adams matkasse – sunn & lett

adams matkasse innlegg 1

Har dere fått med dere at Adams Matkasse vant VG’s best i test for kort tid siden? De fikk skryt for gode smaker og variert mat, og var også sunnest av alle leverandørene. Vi har hatt Adams en stund nå, så jeg er så glad for å kunne fortelle at de har en kampanje gående, hvor de tilbyr 50 prosent ut oktober! Det er ingen bindingstid, og du kan selv bestemme hvilken kasse du ønsker samt til hvor mange. 

meny adams matkasse innlegg


enda en ny kasse for familien 

Tidligere har du kunnet boltre deg i fire kasser, men nå har de lagt til enda en kasse for familien, og den heter Sunn&Lett. Dette er en kasse som har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere 🙂 

3 adams matkasse innlegg4 adams matkasse innleggadams matkasse innlegg2 adams matkasse innlegg

Utenom denne, kan du velge mellom velge mellom originalkassen med et varierende og spennende innhold, barnekassen tilpasset barnefamilier, med mat som er lett å lage og lett å like, ekspresskassen som er perfekt for folk i farta, travle familier og par, og fri for-kassen, med innhold uten egg, melk og gluten. 

5 2 adams matkasse innlegg

Dersom du vil ta en titt på hva som venter i neste kasse, kan du klikke HER


Og ikke glem at de tilbyr halv pris ut oktober, det er jo en helt fantastisk pris – mye god mat for en enda rimeligere penge! Og du, klikk deg inn HER for å lese mer om Adams Matkasse 🙂 

23 kommentarer

 1. Martine

  Hei 🙂 Vi hadde faktisk Sunn & lett kassen denne uken, kjempegodt! Men vi er to stk, og synes det ble litt lite mat til hver middag. Muligens det har med at det var sunn & lett kassen? Vi spiser ikke mer enn normalt, men ble ikke ordentlig mett etter hvert måltid. Hvordan synes du matmengden i denne kassen var i forhold til de andre kassene dere har prøvd? Ser dere har for 4 personer på denne kassen, men dere har jo Nelia også 🙂

  1. Caroline

   Jeg synes matmengden har vært relativ lik på alle kassene 🙂 For to som spiser mye kan det nok bli i minste laget, men det går jo an å spe på litt med ekstra tilbehør ut i fra menyene.

 2. Venter fortsatt på at de skal tilby en vegetar meny 🙂 Kunne de jo ha gjort istedenfor en sunn og lett syns jeg.

  1. Karoline

   Google «Den Grønne Kassa», så får du en kasse med bare vegansk mat 🙂 Leverer i hele landet!

 3. therese

  Hei

  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men tenker jeg spør her allikvel 🙂
  Jeg tenker å arrangere juleverksted for voksne. Jeg trenger derfor å kjøpe en del utstyr som pepperkakeformer, glanspapir, isoporkuler, ulike papir/pappark osv. Du skjønner sikkert hva jeg tenker. Men alt dette er egentlig ganske dyrt hvis man feks skal handle inn på panduro. Det jeg lurer på er om du har noen tips til andre butikker eller nettbutikker som er rimelig og grei å handle fra? Du lager jo en del selv, derfor jeg tenkte å spørre deg 🙂
  Ha en fin kveld og takk for evt hjelp.
  Klem!

 4. Åshild

  Hvilken kasse er best for lavkarbokosthold?

  1. Caroline

   Jeg tror ikke én av kassene er noe bedre enn de andre i forhold til lavkarbo :/ Du må gjøre noen små justeringer, men det går fint for min del.

 5. Hei! Har dere matkasse til to eller fire? Vi er også en liten familie med to voksne og et barn, så lurte på hva som er best til oss da:)

  1. Caroline

   Vi har til fire, men da blir det en del til overs :/ Lars-Kristian spiser en del, så det er ikke så mye, men kassen for to blir nok for liten når vi har Nelia i tillegg 🙂

 6. Det ser ut som dei har såå mange gode oppskrifter 🙂

 7. Camilla M

  Hei Caroline,

  Syns det er så dumt at du er med å bygger opp under «lett (redd-fett)» konseptet med denne reklamen. Sunn mat er ikke automatisk mindre fett. Får lyst å grine!

  Du gjør ellers en veldig god jobb med å lære folk og ikke være redd for fett. Eg skjønner jo at du reklamerer men men men… 🙂

  Camilla M.

  1. Caroline

   Jeg har aldri bygget opp under «lett (redd-fett)konseptet»? Tvert i mot faktisk, det er jo bare å sjekke oppskriftene jeg legger ut på bloggen 🙂 Det er mange som ønsker å kutte ned på fettinntaket, som et middel for å redusere kaloriinntaket, og dette er jo et svært gunstig alternativ for dem. At kassen beskrives som sunnere er jo også basert på bedre innhold av grønnsaker og fiber 🙂

 8. Vi har hatt Adams matkasse i 1,5 år og er strålende fornøyd 😉 Byttet til lettkassen for et par uker siden og synes det er nydelig mat! Vi er 4 voksne, barna er 18 og 20 og vi synes det er mer enn nok mat. Aldri spist så sunt vi som etter at vi begynte med Adam!

 9. Men de tilbyr jo ikke halv pris ut oktober??? Var inne på morgenen i dag og da var det halv pris, skulle lese meg opp på kassene for å finne ut hvem jeg ville bestille. Gikk inn igjen nå, og da var det vanlige priser igjen? Føler det er mye lureri med adams matkasse…

  1. Caroline

   Jo, de tilbyr halv pris ut oktober 🙂 Jeg har hvert fall ingen problemer med å se at det er halv pris.

   1. Hvordan kan 795 kr av 845 kr være halv pris? Når man logger inn på adams matkasse på nett, så står det ordinære priser og at prøveprisen er en hundrings mindre, ikke 50%, derfor blir denne annonsen misvisende.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Hei Maren!

    Her er hva jeg får opp når jeg går inn på Adams Matkasse. Om du får opp noe annet, så anbefaler jeg deg å ta kontakt med AM å høre om det kanskje er noe feil.

    https://www.dropbox.com/s/0d90v0ah5usyeko/Skjermbilde%202015-10-28%20kl.%2013.36.14.png?dl=0

 10. Wecanmakeit

  Leste i nyhetene at pølser bacon og skinke er like kreftfremkallende som Røyking .sjokka at folk bryr seg så lite,hva er dine tanker? Merker at folk gjør narr. Av vegetarienere enno er tragisk…. Selv mener jeg at da har man skjønt mye… Ikkebare respekterer man liv ved la være delta i drap… Føler folk hjernevasket til kjøttspising fra fødsel.unger vet ikke engang hva de deltar på.dere som er så helsefanatikere bryr dere vel om slikt? Ble litt sjokka selv ..såpass… Røyking liksom… Som aller så obs på.. Hvorfor er ikke folk like obs på kjøtt da…. Hva er det. Folk ikke får med seg….

  1. Caroline

   Er vi helsefanatikere? Det var nytt for meg :p Jeg har ikke sett at folk gjør narr av vegeterianere, det er jo dumt i så fall :/ Det er jo mye bra ved å følge et vegansk kosthold 🙂

   Overskriften er vel relativt tabloid, det handler om mengder og inntak av bearbeidet kjøtt og økt risiko for visse typer kreft er jo ingen nyhet. Det har jo vært kjent relativt lenge 🙂

 11. Hei 🙂 hvor er genseren fra? Klem

 12. Hei Caroline, hora genseren kommer fra? Den er nydelig!!!

  1. Beklager! Jeg mente HVOR genseren kommer fra? Dumt med iPhone tastetur :-/

   1. Caroline

    Genseren er fra BikBok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *