it might look girly

box caroline berg eriksen

Selvfølgelig kan alt være hvitt og rosa selv om du skal trene så svetten renner 😉 Jeg varmet opp i 25 minutter i dag før jeg bokset i 20 minutter og avsluttet med styrke på mage og rygg. En veldig effektiv økt, og litt annerledes enn planen min tilsier, men det er så lenge siden jeg har slått fra meg. Jeg glemmer at jeg har boksesekken stående og da jeg trente med Alexander for det som begynner å bli noen måneder siden, fikk jeg så vanvittig vondt i hendene i lang tid etterpå, så pausen ble deretter. Men vi bokset jo i over en time og trente en del teknikk. Nå ble det mer rette slag og spark, og jeg bruker faktisk youtube for å få innspill til nye bokseøkter. Der finner du mange gode, effektive økter 🙂 

detaljer hansker caroline berg eriksen


Jeg skal forberede et møte jeg har i Danmark til uken og lage et steg for steg innlegg til dere, så jeg blir sittende i den fine kontorkroken min en stund, før jeg skal til barnehagen for en foreldresamtale, og jeg er så spent på hva de har å si! Skulle så gjerne vært flue på veggen der 😉 

Håper dere har en fin dag!  

16 kommentarer

 1. Foreldresamtale er alltid gøy 🙂 Koselig å få tilbakemeldinger på hvordan barna har det og hva de driver med.

  1. Caroline

   Ja, det var utrolig koselig å få tilbakemeldinger på hvordan Nelia er i barnehagen 🙂 Det er jo en litt annen setting enn her hjemme, og man vet jo aldri hvordan de egentlig har det.

 2. Hva liker du best av boksing og løping? Jeg føler at jeg «trener» mer når jeg løper, om du skjønner hva jeg mener?

  1. Caroline

   Jeg liker best å løpe, og jeg skjønner hva du mener 🙂 Men det er deilig å variere øktene litt!

 3. Uff – etter sykdom og en aldri så liten depresjon som resultat av langtids arbeidsløshet har jeg mista heeelt treningsmotivasjonen også. Noe som er dumt, for trening får meg egentlig utrolig glad og energisk… Jeg får starte på ny frisk mandag morgen etter jeg forhåpentligvis blir friskmeldt fra legen I morgen 🙂

  1. Caroline

   Så leit å høre Maria! Håper du etter hvert kan finne tilbake treningslysten, for jeg tror faktisk at det å trene vil hjelpe deg mer enn du tror 🙂 God bedring <3

 4. Prøver igjen, når trekker du MAST konkurransen du har på Instagram? 🙂

  1. Caroline

   Trekker den ikveld 🙂

 5. Bruker du noe pulver/form for restitusjonsdrikk?
  Har du noe erfaring med proteinpulver eller lignende?
  Svært stor fan av bloggen:)

 6. Boksing høres så artig ut! Har veldig lyst å prøve det, men da må jeg kutte ned på styrketreningen, og det er jeg liksom ikke helt klar for enda.. 😉 Veldig fin rosa-farge på genseren din! Ha en fin kveld 🙂

 7. Hei! Har et mål om å komme gått i gang med litt styrketrening etter mitt andre svangerskap (7 uker etter fødsel i morgen).
  Hvilke øvelser er det du gjør for mage/rygg, armer, rumpe og bein? 🙂

  Ha en fin kveld, leser bloggen din hver dag 🙂

  1. Caroline

   Jeg kan gjøre et samleinnlegg på en typisk økt 😀

   Klem til deg, Lotta 🙂

 8. Hanne Rødset

  Hei! Har trent veldig ensidig i det siste, men synes boksing virker veldig gøy og har lyst til å prøve meg på det 🙂 hadde vært utrolig kult om du kunne lagd et innlegg med en typisk bokseøkt – eller en video hvor du viser de forskjellige «øvelsene» du utfører når du bokser!

  1. Caroline

   Det skal jeg absolutt få gjort, Hanne 😀 Det er notert 🙂

   Klem!

 9. Hei, lurte på hvor har du kjøpt boksesekken og bokse hanskene? :))

  1. Caroline

   Ellos 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *