crispy air

fall caroline berg eriksen11 fall caroline berg eriksen

Det var så nydelig vær ute i dag! Jeg takler ikke at strømpebuksesesongen snart kommer og tar oss, så jeg tenker å tviholde på høye boots og bittelitt bar hud enda. Bare litt til. Bare litt! Jeg så meg nødt til å finne frem min oversized orietta coat fra fjorårets by malene birger-kolleksjon før jeg dro ut i stad, og det gjør meg ingenting, for den er et av mine beste kjøp noensinne. Tidløs og fantastisk. Den kommer til å brukes mye i tiden fremover, det vet jeg. 


6 fall caroline berg eriksendetails 2 fall caroline berg eriksen12 fall caroline berg eriksen8 fall caroline berg eriksenclose up mulberrt fall caroline berg eriksen4fall caroline berg eriksen5 fall caroline berg eriksen

(annonselenke) genser her / (sponset) skjørt bikbok by lene orvik / boots nelly / veske mulberry / kåpe by malene birger / klokke daniel wellington 


Det var så fint å være på foreldresamtale i dag, jeg blir jo så stolt at jeg nesten sprekker når vi snakker om Nelia  Så det var en positiv opplevelse. Det er jo så koselig å høre hva de holder på med når vi ikke er tilstede, hvordan de oppfører seg og er mot andre barn og voksne. Jeg gleder meg allerede til neste gang! Vi skal faktisk dit i morgen også, det arrangeres foreldrekaffe på grunn av FN-dagen, så det blir en fin start på helgen. 

Vel, jeg er stuptrøtt på grunn av en tidlig morgen i dag, så jeg skal dusje og legge meg 🙂 I morgen er det crossfit! Sov godt, dere ♥ 

57 kommentarer

 1. Så flotte bilder! De nydelige høstfargene var en flott kontrast til det lyse og delikate antrekket 🙂 Inspirerende! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita 😀

   Klem!

 2. Mari Louise

  Det gjør deg ikke noe at den er fra fjorårets kolleksjon? Skulle det liksom gjort noe? Hjelpes.

  1. Caroline

   Nei, jeg mente at det ikke gjør meg noe å ta den frem «allerede» 🙂

  2. Noen gjør sitt ytterste for å misforstå….

 3. For noen utrolig nydelige bilder! Du er så vakker 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Hanne <3 Håper du har en fin dag 🙂

 4. «Crispy luft» er visst et populært uttrykk blant bloggere for tiden…hihi (ikke spydig ment).

 5. Lufta er «crisp» mens potetgull er «crispY»

 6. Väldigt fin outfit – älskar pastellkänslan 🙂

  Men du som har så SJUKT mycket skor borde kunna variera dig lite mer 😉 nu det sista har det bara varit Valentino-pumpsen eller dessa stövlarna i varenda outfitinlägg.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Skal ha det i bakhodet 😉

 7. Hei, passet kanskje ikke helt inn her spørsmålet mitt… Men spør likevel. Kunne du en gang laget et innlegg eller skrevet tips om hva en kan servere/lage til/ sette frem/ ha på lur når det plutselig ringer på døren og en får uventet besøk… Er jo så kjekt!! Men det første jeg tenker er mat! Hjelp, jeg har jo ikke noe å servere! Tenkte du kanskje har noen gode tips om dette og 🙂

  1. Caroline

   Så absolutt! Det var lurt 🙂 Takk for innspill 🙂

   Klem!

 8. Så fin du er 🙂

  Fryser du ikke ? Mye annonser og reklame på bloggen din for tiden. Hva kommer det av?

  1. Caroline

   Nei, det var veldig deilig temperatur i Skien i går, og jeg hadde på meg ull – bortsett fra det bare partiet over kneet.

   Jeg har ikke flere annonser enn før, 2 annonseinnlegg i uken har jeg hatt i flere år nå 🙂

   God helg, Hilde – og tusen takk 🙂

   1. Er såå enig angående det med annonseinnlegg, omtrent annet hvert innlegg nedover her er jo annonseinnlegg!

   2. Caroline

    Men det er altså ikke mer reklame enn før 🙂 Her har jeg for eksempel på meg klær jeg har kjøpt selv, til full pris. Jeg kunne kjøpt det hvor som helst, og kjøpt akkurat hva jeg selv ville. Eneste årsaken til at jeg må merke det er fordi jeg har linket via et affiliatenettverk som gjør at jeg tjener litt penger på salgene jeg genererer. Jeg ser ikke helt hvorfor det skulle være problematisk, det påvirker jo ikke dere lesere på noen som helst måte.

   3. Theresa

    Kommentarerne du får om at det er mer reklame nå enn før vil jeg tro skyldes at du merker innleggene tydeligere enn før (merket før også, men nå er de midt på under overteksten). Men folkens – det må vi jo bare være glad for 🙂
    De gangene hun ikke legger til link til antrekk og andre produkter kommer det veldig mange kommentarer om at link savnes, så jeg forstår godt at ho like gjerne legger det til i innlegget med en gang. Og da må det merkes, for slik er reglene 🙂

   4. Gudrun

    men veskene er jo med omtrent på alt som er av bilder… De er fine og jeg forstår at du sikkert er forpliktet av kontrakten med produsenten av de å vise de ofte, men jeg synes det blir too much på bloggen. Jo mer du bruker bloggen til å avertere og trekke frem både vesker og andre ting det er lett å forstå du har økonomiske fordeler av, jo mindre personlig, troverdig og intersant blir bloggen 🙁

   5. Caroline

    Jeg er ikke pliktig i følge noe som helst til å vise de frem på bloggen. Jeg bruker de fordi jeg liker de, og det burde jo ikke være spesielt overraskende siden jeg har designet dem 🙂

    Jeg kunne brukt hvilke som helst klær, det er jo det som er poenget. Så og si alle nettbutikker er tilknyttet affiliatenettverk, og når jeg bruker mine egne, private penger for å kjøpe meg klær, så kjøper jeg jo noe jeg liker. Det kan jo ikke bli mer troverdig enn det :/

 9. Nydelig genser, flaks for meg at det var link til den 🙂 Lucky me 😉 Alltid hyggelig med samtaler rundt barnet sitt når de oppfører seg pent 🙂 Kos dere med foreldrekaffe på FN dagen i morgen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Det skal vi 🙂 God helg <3

   Klem 🙂

 10. Hva er dine favoritter fra Balmain X H&M? Skal du shoppe noe? 🙂

  1. Caroline

   Det var en god del jeg likte, og det hadde vært kjempefint å få fatt i et par plagg, spesielt en kåpe, en av kjolene, en genser OG et skjørt 🙂 Men vi får se 🙂

 11. Å, så nydelig antrekk – elsker fargene!!

  1. Caroline

   Thank you so much, Sabina <3

 12. God fredagsmorgen, Caroline! Nå må jeg bare skryte litt av deg. Bloggen din altså, den gjør meg i så godt humør 🙂 Det har den egentlig alltid har gjort, men den blir jo bare bedre og bedre! Du fortjener en stor klapp på skulderen for måten du fremstiller den (og deg). Som et forbilde for veldig mange, tar du oppgaven på strak arm og gjør et formidabelt arbeid. Du tar for deg viktige tema, morsomme saker, tips og triks. Jeg må si du er ei dame med vett i hodet, som vet å motivere andre. For du motiverer i hvert fall meg. Både til å begynne å trene igjen, mosjonere, bli mer effektiv – og ikke minst – til å bli påminnet om å ta vare på de små tingene i livet som betyr så uendelig mye i minneboka.
  Takk. Jeg håper du fortsetter med blogging i mange, mange år 🙂

  Og ja! Litt skryt til Lars-Kristian også! Bildene deres er så vanvittig flotte! Bare ta denne bloggposten som et eksempel. Det lyser av vakre farger, flotte vinkler, fokus og motiv. Bildene roper lykke og høst lang vei! 😀 LK er jo rene proffen av en fotograf, blitt 😉 (og kongen av snapchat…hahaha!)
  Ønsker dere begge, og selvsagt skjønne Nelia, en vidunderlig start på helgen 🙂
  Klem fra Ida.

  1. Caroline

   Kjære deg, I.C! Denne kommentaren gjorde meg så glad, dette var utrolig fint å lese, tusen takk <3 Tusen takk for at du leser, og det du beskriver er akkurat det jeg ønsker med denne bloggen, så det betyr mye for meg at du føler det sånn! Tusen takk!

   Og tusen takk for kommentaren til LK 😉 Hehe 😀

   Stor klem til deg og god helg <3

 13. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg Alexa veske. Alexa er en klassiker som jeg liker veldig godt. Den koster ganske mye, så man skal være sikker før man går for en slik investering. Er du veldig fornøyd med denne vesken, eller vil du anbefale en annen? Skjønner det er smak og behag, men jeg har tenkt på den i flere år nå, og har spart opp penger:-)
  Takk for en fin blogg med masse inspirasjon.

  1. Caroline

   Du vil ikke angre på et kjøp om du har ønsket deg denne lenge og sett den for deg i x-antall av antrekkene dine 😉 Jeg bruker min MYE og synes det er en fantastisk veske, både praktis og fin 🙂 Go for it!

 14. Haha, ikke greit å skrive slik at alle blir fornøyd.
  Overskrifter på engelsk, FY!
  Merker produkter bedre, da blir det flere annonseinnlegg, argh!
  Fryser du ikke?!
  Har du problemer med «gamle» klær?!

  Føler med deg Caroline, vanskelig å vokte ordene sine, puh!
  Du tar det med godt humør da, U keep up the good work!

  God helg til deg og dine fra trønderfrue, og takk for en flott og inspirende blogg!!

  1. Caroline

   En veldig god helg til deg også, Bente! Tusen takk <3

 15. Crisp forresten, ikke crispy.

 16. Cecilie

  Den kåpa er så lekker!!! Kjøpte den selv, men den ble desverre så lang på meg at den subbet i bakken… Kjempelekker er du!!! Å elsk og savn på orietta. Hadde jeg bare vært litt høyere!!!

  1. Caroline

   Nei, så synd Cecilie! Men du finner helt sikkert noe tilsvarende 🙂

 17. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crispiness
  «Crispness and crisp are also used for other meanings besides crispiness and crispy. Thus a quick and sharp answer may be termed a «crisp answer». The term crispness is also used to indicate freshness. Thereby a «crisp salad» is a fresh salad, – no limpness in it. A wine may be described as «crisp» indicating in this context that it is refreshing and has some acidity. Cold and dry air may be termed «crisp» (but not crispy).»

  1. Whatever………………..

 18. Siw Irene

  Wow. Sååååå rålekkert antrekk. Det kledde du virkelig.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 19. Du må være en av vakreste som finnes <3 Blir helt målløs jeg!! Håper du får en fiiin dag 🙂

  1. Caroline

   Snille deg, Miriam! Det var veldig hyggelig å lese! God helg til deg og dine 🙂

   Klem 🙂

 20. Såå fine bilder – loove it! Og den kåpen var helt nydelig !

 21. Skulle bare si at du har en flott blogg og at du gjør en god jobb en god helg ønskes til degfra en fast leser

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! Det betyr mye for meg å høre det <3

 22. Kristine

  Har vært så fornøyd med bloggen din den siste uken. Syns alle innleggene dine har vært interessante og inspirerende. Håper du fortsetter å holde bloggingen på dette nivået fremover også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 23. for noen vakre bilder<3

 24. Så nydelig antrekk! Selvom du viste litt hud var det liksom «høstaktig» 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Jeanette

  Kjempeflott antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 26. Camilla

  Crisp air. Vær så snill! Skal du absolutt bruke engelsk, må det gjøres riktig. Men, nydelig kåpe!

 27. Jannicke

  Disse bildene er virkelig nydelige!
  Du ser jo alltid smashing ut, men her var du ekstra vakker 🙂
  Har blitt mye daffeklær på meg i det siste, du inspirerer meg til å ta meg sammen. Føler meg jo hundre ganger så vel om jeg legger litt innsats i hår, sminke og klær 🙂

 28. Jeg lurer veldig på hvor du har fått tak i øredobbene? 🙂

 29. Hvor kjøpte du den kåpa? Den var sykt fin!

 30. ELSKER hvordan du har håret ditt her! Kunne du plisplispliis vist hvordan du får det slik, vi har helt samme lengde på håret men jeg er så lost på åssen jeg kan style det 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *