all I want for Christmas

– is two pieces of chocolate every day – 

summerbird kalender caroline berg eriksen

Jeg har egentlig aldri vært noe glad i sjokolade, men etter at jeg endret kostholdsvaner for flere år siden, ble mørk sjokolade fort en favoritt. For en tid tilbake ble jeg presentert for Summer Bird økologisk sjokolade, og vi ble bestevenner umiddelbart da mandler trukket med mørk sjokolade, krydret med bringebær og chili smeltet i munnen min. Så dette er min julekalender i år, sammen med Lars-Kristian. Det skjuler seg nemlig to biter av helt nydelig sjokolade bak hver luke. Enda en grunn til å glede seg over morgenkaffen! 

carolineaiprport1

Te har alltid vært en favoritt hos meg når høsten og vinteren kommer. For selv om jeg gjerne vil, så kan jeg ikke drikke kaffe hele dagen. Hvor skal det ende når jeg starter dagen med 5 kopper? Det sier seg selv at det ikke går, så te med steamet soyamelk er noe jeg elsker å erstatte det med etter hvert som morgen blir formiddag. Kusmi tea er en stor favoritt sammen med blant annet pukka og harney & sons, så da jeg fant denne på flyplassen i går, fikk den bli med hjem. Sweet love heter den, og dufter helt fantastisk! 

flyplassen innkjøp caroline berg eriksen kaffe lakris

Sist, men ikke minst: lakris fra Johan Bülow. Lakris har jeg alltid vært glad i, og ettersom disse var bronsefargede med et hint av karamell, måtte jeg bare ha dem. Fint å ha på lur om vi plutselig får besøk også, de gjør seg så fint i skåler eller på fat! Dersom du noen gang skal til København, må du sørge for å gå innom lakrisbutikken på flyplassen der med samme navn. Der får du smake på alt du vil av lakris, til du finner din favoritt 🙂 Anbefaler chili-lakrisen! De hadde også en julekalender, men Lars-Kristian liker ikke lakris, så den måtte jeg gi slipp på. 


Vi var ikke på den største flyplassen i går, men jeg elsker likevel å kikke litt når jeg først har mulighet, og når det dukker opp slike små skatter, så glemmer jeg skrekken for en kort periode. 

Håper deres lillelørdag er fin så langt! Vi sees om litt ♥ 

43 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt disse nydelige kaffekoppene? De var bare helt fantastiske! 🙂

  1. Caroline

   De er fra kremmerhuset 🙂

 2. Et lite tips: de selger lakrisen i kjelleren på Steen & Strøm… 🙂

  1. Caroline

   Å, så deilig! Det visste jeg ikke 🙂

   1. Lakrids-fan

    Det er også en pop-up på sandvika storsenter frem mot jul! I tillegg kan du handle på nettbutikken:)

 3. Butikken Lakrids (Johan Bülow) finnes også på Steen og Strøm Magasin i Oslo. 🙂

 4. https://www.millaboutique.no/shop/merker/lakrids-by-johan-bulow/
  Her er link til nettbutikk for de som bor langt unna Oslo 🙂

 5. Hei på deg . Summerbird er jo på Lietorvet i Skien også. Må innom å se om han har tatt inn en sånn julekalender <3.
  Merket Lakrids får en også flere steder i Grenland.
  Best av alt Caroline er at det nå er det åpnet rawfood og lavkarbo cafe i Porsgrunn.
  Heter With Love by Moen.
  Egen side på FB .

 6. Du får kjøpt lakrids på XO trend i gå gata i moss 🙂 de har alt super gode de bronsje fargede:)

 7. Nej hvor er de bare fine altså 😉

  // http://www.bysterup.dk

 8. Nydelige kaffekopper!

 9. Mhmmmmm…. chocolate 😛

 10. Rebekka

  Det ser ut som du går en smakfull førjulstid i møte :p

 11. Jeg drikker bare te, men sliter med at jeg får litt gule tenner…
  Jeg går til tannlegen to ganger i året og får hvite tenner igjen, men de er ikke veldig fine de to siste månedene før jeg går…
  Har du noen tips?

  Jeg har prøvd SmileLab og det ble ingen forskjell…

  1. Caroline

   Jeg kjøpte meg smilelab igjen her om dagen, og de har fått nytt design, om jeg kan kalle det for det : de sitter SÅ godt på tennene nå, og det vet jeg mange har savnet. Ellers er jo effekten akkurat den samme, i hvert fall på meg. Kan jeg spørre om du ga opp etter 1 gang eller om du brukte den i en hel behandlingsperiode?

   Jeg drikker jo selv MYE kaffe, og i blant blir det gjerne 1 glass rødvin også, så det er jo nesten grunnlag i seg selv for å få misfargede tenner. Jeg pusser mine to ganger om dagen, bruker tanntråd, og en tannkrem som jeg bestilte på nett etter tips fra en kompis. Chrest 3D white heter den, og den er veldig bra – i hvert fall kombinert med smilelab 🙂 Jeg bruker som sagt smilelab enda og er veldig fornøyd, så det er synd at det ikke fungerer for deg :/

   Må anbefale airflow hos tannlege også, det er så deilig og smilet blir fort hvitere av bare det 🙂

  2. Jeg opplevde heller ingen forskjell etter en behandlingsperiode med Smilelab. Det ble noen hvite flekker på fortennene, som forsvant, men fargen ble den samme. Har også brukt airflow hos tannlegen, og har til og med bleket tennene hos tannlegen uten videre resultat. Har ikke prøvd hjemmebleking med skinner, men nå har jeg tenkt å bare la det være. Tenenne mine er sunne og friske, i det minste. Ikke er de veldig misfargede heller, men normale 🙂

  3. Men du behøver jo ikke drikke sort te..? Er jo så mye god og sunn te, som heller ikke misfarger 🙂

 12. Julia S

  Hei Caroline
  Jeg lurte bare på om du fortsatt føler at du «står inne for» de annonsene du har hatt tidligere på bloggen, selv om du ikke lenger reklamerer for de samme produktene? Jeg bruker ofte å bla i arkivet ditt, f. eks se på høstinnlegg fra 2012-2013 når høsten igjen kommer over oss.

  Ofte kommer jeg over gamle annonseinnlegg (som forresten er litt dårlig merket), og her skryter du gjerne veldig av produktene, beskriver hvordan du bruker disse nesten daglig osv. Du har jo tidligere bedyret at du kun reklamerer for produkter du selv bruker og går god for, men etter jysk-reklamen så fikk jeg følelsen av at dette ikke lenger stemmer? Du sier jo selv at du ikke kjenner til eller handler fra Jysk, og at det ikke er din stil, men velger likevel å reklamere for det.

  Er du f. eks fortsatt opptatt av å få i deg klorofyllsmoothier etter trening (j.f dette blogginnlegget fra tiden du samarbeidet med Coverbrands: https://carolinebergeriksen.no/2012/01/15/indre-skjonnhet/comment-page-1/#comments)?

  Jeg er en av de som alltid har forsvart at du må ha reklame på bloggen for å kunne ha råd og tid til å drive den så profesjonelt, og at all reklameringen din kunne like gjerne vært et tips fra en venninne, da dette er produkter du selv hadde kjøpt uansett. Nå begynner jeg derimot å få følelsen av at jeg har vært dum som har forsvart deg ovenfor kritikere, da produktene du tidligere har roset opp i skyene, kanskje ikke er produkter du liker så forferdelig godt likevel. Kanskje har du kun brukt produktene fordi du har fått inntekter av de.

  Hilsen forvirret men trofast leser.

  1. Caroline

   Det kommer jo litt an på hvilke produkter du sikter til. I de aller fleste tilfellene så kan jeg helt fint stå inne for de 🙂

   Når det gjelder det spesifikke tilfellet som du sikter til, så er jeg av en litt annen oppfatning. I og med at Lars-Kristian studerer ernæring, så har vi jo skaffet oss en del mer kunnskap på den fronten sammenlignet med hva vi hadde i 2012. På den tiden hvor jeg skrev det innlegget, så stod jeg inne for det, men nå i ettertid ser jeg jo at påstandene ikke helt holder vann. Dette er jo ikke jo unormalt, og det ser man jo gjerne på f.eks kostholdsanbefalingene fra staten. De er hele tiden under revidering fordi det kommer ny kunnskap, det betyr jo ikke at rådene ikke var «riktige» da de ble gitt, etter som de ble gitt på det gjeldende kunnskapsgrunnlaget. På samme måte er det jo med noen av produktene jeg anbefaler, man tilegner seg mer kunnskap på veien og kanskje er det nok til at man forandrer mening. Men da innlegget ble publisert så stod jeg for det 🙂

   Når det gjelder Jysk så skjønner jeg ikke helt hva det har med troverdighete å gjøre? Hver og en ser jo interiøret på bildene, og kan fint danne sitt eget inntrykk av om de liker produktene eller ikke. Det er jo ikke slik at jeg kommer med påstander om produktene som dere ikke selv kan bedømme ut i fra bloggposten.

   På sikt så ville jeg ikke overlevd i denne bransjen om jeg anbefalte produkter jeg ikke kunne stå inne for, det hadde rett og slett ikke gått :/

   1. Må bare skyte inn at man forandrer seg jo på 3 år da 🙂 Jeg elsket dermalogica i 2013, men har nå funnet ut at Babor passer mye bedre for meg. Vil tro det kanskje er sånn for bloggere også 🙂

   2. Caroline

    Det er det absolutt, vil tro det er sånn for de fleste 🙂 Når det er sagt, er det mange produkter jeg bruker fortsatt, som jeg også brukte for 3 år siden 🙂

 13. Jeg ELSKER lakris. Mannen hater det. Men av og til lurer jeg litt inn i huset allikevel. Hehe 🙂 Og disse var jo supersøte. Veldig dekorative også 🙂 Sånn liker jeg 🙂

  1. Caroline

   Du burde hinte til at han skal kjøpe julekalenderen til deg 😉

 14. Er ikke dette reklame?

  1. Caroline

   Nei, jeg kjøpte jo dette selv på flyplassen i går. Alt av reklame blir merket.

 15. Åh, så gøy at du har oppdaget julekalenderen vår!!
  PS: De selger BÅDE Lakrids og Summerbird i kjelleren på Steen og Strøm, og Summerbird finnes også permanent på Sandvika Storsenter (Lakrids er der nå før jul). Vi har alltid smaksprøver på noe godt, så alle som vil kan komme innom på en sjokoladebit eller dragert mandel:-)

  Håper du nyter julekalenderen like mye som jeg kommer til å gjøre 😉
  Hilsen Silje – som jobber i Summerbird:)

 16. Åh, så gøy at du har oppdaget julekalenderen vår!!
  PS: De selger BÅDE Lakrids og Summerbird i kjelleren på Steen og Strøm, og Summerbird finnes også permanent på Sandvika Storsenter (Lakrids er der nå før jul). Vi har alltid smaksprøver på noe godt, så alle som vil kan komme innom på en sjokoladebit eller dragert mandel:-)

  Håper du nyter julekalenderen like mye som jeg kommer til å gjøre 😉
  Hilsen Silje – som jobber i Summerbird:)

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Silje 🙂

 17. Jeanette

  5 kopper kaffe er da ingenting 😀

  1. Caroline

   5 kopper på morgen, 3 på ettermiddagen, 2 på formiddagen og 1 til kvelds blir da noe i løpet av en dag – haha, neida :p Men det er ikke langt unna :O Hva skulle man gjort uten?! Fint å kunne veksle med te til tider da 😉

 18. Elisabeth h

  Summerbird har nå fast butikk på Sandvika Storsenter
  i Bærum. Ikke lange avveien om du likevel er i Oslo….de har SÅ mye digg sjokolade!!!

 19. Så koselig med julekalender! Jeg unner meg alltid en julekalender, har hatt typer som Ciatè og The Body Shop, kanskje dette blir neste? 😀

  1. Caroline

   Julekalendere er et must 🙂

 20. Hello Caroline, so interesting what eating Nelia, can you sometimes take a photo about it? I have a baby too (2.2y.o.), and i think, many of your followers will be interesting look and taste your baby recipes 🙂 thanks.

  1. Caroline

   Hi Tasha 🙂 Nelia eats the same as we do! 🙂 If she’s picky about something, we just provide her with an extra meal a little bit later.

 21. So creative and fun! Love it <3

 22. I love your photos, they are such amazing, cute and romantic:) Lots of love :**

  1. Caroline

   Thanks a lot, Ivone <3

 23. Butikken «gode smaker» på Lie torvet i Skien har summerbird, lakris og mye annet godt som syltetøy, vinagretter osv. Intim og hyggelig butikk.

  1. Caroline

   Å, der har jeg faktisk aldri vært! Tusen takk for tips 😀

 24. Hei Caroline,
  Håper Sweet Love faller i smak i høstmørket. Te er jo en naturlig oppkvikker som er perfekt å erstatte kaffen med utover dagen. Visste du at guaranafrø (en av ingredisensene i Sweet Love) faktisk inneholder mer koffein enn kaffebønner?
  Velkommen til en av våre butikker i Oslo (CC Vest, Oslo City eller Storo) for en kopp te og flere smaksopplevelser når du er forbi!:)

 25. Åå, jag älskar också Kusmi Tea! 🙂
  Fick en burk av min mamma och den blev snabbt en favorit! 🙂

  Gillar verkligen din blogg! 🙂

 26. Thinkerbelle

  Do you have a link you can share for the gold tea cup? I’m in US and cant find them online. Thx!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *