kveldsprat

Hei til deg i kvelden! Det har blitt onsdag og treningsdag nummer 2, og jeg er fortsatt tro mot planen min. Det liker jeg! 4×4 svette ble det i dag, og jeg merker allerede at motivasjonen blir pushet ytterligere nå som jeg har kjøpt meg foot pod til klokken min og kan følge med på antall kilometer underveis. Det er så gøy! 

caroline stockmand caroline berg eriksen kaffe

I dag har jeg vært i byen for litt ærender og møtte like gjerne Lars-Kristian på kafé da han var ferdig med treningen sin. Til helgen er det endelig hjemmekamp igjen! Det gleder jeg meg virkelig til, har ikke vært å Skagerak Arena på evigheter, så det skal bli hyggelig. Forhåpentligvis har Nelia lyst til å sitte i ro og se på denne gangen også, så jeg kan få med meg litt av kampen i stedet for å gå hundre runder rundt i lokalene der og spise pølser 😉 ODD er forresten mer enn klare for seier, selvfølgelig. 


stockmand caroline berg eriksen havrekjeks

stockmand caroline berg eriksen lars-kristian

– veske fra egen kolleksjon – 

stockmand caroline berg eriksen veske

veske stockmand caroline berg eriksen havrekjeks

Uansett, vi endte opp på Stockmand i dag, og der hadde de verdens beste hjemmelagde havrekjeks! Havre er ikke noe jeg vanligvis spiser, men ettersom denne  var hjemmelaget og fristet en sulten mage, klarte jeg ikke å motstå dem der de lå så fint på disken. Og det holdt ikke med en, men det ble to til hver av oss. Hah! Jeg må prøve å lage noe lignende her hjemme, kanskje en enda mer lavkarbovennlig versjon. Jeg har i hvert fall notert meg det, så får jeg eksperimentere en dag jeg har tid. 


Beklager at dette ble en rotete post, det innså jeg først nå 😉 Så da kan jeg like gjerne slenge inn enda et tema på tampen her: tusen takk for så vakre, engasjerende og gode tilbakemeldinger på innlegget om fødsel her om dagen! Både på bloggen og på snapchat. Det er så fint å se at dette er et tema som engasjerer, vi må spre ordet om at det å føde ikke trenger å være skummelt eller farlig, og jeg føler at dette kanskje kan være en start. Jeg håper i hvert fall det! 

Klem til deg som leser ♥ 

19 kommentarer

 1. I’m impressed how motivated you are and you look so cool in your look with the lace-up shirt!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. For ein koselig dag 🙂 Eg trenge å starte opp med treninga mi igjen og det er veldig motiverande å lese ka du gjer og sjå treningsplanen din 🙂

 3. Hanne Sofie

  Hei Caroline!

  Jeg ønsker gjerne tipse deg om en kjempe god oppskrift, på kjeks som ligner nettopp de du spiste i dag (uten at jeg vet hva som faktisk var i disse). Dette er en oppskrift jeg kom over for en stund siden, og de er kjeempe gode (og ikke så alt for usunne faktisk).

  Dette trenger du:
  175 gram honning
  135 gram peanøttsmør (helst uten sukker)
  1 egg
  2 modne bananer
  1 ts vaniljeekstrakt
  250 gram havregryn
  1 ts bakepulver
  100 gram med tørket frukt (eks. tranebær) eller/og hakket sjokolade

  Dette gjør du: Rør honning, peanøttsmør, moste bananer, egg og vaniljeekstrak sammen, så havregryn og bakepulver. Rør inn sjokolade/bær til slutt. Form til kaker m/ spiseskje. Disse stekes på 180 grader i ca 15 minutter. Det skal bli 20-25 stykker.

  Kjempe enkelt, og kjempe godt! Jeg syns de blir ekstra gode når de ligger i fryseren, og de kan fint spises rett fra fryseren, eller ligge i romtemp et par minutter.

  Lykke til med utforskingen av oppskriften, enten du velger denne eller en egenkomponert. Stå på med hva du gjør. Du er flink 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for oppskriften, Hanne Sofie 🙂

   Klemmer!

 4. Hilde Grimstad

  Vesken er så fin men det røde inni farge så av..
  Kjøpte den , men måtte bytte den. Har du vært plaga med det ??
  Spurt deg før, hyggelig om du svare !!!

  1. Caroline

   Så leit å høre 🙁 Jeg har ikke opplevd det, men om du ønsker kan du sende en epost til Adax, så ordner de opp om det behøves.

 5. Heisann!

  Kan du fortelle litt om hvordan du kom fram til at LCHF var noe for deg? Er superinteressert i emnet, og det er så spennende å høre andres opplevelser rundt dette! Begynte du rett på eller gikk du gradvis over? Hadde satt stor pris på et raskt svar!

  Klem:)

  1. Caroline

   Jeg har alltid slitt litt med magesmerter etter mye inntak av karbohydrater, og når jeg leste om lchf så følte jeg at det kanskje kunne være løsningen på de problemene 🙂 Vi begynte rett på.

   Klem <3

 6. Marianne

  Hvilken kaffe pleier du å bestille på cafe? 🙂

  1. Caroline

   I går ble det en chili latte på soya, så god 🙂

 7. Fina Caroline, sååååå vacker på översta bilden <3

  Kram,
  Andrea
  https://nouw.com/andreagrue

  1. Caroline

   Tusen takk, Andrea <3

 8. hei du! kan jeg spørre hvorfor du ikke spiser havre? er det ikke så sunt som jeg har trodd?
  tusen takk for fødselshistorien, forresten! det gjorde det hele litt mindre skummelt for meg til neste gang*

  1. Caroline

   Jeg spiser det ikke så ofte, fordi jeg ofte får mye magesmerter av for mye karbohydrater 🙂 Havre er kjempesunt! 🙂

 9. Martine

  Hei.

  Hvilken hastighet løper du 4×4 på? 😀

  1. Caroline

   Ca. 13 🙂

 10. Hvor er din skjortet fra?

  1. Caroline

   Miss Selfridge 🙂

 11. Foot pod? Du vet at det står antall km. på mølla. Det er mer korrekt enn foot pod, den teller antall skritt og med mindre du tar like lange skritt hver gang, så er ikke den korrekt. Blir så irritert på bloggere som sier «møllene teller feil». De gjør ikke det, sorry ass. Tror du Therese Johaug har foot pod på mølla? NIET. Fordi mølla teller rett.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *