ready for take off

God morgen, fine du! Nå sitter vi på flyplassen, snart klare for å gå ombord. Jeg drøyer det alltid til det siste. Dette er jo ikke akkurat min favoritting å gjøre. Skulle virkelig ønske jeg var blant dem som kan sette seg på et fly som om det var den mest naturlig og tryggeste tingen i verden. Men det virker ikke som jeg kommer meg dit. Heldigvis reiser jeg med fint følge, så det skal gå bra Det må gå bra. 

IMG_8435IMG_8502

Jeg stod opp før fem i dag for å ha god tid, hadde flighten vært litt senere, ville jeg tatt meg en løpetur også, men det siste jeg kan og vil er å stresse på en reisedag. Vi rakk en lang og god hotellfrokost, og selv om frokost ikke alltid er mitt favorittmåltid på dagen, klarer jeg ikke å la være å forsyne meg med alt som er godt, og i tillegg spise det opp. Hotellfrokost Jeg tror det bare er noe med følelsen av å gå til dekket bord. Det er alltid deilig. 

IMG_8475

Vel. Nå må vi bokstavelig talt fly. Ønsk oss lykke til og send gode tanker, så blir jeg glad ♥ Håper dere får en deilig tirsdag, vi sees senere! 

25 kommentarer

 1. Mann og kone på tur er hyggelig så heldig du er at LK kan bli med en gang innimellom! Hvordan løser dere det vanligvis med Nelia når dere begge reiser bort? Har dere fast barnevakt dere benytter dere av? Har selv barn og bor langt unna nærmeste familie, så synes det er vanskelig å finne tid til voksentilværelsen da vi sjelden har barnevakt. Noen tips? Synes dere er så flinke til å få dette til

  1. Caroline

   De gangene vi reiser bort alene uten Nelia, har det vært foreldrene vår, evt. nær familie som har passet henne 🙂 Hvis vi bare skal ut en kveld eller lignende, så har vi gode naboer/venner som kan hjelpe oss 🙂

   1. Sikkert superkoselig for familie å få passe det lille sjarmtrollet <3

   2. Anonym

    Hyggelig å se at dere er flinke til å inkludere besteforeldre og annen familie i oppveksten til Nelia! Jeg har selv vokst opp med familien litt spredd rundt, og har dessverre ikke sett så mye til mine besteforeldre i oppveksten 🙁

 2. God tur! 🙂 Håper du fikk en bra flytur. Og jeg er helt enig; hotellfrokost er det beste som fins!!

 3. Hotellfrokost er herlig! Er nok som du sier, følelsen av å gå til ferdig dekket bord. Lykke til, flyturen kommer til å gå så bra! <3

  1. Helt enig 😀 Elsker hotellfrokoster <3

 4. God tur 🙂 Håper flyturen går fint! 🙂

 5. Drøyer det alltid til siste liten selv, er jo ikke noe poeng i å stå i kø for å komme ombord 🙂

 6. Heisann 🙂

  Headeren din, kjolen din du har på deg – kor er den ifrå?:)

 7. Håper turen gikk fint Caroline? Det pleier jo som regel å gå bra, heldigvis 🙂
  Deilig å ha med mannen på tur. Blir fort en liten «mini-ferie-tur» selv om turen
  er ilagt litt andre ting.

  Helt enig med deg angående hotellfrokost. Det er ingenting som er fristende
  hvis det blir en vane , men en gang i blant så er det bare helt vidunderlig
  – å gå til dekket bord. Slippe å rydde inn i kjøleskap og skuffer, bare gå fra
  bordet når man er ferdig. DEILIG!

  Ha en strålende kveld og GOD TUR HJEM <3

 8. Så fine dere er! Nydelig par altså! Buksen din så forresten kjempe fin ut.
  Håper turen gikk superbra 🙂

 9. Er jo synd at du skal grue deg såpass mye når du flyr opptil flere ganger i uken. Spesielt når man faktisk kan slippe å bruke tid og energi på å grue seg til neste flytur. Utdanner meg til psykolog, så ble litt nysgjerrig på om du har vurdert å gå i terapi for flyskrekken din? 🙂 Vet jo at du har slitt med dette i mange år nå, sikkert ganske frustrerende.
  Uansett: Ønsker deg en fin kveld videre! 😀

 10. Hei Caroline! Har noen fortalt deg at du er veldig lik Guri Schancke? Det må du ta som et kompliment. Hun er jo en flott dame

 11. Hotellfrokost er jo virkelig best! Men bare lurer, spiser du kun pålegg og ikke brød? Lurer ikke i en negativ vinkling altså, bare om det «godkjent» av andre og om det er mange som gjør det. Kunne selv tenkt meg å gjøre det når jeg spiser hotellfrokost, tåler heller ikke brød og pålegg er jo så godt 🙂

  1. Du betaler jo ganske stiv pris for det måltidet, så gjør som du vil! 🙂 hvorfor spise noe du ikke har lyst på? Jeg spiser bare pålegg, og gjerne fire mini-smoothier – hotellfrokost <3

   1. Caroline

    Er det ett sted hvor man uten problemer kan droppe brød, men like vel få et godt og variert måltid, så er det jo på en hotellfrokost 🙂 Det er jo så utrolig mye å velge blant! 🙂

 12. Rebecca

  God tur og satser på flyturene går fint! Og så skulle jeg så gjerne ønske at du roet ned restylanen i leppene ettpar hakk. Beklager at jeg sier det altså, men nå ser det alt for stort og unaturlig ut.

  1. Caroline

   Jeg har ikke tatt restylane på kjempelenge, dette er bare et resultat av et munnsår, dessverre :O Er så hoven! Har aldri hatt det før og det er jo så innmari vondt :/ Så jeg er enig med deg kan du si 😉 Ikke så veldig fint når det blir så voldsomt :p

   Tusen takk 🙂

   1. Renate

    Haha 😀 Uff, så fryktelig :p Kjenner godt til munnsår og hvor ille det kan bli. Skjer heldigvis ikke så ofte, men vondt nok når det skjer.

   2. Nei, ærlig talt, du blir ikke jevnt hoven av munnsår, så her bør du nok definere «på kjempelenge». Ikke at jeg har noe imot, du gjør som du vil, men man skal ikke være ekspert for å se at her er det noe mer enn som så, sammenlignet med litt eldre bilder av deg.

   3. Caroline

    Jeg tok restylane i slutten av juli, så jo, det er nok pga. et munnsår 🙂

 13. Hei Caroline!
  Jeg lurer på om du har noen før og etter bilder av kroppen din (treningsresultat).. ?
  Hadde vært kult å sett hvor lang tid det tar å få bygd en såpass sterk- gjennomført kropp!
  Forresten, når begynte du å trene?
  og har du noen tips til hvordan man kan holde motivasjonen oppe?
  Hilsen ei som tydeligvis nettopp har kommet i gang med treninga, haha

 14. Hei:-)

  Jeg synes ikke at leppene dine er for store…La ikke merke til det før hun over her kommenterte det.
  Du ser nydelig ut og kan ikke noe for at du har har/hatt munnsår….Hehe….
  Ha en fin kveld:-)

 15. Ragni VJ

  Huff 🙁 🙁 Flyskrekk er kjipt. Jeg føler med deg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *