hello little teddy bear

teddy bear shirt caroline berg eriksen detail

I morgen skal jeg ut og fly, og det blir frem og tilbake på samme dag, så da kjenner jeg at det kan være fint med trøst fra denne lille skjønne. Han blir så absolutt med meg! 

2 teddy bear shirt caroline berg eriksen

 – (annonselenke) skjorten er fra Ganni og finnes her – 

teddy bear shirt caroline berg eriksen

Jeg reiser like gjerne til Oslo i kveld, og orker ikke å ha med skift, så dette blir reiseantrekket mitt, viser mer i morgen 🙂 Nå vil jeg bare komme meg avgårde, og det kjennes så bra å reise såpass lett, jeg har faktisk bare med meg veske for håndbagasje, og toalettsakene blir liggende i bilen. Det har aldri skjedd før 😉 Lars-Kristian har fri i morgen, så han blir med meg, det kunne jo ikke passet bedre! Blir kjempehyggelig å gjøre en businesstur sammen, det er en god stund siden forrige gang 🙂 

Vi sees igjen om litt, måtte bare innom for å vise dere den søte lille på skjorten min ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

I am ready to hit the road to Gardermoen, because I am going on a really early trip tomorrow 🙂 It’s just business and since Lars-Kristian has the day off he is going to join me. I can’t wait! My partner in business and in love 😉 I like it! 

Since I am very afraid of flying, I decided this little teddybear will be joining me for comfort. I have to smile just looking at him, so he will be the perfect travel partner along with Lars-Kristian 🙂 

Well, I have to hit the road! See you later, lovelies ♥ 

[/showhide] 

17 kommentarer

 1. Hei! Jeg ser flere spør det om PT-utdanninga og du svarer helt ærlig i kommentarfeltet at det ble for mye og at du har utsatt dette litt. Dette er selvfølgelig helt forståelig, du er et rivjern med mange baller i lufta, og vi som følger bloggen din vet hvor mye du jobber og alt du får til. Likevel, som lærer på videregående skole, skulle jeg veldig ønske at du kunne skrevet et skikkelig innlegg om dette. Elevene jeg møte strekker seg fryktelig langt, og mange vet ikke når de skal ta et steg tilbake. I noen tilfeller går dette ut over helsa, hos enkelte alvorlig med både spiseforstyrrelser, rus og depresjoner. Før jeg skriver videre, vil jeg si at dette ikke i noe tilfelle er ditt ansvar. Det er ikke å legge skyld på deg dette handler om. Jeg skal forsøke å forklare 🙂 : Du har, som nevnt, vært ærlig om utsettelsen av utdannelse i kommentarfeltet. Likevel får jeg en følelse av at dette ikke er noe du ønsker i særlig grad å dele med leserne dine, blant annet gjennom at du ikke har skrevet et eget innlegg om det. Jeg forstår videre at din blogg handler om å inspirere og motivere, og kanskje er det knytt til dette. Jeg tenker imidlertid at det å vise at også du av og til må legge inn årene, uten at det betyr at verden raser sammen, kunne vært en stor hjelp og ja – inspirasjon og motivasjon – for enkelte av leserne dine. Det ER lov å si stopp, det er ok å ta et steg tilbake, det er greit å kjenne på hva som er riktig for en selv. Dette er viktig lærdom i livet, men noe som sjelden promoteres i et samfunn hvor det så ofte handler om å prestere og ha suksess. Det var mitt lille hjertesukk 😉 Du har ellers en veldig delikat og gjennomført blogg som det er tydelig at du jobber hardt med – stå på videre! Og jeg håper du ikke ser denne kommentaren som negativ og grinebitersk, det er mer en anerkjennelse av hva jeg har forstått at du betyr for mange lesere 🙂

 2. kjære Caroline!
  Jeg elsker bloggen din, og blir inspirert daglig!

  Hadde akkurat begynt å like å løpe etter din guide, og hadde endelig klart
  å fullføre 11km uten stopp!. Dagen etter våknet jeg opp med influensa og høy feber som jeg har hatt i 4 dager nå..
  Hvordan gjør du det med treningen når du blir syk? Må du begynne helt på nytt?

  Beste hilsen Anette.

 3. Lykke til med flyturen! Vet jo at du ikke er så glad i å fly, har flyskrekk selv, så vet hvordan det er. Det går nok kjempebra! Godt du kan ha selskap med og den lille bamsen var jo veldig søt 🙂 Hils Danmark fra meg, da 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. Hvilken størrelse har du i skjorten? XS eller S?

  1. Caroline

   XS 🙂

 5. camilla

  Hei:)

  Hvor er kjøkkenet deres fra?
  Synes de er så nydelig og elegant.

  1. Caroline

   Mias kjøkken, men tror det er nedlagt :O

 6. Kjempesøt skjorte! Passende antrekk for business 😀

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 😀

 7. Bare lurer på en ting, håper det ikke er for personlig, lurer bare på hvor du handler undertøy og bh-er ? 🙂 Da jeg også er ganske smal rundt livet. Og kjøper du alltid undertøyssett eller litt her og litt der? Har du hverdags/ikke hverdags tøy eller kjøper du bare det du synes er aller finest? 🙂

  Takk for svar! 🙂

  1. Caroline

   Jeg handler stort sett på HM eller ASOS 🙂

 8. ) Så hyggelig at dere kan dra på business tur i sammen, blir tryggere for deg å fly sikkert også når du kan ha med deg LK som støtte 🙂 Og søte teddy på skjorta 😉 God tur 🙂

  1. Caroline

   Ja, det blir ekstra hyggelig 🙂

   Tusen takk!

 9. Ser smashing ut! 🙂 Hvor er buksen fra?

  1. Caroline

   Den er fra MQ 🙂

 10. Hva heter fargen på neglelakken? Kjempefin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *