business outfit

vegg benny gamlebyen caroline berg eriksen

God morgen, fine du! Jeg står på farten for å tilbringe store deler av dagen i Oslo. Der venter to møter, før jeg reiser hjemover igjen. Kaffekoppen er fylt opp og teslaen er fulladet – vet ikke om dere fikk med dere at jeg måtte kjøre på reservestrøm her om dagen? Jeg var så stressa, den kunne jo ha stoppet når som helst! Jeg vet ikke hvor lenge reservebatteriet holder, men jeg vet at jeg kjørte på 0 i flere kilometer. Grunnen er en lang historie, men det skal aldri skje igjen. 

Det ble ingen kickstart på denne morgenen for min del, men det blir en kickavslutning på dagen i stedet – jeg er klar for en løpetur senere, og forhåpentligvis blir det med vognen og Nelia i det fine været. Det trenger jeg etter så mange timer i bil! 


Her kommer et klassisk mandagsantrekk vi knipset i Gamlebyen – håper dere liker det! 

park benny gamlebyen caroline berg eriksentrapp benny gamlebyen caroline berg eriksendetaljer benny gamlebyen caroline berg eriksenbenny gamlebyen caroline berg eriksenveske benny gamlebyen caroline berg eriksenkaffekopp benny gamlebyen caroline berg eriksen

– foto benny ottosson – 

veske adax by caroline berg eriksen / pom pom gina tricot / bukse inwear / skjorte filippa k / pumps valentino 


Håper dere har en fin ukestart! 

40 kommentarer

 1. Jeg må bare si det, du kler den klassiske stilen utrolig godt ! Ha en fin dag i Oslo skjønne deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie <3

 2. Flott antrekk 🙂 Har du en link til buksa (evt. navnet på modellen)? Og hvordan er den i størrelsen?

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Companys i København, så jeg har dessverre ingen link 🙁 Den er helt normal i størrelse.

 3. Hei. Så fin bukse. Ser at den er fra Inwear. Men hvor har du kjøpt den? Takk for svar. :O)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg kjøpte den på Companys i København 🙂

 4. Christine Andreassen

  Det så veldig mye ut som en kaffe fra Tim Wendelboe om jeg ikke tar helt feil? De er så flinke! Lykke til i Oslo! Heier på deg!

  1. Caroline

   Den er god, men det er fra Mormors Kafé i Gamlebyen i Fredrikstad 😉

   Ha en fin dag <3

 5. Benedicte

  Må bare si du kler det korte håret så fantastisk godt! Nydelig med blondt hår i kontrast med de mørke fargene

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedicte 🙂

 6. Huff, det høres ikke så hyggelig med den opplevelsen. Har selv elbil, bmw i3.
  Du må fortelle historien/grunnen, plis!
  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Vi skulle bare hjem fra Oslo, og hadde beregnet at det ville gå med grei klaring (ca. 30 km igjen på batteriet). Men når vi kom hjem, fant vi ut at vi hadde glemt at vi måtte hente noe i Skien. Det måtte vi gjøre før Nelia la seg, og da tenkte vi at 30 km var nok (det er 34 km frem og tilbake). Men vi hadde ikke sett godt nok etter på hvor mye som var igjen på batteriet i det vi kom hjem. Så når vi hadde kjørt noen minutter så vi at det allerede var nede på 22 km igjen :O Vi gamblet på at semi-hurtigladeren på Skagerak Arena var ledig, noe den vanligvis alltid er, men neida. Den var selvsagt opptatt :O Lars-Kristian forsøkte å få kontakt med han som eide bilen, men det gikk ikke da den var registrert på et firma. Lars-Kristian regnet på det og mente på at det gikk fint å komme seg tilbake. Da hadde vi 16 km igjen på batteriet, og 17 km hjem :O

   Heldigvis hadde han rett :p

 7. Du er fin i alt du kler deg i.

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 8. Jennifer

  I don’t usually like business outfits, but that one is very cute. 🙂

 9. hvilken strl har du på buksen? vurderer å bestille den!

  1. Caroline

   34 🙂

 10. Så fine bilder 🙂 Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Du har helt sikkert skrevet om det tidligere, men det er i såfall gått i glemmeboka. Ha en fin mandag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Vi bruker Canon 6D, men disse er tatt med Benny sitt Nikon-kamera 🙂

 11. For et flott antrekk Caroline! Perfekt til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Randi 😀

 12. Kjempefin bukse 🙂 Hvilken modell er det? Ha en fin ettermiddag 🙂

 13. Tina Kvåle

  Synes ikke disse bildene skiller seg noe fra de LK tar. Det kan jo bare bety at LK er veldig flink 🙂

 14. Hei Caroline!

  Alle første kommentar fra meg på bloggen din, fra en fast leser. Og dette måtte jeg bare kommentere: LK tar SÅ mye bedre bilder enn Benny!! Dette er virkelig ikke vondt ment ovenfor Benny Ottosson, men jeg synes jeg merker stor forskjell på de bildene han tar, kontra de LK tar. Med en gang jeg så øverste bilde her, tenkte jeg at det var Benny som var fotograf, og det var rett og slett fordi de ikke holder samme (høye) standard som de vanlige bildene dine. Og det sier ikke rent lite – for også disse bildene er jo bra, men jeg synes virkelig det etterhvert har blitt så høy kvalitet på bildene LK tar, at man faktisk merker litt forskjell.
  Så, min aller første kommentar er rett og slett at du ikke trenger å bruke profesjonell fotograf, når du har fått en så dyktig fotograf hjemme. 🙂 Og som en side-kommentar til LK: når du en gang er ferdig som fotballspiller, har du en lysende fotografkarriere i vente, om det er av interesse! Bildene dine er utrolig fine!

  Ha en fortsatt fin dag!

 15. Madeleine

  Åå, du er herlig Caroline! Jeg digger buksene dine, de så både stilige ut og comfy i tillegg!
  Nå som det begynner å bli kaldere ute, kunne du ikke laget et innlegg om must haves til vinteren med dine favoritter 😀

 16. Hei, må bare spørre noe ang pulsklokke.. Når starter og stopper du klokken? Før du går i gang med oppvarming? Og slutter når du er helt ferdig? Feks på tredemølle pleier jeg å starte med å gå de første 5 min, og så avslutter jeg alltid med å gå 10-15 min på slutten, men da ser det ikke så bra ut på statistikken, hvis du skjønner 😉 Kanskje jeg skal stoppe den når jeg stopper med å løpe?
  Takk for svar!

  1. Caroline

   Jeg starter den med en gang jeg går på møllen, og slår den av når jeg er ferdig 🙂 Slik som du beskriver det så ville jeg startet klokken når jeg var ferdig med oppvarming, og stoppet den før jeg begynte å gå 🙂

 17. Nydelig antrekk! Du er så vakker 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid 😀

 18. Hei.
  Går du med slike sko til antrekket når du er på farten, eller er det kun for fotografiet? Det ser så kaaaaaldt ut 🙂

 19. Lekkert og klassisk:)

 20. Fine fine du! <3
  Og hjelpes – jeg tror jeg hadde fått helt fnatt av å kjøre på reservestrøm! Godt å høre at du kom deg hele veien frem!

  Kos deg med løpeøkten og godværet! Årh, høsten på sitt beste altså!

  1. Caroline

   Da er vi to 😀 Tror jeg hadde fnatt til langt opp over ørene :O :O

 21. Flott! 🙂 Må bare fortelle at bananpannekakene ble en stor suksess hos barna i går 😉 så takk for oppskrift! 🙂 Ha en nydelig uke da 🙂

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Så morsomt å høre <3

   Ha en fin uke du også 🙂

 22. Så fint antrekk 🙂 Også må jeg bare si dette, håper du ikke tar det negativt for det er bare godt ment, du må gjøre noe med hvordan du legger eyelineren din, og winger den ut. Det får øyet ditt til å se smalere ut og ikke mer våkent, som er hensikten med eyeliner.

 23. Den buksa! Smashing 😀

 24. Jurgita

  Flere business outfits! Pliiiiiiiiiiiiiis! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *