diy: ribbon board for little girls

board diy ribon board caroline berg eriksen

Nå begynner Nelia å få en del store sløyfer, og de er jo såpass fine i seg selv at de gjerne kan være litt synlige når de ikke er i bruk også. Et lite brett som du kan feste sløyfene på er kjempelett å lage selv, så jeg tenkte jeg kunne vise deg hvordan!


dette trenger du

diy ribon board caroline berg eriksen du trenger

Jeg har kjøpt alt på Panduro, men det finnes sikkert tilsvarende butikker med samme utvalg. Jeg er så svak for Panduro og vet alltid at de stort sett har det jeg trenger, så jeg går alltid innom der når jeg skal være kreativ. Stoffet, båndene og knappene er fra merket Tilda, de har så mye nydelig! 

sløyfer diy ribon board caroline berg eriksen

Jeg lagde et til Nelia i samme farger som rommet hennes, og valgte å ha bakgrunnsfargen så nøytral som mulig, slik at det ikke skulle bli for rotete å feste noe over. Knappene skulle jeg feste som pynt, men synes det ble litt rotete, så jeg droppet det. 


slik gjør du

Stryk tøystykket først, slik at det ikke har noen striper eller skrukker i seg, og fest det til rammen med en stiftemaskin. Stryk gjerne båndet også, og pass på å måle opp slik at avstanden mellom hvert bånd blir lik. Her bruker du også bare stiftemaskin og gjerne målebånd.

diy ribon board caroline berg eriksen

diy ribon board caroline berg eriksen måle

diy ribon board caroline berg eriksen skruer kroker

Lag også et oppheng, og skru gjerne i noen kroker for hårbånd i bunnen 🙂

ferdig diy ribon board caroline berg eriksen

Disse krokene var bare noe jeg hadde liggende i verktøyskrinet, men det finnes sikkert hos Clas Ohlson eller i en tilsvarende butikk. 

diy ribon board caroline berg eriksen ferdig sløyfer

Så enkelt! 

9 kommentarer

 1. Ingrid E

  Åh, så fint! 😉

 2. Så fint det ble 🙂

 3. Hei 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt hårpynten til Nelia? Så fine sløyfer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Noen av dem har vært gaver, noen er fra den lille prikken over i’en (står gjerne ved kassen hos div, barnebutikker) og noen har jeg kjøpt via childrensalon.com 🙂

 4. Så gøy, ble fristet til å gjøre det samme;)

  1. Caroline

   Do it 😀

 5. heisann. E det eit lerrett du har brukt som plate? 🙂

 6. Å så fint! Nå må jeg kjøpe inn å lage litt julegaver å bursdagsgaver til noen små prinsesser! Så må jo lille også få da men hva bruker du de grønne knappene til? Så de på bildet men ser de ikke på det lerretet?

 7. I’m with the pp ☝ what were those fabric stickies used for? Did you make the holes for the hooks yourself? How? Thanks for the inspiration!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *