w.e.e.k.e.n.d m.o.d.e

crossfit

Hei fredag! I dag startet jeg helgen med en crossfitøkt klokken åtte hos Grenland Crossfitsenter sammen med Katrine og vår felles PT Niklas, og det var så gøy!


todays workout 

crossfit 5

Etterpå var jeg helt ferdig og hamstret alt jeg hadde lyst på. Jeg har jo 30 minutter hjem fra senteret, hadde ikke sjans til å vente så lenge. Så det ble en ny yoghurt fra synnøve, den nye baren til atkins (me oh my – den er SÅ god), en haug med yoghurtnøtter, cottage cheese og blåbær. Ehe. En ekstremt behagelig start på dagen med alt som er godt og en mør kropp! 

crossfit 2

crossfit 4


Da jeg kom hjem måtte jeg hive meg i dusjen, jobbe og så dro jeg til barnehagen for fredagskaffe. Og jeg gir meg ikke med to turer inn til Skien, for nå skal vi snart avgårde igjen! Tante Vivi kommer på besøk, så hun skal passe Nelia mens Lars-Kristian og jeg skal på date! Bare vi to, middag og kino. Det blir så fint ♥ 

Ville bare innom for å ønske dere en fin fredag og en fin kveld. Og dere, dersom dere har tv-kveldsplaner MÅ dere tune inn på tv2 og Norske Talenter! En god venn av meg, Lars Martin,  er med der i dag, i a capellagruppen The Monday People. HEIA! 

24 kommentarer

 1. Hei Caroline!

  Liker bloggen din utrolig godt!
  Og Nelia er jo bare helt nydeligt!
  Jeg lurte egentlig på om dere skal ha flere barn? Hvis ja, når? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ellen 🙂

   Selvsagt skal vi ha flere barn, men vi har ikke planlagt noe nå i nærmeste fremtid 😉

 2. Johanne

  Hei Caroline. Jeg har lest bloggen din lenge og føler derfor jeg med rette kan anbefale deg et par dokumentarer. De ligger på Netflix: den ene heter Forks over knives, og den andre heter Cowspiracy. Du som er opptatt av å holde deg sunn vil nok hvertfall like den første. Den andre handler mer om matindustrien rettet mot kjøtt- og fiskeproduksjon, og dens påvirkning på dyrene selv, bevare utrydningstruede arter og miljøet. Jeg mener ikke du har noe ansvar for propaganda rundt dette, men det er jo et spennende tema 😉 Lars Kristian synes sikkert også det kan være interessant. God helg, hilsen Johanne

 3. Du er en flink blogger, Caroline, det skal du ha. Men nå er det altfor mye annonseinnlegg på bloggen. Hvertfall annet hvert innlegg inneholder en eller annet reklame.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂 Det kommer helt an på hvordan du ser det. Jeg synes ikke at det er spesielt «reklame» når jeg viser frem klær jeg kjøper for full pris og linker til et affiliatenettverk. Jeg hadde jo linket til klærne uansett og jeg kunne tjene penger på det eller ikke.

   Det er hvert fall ikke flere reklameinnlegg nå enn hva det var før, har hatt det samme antallet i flere år nå 🙂

 4. Jeanette

  Håper dere får en kjempe koslig kveld!
  Jeg lurte på noe helt «of topic», nemlig dronen deres! Er dere fornøyd? Hvordan type har dere? Samboeren ønsker seg nemlig en, så hadde hatt så lyst å overraske han på bursdagen for det forventer han ikke i det hele tatt 😀 (tenkte ikke å kjøpe en til over 6 000,- altså.. Det blir for dyrt, heh)
  God helg fine du!

  1. Caroline

   Ja, det er vi 🙂 Vi har en Phantom 2, den koster vel ca. 11 000,-, så litt over budsjettet ditt 🙁 Men det finnes jo masse forskjellige alternativer!

 5. Neliane

  Får sikkert «kjeft» nå…..Men bloggen din er helt klart perfekt. Og der er problemet…..FOR perfekt. Den er blitt som et glanset magasin, til og med hunder og barn er «perfekt». I tillegg er det få innlegg, de er uten eller med få kommentarer ifht til før. Mye reklame, «fargeløst», kjedelig. Det er NULL liv her! Ja du/dere har rett, kan jo bare la være å lese, og det gjør jeg. Sjelden innom nå. Får følelsen av å se en gørrkjedelig såpeserie hvor de satte på kaffen for mange episoder siden, og når jeg er innom nå er den fortsatt ikke ferdig…..Du er jo dyktig, du kunne laget dette til hva du vil. Men selvfølgelig ditt valg.

  Spent på om du trykker dette, faktisk er det ikke stygt ment, bare helt ærlig.

  1. Synes bloggen er like god som den alltid har vært! Du er flink, Caroline 🙂 Gleder meg til å klikke innom her hver eneste dag! I forhold til andre bloggere oppdaterer du ofte, og det er også få korte innholdsløse poster. Mange bloggere legger bare ut mange små innlegg helt uten mål og mening :/

  2. Jamen neliane, det er jo nettopp det denne bloggen er: et glossy online magasin! Det har jo caroline heller aldri lagt skjul på så jeg skjønner ikke helt hva som er poenget ditt? Syns du det er mer spennende å lese om drama og hverdagsligheter, så kan du jo gå innom annebrith (tidligere villa perlesukker) sin blogg, hvor hun ønsker alt skal være naturlig og ikke glossy.. Sikkert tusenvis av andre mindre perfekte blogger du kan lese og…..

  3. Må si meg helt uenig. Leser mange blogger i løpet av en dag, og denne er desidert den mest gjennomførte. Får virkelig en «feel good» følelse og blir så utrolig inspirert av å lese. Gode bilder, variert innhold av både oppskrifter, trening, familieliv, antrekk, skjønnhet og mye annet. Mye skryt her, men føler virkelig det er vel fortjent når man ser hvilken jobb som blir lagt i dette. Langt høyere nivå her i forhold til andre bloggere på bloggtoppen og kvaliteten er i en helt annen klasse. Klem <3

   1. Caroline

    Tusen takk, Det var hyggelig å høre, Silje 🙂

  4. Jeg syns det virker som du stadig er innom bloggen jeg, Neliane. Som oftest med kritiske kommentarer eller «hvor ble det av kommentaren min…»

 6. Høres ut som en perfekt start på dagen! Elsker morgentrening, hele dagen blir bare så mye bedre da! Ha en fin helg 🙂

 7. Crossfit er kjempegd trening! Elsker at det er så variert 🙂

  1. Caroline

   Jeg liker det jeg også 😀

   1. Helt enig! Trening har alltid vært et ork, men etter at jeg oppdaget Crossfit har jeg endelig funnet glede ved trening 🙂

 8. Rebecca

  Så synd at de ikke gikk videre 🙁 Stemte på de!

  1. Caroline

   Ja, det var dumt 🙁

 9. Christine

  Dette er kanskje litt på kanten å spørre om…Men,kunne du sett for deg et liv uten barn? At det var deg,LK og hundene:) Kunne du tenke deg å trent annerledes,typ mer crossfit og ingen løping?(Nå er det jo litt løping i CF men kuttet ned på den løpingen du vanligvis gjør)

 10. Må si at jeg elsker bloggen din om dagen 🙂 Keep up the good work!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 11. Hei Caroline 🙂 Hvor er treningstightsen din fra? Den er utrolig fin!

  1. Caroline

   Get Inspired 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *