dinner and a movie

beks

Hei lørdag! Å, jeg har hatt en sånn myk start på dagen som bare hører helgen til, og når vi har gjester blir det liksom obligatorisk å ordne til en skikkelig frokost til hele gjengen – så da ble det sånn! Til og med Nelia hadde tålmodighet til å sitte lenger enn vanlig, men det er mye mulig at det skyldes alle blåbærene hun fikk snaske i seg 😉 


Her kommer noen bilder fra gårsdagens date night, som var så hyggelig! Når det bare er oss to, får jeg så flashback til den første tiden vi hadde sammen, da vi nettopp hadde startet å date og hvert eneste måltid ute eller inne var like spennende.  Det er nesten litt på samme måte nå, fordi vi gjør det så sjelden. Vi spiste på Becks og avsluttet med filmen Legend, som jeg faktisk likte! Jeg skriver faktisk fordi det var et par som gikk etter en time, og det overrasket meg. Noen flere som har sett den? Skulle ønske den hadde endt annerledes, men.. Det er jo faktisk en sann historie, så det er lite å gjøre med avslutningen da.. 

becks 1becks lars-kristianbecks 2becks carolinebecks 3movie legendbecks movie legend

Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene, før jeg skal inn til byen en tur. Lørdagen ellers er blank, men det skal bli godt å bare nyte selskap og innekos i regnværet som er her i dag 🙂 Håper dere får en fin lørdag ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Hello Saturday! We had date night yesterday and it was so nice! Gives me flashback to our time together when we first started to date.. It was butterflies all over the place and every meal was exciting. It is kind of the same thing now, because we rarely do it. So we went for the classic dinner and a movie. First we did dinner at Becks and then we went to see the movie Legend. I liked it! Have you seen it? 

Lars-Kristian’s aunt is visiting us for the weekend, so we have no other plans today but to enjoy her company, cook dinner and get cozy inside which is perfect because it’s raining outside anyway. And oh – I am going for a run right NOW 🙂 

Wish you all an amazing weekend ♥  

[/showhide] 

30 kommentarer

 1. Ser ut som en koselig kveld <3

  1. Caroline

   Ja, det var veldig hyggelig 🙂

 2. Rebecca

  Var selv ute med «gubben» og spiste igår! Det ble asiatisk <3

  1. Caroline

   Så koselig 😀 Asiatisk er alltid godt! Håper kvelden var fin 🙂

 3. Hvorfor har LK sluttet å snappe?

  1. Caroline

   Han har bare en pause, tror jeg 😉

   1. Savner snappene hans 🙁

   2. Neliane

    Og hvorfor ble min kommentar borte?

   3. Caroline

    Hvilken kommentar?

 4. Oooh, det så godt ut <3 Dere er så flinke til å spise ute, men det er vel noe som kommer automatisk når man har god råd 🙁 Selv kan jeg spise ute maks 2 – 3 ganger i løpet av året, men det tar vi igjen ved å lage mye god mat hjemme 🙂

  1. Caroline

   Det er jo masse deilig mat å lage selv også, kjekt å gjøre en helaften ut av det også 🙂

 5. Aleksandra

  Hi! May I know, what type of shoes you had from New Balance (they were fully pink ) in post about your training?

  1. Caroline

   I don’t remember the model :/

 6. Hvordan går det med studiene for tiden? Har du hatt eksamen? Hvordan gikk det? 🙂

 7. Kariann

  Så deilig og få litt kjæreste tid. Vi er ikke flinke, eller ikke på samme måte som dere. For vi har dårlig tilgang på barnevakt, så vi lager det heller litt ekstra koselig etter hun har lagt seg. Men vi utnytter og koser oss maksimalt når vi da har barnevakt og kan gå ut og få en bedre middag. He he. 🙂
  Men det jeg egentlig skulle spør deg om var: Har ikke Nelia slik en Camelbak drikkeflaske? Jeg har lurt på å kjøpe slik med navn på når tulla begynner i barnehagen over nyttår, men så lurte jeg bare da på om du har følt Nelia har trengt mye hjelp med å åpne og lukke den. Vil liksom ikke det skal være vanskelig for henne, for vet det fins lignende med knapp for å få opp drikke tuten som kanskje er enklere. Men hvis ikke det har vært problem for Nelia så trenger det ikke nødvendigvis bli problem for lille her. 🙂
  Ønsker deg en fin fin lørdags kveld. 😀

 8. Hvor er blouse fra?

  1. Caroline

   Det er en kjole fra ganni 🙂

 9. Ser ut som en veldig koselig kveld
  Hvor er den svarte toppen du har fra?

  1. Caroline

   Det er en kjole fra ganni 🙂

 10. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Caroline

   Ganni 🙂

 11. Å så koselig! Så deilig ut, og du er så nydelig! Jeg bare lurte på en ting. Har dere sluttet på LCHF eller har dere bare funnet deres egne «middelvei»? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg!

   Lars-Kristian spiser stort sett ikke lavkarbo lenger, men jeg gjør det 🙂 Jeg spiser ikke strengt, men spiser sjelden brød, pasta, ris etc., heller ikke snop, men unntakene er gjerne når vi er ute og spiser. Og om jeg føler at jeg har lyst på det 🙂

 12. Hvor er den nydelig overdelen din fra, Caroline? (Eller er det kanskje en kjole?) 🙂

  1. Caroline

   Det er en kjole 😀 Den er helt ny fra Ganni 🙂

 13. Åhh, for et fint par dere er! 😀 Jeg bare lurte på en liten ting! Hvordan er dine tanker i forhold til Nelia og godteri? Kjøper du noen ganger inn sjokolade og slik til henne, eller gir du henne heller blåbær og litt sunnere alternativer? 🙂

 14. Jurgita

  Så fantastisk og så raffinert du så ut i den sorte blondekjolen 🙂 det med blonder er litt sånn… det må være akkurat passelig, det blir fort tacky når det er «too much» og er de veldig nedtonet så blir det lite spennende sånn sett. Du ser strålende ut i den! Og bloggen er som vanlig eller nei… den er bedre! Dere bruker både innsats og tid på den og DET synes! Og selv om min stramme tidsplan ikke tillater blogglesing i mer enn en liten halvtime i uka, så må jeg alltid innom «dere» 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Jurgita! Dette var veldig hyggelig å høre 🙂

   Sender deg en stor klem og håper du har hatt en fin helg 🙂 Tusen takk for at du leser 🙂

 15. Har også sett Legend, og for en film! Ble så fasinert, men og sint og lei meg på måten den endte… Var en veldig god film! 🙂

  1. Caroline

   Enig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *