det står «friste» og «nyte» på?

  1. Caroline

   De er fra kremmerhuset 🙂

 32. Nam! Dette ble dagens frokost, og den var knallgod 🙂 1000 takk for knallbra tips.

  1. Caroline

   Så bra 😀

 33. Hvor er de søte hjerteskålene fra ? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *