ukens leserspørsmål

beats dr dre

Når jeg poster noe om trening, er det flere enn en gang at kommentarfeltet lurer på hva jeg bruker for å lytte til musikk mens svetten skvetter og blodet bruser, så i dag tenkte jeg å svare nettopp dere som lurer på det 🙂 


beats by dr. dre 

Jeg har i flere år brukt ørepropper som jeg fikk støpt til min øregang, og disse fungerte helt utmerket, helt til de ble ødelagt. I tillegg kunne jeg faktisk finne på å irritere meg over noe så ubetydelig som den hoppende ledningen mens jeg løp. Et lite irritasjonsmoment som vokste seg ganske stort, kan du si. Så jeg søkte litt på nett og leste om trådløse hodetelefoner, og det synes jeg hørtes HELT genialt ut. Da jeg fylte år i januar, hadde jeg brukt øreproppene som hører til iPhone en stund og var på nippet til å bli gal av dårlig lyd og ledninger som kun var i veien, så da Lars-Kristian hadde kjøpt trådløse hodetelefoner til meg i bursdagsgave, ble jeg så utrolig glad! 

2 caroline berg eriksen dr. dre

Modellen jeg har heterStudio og merket er altså Beats by Dr. Dre. Disse kommer i mange farger, men Lars-Kristian valgte hvite med litt rødt til meg og jeg elsker dem! De passer til så og si alt jeg har av treningstøy og ikke minst er de en perfekt match til pulsklokken min 🙂 Disse veier nesten ingenting og jeg liker faktisk å ha dem på hodet, for de sitter godt, og på den måten holder de også unna irriterende småhår som fort kan danse rundt omkring ansiktet mitt og klistre seg til svetten min mens jeg løper. Hah!

caroline berg eriksen dr. dre

Lyden er HELT amazing, noe som kanskje ikke er så rart ettersom de har støyredusering også. Batteriet er oppladbart og varer i 20 timer, og nivået vises faktisk på apparatet de kobles til. På for eksempel mobilen, kommer det opp et batteri ved siden av bluetooth-ikonet, slik at det er lett å se hvor mye batteri som er igjen. Anbefaler å følge godt med på dette, for 20 timer går fort om du bruker dem i inntil flere treningsøkter i uken eller kanskje utenom også. Det kjipeste jeg vet, er å gå på mølla når disse er utladet. Det blir litt som når pulsklokken min mister batteriet, jeg mister litt gnisten samtidig 😉

4 caroline berg eriksen dr. dre

Flere har spurt om det å svette med disse på, og her må jeg jo kunne si å ha erfaring: jeg svetter med altfor stor S ved stort sett hver treningsøkt – inne som ute – og jeg har hatt disse i snart 1 år nå, så jeg vil si at de tåler det veldig fint 🙂 En helt super investering med andre ord! 


Spør om det er noe dere lurer på, og kom gjerne med innspill til neste ukes leserspørsmål 🙂 

22 kommentarer

 1. Margrethe

  Modellen heter Studio og merket heter Beats by dr Dre, kanskje greit å rette på 🙂

  1. Caroline

   Ja, selvsagt! Takk for informasjon 🙂

 2. Dette kan jeg skrive under på. Beste hodetelefonene som fins

 3. Trådløse er et «must» når man løper! Helt enig med deg angående ledningene 🙂

 4. Hvordan synes du de er i forhold til tyngde? Merker du at de forandrer noe på balansen din siden de veier en del mer enn øreplugger?

  1. Caroline

   Jeg merker jo at jeg har dem på hodet, men de er ikke i veien på noen måte 🙂

 5. HAR LYST PÅ!!! 🙂 Synd de koster så mye:/

  1. Caroline

   En må nesten ønske seg eller spare 🙂 Det er en investering i noe bra i hvert fall 😉

 6. Kathrine

  Hvor er speilet fra? Merke og butikk/nettbutikk.

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 7. Hei, tenkte bare å spørre deg siden du løper med pulsklokke hver treningsøkt, akkurat som meg! Hvordan bruker du den, løper du alltid til maks eller følger du pulsen din? F.eks på rolig langtur ligger jeg ofte i sone 2-3, gjør du noe sånn? Eller på 4*4 testen løper du da etter pulsen for å finne 85-95% av makspuls din? Langt spm, men er barr litt nysgjerrig!Klem

 8. Jeg har så lyst at du skal skrive mer om kostholdet ditt. Jeg vet at du har fått pes for at noen mener at du fokuserer på slanking/lavkarbo osv, og jeg tenker at det kanskje er grunne til at du ikke skriver om kostholdet ditt mer. Mye av grunnen til at jeg har lest bloggen din er at jeg har fått utrolig mange tips og ideer til hvordan jeg kan spise sunnere og bedre. Både fra dine og Lars-Kristians innlegg om mat og LCHF. Da tenker jeg ikke på oppskrifter, men mer om hva slags mat du/dere spiser, tips til hva man bør og ikke bør spise, tips til hvordan man kan ha en sunnere hverdag osv. Det savner jeg og håper det kommer mer av i fremtiden 🙂

 9. Hvor er den stilige drikkeflaska di ifra?

 10. Hvor har du kjøpt de tre eifeltårnene dine i sølv?:)

 11. Kathrine

  Der fikk jeg tips til hva som skal på min ønskeliste til jul! =)
  Når jeg først nevner jul, håper jeg du snart komme med et innlegg om flotte jul og nyttårskjoler =)

 12. Åå, har så lyst på en tights i kongeblå! Hvor er din ifra? eventuelt hvor jeg kan kjøpe den 😀
  Leste akkurat innlegget ditt om kommentarer på bloggen som har avtatt, og jeg må dessverre si at jeg er en av dem som aldri har kommentert, men fortsatt leser bloggen din flere ganger til dagen. Håper du vet at vi som leser i «det stille» er utrolige fornøyde med bloggen din, selv om vi ikke skriver det! 🙂 Denne bloggen er virkelig et herlig avbrekk fra hverdagen, bloggen så gjennomført til fingertuppene, akkurat slik jeg liker det! 🙂 Stor klem.

 13. Hei! Jeg er like glad i julen som deg, og gleder meg til å pynte opp i leiligheten med juledekorasjoner 😀 Men jeg har akkurat flyttet hjemmefra, og har dessverre ikke noe å pynte opp med ennå… Kanskje du kunne laget en liten «guide» eller ønskeliste når det kommer til juledekorasjoner? Det er en jungel der ute! Dessuten synes jeg du har en SÅ god smak, og vil gjerne stjele litt av dine idéer, hehe 🙂

 14. Tusen takk for dette innlegget. Jeg er en av de som har lurt på hvor disse stilige hodetelefonene dine kommer i fra.
  Du gjør en flott jobb, gjennomført til tusen.

  1. Caroline

   Bare hyggelig, Trine 🙂

   Tusen takk <3

 15. Anniken

  Innvisterte nylig i et par trådløst headset, er så godt å slippe ledningen og ha noe som sitter godt 🙂

 16. Elsker speilet! Et slikt vil jeg ha i huset også 😉

 17. Hei!
  Kan du legge ut link til spillelistene dine når du løper? Vet du har gjort det før, (tusen takk!), men for min del kan du gjerne legge ut hva slags musikk du hører på oftere, hvis det er noe nytt på listen da 😉

  ellers forslag til ukens leserspørsmål:
  – hvordan komme i gang/komme i gang jeg hvis utrent- trene opp gradvis etc. hvis målet er å komme i bedre form generelt; bli sterkere og få bedre kondis.

  Ellers en liten kommentar til bloggen generelt:
  Det er kanskje bare jeg som først blir oppmerksom på det nå, men synes det er litt i overkant mye reklame for produkter i innleggene for tiden. til tider er det bare innlegg på innlegg med reklame, og innholdet i innleggene der du anbefaler ting kan bli litt «innholdsløse», for blir så tydelig at er reklame. Skjønner at du trenger inntekter, men om du kunne klart å formidle mer av personlige tips rundt hvordan du bruker produktene også, så hadde du slått to fluer i en smekk. eks HVORDAN du bruker denne rettetangen- som du anbefalte i et innlegg. Når jeg ser at svært mange bloggere anbefaler denne rettetangen begynner jeg å lure om den egentlig er så bra? håret ditt ser veldig bra ut, men ja, som tidligere etterlyst: hadde vært toppers med en video der du viste hvordan du brukte den.

  så det jeg savner: mer om trening for folk på lavere nivå enn deg, mer treningsmusikktips og mer konkrete «for dummies» skjønnshetstips(sminke, hår, hvordan kle seg til ulike anledninger)

  Håper dette kan være til hjelp:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *