let’s talk about brows

Det er flere år siden jeg stylet brynene mine hos en som er proff. Jeg var veldig fornøyd den gangen, men det er ikke akkurat første prioritet i en hektisk hverdag og dessuten liker jeg å ha kontroll over dem selv, spesielt når det er så enkelt! Jeg holder brynene mine stylet og i sjakk med produkter som jeg har sverget til å årevis, så disse vil jeg gjerne dele med dere! Her kommer litt informasjon om hvordan jeg sminker brynene mine hver dag, og jeg må bare nevne at dette er noe av det jeg faktisk bruker mest tid på. Brynene rammer inn hele ansiktet og det er viktig å gjøre det skikkelig 🙂 

produkter carolinebergeriksenno bryn


how to: makeup brows

penn carolinebergeriksenno bryn

 

For å fylle inn brynene mine bruker jeg to produkter, jeg foretrekker billion dollar brows nordic brow pencil for å få det nøyaktig rett under brynet, mens jeg mot neseroten foretrekker å bruke en god kost og et pudder. Billion dollar brow pen sin nordic pencil er lysere enn den opprinnelige versjonen, så denne er mer beregnet på oss her i Norden. Den er helt fantastisk! I pudder har jeg fargen blonde, som du finner HER og jeg påfører med DENNE børsten. 

pudder carolinebergeriksenno bryn

På brynbenet, det vil si rett under det høyeste punktet på brynene dine, bruker jeg en highlighter. Dette vil gi deg et mer våkent blikk, og her har Billion dollar brows et utrolig godt produkt – duo pencil – som har concealer i den ene enden og highlighter i den andre . Bruk gjerne concealeren på denne pennen også, dersom du trenger å definere eller ramme inn brynene dine ytterligere. Duo pencil finner du HER

før / etter 

bryn før etter

generelle tips

Napp aldri over brynene dine , men alltid under. Pinsetten til Billion Dollar Brows er ganske unik, den er lett å jobbe med og utrolig god. Den finner du HER

Klipp overflødige, lange hår med en god saks. Jeg bruker en saks fra Billion Dollar Brows, og den kan jeg virkelig anbefale. Den er skarp, liten og presis! Du finner den HER

For å sette brynene, er det kjempefint å bruke Brow Gel. Denne holder alle hårene på plass og gir i tillegg en fin glød som en ekstra finish. Du finner den HER

gel carolinebergeriksenno bryn

Dersom du vil kjøpe et kjempefint kit og ikke ting separat, bør du sjekke ut best sellers kittet som inneholder alt du trenger. Her finner du den originale brynpennen (som er mørkere enn nordic) samt brynpudderbørste, highlighter og brow gel finner du HER

kit carolinebergeriksenno bryn


Blush har selvfølgelig en rabattkode til dere, og denne gjelder alle sminkekoster og gir 25 prosent rabatt 🙂 Koden er CBEkost25, og den varer ut tirsdagen! 

33 kommentarer

 1. For noen flotte bilder!! 🙂 Må si meg enig med deg, Brow Gelen er supergod! For et genialt produkt som holder kontroll på brynene 🙂 I det siste har jeg derimot selv begynt å bruke Bobby Brown sin Gel, som også inneholder farge. To fluer i en smekk! 🙂 Håper du får en herlig søndagskveld, fine deg!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 🙂 Ja, det er den virkelig 🙂

   Håper du har hatt en fin dag <3

 2. Hei! Jeg har svarte, litt store bryn og sliter derfor litt med å finne riktig farge til brynsminke. Jeg føler det fort blir for «hardt» mot ansiktet mitt og at det ser veldig unaturlig ut når sminken er for mørk. Når jeg har prøvd brun skygge opplever jeg at man ser fargeforskjellen. Har du noen tips til meg? Klem

  1. Caroline

   Har du prøvd billion dollar brows sin penn? Den kan lett duses ut og tilpasses 🙂 Men ettersom du har store bryn, er kanskje pudder å foretrekke. Eller kanskje du ikke trenger noe sminke på dem i det hele tatt, om de er fyldige og fine? Da kan det jo holde med litt gel for å kontrollere dem, anbefaler også å gre dem oppover og klippe av for lange hår med en god saks, bdb sin saks er veldig god til dette 🙂 Ellers er highlight under brynet / på brynbenet også noe du kan bruke 🙂 Det åpner blikket 🙂

   Om du ønsker å bruke pudder, er forresten fargen taupe veldig fin 🙂

 3. Ingvild

  Jeg og bruker billion dollar brows, og er superfornøyd! Kosten er helt utrolig bra, og pudderet er veldig drøyt i brukt! 🙂

 4. Supert innlegg! 🙂 Ser du har vipper, er dette extensions påsatt på salong eller er det løs-vipper man kan kjøpe og sette på selv? Hvilke er det isåfall? De var SKIKKELIG fine!! Så blir glad for svar 🙂 Har lett i evigheter etter fine vipper man kan sette på selv, mulig det er jeg som ikke er flink til å sette på men føler det er lengde og fasong på vippene som ikke stemmer helt. Disse var kjempefine og ser naturlig ut. Har satt på hos salong en gang før, men satt igjen med ca to egne vipper etterpå, så det fristet ikke til gjentakelse.. Klem fra fast leser 🙂

  1. Caroline

   Disse satt jeg bare på selv i dag pga. innlegget. Skulle egentlig ha litt sterk øyensminke, men orket ikke likevel, dessuten er det jo fokus på bryn 😉 Men tusen takk 🙂 Jeg er veldig glad i punktvippene fra andrea lashes, men disse er fra depend, og de er også veldig gode 🙂 Om du bruker et godt lim og ingenting på dem, kan de sitte på i flere dager 🙂

   Klemmer!

 5. Hei Caroline
  Blir så inspirert av treningen din. Tenkte kjøpe en ellipse maskin, har du noen anbefaling ?

  1. Caroline

   Så bra, Helene! Jeg har dessverre ikke noen særlig erfaring når det gjelder ellipse, men møllen min er fra sportsmaster 🙂

 6. Takk for gode tips. Har MYE øyenbryn, hehe, så trenger å «temme» dem litt 😀

  Litt off topic, men så kule negler du har- har du lagt designet selv eller gjort det profesjonelt?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det har jeg gjort hos Katrine på super nails i Skien 🙂 /sponset behandling

   Klem 🙂

 7. Du har veldig fine bryn 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. Du har super fine bryn og helt enig med deg at fine bryn er viktig, de rammer inn ansiktet 🙂 Jeg bruker farge gel og synes det blir så fint. Mine bryn er tette og mørke, heldig der 😉 Super fint innlegg som var midt i blinken for meg, trenger pinsett og vil teste ut denne fra blush 🙂 Og highlighter er genialt for mer våkent blikk som du sier. Masse fine tips og bilder 🙂 Bloggen din er alltid en fryd og glede å lese :-))) Klem til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Hyggelig at du likte det <3

   Masse klemmer <3

 9. Hei Caroline.

  Dette er ikke kritikk så vær så snill å ikke gå i forsvars posisjon men heller prøv å forstå.

  Det er flere lesere som har etterspurt veiledning vedr bryn fra deg. Om du ikke husker så gjennom tidligere kommentarer. Du har svart at det kan du lage. Men jeg som leser føler at du umiddelbart tenker penger når du dukker opp med annonse etter annonse som du tjener store summer på bare noen spør deg om et lite tips. Folk spør fordi de har tilitt og denne misbruker du ved å inntjene store summer.
  Lurer veldig på hva dine tanker er om du i det helg tatt godkjenner denne kommentaren.

  1. Caroline

   Hei Line!

   Jeg får spørsmål om mye forskjellig, som f.eks bryn. Noe ender opp i et annonseinnlegg, noe gjør det ikke 🙂 Når det gjelder bryn så er Blush en av mine største samarbeidspartnere, og det ville jo vært rart om jeg ikke gjorde et bryninnlegg sammen med dem. Når jeg velger samarbeidspartnere, så er et av de viktigste kriteriene at jeg jobber med noen som fører de produktene jeg selv bruker, evt. virkelig ønsker å bruke. Disse produktene har jeg f.eks brukt i årevis. Jeg føler på ingen måte at jeg misbruker noens tillit, innlegget hadde jo vært det samme uavhengig av om det var annonse eller ikke.

   1. Vi ønsket oss en step-by-step bruksanvisning på hvordan du ordner brynene og tips til hvordan vi kan gjøre det bedre, ikke en oversikt over hvilke produkter du bruker og hvor de kan kjøpes sammen med generelle råd som napp, klipp osv.

 10. Hvis du tar 1 dråpe antibac oppi brynspudderet og dekker det med plast til å kunne jevne det ut med en skje så blir den god som ny igjen! Fint innlegg 🙂

 11. Hello Caroline, what is the pencil (or powder) that you put under your eye, along the lash?
  Thanks beautiful 😉

  1. Caroline

   It’s the brown colour from the eye shadow palette «coffee» from Glow Minerals 🙂

 12. dette er ikke kritikk for jeg synes at ‘ferdig behandlet bryn’ er kjempe fin. Men jeg personlig syntes at ‘foer bildet’ var finest! 🙂
  og en ting jeg har alltid lurte paa… hvorfor farge folk brynet saa mye moerkere enn haar fargen? Naa er det ikke bare deg… men mange jeg moeter paa gaten og… er det en grunn til dette? Er det kanskje jeg som er den ‘unormalen’?

  1. Bare en liten kommentar her. Jeg har lysblondt hår og mørke, mørke bryn. Det er faktisk slik fra naturens side, absolutt ikke farget. Så det er ikke nødvendigvis slik at de med mørke bryn i forhold til hårfarge har farget dem.

 13. Hei
  Bestillte akkurat øyenbryn kit´et! Hvor lang leveringstid har de?

  1. Caroline

   Det må du se på hjemmesiden deres 🙂

 14. Åh – jeg er så ELENDIG på bryn. Skulle veldig gjerne vært flinkere på det så det er vel egentlig bare en ting å gjøre og det er å øve 🙂

 15. Hello caroline, what’s the powder have you used under your lâches? Thanks beautiful women

  1. Caroline

   It’s the brown colour from the eye shadow palette «coffee» from Glow Minerals 🙂

 16. hello Caroline !!!!
  Can you tell me what’s the powder (or pencil) you have before your eyes, along the lash? thank you very much 😉
  you are sublime !!!

 17. Hei Caroline 🙂 Dette innlegget har jeg ventet på:),har brukt BDB lenge nå,og er superfornøyd,med både penn og brynpudder,så nå blir det highlighter,browgel og pinsetten fra BDB,du har superfine bryn,og WOW for noen vakre øyne du har:)Når jeg har noe nytt innen hud og make-up,spør alltid vennindene mine: Har du vært på bloggen til Caroline nå igjen,hehe,finner så utrolig mange bra tips her jeg:-) Og du,gratulerer med fantastisk veskekolleksjon,ønskeliste er allerede levert mannen i anledning jul:):) Ha en fin kveld vakre deg 🙂 Klemmer

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona <3 Ha en fantastisk kveld du også 😉

 18. Ann Kristin

  Hei 🙂
  Fikk nettop kittet mitt,og skal virkelig øve på å fikse brynene sel 🙂
  De er litt tynne, så skal bli gøy å teste ut dette.
  Hvilken øyeskygge bruker du? Utrolig fint 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Så spennende! Øvelse gjør mester 🙂 Jeg bruker paletten coffee fra glo minerals! Det er utrolig fint til hverdagsbruk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *