vår kommunikasjon er gull verdt

Jeg har et elsk-hatforhold til kommentarfeltet mitt. Jeg vet jo at to av de største bloggene i Norge har stengt sine, og jeg kan på mange måter forstå hvorfor, og jeg er sikker på at det har vært nøye gjennomtenkt. Jeg skal selv innrømme at jeg flere ganger har vært inne på den samme tanken, for til tider er det faktisk ubehagelig å logge seg inn på bloggen etter en natts søvn eller noen timers opphold. Jeg kan ofte ha en klump i magen i flere sekunder før jeg logger på, for jeg vet aldri hva som venter meg. Jeg har noen gjengangere her, mennesker som i flere år kun har vært ute etter å skape kvalme og dårlig stemning for meg. De som kommenterer kun for å være slemme, nesten som de lever og ånder for å presse andre ned. For å presse meg ned. Jeg har aldri forstått hvorfor de gidder å lese bloggen min når de kun er ute etter å finne feil eller åpenbart irriterer seg så mye over meg som de faktisk gjør. Kanskje er det å være anonym og stygg på nett, det som holder dem gående gjennom dagen? I så fall synes jeg forferdelig synd på dem. Jeg trenger ikke mennesker som dette i livet mitt, men heldigvis og dessverre, så har jeg med tiden lært meg å leve med det. Les. Slett. Legg det bak deg. Gå videre. 

1 innlegg 2

Det er jo dere som er så gode som jeg liker å kommunisere med. Med denne bloggen ønsker jeg å skape et deilig univers, et inspirerende og motiverende lite avbrekk til deg som har lyst på en liten hverdagsflukt. Ikke noe mer eller mindre. Det har allerede blitt over seks år siden jeg postet mitt første blogginnlegg, og helt fra starten av denne reisen har dere vært de jeg har kunnet stolt på og lent meg til når det gjelder innhold og motivasjonen til å fortsette, til å satse. Deres heiarop, kritiske røster og konstruktive tilbakemeldinger har på mange måter hjulpet meg å forme bloggen til det den er i dag. Denne nærkontakten med dere er gull verdt for meg, og det håper jeg at dere vet. Det er på grunn av dere og vår kommunikasjon at jeg har landet på beslutningen om å ikke stenge kommentarfeltet de gangene jeg har hatt så veldig lyst. Det hadde blitt unaturlig og veldig rart for meg å skape innhold for noen som ikke sa noe som helst tilbake. Dere er de eneste som kan gi meg en tilbakemelding på jobben jeg gjør. Den siste tiden har jeg merket at denne kommunikasjonen har avtatt litt, og derfor har jeg lurt på om det kan være en trend som følge av at andre faktisk har stengt for muligheten. Eller er det bare min feil? Er det noe jeg gjør galt eller burde gjort annerledes? Jeg må jo innrømme at jeg synes det er litt trist at kommunikasjonen vår avtar, for jeg savner den. Jeg kjenner ofte igjen flere av dere som har kommentert og lest jevnt og trutt i mange, mange år og det er så utrolig hyggelig. 


Jeg håper i hvert fall at dere fortsatt liker det jeg gjør, selv om dere kanskje ikke har tid til å kommentere lenger. Bare vit at jeg setter stor pris på at dere leser og på tilbakemeldingene dere kommer med – enten i form av hva dere vil lese mer om, hva dere vil ha mindre av, at dere ønsker meg en god dag tilbake eller bare skriver om du har noe på hjertet 🙂 

Jeg håper DU har en fin torsdag ♥ 

443 kommentarer

 1. Charlotte Lysvold

  Syns du har en super blogg:)
  Fin inspirasjon på alle områdene du tar for deg:)
  Ønsker meg snart et innlegg med tips til antrekk anledning julebord:)

 2. Jeg tror det er så enkelt som at ingen kan være best og på topp til evig tid. Kanskje folk begynner å bli litt lei, at innleggene er for like, for konstruerte og perfeke? Folk trenger variasjon og får de ikke det så finner de seg nye ting å lese, nye blogger å følge og kommentere…

  For min del gikk jeg fra å følge deg flere ganger daglig til å titte innom et par ganger i uken etter alle «avsløringene» i vinter. Du har mistet troverdighet hos meg og den er jeg usikker på om kan rettes opp i. Man vil jo alltid ha i bakhodet at LK muligens kommenterer under falskt navn fortsatt. Vil ikke tro at han gjør det (etter alt dere har vært igjennom), men hvordan skal vi lesere vite det sikkert?

  Før kikket jeg innom for å bli underholdt og engasjert, nå er det kun for å se om det er en god oppskrift eller treningstips (øvelser). Alle de andre innleggene er stort sett preget av dere skal tjene penger på dette.

  Helt til slutt vil jeg oppfordre dere til å revurdere eksponeringen av datteren deres på bloggen (og andre steder). Jeg forstår at dere har tatt et valg pga hendelser som vi lesere ikke vet så mye om, men det endrer jo likevel ikke det at hun blir overeksponert på nettet. Jeg mener du skrev tidligere at dere valgte å vise bilder av henne bla. fordi folk tullet med at hun var misdannet osv. , men det spiller vel ingen rolle om folk tror det?!? Dere og deres nærmeste vet jo at hun er perfekt på alle måter. Dere tegner ikke bry dere om slike rykter? Jeg har selv barn og jeg vil heller at folke skal sladre om at de ikke er mine/ser rare ut/andre ting enn å eksponere dem på Internett.

  Dere er tydeligvis utrolig dyktige forretningsfolk som har bygget opp et millionimperium rundt denne bloggen. Hva med å kanalisere det talentet videre ut i andre kanaler og heller slakke litt ned på prestasjonsnivået på bloggen? (Start et eventbyrå, festplanlegging, eget klesmerke, treningsstudio el.).

  God fredag! 🙂

 3. Victoria

  Kjære, vakre, gode deg. Det er så uendelig mye jeg kunne skrevet om hvor fantastisk jeg synes du er og hvor mye du har varmet opp og lyst opp hverdagene mine i så mange år nå, men en slik utredning tar jeg virkelig ikke for gitt at du har tid til å lese. Jeg skal derfor korte det ned til to ting: Jeg vil berømme deg for styrken din, som gang på gang imponerer meg, og jeg vil hylle deg for å være akkurat den du er; et forbilde, en motivator, en inspirasjon, et lyspunkt og et tvers igjennom nydelig menneske. Det er kanskje absurd for deg hvordan du gjennom en nettside kan treffe enkeltmennesker så sterkt som du gjør, men gjennom utstrålingen din gir du meg drivkraft til å alltid være den beste utgaven av meg selv, til å skyve tilværelsens negative aspekter til side til fordel for de gode verdiene i livet, til å være selvstendig og til å aldri gi opp. Alt dette bare fordi du er DEG. Jeg kommenterer langt fra så ofte som jeg kunne gjort og egentlig ønsker å gjøre, og det går mye på at jeg føler ingen ord er store nok for hva du faktisk gir meg i hverdagen. Jeg ser så enormt opp til deg, Caroline, og jeg håper du kan la det bety mer enn en million negative kommentarer.

  1. Caroline

   Tusen takk, Victoria! Det betyr utrolig mye for å høre <3

 4. Har lest bloggen din i mange år, og jeg håper du aldri slutter å blogge! Du er så flink til å svare i kommentarfeltet, og jeg elsker det varierte innholdet i bloggen din 🙂 Keep up the good work, for du gjør en fantastisk jobb! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Kristin Lynmo

  Hei!
  Jeg har lest bloggen din i veeeldig mange år nå, og jeg vil bare si at det er ikke uten grunn! Det å besøke bloggen din i en hektisk skolehverdag gir mer motivasjon til å oppnå noe og bli den beste utgaven av meg selv. Du er en fantastisk inspirasjon, og jeg digger deg! Ha en fin helg og kos deg masse med din fine familie <3
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Klemmer <3

 6. Benedikte

  Jeg klikker meg innom sjeldnere, og det er fordi jeg ikke lenger klarer å relatere meg så godt til innleggene lenger. Men dette er ikke kritikk mot hverken deg eller bloggen; det går mer på at jeg ikke leser blogger for å se pene bilder, innhente tips og oppdateres på moten og så videre. Jeg liker best å lese om andres meninger og om mer «vanlige» hverdager. Poenget er at bloggen din er av ypperste kvalitet når det kommer til å være et slags nettmagasin. Det er overhodet ingen tvil om at du er en dyktig blogger og ikke minst _utrolig_ vakker!

 7. Lillian

  Skjønner ikke hvorfor alle sier at du lever i en perfekt verden ? Du er en blogger, en blogger som opplever utrolig mye hat og urettferdighet rettet mot deg personlig. Å leve med det er ikke å leve i en perfekt verden.
  Caroline skriver aldri at hun har det perfekt hjemme, herregud, hun er småbarns mamma. Selvfølgelig er det rotete en gang iblant som hos oss alle andre med barn.

  Ingen skriver så rent og *riktig*, har en oversiktlig layout og ordentlige, profesjonelle bilder. Aldri skuffende å klikke innom bloggen din da det er ordentlig materiale.

  Stå på Caroline, stol på oss som liker deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lillian 🙂 Du har helt rett i at jeg ikke lever i en perfekt verden, den er nok temmelig normal, selv om jeg (og Lars-Kristian) liker å ha ting på stell og orden hjemme og rundt oss 🙂

   Ha en fin kveld <3

 8. Jannike

  Hei! Syns bloggen din er veldig fin og gjennomført, lest lenge men aldri kommentert, men det innlegget her gjorde at jeg fikk lyst til å kommentere. Du skriver veldig godt, gjennomførte innlegg og gode tips. De innleggene som mister min interesse er om de overfladiske tingene. Syns det er utrolig mye mer spennende å lese når du iblant deler din mening om ulike ting, som f.eks det nye innlegget om justin bieber(veldig enig forresten). Jeg liker å lese dine meninger og tanker om ting, ekte sider av din familie og morsomme øyeblikk. Tror du vil få bedre respons og kanskje enda flere lesere om du skriver mer om ekte ting som folk kan kjenne seg igjen i. Du har også en stor «makt» når du har så mange lesere og det hadde vært fint å se at du brukte denne makten til noe, som når du lagde konto hvor man kunne donere penger til flyktningskrisen. Tror nok mange av leserne dine er litt eldre og vil derfor lese om ting som skjer i verden, i norge og hva du mener om dette.
  Stå på, du driver en veldig fin blogg og virker som et utrolig varmt menneske:)

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingene, Jannike <3

 9. Hm, er det en spesiell grunn til at min kommentar ikke har blitt godkjent?

 10. Hei Caroline!

  Det er dagens lille høydepunkt å lese bloggen din, fordi den er så utrolig bra, variert, oppdatert og i tillegg har du så mange fine bilder! Stå på, du er fantastisk!

 11. For min del er det fordi jeg følger bloggen din sjeldnere nå enn før. Jeg var hekta tidligere, måtte innom gjerne morgen og kveld 🙂 Jeg synes den har blitt litt mindre personlig kanskje? Mulig det bare er en følelse, men etter » alt» du har blitt «slaktet» for tidligere, så har jeg full forståelse for at man setter skjoldet litt opp, og hele tiden tenker seg om en ekstra gang, før man poster ett innlegg.

  Jeg følger både deg og LK på snap, og der føler jeg at jeg får mer av den personlige delen jeg selv synes er interessant. Så for min del har vel snap’en erstattet bloggen din (dessverre, når jeg tenker meg om).

  Skal prøve å bli flinkere til å ta en titt innom, for du gjør et veldig bra arbeid

 12. Savner VELDIG å se den useriøse siden av deg.. blir altfor mye av den glossye hverdagen og eg har tenkt mange ganger om det VIRKELIG er så perfekt som du skal ha det til å vere, har du ingen bekymringer, negative tanker, negative opplevelser, negative sider? Likte veldig godt marianne beate sin blogg, for den var VELDIG EKTE, der eg kjendte med veldig igjen i tanker og oppførsel… der var det et ekte familieliv der det var skikkelig deilig å endelig lese at det er normalt å vere DØDS sliten av og til, det å glemme ting, det å vere sent ute, det å ikkje alltid vere perfekt på håret eller sminket, vere bekymret over det meste, ha det rotete, osv osv osv… hat følgt bloggen i 3 år, men det her blir altfor pyntet og perfekt (som derfor desverre blir; kjedelig) :-/ men om der her er ekte og det virkelig er slik dere har det ( for da vil eg du skal dele din hemmelighet på hvordan du har overskudd i hverdagen)
  Klem

 13. Del gjerne mer om familieliveg, om det som kanskje ikkje alltid går greit? Om tanker? Om vanlige småbarnsforeldre bekymringer… las at du skrev drittunger over her, hæææ? Ser ikke for meg at du sier ordet drittunger?! Wæææ, det gledet meg!!!!!! 🙂 mer slike tanker og EKTE meninger der du pynter alle ord med englevinger 😉

  1. Der du ikke* pynter :p

  2. Caroline

   Haha 😀 Det hender 😉

   Tusen takk for tilbakemeldingene 🙂

 14. Jeg er også en av dem som likte bloggen din mye bedre før. Jeg føler at det har blitt for upersonlig og uengasjert. Kaffekopp, trene litt, spise ute, rekke et møte.. Også prøver du kanskje å nå en for bred målgruppe? Litt mammablogg, litt treningsblogg, litt matbloggog litt moteblogg. Og mer og mer reklame.

  Jeg likte den «gamle» bloggen hvor du hadde selvironi og ikke alt måtte være 100% perfekt hele tiden. Pr idag er bloggen litt for striglet/for ren. Jeg er sikker på at du er ei kjempekoselig dame, men det virker som du har for høye krav til deg selv. Senk kravene og slapp av litt, så du ikke blir utbrent. Skriv om det som engasjerer deg, ikke føl at du må skrive tre innlegg om dagen. Kanskje du kan bla litt tilbake i arkivet til den tiden du hadde flest lesere for å hente inspirasjon?

  (Og en liten ps til sist: Du har blitt flink til det, men selvfølgelig merk alle reklame-innlegg med «reklame» øverst. Snikreklamering blir som regel gjennomskuet og minsker tilliten.)

 15. God aften, unge dame!

  Nå er det ganske lenge siden jeg skrev noe, men siden du spør så pent, så skal jeg gi deg min sanne mening 😉 Hold deg fast 😀

  Først og fremst – du kan ikke tekke alle og gjøre samtlige til lags. Og det skal du heller ikke.
  Men samtidig må jeg si meg enig i at det har blitt litt vel mye av den samme gamle tralten det siste året. Og da blir raskt begrenset hvor mange ganger man skal legge igjen et par ord på slike «erketypiske» innlegg.

  Det jeg reagerer mest på, er eksponeringa av Nelia. Og når sågar Nelia brukes i reklameinnlegg, så kan jeg forstå at enkelte reagerer. Meg selv inkludert. Selvsagt står du og LK fritt til å gjøre dette, men for de av oss som berømmet innlegget ditt om å ikke eksponere Nelia i nevneverdig grad, så får de stadige bildene av henne frem en viss bismak i munnen. Jeg vil ikke si at jeg føler meg lurt, men kanskje heller skuffet over at dere har gått tilbake på denne uttalelsen.
  Nelia er søtere enn sukkerspinn og jeg kan forstå at dere som foreldre er stolte av henne – med god grunn. Men det skulle ikke forundre meg om det sitter en syk faen et sted og manipulerer bilder av henne – og da er det betimelig å spørre seg om det er en risiko dere er villige til å inngå, både for deres egen som for Nelias vegne.

  Sånn, nok kjefting og smelling. Pisk og gulrot …

  Jeg synes det er herlig når du går utenfor «komfortsonen» din. Når du slipper deg løs – som på headeren din. Selv om jeg også forstår at det er et utseende som kanskje ikke er så forenelig med en vanlig hverdag. Det er frisk vind i seilene. Selv som glamdiva anno 1985 ser du feiende flott ut!

  Du er særs dyktig på planlegging og gjennomføring av bursdager og slikt, og det er så morsomt og interessant å både lese og se slike innlegg. Å få være vitne til prosessen – fra idè til sluttresultat. Gjør-det-selv har langsomt ristet av seg armodspreget, og du har gang på gang vist at man med litt egeninnsats kan få frem resultater som sikkert ville fått Martha Stewart til å bli misunnelig.

  Jeg – som en del andre – har virkelig sans for innleggene dine som går utenfor den trauste allfarveien av trening, lunsj, og reklame. Jeg trenger ikke se deg med dobørste-hår, usminket, og iført ei utvaska kosebukse tre nummer for stor for å kunne relatere til deg. Pynt deg for all del! Du har flere ganger skrevet at du liker å pynte deg, ingenting galt med det. Ja til knallrød leppestift i hverdagen, osv! Det er først når jeg leser hva du skriver at det oppstår en forbindelse til samt forståelse for hvem du er. Og du kan skrive så ufattelig bra. Så bevegende, så rørende. Så direkte og poengtert. Du er en skarpskytter med ord, og dette synes jeg du bare må utnytte i større grad.

  Sånn, nå får det holde. Ha en god helg!

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingene,Maria 🙂

 16. Hei Caroline.

  Jeg begynte på følge bloggen din da jeg fant ut at jeg var gravid. Noe som var ganske så samtidig da du selv ble det. Jentene våre ble nemlig født samme dag! 🙂 25.11.13 <3 , så jeg har funnet bloggen interessant både for tips under svangerskap, trening, barneutstyr osv, og ikke minst i ettertid av fødsel de første mnd osv.

  Men, i og med at vi har jenter på eksakt lik alder, så vet jeg veldig godt hva som kan skje på hjemmefronten både med grising, stahet, hår som ikke alltid er på stell både for mamma og barn, å hos oss hvertfall blir det rotete med leker på 2 min! 😮 Så jeg kjenner at jeg blir litt frustrert over å se hvordan du da har det hver dag hos deg.. Nesten som om at jeg ikke er "like god mamma som du", siden vi ikke har det likt.. At alt på bloggen din da er mer et glansbilde for meg hvor alt er tilgjort og jobbet med for å vise hvor perfekt alt er. For ellers skjønner jeg ikke hvordan du får det til med et barn i en så travel alder ;p

  Jeg savner også litt mer ekte som tidligere er sagt fordi du skriver så bra veldig bra.

  Er allikevell innom bloggen din i ny og ne, men finner snapchat kjekkere nå for tiden for det er mer i nuet, å ikke minst hverdagsliv på en annen måte 🙂

 17. Beklager men for min del ble dette drita kjedelig etter du fikk barn – jeg føler jeg leser bloggen til en førtiåring og ikke en på min egen alder. Stilen din er blitt helt blah, jeg ser ikke glamorøse kjoler og sko lengre, og den gøye fotballfruen er erstattet med en kjedelig Caroline som (forståelig nok!) er kjemperedd for å skrive noe som noen kan bli støtt av. Og jeg ser den, for folk er rævhåller og hele tiden ute etter å ta deg på noe. Men jeg savner den gøye fotballfruen med paljetter og langt hår. 🙁 og som flere andre her så er jeg lei av kjedelige antrekksbiler og bilder av mandler og kaffe. Jeg savner de mer personlige skriveriene, det uredigerte og det uten filter. Dette er bare blitt. . Blah. Og det syns jeg er synd.

 18. Kjære, vakre Caroline <3
  Åh, som jeg koser meg med bloggen din! Jeg kommenterer altfor sjeldent, men de få gangene jeg har gjort det, enten her eller på instagram, så svarer du alltid<3 Du er så dedikert og flink til å følge opp leserne dine, og innleggene dine har inspirert meg på daglig plan i mange år nå!

  Når jeg lå på sykehuset i forkant at sønnen vår skulle bli født, med skyhøyt blodtrykk og svangerskapsforgiftning , kommenterte jeg et av de mange nydelige bildene dine av Nelia. Jeg skrev at jeg ventet på vårt lille mirakel, og du svarte at du savnet ventetiden og at jeg måtte glede meg for det er så fantastisk å få møte vidunderet i magen. Og det var så godt å høre, at noen sa at jeg bare måtte glede meg, ikke være bekymra eller redd. Og sånn gjør du for oss så ofte. Du er et positivt menneske som får meg til å huske hverdagsgleden, og det er så viktig!

  Du har møtt så vanvittig mye hets, men du står så vanvittig stødig allikevel. Datteren din har en flott mamma, og pappa, å se opp til<3

  Stå på videre, fine Caroline!
  Stort heiarop fra morgenkos med lillemann og kaffekoppen i Fredrikstad!

  1. Caroline

   Hei Sarah!

   Så utrolig koselig å høre at svaret mitt ga deg noe positivt 🙂 Håper virkelig at tiden med sønnen din har svart til forventningene, og vel så det <3

   Tusen takk 🙂

 19. Jeg er forresten NØDT til å føye til en ting her…!
  Å lese din blogg kontra mange andre toppblogger, er en fryd sånn skrivemessig. Sjelden skrivefeil, god flyt, og gjennomførte innlegg. Spyr av sånne «idag var vi her og der, og så mener jeg ditt og datt og ferdig»
  Alle innleggene dine er godt bygget opp, gir mening og har godt språk.
  Det setter jeg pris på 🙂

  God lørdag! Jeg skal ut og trene nå, før feiring av min fantastiske fireåring 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Katti 🙂 Det var hyggelig å høre!

   God lørdag til deg og <3

 20. Flotte Caroline! For et fantastisk fint innlegg dette var. Kjenner jeg ble litt rørt av å lese dette. Måten du skriver på er veldig fin og spennende å fortsette å lese på! Jeg har fulgt deg siden sommeren 2013 og etter det første innlegget jeg leste har det vært en fast rutine å titte innom bloggen din etter jeg er ferdig på jobb. I tillegg elsker jeg å følge deg på Snapchat. Føler jeg har blitt enda bedre kjent med etter du startet med Snapchat.
  Stå på videre, du gjør en fantastisk jobb og har i følge meg Norges beste og fineste blogg!! Digger deg 🙂 Du er mitt aller største forbilde!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 21. Stå på du Caroline. Takk for at du ikke lukker, og klarer å utstå alt det kjiipe til fordel for det som er bra med toveis komminikasjon 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Cat 🙂

 22. Ragnhild

  Hei
  En liten kommentar fra meg. Jeg leser bloggen din hver dag, noe jeg har gjort i flere år, – og jeg synes den er veldig bra!
  Men om jeg skal gi en liten tilbakemelding så er det at jeg opplever at innleggene dine er blitt alt for like, det er veldig mye det samme. Og det oppleves at det hovedsaklig mye reklameinnlegg for tiden. Jeg synes innleggene var mer varierte tidligere og litt mindre glossy og perfekte.
  Men for all del, du er meget dyktig og jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din også i fremtiden. Lykke til videre.

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Ragnhild 🙂

 23. Bloggen er nydelig! For nydelig, er det mulig? For meg har har denne bloggen blitt litt for glossy, innleggene for like, og den ekte følelsen den ga er for meg blir borte. Derfor kikker jeg inn av og til, ikke daglig. Leser mindre av innleggene, ser fort over. Så rart egentlig nå blogge er blitt så prof, men slik er det for meg. Men slik er det å være i utvikling – du endrer deg – vi som lesere endrer oss. Jeg ønsker deg masse lykke til videre, og takker for all inspirasjon du har gitt .

 24. Hei!
  Det er jo det som gjør bloggen din så utrolig fin, at vi føler at at vi har kontakt med deg og «kjenner» deg. Det å følge deg og Lars Kristian på Snap er også veldig morsomt, der er det ikke noen perfekt filter og der har en humor dere imellom som mange kan misunne dere. Nelia er vakker og det er morsomt å følge utviklingen hennes «live» Fortsett med den gode jobben du gjør, du er en inspirasjon i hverdagen både for meg og min datter som er 18år, så du treffer mange med den flotte bloggen din! Ha en nydelig helg 😉 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Hilde 🙂

   Ha en nydelig du og <3

 25. Ingrids

  Leser fortsatt bloggen din daglig, men som mange andre, mener jeg også den har blitt mindre «spennende».. Man vet som regel hva man får.
  Men du skriver allikevel bra og har veldig fine bilder. Jeg savner også litt mer variasjon og forklaring på hvorfor du feks gikk fra coverbrands til b… Jeg synes også det var veldig rart at du aldri skrev et innlegg om hvorfor du utsatte pt-utdanningen din… Det fikk vi bare svar på i kommentarfeltet. Ikke minst så tror jeg også at alt det styret rundt mannen din ang kommentarer, kanskje gjør at noen ikke føler kommentarfeltet er «ekte» lengre… Men bare min synsing:)

 26. Ser at det er mange som sier de samme tingene som jeg har tenkt. Hva som er riktig eller galt og hva som er dine motivasjoner bak skal jeg ikke spekulere i, men du spør og da får du et ærlig svar uten at jeg har noen hensikt om å være ufin mot deg. Dette er bare min subjektive opplevelse:

  – Du oppleves som mindre og mindre troverdig. Det er ikke lenger deg og livet ditt og personligheten din bloggen handler om. Men et velsmurt, velredigert forretningsimperium. Innleggene som ikke handler om promosjon, samarbeid eller annen økonomisk gevinst for din del er få og langt imellom.

  – Du/dere driver hard sensur og det som har kommet frem om LK sitt skyggespill i kommentarfelter og diskusjonsforumer er ganske hårreisende. Mobbing av deg og familien din er ikke greit på noen måte, men ved å velge å være en offentlig figur har du på mange måter åpnet døren for kritikk. Selv om jeg skjønner at det kan være tøft. Og bare lese hardt sensurerte kommentarer om hvor pen og flott leserne dine synes du er er veldig lite interessant. Du blir litt som en viss nord-koreansk diktator. Er ikke akkurat fristet til dialog.

  – Ved en tilfeldighet kom jeg over et blogginnlegg av deg fra 2010 for ikke så lenge siden. Jeg sendte linken til en venninne jeg vet leser bloggen fast. Personen fra 2010 så ut som et ekte menneske, hun kledde seg som mange andre jenter i 20årene og hun tok bilder som en. Du så faktisk ekte ut. Du fremstod som ekte. Ikke som en veldig redigert versjon, slik du fremstår som nå.

  – Nelia er fantastisk skjønn og jeg skjønner man vil vise henne frem til hele verden. Men må innrømme det gir en bismak når hun eller det faktum at du har barn blir enda en grunn til å selge noe eller promotere noe. Det er liksom så trist. Og til og med hun ser alltid glanset og polert ut. Det er aldri en buse, krøllete klær eller mat i hele ansiktet og på bordet. Du velger selvfølgelig helt selv om hvordan hun skal fremstilles, men det bare bygger opp under inntrykket av at dette er et velregissert forretningsimperium, ikke ekte menneskers liv.

 27. Noen noensen nansen

  Hei hei!

  Jeg må si jeg kommer mer sjelden innom fortiden og hovedgrunnen til det er at du poster mange store bilder, derfor tar siden for lang tid å laste inn.

  Også har du fått et fremmed og «kaldt» design, som om du selger en merkevare og ikke lenger er deg selv. Da mister man interessen siden man ikke får dette personlige man fikk før.

  Men jeg er veldig glad i deg, og synes det er koselig å følge med på Nelia som vokser og den lille familien din. Du er flink til å ta bilder, og huset ditt ser fantastisk ut!

  Stå på!

 28. Henriette

  Jeg synes du er utrolig dyktig, tar flotte bilder og er profesjonell. Det jeg liker mindre er snapchat. Jeg måtte slutte å følge både deg og LK fordi det blir for mye rett og slett, for mye på insta, snapchat, blogg og facebook. Og derfor blir det lite spennende å komme inn her. I tillegg er dette DIN blogg, og det er DEG vi vil lese om, kommunisere med. Opplever ofte at LK har en finger med i så og si alt, og dersom vi ville lest/kommunisert med han kunne han opprettet en egen blogg. Før var bloggen din «Caroline» og den herlige personen du er, mens nå er den kun blitt «DERE» og deres AS. Hvis jeg legger igjen en kommentar, så vil jeg gjerne ha svar av DEG, uavhengig om det handler om mat, ernæring eller lignende. Da er det bedre om du spør LK om tips, men svarer selv. Ser at flere har kommentert det samme som meg. I tillegg føler jeg LK prøver for hardt….

  Jeg føler du viser for mye av Nelia. Jeg kjenner jeg får litt vondt på hennes vegne, og det blir mye likt «MammaTilMichelle». Synes du det er ok å tjene penger på å vise bilder av datteren din? I ny og ne hadde holdt, men nå er det hele tiden. Hun er ikke 2 år engang, og har ikke så mye hun skulle sagt om den saken. Vi vil lese om meningene dine, hverdagen, livet ditt. Ikke kun om at du har dårlig tid, kjører x antall ganger inn og ut av byen, veskekolleksjonen etc. Det blir for mye av det samme :/ Jeg har lest bloggen din siden starten, og har alltid vært veldig imponert over alt du får til, men nå blir det rett og slett for overfladisk og bloggen er blitt ganske kjedelig og forutsigbar. DU er blitt kjedelig, iallfall det vi får se på bloggen :/

  Håper du tar til deg alle tipsene, og gjør noen endringer, ellers er jeg redd denne bloggen er på vei nedover for godt! Noe jeg absolutt ikke ønsker, da du har vært favorittbloggeren min i lang tid.

  1. Henriette

   Og etter dette som skjedde i vinter ang kommentarene til LK, så burde han kanskje holdes helt vekk fra kommunikasjonen, iallfall frem til leserne får tilbake tilliten til deg? Veldig synd at han skal ødelegge for deg og din kommunikasjon med leserne dine :/ Jeg merker at jeg ikke stoler helt på kommentarfeltet lenger, og det blir lite «ekte». Dere slipper kun gjennom kommentarer som «du er fin» «du er så flott» osv. Fremover burde dere kanskje fokusere på at dette er DIN blogg, og det er på grunn av DEG den er blitt stor og populær. Vi vil ikke snakke med LK, vi vil snakke med deg 🙂

   1. Caroline

    At vi bare slipper til kommentarer som “du er fin” “du er så flott” osv, stemmer ikke :/ Vi slipper til mye kritikk, det er bare å bla seg gjennom kommentarfeltet så ser man det. Uheldigvis er det en lei tendens at svært mange av de som kommenterer kritisk, ikke klarer å gjør det på en konstruktiv måte. Det ender svært ofte opp med personangrep og andre ufinheter. Men de konstruktive kommentarene ønsker jeg alltid å godkjenne 🙂

   2. Gudrun

    Men selv i denne runden av innlegg og kommentarer svarer du «tusen takk» el l
    til langt flere av de positive innleggene enn til de mer kritiske…. Enda du har selv bedt om forklaringer på h otfir folk kommenterer sjeldnere nå

   3. Caroline

    Det er jo naturlig, siden det er langt mer tidkrevende å skrive lange svar på kritiske tilbakemeldinger, enn å svare «tusen takk» til mennesker som bare vil gi meg en oppmuntring 🙂

 29. Hei,

  Jeg har lest bloggen din i årevis- de første årene som «guilty pleasure» – men aldri tidligere kommentert. Jeg har nå sittet og lest gjennom mange av kommentarene du har fått, og må si meg enig med flertallet. Det er ikke like gøy å lese bloggen din som det pleide å være! Det er for mange annonseinnlegg. Mange av hverdagsinnleggene bærer preg av ren oppramsing. I tillegg synes det som du alltid har dårlig tid (du avslutter ofte innleggene med at du må løpe videre). Dette gjør at jeg opplever at du egentlig ikke ønsker å oppdatere bloggen ved siden av alt det andre du holder på med, og at det er blitt en ren pliktoppgave fremfor noe du virkelig brenner for. Kanskje bloggen kan tjene på at du tenker litt gjennom hvorfor du ønsker å blogge og hva du ønsker å formidle?

  Når det er sagt er billedkvaliteten veldig god, og jeg titter fremdeles ofte innom 🙂

  Lykke til videre!

 30. Grunnen til at jeg kommer tilbake til bloggen er på grunn av den gode kvaliteten på arbeidet ditt – som gir kredibilitet, og jeg har en generell interesse for suksessfulle mennesker.

  Grunnen til at jeg kommer sjeldnere enn før er fordi det «perfekte» livet du skildrer ikke er realistisk, og da mister du kredibilitet og interessen min falmer. Sammen med avsløringene tidligere så oppfatter jeg at du er veldig redd for å trå feil og vise en feil side ved deg, fordi du får mye hets hvis du gjør det. Men det går på bekostning av ektheten. Hvis man bare byr på seg selv og det som er ekte så kan man ikke trå feil, da får folk bare hetse så mye de vil. Det handler om å være trygg nok i seg selv i å by på seg selv. Det er vel der jeg opplever at du misser. Jeg tror ikke på deg fordi du er ikke deg selv. Du er redd for ikke å være bra nok (som rammer ekstremt mange av oss i dag) og tilpasser deg av hensyn til tilbakemeldingene du vil kunne få. Det blir konstruert.

  Jeg tror folk i 2015 irriterer seg over de som dyrker den perfekte fasaden og prøver å fremstå som mer vellykket enn de er. Vi som er voksne lesere av bloggen vet at livet ditt ikke er slik du presenterer. Jeg tenker når jeg leser bloggen at du enten streber så innmari etter det perfekte fordi du jages med negative tilbakemeldinger og har kommet i et eviggående hamsterhjul, og at du kommer til å gå på en smell snart fordi alle som jager etter det perfekte til slutt møter veggen. Den perfekte kroppen. Den perfekte rompa. De perfekte leppene. Det perfekte hjemmet. Den perfekte mamman. De perfekte barna. De perfekte relasjonene. Den perfekte bursdagen. Den perfekte matpakka. Det perfekte blogginnlegget. Den perfekt plasserte vasen ned de perfekte blomstene i. Når jeg leser et innlegg og sitter med følelsen av at du prøver å fremstå som bedre enn meg, da dyrker det ikke lysten til å komme tilbake for neste innlegg.

  Og hvis det ikke er slik at du streber etter det perfekte men lever godt med at ditt (som alle andres) liv ikke er perfekt, så blir avstanden mellom deg som skribent og meg som leser så stor, fordi det ikke er en faktisk virkelighet du skildrer – for man hører aldri om vanskelighetene som vi alle møter på gjennom en dag, uke eller måned. Det blir veldig kjedelig.

  Jeg vil at du skal ta mer hensyn til DEG når du skriver, bry deg bare om å presentere DEG, ikke ta alle de andre vurderingene på hva hvermannsen vil mene og si. Troverdighet baserer seg på ekthet. – Uansett hva du kommer til å leve av i fremtiden, er jeg sikker på at du vil lykkes. En perfeksjonist har svært mange nyttige kvaliteter som kan drive en til suksess, så lenge en holder balansen i perfeksjonismen! Heia sterke kvinner!

  Dette er ment som konstruktiv tilbakemelding basert på hva jeg tenker om bloggen, siden du spør. Beklager hvis jeg ga mer enn du ba om.

  1. Caroline

   Tusen takk for gode tilbakemeldinger 🙂

 31. Jeg har sansen for deg! Det som hjelper og inspirerer meg er at du omtrent alltid er positiv. Og stabil! Det har jeg merket gir effekt på meg, det smitter. Det jeg tenker, er at blogging generelt er en berg og dalbane. Det er når du feks ble med på skal vi danse at lesere ville følge litt ekstra med på deg. Bare et eksempel. Men så kan jo ikke slike ting skje HELE tiden :p Berg og dalbanen vil gå opp og ned, men vi lesere sitter fortsatt på i vognen selvom. Det er kanskje ikke så mye å kommentere til tider. Men husk at vertfall jeg er en trofast leser og jeg digger deg! Og til slutt(når jeg føst er her inne for å legge igjen en kommentar): Hvis jeg er i en situasjon, eller skal ta en avgjørelse, så tenker jeg ofte: hva ville Caroline ha gjort hvis hun var i denne situasjonen tro? Hehe

  Fortsatt god helg, og varm klem

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Emilie <3 Ha en fortsatt god helg du og!

 32. cathrine

  Synes du har en fin og meget inspirerende blogg. Er ofte innom og titter;) ha en strålende dag- ønsker dg og din fam alt godt.

 33. Jurgita

  Jeg er helt uenig med alle de som sier at bloggen deres er FOR perfekt, for konstruert… for min del er det nettopp DET som gjør at jeg gleder meg til å klikke meg inn på deres univers. Hver gang. Men da tenker jeg også slik at jeg må ha et godt liv når jeg ikke trenger å se andres elendighet eller tristhet for å føle meg bedre. Jeg ser at noen skriver at de føler seg som dårlige foreldre når de ser at Caroline og LK har det så perfekt rundt seg, det er en måte å takle det på. En annen måte kunne være å tenke det motsatte, hvis Caroline har barn og klarer å se perfekt ut kl. 7 på morgenen, så skal OGSÅ jeg klare det. Det fine og det perfekte man finner i bloggen kan man se på som inspirasjon. Det går an det. Det trenger ikke å være inspirasjon til store ting, det kan være bittesmå ting som å finne frem en rød leppestift eller den røde neglelakken som har ligget ubrukt altfor lenge. Det er også mange som påpeker at Caroline og LK har bygd et millionimperium, men… kan ikke flere gjøre det samme da? Jeg synes at bloggen er så bra, nettopp fordi den er perfekt.

 34. Kjære Caroline,

  Hver gang et innlegg som dette kommer opp, skummer jeg igjennom og tar meg selv i at jeg får en klump i magen – jeg frykter virkelig den dagen du skriver noe sånt som «… derfor har jeg valgt å legge ned bloggen». Må den dagen ALDRI komme 😉

  Jeg har lest bloggen din i 4-4,5 år, det er faktisk den eneste bloggen jeg leser (tenk på det, du! 🙂 ).

  Jeg kjenner meg veldig igjen i hvor viktig det er med kommunikasjon og konstruktive tilbakemeldinger – hvordan skal man ellers bli bedre på jobben man gjør? Og det er alltid forbedringsområder – for alle, på alle områder. Det som i mine øyne er den største forskjellen på bloggen din per 2015 og slik den var i 2012, er at det er veldig, veldig mye reklame og sponsorinnlegg. Jeg må være ærlig og si at disse innleggene skummer jeg som oftest igjennom, og jeg kjenner av og til at jeg opplever bloggen som en nettside preget av penger, penger, penger – heller enn hverdagsflukten du så fint beskriver det. For det er AKKURAT det som er grunnen til at jeg klikker meg inn på bloggen din igjen og igjen; hverdagsinnleggene hvor du inkluderer Lars-Kristian og Nelia, familien, vennene, hundene, skogen, åkrene, hotellene, bylivet… Du blir som en venninne, på en veldig fin måte. Men jeg klikker meg nok inn sjeldnere enn jeg gjorde før, nettopp fordi det er så mye sponsor og reklame. Jeg forstår at du må ha en inntekt på bloggen – men jeg tror du hadde vunnet tilbake mange lesere ved å kutte ned på veske-innlegg og produkter du sponses med, og heller brukt plassen på f.eks. samfunnsrelaterte spørsmål, og bare «dette har vi gjort i dag»-innlegg 🙂

  Håper du får en fiiin søndag – og heia VIF! 😉

  Klem fra meg.

 35. Du kan ikke tilfredsstille alle, Caroline, så du må nok slå deg til ro med at interessen daler.
  Mange leser bloggen din mye pga underholdningen i kommentarfeltet og fordi de vil «ta deg» fordi de føler at du ikke forteller sannheten.

 36. Hei Caroline 🙂
  Jeg ser at du har svart på en del innlegg til denne bloggposten, men ikke alle. Jeg bare lurer på om jeg skal fortsette å kikke etter svar på mitt innlegg, eller om du er ferdig med denne nå, siden du har skrevet flere innlegg etterpå? 🙂

  Ønsker deg en fin dag! Vil forresten også si at det var skjønt å se deg i joggedress i en annen farge enn hvitt og rosa når du slapper av hjemme <3

  Klem fra Frk T

  1. Caroline

   Har ikke rukket å se over og svare på alle kommentarene, det var «alt for mange» 🙁

   Har svart deg nå <3

   Ha en fin dag 🙂

   1. Tusen takk for svar <3

    Forstår godt at du ikke kan svare på alle, du har jo fått kjempemange kommentarer 🙂 Det må være fint å se at så mange liker bloggen din 🙂

    Gleder meg til å følge deg i flere år fremover! 🙂

    Ha en fortsatt fin uke <3
    Klem fra Frk T

 37. Hei Caroline! Jeg tror noe av grunnen også kan være at det ikke er mulig å komme inn på bloggen din via bloglovin! Det har vært sånn i mange måneder nå, alle dine innlegg kommer opp i «verktøylinjen» øverst på siden når man leser blogger på bloglovin, men når man trykker på dem så skjer det ingenting. Dette er jo leit, og fører til at mange ikke klikker seg inn på bloggen etter at de har kommet seg gjennom alle andre uleste innlegg på bloglovin tror jeg, det gjelder hvertfall meg. Var du klar over dette problemet? Er det noe som kan fikses? Håper det!

  Klem fra Julie

 38. Tycker din blogg e toppen! Den har hög klass och fina bilder. Jag gillar att du har delat upp att t.ex recept kommer på onsdagar och så vidare.
  Jag blir så less på att näthat! Som du skrivit tidigare, varför orkar man ens bry sig om något som man inte vill läsa/se. Många skulle behöva sig en släng positivitet! Jag tycker hur som helst att du gör ett grymt bra jobb med din blogg!
  // Hälsningar från Sverige 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *