tur retur

2 caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass

24 timer etter at vi passerte Drammen, er vi tilbake igjen, men i mellomtiden har vi vært på Gardermoen og tur retur Danmark hvor vi også har kjørt en del bil. For en dag! Men for en kjempefin dag! Jeg er utrolig sliten og gleder meg virkelig til å sove, men er så gira likevel, for jeg er så glad for at jeg får gjøre alt jeg gjør! Gleder meg til å dele alt med dere når tiden er inne 🙂 

sko caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass

bukse stockhlm / sko bianco by camilla pihl / skjorte ganni / veske adax by caroline berg eriksen / hatt h&m 

caroline berg eriksen danmark antrekk flyplasscaroline berg eriksen danmark antrekk flyplass hel

– todays lunch on a plate – 

lunsj caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass

Lars-Kristian krevde en burger på hjemveien, så vi sitter på Max mens bilen lader. Veldig praktisk, så får jeg oppdatert dere også 🙂 Gleder jeg meg  til å klemme på Nelia, det skal ekstremt mye til for å vekke henne, så jeg løfter henne alltid opp og klemmer henne inntil meg om hun har lagt seg når jeg kommer hjem, og jeg ikke har sett henne på en dag… eller på noen timer.. Flyturen frem og tilbake gikk veldig fint i dag forresten, jeg tror jeg er inne i en god periode nå. Jeg klarer i hvert fall å la ting som jeg vanligvis synes er skummelt passere, fokusere på positive ting og slippe kontrollen. Dessuten føler jeg et ansvar når Lars-Kristian er med, og jeg faktisk har prestert å gjøre ham redd for å fly også. Da oppfører jeg meg automatisk mer rolig, fordi jeg ikke ønsker at han skal være redd. Litt som å fly med Nelia 😉 

caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass jobber

caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass gardis starbucks

caroline berg eriksen danmark antrekk flyplass solnedgang på vei hjem

Håper i hvert fall dere har hatt en fin dag ♥ 

13 kommentarer

 1. Hei 🙂

  Du glemte å skrive hvor jakken er fra. Hvor er den fra? 🙂

 2. wow! Lekre bilder 🙂 Spesielt de litt «kalde» fargene på bildene av deg.

  1. Rebekka

   Helt enig 😀

 3. Så bra at flyturene gikk fint 🙂 Gleder meg til å høre hva du jobber med nå!

 4. Kanskje du skal selge flyskrekken din på Finn.no som noen gjorde for noen år siden 🙂 kan trøste deg me at fly sies å være sikrere enn bil som fremkomstmiddel, men skjønner deg litt. Har ikke problemer med å fly selv, men er ikke høy i hatten når trærne ligger langflat på bakken av vinden og jeg skal opp i småfly :)(wideroe)

 5. Hello caroline , I have a question about your line of handbag, you may be able to answer. I live in France and I would like to order, only the one site that I find is that of adaxshop and Caroline Handbag Black is out of stock for a while. You know where you can order it with possible delivery in France? Thank you in advance ! Continuous all that you undertake, it’s great! Dorine

 6. Så flink du er som gjør de rette tingene når du skal ut å fly! Riktig fokus gjør tydeligvis susen og du har blitt en tøffing når du skal fly 🙂 Blir spennende å høre hva slags prosjekter du har på gang i Danmark denne gangen 🙂

 7. Den der flyskrekken er noe herk! Glad for at du er i en god periode med det nå. Kanskje det går seg til?

 8. Rebekka

  Mhmm 😀 Max-burger er det beste :p Skjønner Lars-Kristian veldig godt! Haha 😀

 9. Jeg tror ikke jeg hadde kledd den hatten noe særlig, for jeg føler meg så rar med hatter. Kjempedumt – skulle ønske jeg kledde hatt like bra som deg. Men resten av antrekket står herved på ønskelista til jul uansett. Hihi 🙂

 10. Vacker! Verkligen <3
  Kolla gärna in min blogg & Youtube också:

  https://www.youtube.com/watch?v=6z03tRux9bk

  http://www.bymalinsahlen.devote.se

 11. Caroline, jeg har kommentert på dette før.

  Gå til legen og få svake beroligende piller. Xanax funker best i høyden. Du blir ikke avhengig av dette, men lærer kroppen å slappe av under flytur. Etter noen få turer trenger du ikke disse pillene lenger, og kroppen slapper av automatisk.

  Astrid

 12. Hi to every single one, it’s actually a pleasant for me to pay a
  quick visit this web site, it includes useful Information.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *