jysk – the apartment

jysk 1 caroline berg eriksenno

For noen måneder siden var jeg så heldig å få bo i en av Jysk sine leiligheter midt i Århus, også kalt Jysk Apartment. Jeg visste på forhånd at den var innredet med Jysk sitt eget interiør og jeg skal innrømme at jeg var veldig spent på hvordan den så ut, ettersom jeg ikke vet så altfor mye om Jysk og deres utvalg – jeg forbinder dem gjerne med madrasser og sengetøy. Så da vi åpnet dørene til leiligheten ble jeg mildt sagt veldig overrasket. Den var helt rå, så stilig! Den var enkel, men likevel full av detaljer. Gjennomført til fingerspissene med rene linjer. Jeg ante ikke at Jysk hadde et så bredt utvalg av møbler og detaljer! Jeg likte meg veldig godt der, og til tross for at jeg kjører en helt annen stil i hjemmet vårt, ble jeg fristet til å gjøre noen endringer på hjemmebane. Mamma, som var med meg, hadde lyst til å totalrenovere hele huset deres i ettertid 😉  

jysk 2 caroline berg eriksenno

Jeg var der for å ta bilder av leiligheten, så fremover kommer jeg til å vise dere rom for rom, og jeg håper du vil bli inspirert! La oss starte med soverommet! 


oversikt full caroline berg eriksennojysk soverom overrsikt caroline berg eriksennojysk puter detaljer caroline berg eriksennojysk klesstativ caroline berg eriksennoutsikt caroline berg eriksennopotter planter caroline berg eriksennokurver etc caroline berg eriksennotrapp caroline berg eriksennostativ herre caroline berg eriksennobilder rammer caroline berg eriksennodetaljer caroline berg eriksennostol caroline berg eriksennoclose ramme caroline berg eriksennouterom jysk caroline berg eriksenno

Klikk deg inn HER for å se nærmere på møbler og ting som leiligheten er stylet med, og selvfølgelig dersom du så noe du hadde lyst på. 


Hva synes dere? Er den ikke fin? Gleder meg til å vise dere resten av bildene jeg tok da jeg var der 🙂 

71 kommentarer

 1. Utrolig lekker! Ikke den stilen jeg kjører heller, men jeg blir bare mer og mer glad i denne typen interiør at jeg ser for meg at når jeg en dag kjøper leilighet blir det noe sånt hjemme hos meg 🙂

 2. Kristin

  Heh? Dette innlegget skjønner jeg ikke hva gjør på bloggen din. Annet enn kun at du skal tjene penger..

  1. Caroline

   Jeg skriver jo relativt ofte om interiør, og i sommer var jeg i Danmark for å se og oppleve denne leiligheten 🙂 Nå er produktene som er i leiligheten til salgs hos Jysk.

   Jeg gjør det på ingen måte kun for å tjene penger, men fordi jeg likte leiligheten.

   1. Det du svarte der Caroline, det tror jeg ikke du tror på selv en gang. Utrolig merkelig, og i mine øyne dumt, innlegg.

   2. Caroline

    Hvorfor skal jeg ikke tro på det? Det er jo akkurat slik det er.. :O Jeg likte leiligheten og interiøret, hvis ikke hadde jeg ikke valgt å bruke flere dager på å reise dit. Hvis jeg ikke syntes noe om det kunne jeg jo brukt tiden på noe annet 🙂

   3. Karina

    Jeg likte innlegget 🙂

   4. Caroline

    Det var hyggelig, Karina 🙂

   5. Kristin

    Ikke meningen å være så skarp som det høres ut som, men for å forklare litt så handler det om troverdighet. Tviler ikke på at du syns det er fint i leiligheten, men å en reise kun for å ta bilder blir veldig rart. Hadde du handlet regelmessig på jysk, eller tenkt å handle der så kanskje oppfatningen hadde vært anderledes. Ser du skriver at du skal vurdere det, men det virker ikke helhjertet. Om du syns det høres rart ut så kan det være at det er vanskelig for deg å sette deg inn i leserens situasjon. Du vil sikkert ikke si noe om det, men det hadde vært interessant om du ærlig kunne fortalt hva du får betalt for akkurat denne annonsen.

   6. Caroline

    Det er ofte jeg reiser kun for å ta bilder :/ Det gjelder jo flere innlegg. Ser ikke helt hva som er rart med det? Jeg kunne jo gjort det enkelt for meg og bedt dem sende over bilder slik at jeg slapp å bruke to dager på å reise.

    Om det virkelig var slik at jeg ikke likte interiøret, hadde jeg takket nei til innlegg, og så skrevet et remklameinnlegg for noen andre. Verre er det ikke :/ Men i dette tilfellet syntes jeg leiligheten og innredningen var lekker, og da ønsket jeg å skrive om den. Du ser jo i kommentarfeltet at det er flere som syntes den var fin og inspirerende.

  2. Jeg skjønte heller ingen ting… Dette oser ren reklame, ene og alene. Interiøret er ikke akkurat innovativt og nytt, det er Home/Happy/Love og ikke noe nytt under solen.

   Kall en spade for en spade og ren reklame for ren reklame.

   1. Caroline

    Det står annonse øverst, Marie 🙂 Har aldri sagt at det ikke er reklame. Men innredningen og leiligheten liker jeg, selv om vi har en helt annen stil her hjemme 🙂 Som du ser av kommentarene under her så er det flere som liker innredningen.

   2. Kathrine

    At folk gidder 😀 Ære være deg, Caroline som må hanskes med slike mennesker hver dag :p

    Jeg likte hvert fall leiligheten! 🙂

   3. Hei Caroline:)
    Eg e fast leser av bloggen din, men har aldri kommentert før. Leste tidlfeldig gjennom kommentarfeltet ditt nå, og kjente at eg bare blei mer og mer provosert! Eg skjønne ikkje koffor folk orke å bruke tiden sin på og kommentere når det bare e usakelige og stygge kommentarer som komme! Alle skjønne vel at du e avhengig av reklame for og tjena penger på bloggen din, og når du reklamere for ting som treffe målgruppå di, så har eg store problemer med og forstå koffor du ikkje kan få lov te og gjør dette, uten at enkelte personer ska legga igjen stygge kommentarer! Hvis dokk irritere dokk sånn over reklamen, så slutt og les bloggen! Hu tvinge ingen te og lese an!
    Eg syns forresten det va kjempe stilig soverom, glede meg te og se resten! Visste ikkje at det varehuset hadde så mye fint! Kult!
    Stå på Caroline! Eg syns du har ein kjempe inspirerande og varierende blogg! tommelopp;)

   4. Caroline

    Tusen takk for forståelsen, Line 🙂 Og koselig at du likte soverommet! 🙂

    Ha en fin kveld <3

  3. Kristin: Jeg skjønner absolutt hva det gjør på bloggen! Ga meg masse inspirasjon 🙂

 3. Hei, dette har ingenting med innlegget å gjøre, men siden jeg ligger på etterskudd leste jeg først nå «er du redd for å føde?»
  Så flott innlegg Caroline!!! Helt topp at du engasjerer deg i dette. Håper mange leser og blir inspirert av deg. Jeg har hatt tre naturlige fødsler og kan ikke tenke meg noe annet. Siden jeg jobber i helsevesenet synes jeg det er veldig flott at du tar opp denne saken!
  Takk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ane 🙂 Hygggelig at du synes det <3

 4. De har mye brask på Kusk da, som lenestoler som bare tåler to ukers bruk. ..

 5. Ikke min stil i det hele tatt, syns du har det mye finere hjemme hos deg selv, Caroline 🙂 Dette ble for upersonlig og for mye katalog preget. Du har det så fint og hjemmekoselig, hjemmet ditt ser veldig inviterende og varmt ut, du forandrer selvsagt som du selv vil, men jeg har ikke så mye til overs for skandinavisk interiørstil.

  Leiligheten i seg selv var dog veldig stilig 🙂

 6. Nei,siden du spør; syns ikke den var noe spesielt fin. Så billig ut.

  1. Synes den var lekker, jeg 🙂 Men smaken er jo som baken.

  2. Og billig er ikkje bra nok?

 7. Haha, stemmer!

 8. It looks fantastic! Can’t wait to see other rooms! Where is that?

  1. Caroline

   It is in Denmark, Aarhus 🙂 It is really nice, perfect for a city apartment and even though I have a completely different style here at home, I get inspired 🙂

 9. Kunne du ikke hatt en sånn throwback tuesday eller noen lignende en gang i uka/annenhver uke?:D der du blar tilbake i arkivet ditt og plukker ut et bilde eller innlegg om hvordan du så ut før, blogget før eller noe sånt? Hadde vært artig!

  1. Caroline

   Jo, kanskje det 🙂 Tusen takk for tips og innspill, M!

 10. Veldig fint, spesielt utsiden av bygget haha 😉
  Bare lurer: er ikke dette reklame, og derfor må merkes med reklame?

  1. Caroline

   Jo 🙂

   1. Karina

    hehe, så jo nå at det står annonse øverst! 😉

 11. For en nydelig leilighet, og FOR en utsikt 🙂 Der kunne jeg bodd!

 12. Fine bilder, som vanlig 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Maren 🙂

 13. Helt enig i at dette var et innlegg som kom litt ut av det blå..
  Ser for meg at det må være fint å få forespørsler fra hotellkjeder og andre om å reklamere for seg, og kanskje i dette tilfellet frister med en gratis opphold for deg og følge… Antar at det er slik det foregikk i grove trekk..
  Tenker egentlig at du har «jobb» som budbringer. Du fungerer i veldig mange tilfeller som mellomledd/budbringer for andre, for å reklamere, anbefale og oppfordre andre til å prøve og kjøpe produkter.. du lever av dette, vil nesten påstå at du lever på å bli utnyttet av andre… Men så utnytter du dem tilbake i og for seg…

  1. Caroline

   Nei, det er absolutt ikke slik det foregår. Jysk spør om jeg vil vise frem en leilighet spekket med nyheter fra dem, jeg ser så over nyhetene og hvordan leiligheten er innredet, og tar en vurdering på om det er noe jeg kan tenke meg å gjøre. Dette var en jobbreise, og på ingen måte «et opphold for meg og følge».

   1. bitten

    Ja nemlig. Det hadde vært mer troverdig hadde du/dere reist selv og opplevd for så at du skrev om det sånn du har gjort før. På denne måten er det bare ut av det blå. Ingen sammenheng overhodet. Du sier selv du har annen stil hjemme så enten du vil innrømme eller ei er dette peng på konto og lite anna..

   2. Caroline

    Det er jo akkurat det vi har gjort :O At vi har en annen stil hjemme betyr jo ikke at jeg ikke kan synes at andre innredningsstiler også er fine 🙂

   3. Jeg likte innlegget veldig godt. Caroline gir jo uttrykk for at hun har en annen stil hjemme, men liker denne også. Sånn er det vel med oss alle! Det er faktisk lov å like noe man ikke har selv
    Og – det er veldig fint med folkeskikk. Innlegget er merket med annonse. Carolines jobb/inntekt består av blogging, og den må faktisk være sponset for at hun skal ha et levebrød.
    Tommel opp for flere slike innlegg. Liker at det er interiør også – i tillegg til alt det andre Caroline deler med oss. Herlig blogg med en særs dedikert innehaver. Caroline er gjennomført til fingerspissene!

   4. Caroline

    For enkelte virker det komplett umulig at noen kan like noe de selv ikke har hjemme eller evt. på seg :O Det er flere typer stil jeg kunne tenkt meg hjemme, og jeg har valgt den jeg følte passet best og som jeg hadde mest lyst på. Kanskje blir det mer fra Jysk i fremtiden, kanskje ikke, men jeg har hvert fall et veldig positivt inntrykk 🙂

    Tusen takk, Karin 🙂

 14. Takk for deilig inspirasjon 🙂 Skal innrede min egen leilighet rett over nytt år, og suger til meg alt av inspirasjon <3

 15. Dette er fra LIGHT-house prosjektet på Aarhus havnefront, ikke sant? Så gøy å se! Jeg var selv på befaring i en av disse leilighetene (penthouse i I-bygget) som arkitektstudent i Danmark, og er helt enig med deg i at dette er fantastiske leiligheter (med eller uten interiør fra Jysk..:) ) Gotta Love Aarhus!:) Ha en fin kveld videre!

 16. Gleder meg til å se resten av innredningen 😀

 17. Så fint, jeg elsket interiøret!!! Jeg fikk faktisk lyst til å kjøpe meg den lysegrå lenestolen, og ser det går an å kjøpe den på nett! Supert! Litt dumt spørsmål, men var prøvde du å sitte i den?:) bare lurer på om den er god

  1. Caroline

   Jeg satt nok i den, men for å være helt ærlig så husker jeg ikke helt hvordan det var å sitte i den :O Den var nok neppe vond 😉 Men jeg ville prøvd den før jeg kjøpte den 🙂

 18. Dem har noe fint og alt er billig. Men det jeg har handlet derfra har gått i stykker så raskt at jeg handler heller hos Home&Cottage 🙂

 19. Finns også samme leilighet i Oslo. Bildene fra oslo leiligheten finns på jysk sin nettsiden.

 20. Therese1

  Hehe, skikkelig reklameinnlegg ja! Som å åpne en jysk-katalog. Men bloggen er jo levebrødet ditt, og så lenge du selv liker produktene du (iblant) reklamerer for ser jeg ikke noe galt i det. Det ville vært noe annet om du lot deg kjøpe, altså at du anbefalte produkter du ikke kunne gå god for, bare pga betalingen. Men det er ikke det inntrykket jeg har fått de gangene du reklamerer for noe. Det virker som du kun lager annonse-innlegg om ting du bruker selv, eller kunne tenke deg å bruke.

  Det virker som mange reagerer med FY!!! REKLAME!!! hver gang de identifiserer et annonse-innlegg, men jeg tror det er viktig å tenke på at dette er jobben din, og noen inntekter må du tross alt ha for at du skal kunne leve av det. Om du skulle sluttet å reklamere måtte du kanskje startet i en annen, vanlig jobb- og dermed fått mindre tid til å blogge.

  Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg vil heller ha en blogg med daglige innlegg og litt reklame innimellom, istedenfor en blogg der det kommer et innlegg i uken og aldri er reklame.

  Til slutt vil jeg bare si at jeg setter veldig stor pris på bloggen din (har vært fast leser siden du startet), jeg liker trenings- innleggene aller best, men finner også mye inspirasjon i hvordan du kler deg og dekorerer huset. Du har hjulpet meg å få mer orden og struktur på hverdagene, og fått meg til å elske jogging:) Så takk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese 🙂 Det var hyggelig å høre! <3

 21. Vanligvis reklamerer du for produkter som mat/sminke/klær som du har testet og bruker daglig. Men når du sier du hverken kjenner til eller handler på Jysk, og interiøret ikke er din stil, må jeg si meg enig med de andre som kommenterer, dette ble et merkelig innlegg.

  Synes det er synd, for du er generelt gangske så troverdig! Dette innlegget er skrevet kun med tanke på penger-rett-i-lomma, og ikke fordi du har en stor interesse for interiøret hos Jysk, og dette skjønner leserene dine! Fikk litt sånn» selge-sjela-si» følelse… 🙁

  (Jysk har sikkert mye fint, men kvaliteten er ikke noe å skryte av! Dette er billig ræl…)

  1. Caroline

   Jeg har skrevet innlegget fordi jeg likte interiøret 🙂 Om det kun var for pengenes skyld, kunne jeg fint valgt et annet innlegg/produkt å skrive om. Jeg brukte to dager på å reise ned for å ta bilder, om jeg ikke likte konseptet og produktene, hadde jeg valgt en helt annen løsning og skrevet om noe annet 🙂

   Men det er godt å se at de fleste liker innlegget 🙂

 22. Dette forklarer vel også hvorfor JYSK har hevet prisene på mange av varene sine som var sånn fast lavpris.
  Så det på nettsiden dems bare noen dager før dette innlegget da jeg skal ha et skap son alltid har kostet det samme med sånn fast lavpris tegn, la merke til en rekke andre varer også som var satt opp, Dette var litt synd da jeg liker jysk nettop av den grunn at de er rimelige på priser. Noe jeg får inntrykk av at de skal gå litt bort fra nå 🙁
  men men, sånn er det jo i dette smfunnet. Alle vil bli større, sterkere, penere, tynnere, rikere osv.

  Det jeg tror mange reagerer på her er at som du selv sier har du ingen forhold til jysk, annet enn at de selger madrasser og sengetøy. Så da blir det litt rart / uventet at her kommer plutselig reklame for jysk, som du sikkert ikke handler på selv engang??
  Det er der jeg tror noen reagerer for du har jo ikke hatt noe med de og gjøre annet enn og reklamere for de nye varene deres som du også sikkert tjener litt på 😉 Er forsåvidt ikke noe galt i det og tjene penger.
  Men selv du må vel inrømme at dette ikke var helt deg? Blir litt som om du neste gang skulle kommet med «europris» reklame 😛 Bare for og sammenligne, Du er jo selv et litt mer eksklusivt varemerke nå med egen kolleksjon designer klær, sko, møbler osv. Ble sikkert langt og rotete men kansje du skjønte hva jeg mente med litt uventet reklame hihi 😉

 23. Siden du spør… Uff, dette var ikke fint, det var rotet og tacky. Men det er jo ‘Jysk’, aldri vært min smak. Synd at Danmark ‘representeres’ med denne reklame. Danmark har noe av verdens fineste og lekreste design på møbler, interiør og mye annet. Ta en tur på Illums bolighus (IRL eller på deres hjemmeside), så ser du hva jeg mener. Er som andre her, forbauset over at du reklamerer for slikt. 🙂

 24. Lise Rønneberg

  Hei!
  Her får Jysk vist frem at de har produkter som er fine. De trenger deg til å lage katalogen (tilbudsavisen) de sender ut også. Den er av elendig papir kvalitet og lay out. Stappet med alt mulig. De bør se til Nille og Europris for å lage en enklere en. De fleste Jysk butikkene jeg har vært i er bare så rotete. Prøvd selv faktisk å få jobb der for mener de har så mye potensiale og kunne tenkt meg å jobbe med det. Ikke fått napp enda. Ha en flott dag videre og vi gleder oss til de neste rommene. Folkens se på dette som inspirasjon.

 25. JYSK har mase bra!

 26. SÅ fint det var der. 🙂 Trodde også at JYSK bare var madrasser og sånn. Haha 🙂 Så lite man vet.

 27. Inga Kristiansen

  Hei, fine bilder, god reklame!
  Når ble det ulovelig å tjene sine egne penger?? Caroline og andre lever av dette og vi hjelper dem. Da kan vi ikke klage og være spydige bare fordi vi ikke liker produktet, som med Jysk. Jysk er billig og vi liker ikke å assosiere oss med å handle der kanskje. Og vi tror ikke CBE gjør det, men hva så? Hun gjør en god jobb, det betyr ikke at hun handler der, det er ikke det det står heller. Ser ikke noe galt i handle det man vil, der man vil. Snobberi derimot?!
  Fru K

  1. Caroline

   Helt enig med deg, Inga 🙂 Jeg synes innredningen var lekker, selv om det akkurat nå ikke passer inn hjemme hos oss 🙂

 28. Jeg bor i nærheten av en jysk i Oslo, og har tidligere handlet litt der nå og da. Hver gang tenkte jeg «aldri mer!», og nå har jeg gjort alvor av det. Det er så sykt dårlig kvalitet! Man ser og kjenner det på materialene, og det blir ødelagt MED EN GANG. Syns nesten det er litt rart at de får holde på!

 29. Iselin E

  Ren og enkel stil, inspirerende – jeg liker det! Det er så fint utgangspunkt for innredning, også kan man gjøre mer personlige endringer oppå der igjen med det fargevalget man ønsker. Når jeg innredet den nye leiligheten min startet jeg opp med en enkel, nøytral og ren stil, litt som på bildene i innlegger her. Så brukte jeg gul (ja, gult! Blir så glad av den fargen!) til å få opp stemninga med blant annet gult teppe, malte bakgrunnen i den hvite bokhylla gul, malte noen bilderammer gule, gule sofaputer og gul lampe. Jeg var spent på resultatet, men det ble råtøft!
  Når det er sagt, må jeg få komme med litt skryt: Du er businesswoman, småbarnsmor og «kone», og balanserer dette på en tilsynelatende gøy og strukturert måte – jeg er bare så fantastisk imponert! Nå kan det være dette har vært oppe på bloggen før, eller du føler det blir for personlig, men det hadde vært så fint med et innlegg der du skriver om hva som driver deg, spesielt når det er tider der ting er tunge. Dette er jo en positivitetsblogg, men du skriver såpass godt og reflektert, at innimellom kan det kanskje være interessant for leserne å lese om litt mer «alvorlige» tema, sånn som innlegget om fødselsfrykt.
  Stå på videre og ha en riktig fin kveld! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Iselin 😀 Det var koselig å lese tilbakemeldingen din <3

   Ha en fin kveld 😀

 30. Elisabeth

  Haha, skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg om innlegget er reklame eller ikke? Jeg synes du er en flink blogger, uansett om du har med reklame eller ikke. Og å reklamere for ting kan jo også være bra for noen, som kanskje ikke får med seg reklame på andre måter 🙂 Leiligheten var kjempe fin, jeg trenger virkelig litt inspirasjon til hvordan jeg kan innrede den nye leiligheten min, så jeg setter hvertfall pris på innlegget! 🙂

 31. Hei!
  Litt ut av sammenheng, men så nydelig hårfarge du hadde på den tiden! Har du flere bilder fra håret du hadde da? 🙂 Ikke det at du ikke er fin på håret nå altså, men er selv blond å kunne tenkt meg å bli mørkere!

  1. Caroline

   Takk for det 🙂 jeg var mørk fra oktober – juli ca., så det er en del bilder av det her, ja :p

   Klem!

 32. Utseendemessig kan det jo hende dette falt i smak som du sier, men ditt image tilsier at kvalitetsmessig ville ikke noe fra Jysk havnet i din stue, uansett om varene hadde vært innenfor din stil.
  Derfor blir dette innlegget veldig merkelig i mine øyne. Av alle dine reklameinnlegg opp gjennom årene, er dette første gang jeg har tenkt at dette ikke er helt troverdig.

 33. Jeg synes det er bra med et innlegg man ikke hadde forventet. Likte innlegget. Billig kan også være bra.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte det, Anne 🙂

 34. De har jo forsåvidt bare hengt seg på det som er in nå. Slike, stoler bord og generelt den stilen finner du jo over alt nå.

  1. Caroline

   Det er vel ingen som «henger seg på det som er in». De fleste følger trender, det er jo helt normalt.

 35. Wow, har ikke lagt mye merke til det før, men på det øverste bildet her var du helt utrolig lik på søsteren din! Nydelige damer er dere begge to <3

  Og leiligheten var kjempefin!

 36. […] du ikke har fått med deg de tidligere innleggene jeg har skrevet for dem, kan du klikke deg inn HER og HER. Klikk deg inn HER for å se nærmere på møbler og ting som leiligheten er stylet med, og […]

 37. Jeg jobber selv i Jysk, å syns selvfølgelig da at dette er et flott innlegg !
  Har lest nesten alle komentarene nå, og er trist å se hva tilbake meldingene er.
  Innlegget er tydelig reklame, men det står tross alt øverst folkens… Videre er det trist å se hva folk skriver, misnøyen de har til Jysk..Forstår at ikke alle kan bli fornøyd, men likevel..
  Jysk er en lavpris-kjede, og det kan man lett se ved å sammenligne med andre møbelkjeder. Jeg synes det er flott at en offentlig person som Caroline her, blogger om en slik kjede, nemlig en møbelkjede, som er rimelig og som de fleste kan, uten å bruke en formue(!) innrede hjemmene sine med.
  Det er vi stolt av! Flott skrevet Caroline, å prøv å ikke ta innover det negative, skal prøve på det samme selv som Jysk ansatt!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *