slengbukser og etterlengtet seier

caroline berg eriksen flared pants 2

Yey! Det ble seier, og en utrolig spennende kamp! Og for første gang på så lenge jeg kan huske, fikk jeg sitte en god stund å faktisk følge med, for Nelia har blitt så glad i å tegne og fargelegge, i tillegg til at de fleste andre barna var der, så hun ble sittende sammen med dem og kose seg. Noen gårunder ble det selvfølgelig, kan jo ikke se kamp uten pølse 😉 Så var det en veldig spent jente som ventet på pappan sin utenfor garderoben etter kampen, for hun skjønte at noe fint hadde hendt og klarte ikke å stoppe og rope heia pappa. Nå sover hun som en stein, og vi sitter her og ser på fotballekstra. Skal ikke legge skjul på at han ved siden av meg er ganske så fornøyd og lettet, og det er jammen jeg også. Det var jo en veldig viktig seier, det har vi som oddguttas bedre halvdeler fått høre en stund nå, tør jeg påstå 😉 

Uansett, jeg skulle bare vise dere mitt nyeste tilskudd til buksegarderoben. Slengbukser med høyt liv og i et utrolig behagelig stoff. Disse var så fine,  og kan styles med det meste. 


caroline berg eriksen flared pants half

caroline berg eriksen flared pants standing

caroline berg eriksen flared pants details

caroline berg eriksen flared pants

kåpe gina tricot / skjort bikbok / bukse zoul trend / sko bianco by camilla pihl / belte michael kors / veske saint laurent / klokke daniel wellington / 


Nå vil jeg bare si god natt! Jeg er klar for en ny uke i morgen, og har stappet plan på grunn av en businesstur-retur til Danmark på tirsdag. Gleder meg! Vi sees til en ny uke  

18 kommentarer

 1. Åh, elsker kåpen! Antrekket var veldig fint 🙂

 2. Kristin

  Du er så utrolig flott på håret nå!

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 3. Ja, det vore väl illa om inte Odd vunnit matchen igår! 😉
  Laget de mötte ligger ju sist i tabellen.

 4. Utrolig fint antrekk Og bloggen din er en Glede å lese hver dag Fin uke til deg og dine

 5. Jeg spurte deg i et tidligere innlegg, men da fikk jeg ikke svar.. Hvordan går det med studiene? 🙂 Har du hatt eksamen? 🙂 Og hvordan gikk det?

  1. Caroline

   Jeg måtte sette de litt på hold, da jeg har alt for mye på agendaen nå i høst :/ Satser på å ta de opp igjen senere 🙂

 6. likte ikke antrekket ditt denne gangen. Du er for ung til a ga med klaer.

 7. slike klaer skulle det staa 😀

 8. katrine

  Det bare slo meg nå, mens jeg lå i sengen og prøvde å vekke øyene mine med litt blått lys fra telefonen, at du allerede hadde løpt ferdig før jeg fikk stått opp! Da lurer jeg så veldig på hvordan du gjør du det! Har det alltid vært lett for deg å stå opp tidlig? Når legger du deg? Og hva er tipsene? Jeg føler noen har klubbet meg i hodet med noe hardt og det er helt uaktuelt å stå opp. 🙁

 9. I really love these fall colors! The top is amazing!

  Hugs,
  Christine | http://www.vogueuplikethis.com

 10. Takk for god inspirasjon! Selv har jeg også en stappet uke og våknet opp med en grusom følelse inni meg; hvordan skal jeg klare dette? I dette innlegget skriver du at du også har en stappet uke, men at du gleder deg. Så nå gjør sannelig jeg det også 🙂 takk for det!

 11. Så lekker! Må også si at du kler det korte håret UTROLIG godt! 🙂
  Mer voksent og mer passelig for mamma-rollen 🙂

 12. Stemmer for at du har bilde nr. 2 som forsidebilde 🙂 Det var utrolig fint! 🙂

 13. Har du en link til buksene på nett? Eventuelt navnet på modellen?

 14. Mammarollen? Er det en mal for hvordan mammaer bør se ut eller ikke? Mammaer finnes i aldersspenn på over tjue år, og i alle mulige størrelser og fasonger. Ikke alt kler alle. Syntes det er fint og mye mer spennende at folk kan ha forskjellige stiler og looks. Caroline var absolutt fin her, men vel så passende mamma med langt, mørkt hår, langt blondt hår, krøller etc.

 15. Knall fint bilde av deg på bilde nr.2 🙂 Nydelig ansiktsuttrykk ! Akkurat kjøpt meg bluse i den fargen, herlig høstfarge 🙂 Den blusen var veldig lik Gina Tricot sine klær om dagen, superfin 🙂 Og tenkte oi har Bik Bok fått inn sånn modell også, knall stilig med snøra i front 🙂 Kort oppsummert hehe Fint antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *