det store middagsinnlegget: 10 favoritter

Hei oppskrift-onsdag! Ettersom vi var på farten i ca. 24 timer mandag kveld til tirsdag kveld, kan jeg ikke skryte på meg noe matlaging da vi kom hjem i går. I tillegg er oppgavene så mange i dag, at jeg må innrømme at løsningen blir sushi etter crossfit i kveld – det er lov en gang i mellom, er du ikke enig? Likevel er jeg helt klart mer fan av å lage middagen selv, og fra jeg startet med oppskrift-onsdag for det som allerede begynner å bli noen år siden, kan du trygt si at det skjuler seg en god del oppskrifter under kategorien mat. I fremtiden tenker jeg at vi lager en helt egen kategori kun dedikert til nettopp oppskrift-onsdag, men i mellomtiden er du mer enn velkommen til å for eksempel bruker søkeordet oppskrift-onsdag inne på bloggen. Da vil du få opp mye godt, og dersom du er i tvil på hva dere skal ha til middag etter å ha sett gjennom de hundre oppskriftene som finnes der, da vet jeg ikke om jeg kan hjelpe deg 😉 Jeg har likevel samlet mine topp 10 favoritter fra eget arkiv til dette innlegget, så jeg håper du finner noe du vil like! 


my top 10 dinner favourites 

carolinsamle e-berg-eriksenno-oppskriftonsdag-salat-chevre-honning-pecan-dressing

– grønnkålsalat med chevre og pekan  – 

samle oppskrift-onsdag-brokkolisalat-broccoli-slaw-caroline-berg-eriksen-ferdig-til-servering

broccolislaw – 

nøttestek samle

nøttestek med agurksnurrer –  

oppskrift-onsdag-caroline-berg-eriksen-baconsurret-biff-aspargesbønnesalat2samle

baconsurret biff med aspargesbønnesalat – 

samle oppskrift nuggets

crispy kyllingnuggets med cheddar og rotchips – 

samle

lavkarbo fiskepinner av laks med søtetpotetpuré – 

samle caroline-berg-eriksen-oppskrift-onsdag-vegetarpizza-6

lavkarbo vegetarpizza – 

samle caroline-berg-eriksen-salat-med-bacon-røket-laks-oppskrift-onsdag-ferdig-2

salat med røket laks og bacon – 

samle oppskriftonsdag-balsamicokremet-laks-5

balsamicokremet las med ovnsbakt hvitløk – 

samle ingredienser-oppskrift-onsdag-avocadohummus-laksesalat-3-

laksesalat med avocadohummus – 


Og du, oppskrift-onsdag er selvfølgelig på plass igjen neste uke, med nye, og forhåpentligvis inspirerende, oppskrifter 🙂 

26 kommentarer

 1. Benedicte

  Seisuppen er min favoritt. Den anbefaler jeg til ALLE =D

 2. Da har vi middager for noen dager fremover :p

 3. Den vegetarpizzaen har gått meg hus forbi :O Tror jeg må ta å prøve den! 🙂

 4. Jeanette

  Brokkolislaw’en er fantastisk! Hatt den opp til flere ganger 🙂

 5. Må bare si at bloggen din er skikkelig inspirerende for meg som nylig har fått diagnosen diabetes 2 og har måttet legge om kostholdet drastisk! Det er ikke enkelt som nybegynner på lavkarbo, men her er det så mange fine tips og flotte bilder at det gjør det hele litt lettere. Takk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 6. Crispy kyllingnuggets er en favoritt her 🙂 Kjempegodt!! Barna liker det også veldig godt 😉
  Ellers så syns jeg den ostegratinerte brokkoli og baconretten din er utrolig god!

 7. so many wonderful recepies 🙂

 8. Min favoritt er den salaten med kylling, avokado, tomat, løk og koriander 😀 den lager jeg hele tiden – kjæresten min ønsker seg alltid den hvis han får velge, haha!

 9. Ser virkelig godt ut 🙂 Jeg ser du skriver at vi kan søke i søkefeltet, men jeg kan ikke finne det lenger. Har bare tenkt at du har tatt det bort, men er det da bare hos meg det ikke viser?

  1. Caroline

   Så rart :O Står det ikke «search» øverst til høyre?

   1. Marita

    Ikke noe søkefelt hos meg iallfall :O savner det veldig!! Savner arkivet også 🙂

   2. Caroline

    Nei, så rart 🙁 Ingenting øverst ti høyre for ikonene for sosiale medier? På samme meny som caroline-tv og my shop?

    Hvilke nettlesere og operativsystem bruker dere?

   3. Jeg skjønner hva hun mener, er ikke alltid jeg får det opp heller. Det er der som regel på PC, men ikke på iPad. Da er det siste man ser på høyre side ikonene for sosiale medier 🙂

   4. Yvonne

    Jeg har et ikon øverst til venstre, tre streker under hverandre, der kan jeg trykke og velge ulike kategorier osv 🙂 ryddig og greit syns nå jeg 😉 ha en nydelig dag videre!

   5. Ikke noe søkefelt hos meg heller =/ Bruker safari.

   6. Joda, det står helt øverst hos meg på vanlig webutgave hvertfall:)

 10. Hei Caroline!

  Jeg er fast leser av bloggen din, og har vært det i mange år! Men jeg glemmer som oftest å legge igjen kommentar. Du skal vite at jeg ELSKER alle oppskriftene du legger ut! du er virkelig forbildet mitt innen matlaging. For fire måneder siden kuttet jeg ut kjøtt og kylling, og sannelig så har du masse nydelige vegetaroppskrifter også! Tommel opp for jobben du gjør! Klem fra Pia☺️

 11. Hello Caroline. I’m so interesting what eating Nelia. Can you some times publish photo and recipe her food? I have baby too (2.2 y.o.) and I think your followers will be interesting too about healthy food for a baby. thanks.

  1. Caroline

   Hello Tasha 🙂 Nelia eat the same food as we do. If she’s picky about something, we just provide her with a different dish a little bit later 🙂

   1. ok, thanks for the answer. So like your blog 🙂

 12. Jennifer

  I need your cookbook in English!! 🙂

 13. Syns dette var et koselegt innlegg av deg :)) At du ordnet noe for oss som ser fram til oppskrift-onsdag :))

 14. Mine store favoritter er gulrotsuppen og kyllingsalaten med feta+pestodressing og honning!!
  Neste på lista som må prøves er soppsuppen, og nå også seisuppen siden det var en som nevnte den over her 🙂
  Veldig kjekt med disse oppskriftene, selvom jeg koser meg mye mer med andre innlegg da. Oppskriftene leser jeg ikke på samme måte 😉
  Ha en fin dag, Caroline! Klem

 15. Christina

  Hei Caroline!
  Har funnet såååå mange inspirerende oppskrifter hos deg! For ei som har en mann som er i overkant glad i brødmat, pizza og wraps har det ikke alltid vært så lett å få til noe alle er happy med, men dine oppskrifter frister alltid!
  Skal til Sverige en tur og tenkte å høre om det er noen spesielle produkter du pleier å kjøpe der? Noe som er mye billigere enn hjemme, eller noe vi ikke har i Norge kanskje?
  Ser frem til flere fantastiske måltider inspirert av deg 🙂
  Klem fra Christina

 16. Åh, så glad jeg blir for at så mange av rettene er vegetar eller fisk! Tommel opp!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *